25347
  • nadatomi
    Sziasztok!

Köszönöm a suspension tuning guideline-t.
    Lenne egy kérdésem, amit nem tudok lefordítani.
    Mit jelent a "Does front roll excessively?" kifejezés?
  • Bucser
    Thrustmaster MFD Cougar Pack.

Foleg repszimesek hasznaljak, de Autosoknak is hasznos lehet. Foleg arra szolgal, hogy ne kelljen billentyuzetet nyomkoraszni.
  • Alexease
    Kint van a cucc a banner alatt (masodik).
  • maffioso
    Én meg dobom, amint kapok mailcímet. :D
  • Met
    Köszi, majd leszedem a banner alól akkor :)
  • Alexease
    Minden erdekel, koszi! :)
    Azert tettem eleve tobbfele leirast a banner ala, mert bar lenyegeben mind azonos, megis mashogy irjak le, mutatjak meg, valakinek az egyik es valaki masnak a masik jobb.
  • maffioso
    Abszolút az, csak a forrást már nem találom. Akkor elküldöm neked aztán dobd be bannerba. Ez nyilván nem ökölszabály, amit tartalmaz, de nagyvonalakban ezek a hatásai. Egy diagramm egyébként, hasonló az algoritmusoshoz táblázatokhoz. Pont prezentációt készítek futóművekből, és oda gyűjtöttem az infót. Azt is megosztom majd, ha gondoljátok, de még 1-2 hét mire kész lesz.
  • Alexease
    Ha publikus, azt en is elfogadom:)
    Sot, ha nagyon publikus, akkor meg a banner ala is kitennem a tobbi koze:P
  • maffioso
    Az iRacing engine lehet van annyira értelmes, hogy a toe állítás miatt az egyenesfutáskori sebességet is módosítja. (reális egyébként, csak pl race07 vagy ac nem számol ilyet szerintem) Ebben az esetben a drasztikusabb széttartás drasztikusabb surlódással jár, ergo szarabbul tudsz gyorsulni. Meg kell találni a jó kompromisszumot. Ha dobsz egy email címet, akkor küldek egy nagyon leegyszerűsített setup guide-t, amit nem rég találtam valahol.
  • Met
    A leggyorsabb köröm kb. 1mp-el lett lassabb mint a kissé csúszkálós setuppal viszont az átlag köridőm meg 1mp-el jobb lett :)

