25347
-
Zolko86 #24425 Sziasztok szeretnek tanacsot kerni. Par hete fura grafikai hiba jelent meg a jatekban. Friss rendszer ujratelepitessel probalkoztam de nemsegitett. Probaltam regebbi grafikus driverrel de az sem oldotta meg. Talalkozott mar valaki hasonloval? (win 10 pro 64bit 6700k 1070gtx)
Koszonom elore is az otleteket.
Kep1
Kep2 -
#24424 Igazából pont ez az egyik bajom, hogy a speedtest.net-en konkrétan 3-4 a ping... amerikai szervereken 150 körüli. Erre nem lehet reklamálni, azt mondja majd a Digis szaki, hogy örüljek neki, mi a bajom ezzel. Ez még jó is lenne az iracingnek, én azt nem értem, hogy 5-6 perc játék után kezd 66-os pingről elszállni az egekbe a latency... úgy, hogy 99-100 a kapcsolat minősége, mégis letilt a szerver. -
#24423 56 az kellően borzalmas, hiába google.com a cím az elvileg magyar szervert fog elérni kivételesen (de google.hu-val is próbálhatod). Nekem wifit használva 15-25ms a google.com. Kábelen ez kb 5ms szokott lenni Pesti gépnél
- Próbáltad router nélkül?
- Esetleg a dns lehet nem az igazi (bár az furcsa lenne, ha ez okozná) Nem tudom milyen szolgáltatód van, de nekem a telekomé haldoklott így a publikus googlet használom
Ha minden kötél szakad, hívd ki a szerelőt és ne hagyjad hogy a saját oldalukon mérje a pinget, hanem mondjuk mérjétek a speedtest.net -en -
#24422 Próbáltam megint egy versenyt. El sem jutottam a qualiig... amikor fellépek 122 a ping, normál latencyvel. Mentem 2 kört... 158 a ping sárga latency csúszkával. :( Ejj... -
#24421 Ezt kipróbáltam. Ezt az ötletet is köszönöm. A ping google.com 56-os pingeket mér 0% adatvesztéssel.
Azt figyeltem meg, hogy egy darabig 125-166 közötti pingeket ír az iracing, utána sem lesz több, de a latency elkezd felfelé ugrálni és ez egyre durvul, míg a qualira lépve gyakorlatilag átlépi a megengedett küszöböt - a pingek ekkor sem magasak. -
#24420 Mindenképpen szólok nekik
Köszi az ötletet! -
#24419 Command line-ból csináltál már ping tesztet?
https://www.youtube.com/watch?v=yDq4qp-oPCM
Érdemes hosszabb tesztet csinálni, pl:
ping google.com -n 500
És ott látni fogod ha gond van -
twinr #24418 Szolgáltatót hívd fel. Nekem kétszer volt ilyen a 4 év alatt. Nekik kell valamit molyolni vele, és egy csapásra megoldódik. Szerencsére akit én kifogtam, bár eléggé idegbeteg módon tájékoztattam a problémáról, de egyből vágta mi van. Meg is oldotta. -
#24417 Azaz van nekem is.
Csak így minek. :P
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2017.12.24. 11:31:38 -
#24416 Amugy milyen 50%-os kedvezmenyed van ?
Nekem most decemberben csak a nagyonfidesz regi alofizetesemre adott 3 honap 50%-os kedvezmenyt.... -
#24415 Néztem én már mindent Norbi. Kezdetben a ping 33-150 közötti, semmi bajom vele, főleg a holland edzős szervereken... a versenyre (amikor már ugye áttesz az edzésről) viszont felszalad a latency mérő és ezért vág le a rendszer... a rajt előtt. Próbálgattam reggel a FUN szervereket (rengeteg indulóval, ahol az ausztrálok 300-as pingekkel rohangálnak gond nélkül), most ott tökéletes volt. Lehet, hogy estére hülyül meg az egész. A szolgáltatónál még reklamálni sem tudok, mert feléjük max fel-le sebesség mellett is 3-4 a ping... erre mit reklamáljak?
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2017.12.24. 11:30:24 -
#24414 Gondolom a modemet már újraindítottad.
Nekem is volt ilyen, és egyszercsak megoldódott. A szolgáltatónál lesz szerintem a probléma.
Pingtestet nézzél meg mondjuk hollandia meg amerika felé. -
#24413 Elnézést, némi (rutin - kiegészítő) info még...
Nem a router a ludas (kihagyva a rendszerből is fenál a probléma), illetve egyes szériák szerverein kifejezetten magas 333-as ping mellett pitos színű a latency mérce, más szervereken 125-ös ping mellett is zöld marad.
Mondanom sem kell, hogy ahol versenyeznék totál összefüggéstelenül változik - nyilván a verseny rajtja előtt vág le a szerver a hibával mínuszolva a futamom.
Nem kicsit frusztráló. -
#24412 Sziasztok! Segítséget kérek. Közel egy év kihagyás után csatlakoztam újra a rendszerhez a mostani 50%-os akcióval. Belefutottam egy, az előző évek során sosem tapasztalt problémába. Már három versenyből kétszer vágott le a szerver a "Receive Throughput Unacceptable" hibával. A pingem az eddig tapasztaltaktól eltérően 130 és 160 között mozog - általában már az edzéseken is sárga színű, a quality érték 99-100. A korábbi évadok során sose volt ilyen - mi a fene lehet ez? Az ilyen jellegű megoldásokat, hogy "szóljak az asszonynak, hogy ne netezzen", meg "ne futtassak torrent progit" ugorjuk rögtön is át (12 éve versenyzek a neten, tudom, hogy mire kell figyelni - de ilyesmibe még sosem futottam). A szolgáltatóm a Digi, 90/90 netem van, hazai szervereken mérve 3-as pingekkel (a tengerentúliakon viszont 170 feletti értékekkel). Van valami okos ötletetek, javaslatotok? Előre is köszi. -
#24411 Mondjuk az vicces meg kucsit gyokerseg, hogy a reg nem hasznalt ( tobb eves....) accjaimra siman ad 50% kedvezmenyt ha visszajovok....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.19. 09:23:08 -
#24410 Uj accot mar nem veszek.... -
#24409 Néhányan el szokták adni az accukat, olyankor érdemes lecsapni mert általában féláron meg tudod szerezni vagy még olcsóbban. iracersen van féláras 1 éves előfizetés, az bőven megéri plusz ott az adó megkerülős trükk is amit nem ajánlok mert csúnya dolog! -
#24408 Az a jó, hogy Paysafecard-ot me, látja az asszony, nem jön sms ...;)) -
#24407 Én is ebben a cipőben voltam. Most ami meg van az Porsche kupa feléig kitart. Aztán januárban megint áldoznom kell rá. Aki az elejetől foglalkozik vele annak relativ már csak kis befektetés de aki most kezdi annak elég nagy. De mondjuk eddig megérte. -
#24406 Gozom sincs, sose neztem/promaltam Steam-en
Allitolga dragabb volt mint a normal, de volt olyan hir is, hogy olcsobban is meg lehet szerezni?! Meg persze az AFA-kerulesrol is voltak mar infok;) De ezeket nem probaltam, igy nincs tapasztalat.
Nekem kredit es elofizetes akcioval. AFA-val 75$ volt egy ev, annyi belefer. Tartalmat mar alig veszek, a majd 10 ev alatt osszecsordogalt minden, a dirt oval meg nem erdekel. -
Solt #24405 Így, hogy ezekre rájön még az ÁFA, nem egyszerűbb ezt steam-n keresztül intézni? -
#24404 75%-os kredit mar nincs, most csak 50%-os elofizu van ujaknak: http://www.iracing.com/membership/ -
#24403 Jelenleg nagyjabol lof..sz tartalmam van , es road erdekel csak, ismertebb palya, ehany darab, par auto meg elofizu .
Az a 75-er 100 az mindig van , vagy csak feketepenteken ? Talaltam egy ilyen mailt a fiokomban, de regebbi... -
#24402 Attol fugg jelenleg milyen tartalmad van es/vagy mit szeretnel csinalni;)
Mostani sorozatok, bogaraszd ki, mi kellene neked:P
2018_s1_road.jpg
2018_s1_multi_class.jpg
2018_s1_dirt_road.jpg
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.12.16. 14:15:34 -
#24401 Jelenleg hogy jarok legjobban, ha egy evet akarok hosszabitani, es venni jo par palyat ? -
#24400 A többi van lejjebb véve mert nem hallottam a másikat ha Teamspeaken voltam. -
#24399 a csúszás hang nálad kicsit feljebb van téve vagy ez az alap beállítás? -
#24398 Igen. Ez egy ilyen mákos futam volt, mindent túléltem :D
Nem is értettem miért tört ki úgy a hátulja ahogy... -
GeriDoc #24397 Pont néztem a végét. Azért az utolsó kör is para volt a kis kaland miatt. -
#24396 Mentem ma versenyt.
Időmérőn mindkét köröm elvette off track miatt így a 25. helyről kellett indulnom, de végül eléggé sikerült feljönnöm :)
Első körbe mákom volt, hogy nem estem ki a baleset miatt :D
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.12.13. 20:38:18 -
twinr #24395 NAgyon baba a cuccos Zoli!!! És szép volt! :)
-
ozoli78 #24394 -
#24393 Köszi! Ez jó kis összefoglaló. Tudom hogy együtt olcsóbb pontosabban van kedvezmény. Én is rámentem erre a rallycrossra csak néha hiányzik egy kis dirt mentes verseny is. :D -
#24392 Mert most 13. hét van, azért változik. Itt a következő évi előzetes naptár:
https://www.dropbox.com/s/rp3lylgwsk3523a/iRacing%202018%20Season%201%20Schedule.pdf?dl=0
Pont az a jó, ha egyszerre veszel meg mindent mert úgy kapsz kedvezményt még hozzá. Engem most eléggé megzavart ez a RallyCross. Első benyomás alapján ezt nyomnám leginkább annyira élvezetes, de ugyan úgy mennék oválon, néha road-on. Pont a road-os dolgok vannak meg szóval megint költekezni kellene nem is keveset -
#24391 Fórumban biztos fent van a versenynaptár, amiben benne van akvetkező 1 hétre minden. A Porsche részlegében a frumon lehet ott van az is, hogy az az utáni szezonokban mik lesznek pályáj. -
#24390 Előre lehet tervezni a tartalom vásárlással valahogy? Ne egyszerre kelljen mindent megvenni egy sorozathoz. Most hogy már mehetek a Porsche kupában el is indulnák de valahogy jó lenne előre tervezni. Azt láttam hogy most naponta változik a pálya. -
twinr #24389 Ma már nem lehet kimenni az első körben.. meg is kaptam a büntit! :) -
twinr #24388 hol írja? Én is első körben megyek jokerre, hátha meglépek a birkáktól.
Szerintem eszméletlen pöpec. Az x-ek rendben vannak, ha úgy ikszelne mint a normál roadon senki nem fejezné be a versenyt.
Barmok persze vanank, szerencse faktor, ahogy normálban is, mire elverekeded magad 2-3k iratingre. Egyébként néhány versenyt mész, és már megadja a D-t. -
#24387 Most nézek streamet és volt aki az első körben egyből elment a Joker-re, viszont bemondja az elején a spotter hogy joker kört csak a 2. körtől lehet. Most akkor hogy is van ez? Dirt engem nem hozott lázba, kipróbáltam de nem tartottam értelmét és sajnáltam hogy ebbe öltek fejlesztést. Most viszont már örülök neki hogy megcsinálták, mert rallycrosshoz meg kellett az a fejlesztés
Lassan ott tartunk, hogy motorverseny is lesz benne vagy sima rally
Persze nyilván nem ez lesz a következő nagy fejlesztés, hanem a dinamikus napszakok talán a következő szezon végén
Valamelyik rallycross pályán lehet menni éjszaka amúgy?
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.12.06. 15:38:10 -
GeriDoc #24386 Haha. Ő tegnap fent volt nézőként ott, ahol én is.