A gyors kör valószínűleg némi draft-nak volt köszönhető, ma meg egyedül voltam.
  • maffioso
    Remélem köridőben is tudtam segíteni. Ezeknek a kombinációit egyébként használhatod másképpen is, akár az egyik érték agresszívabb, míg a másik szolidabb, egymást más egyensúlyba állíthatják.
  • Met
    Elég stabil lett a kocsi, 20 kör után max 95%-os gumikopás volt de elég egyenletesen koptak a gumik.
    Végigszenvedtem a 70 percet megint de most leginkább az unalomtól ugyanis egyedül voltam:)
    Párszor eltévedtem, illetve más kanyart vártam mint ami jött de 0 hibaponttal végigmentem.
  • ozoli78
    hi
    probáld ki ugy hogy amikor be van 900 fokra kalibrálva a kormány huzd föl 1080 ra,nekem segített ,90 fok helyett kb 120 at fog fordulni a kormány
    nekem igy sokkal jobban tetszik
    meg tudom közelíteni az élmenőket pályától függően 3-6 tizedre
    mondjuk most ez a barber nem nagyon fekszik egyenlőre
  • Met
    Na ezt majd kipróbálom, köszi
  • maffioso
    Nem setupoltam iRacingben még, de a difit nagyobb zárásra állítanád esetleg, beraknál egy 0,4 fokos összetartást hátra, lepuhítanád 1-2 klikkel a stabit és a rugót, akkor tuti nem tolná a seggét.
  • Met
    Próbáltam állítgatni valamit de nem lett jobb, kanyarból kijövet gyorsításkor tolja a seggét.
    Lenne megint egy verseny most de nem merek belevágni.
  • Met
    A gumi nyomás állítás max arra jó (ebben az esetben) hogy nagyobb felületen tapadjon, mert a 10. kör után is ugyan úgy csúszik a kocsi mint az első körben, tehát nem a melegedéssel van baj.
    Gyorsításkor hajlamos megcsúszni és fékezéskor is de azt a bias hátratolással javítottam. Nem volt már időm a setup table alapján állítgatni mert kezdődött a verseny.
  • bardocz
    Guminyomáson kívül kéne még valamit állítani a hidegebb aszfaltra? Szerintem max a kerékdőléseket kéne piszkálni, hogy jobban melegedjen, de mást nem. Aztán lehet tévedek, nem tudok setupolni.
  • Met
    Nincs valakinek jó Ruf RT12R C Spec setupja Daytona road night-ra?
    Egyet találtam fórumon de szerintem az nem éjjelre készült, csúszkál mint az állat. Biast hátratoltam állítottam a szárnyon is valamivel jobb lett de végigszenvedtem vele 70 percet
  • frango
    Nézz körül az e-mail fiókodban is, mert szoktak küldeni kuponokat, hogy visszacsábítsanak. Én a nem használt accountomra rendszeresen kapok ilyet.
  • thedriver
    Iracers.hu-n érdeklődj, nekik szokott lenni 50 dollárért éves előfizetés,vagy vársz fekete péntekig (november), mert olyankor mindig van.
  • maffioso
    Most nem értettem az előző pár kommentet, de jól sejtem, hogy az csak új előfizetés esetén játszik? Én megújítani szeretnék, és néha láttam olcsóbbat, mint az alap 30dollár/3hónap, most nincs valami ilyesmi?
  • Alexease
  • Alexease
    Akkor az uj gumi nem lehet, mert azt regebben kapta. Valszeg az ABS/TC es a piszkalas.
  • Met
    Utoljára március 22.-én mentem vele, szintén Lime rock-on amikor DQ-t kaptam.
  • Alexease
    Ha nagyon regen mentel vele, akkor lehet a gumi miatt, mert fokozatosan kaptak meg a frissebb gumimodelt, az eleg sokat valtoztatott az autokon. Jobban erezni a gumik nyomasat, es foleg az oldaltartasat (torzulas, mozgas, deformacio, kedodes).
    De persze a friss ABS/TC is sokat valtoztatott a kezelesen.

Az AC kicsit "lazabb hangvetelu cucc" lett, ott kicsit hatterbe szorult az autok beallitasanak, kezelesenek a "nehezsege, feledata".
  • Met
    Ez bunkóság, na mindegy :D

A Caddy-n változtattak valamit, próbáltam ma Lime rock-on de olyan alulkormányzott volt vagy nem tudom, többet kellet fordítani a kormányon ahhoz hogy kanyarodjon mint emlékeztem.

Ami közre játszhat, nagyon régen mentem vele, még akkoriban nem volt TC és kb. egy hete inkább AC-ok, lehet annak szoktam meg a kanyarodását?
  • Alexease
    Ez a kod, szokas szerint, csak az uj elofizetoknek ervenyes. Annyi a trukk, hogy a bevetel egy reszet tovabb toljak tamogatasnak.
    Meglevo elofizetokent is megveheted, (termeszetesen:P), de kedvezmeny nincs, egyszeruen azzl is tamohgatod a dolgot;)

Vagyis nincs meglevo elofizeteshez akcio:)
  • Met
    Jól értem hogy meglévő acchoz a PR-JoshWise98 kód csak sprint car vásárláshoz jó?
    Illetve ahhoz sem mert invalid kódot ír :)
  • Marcinko
    iracers.hu -n tudsz kérni 3 hónap ingyeneset
  • cselt
    Most nincs valami 1 dolcsis 1 hónapos promo kód? Cadillaces oldal nem jön be.
  • Norbi1990
    Iracing forum.
  • Met
    A racesetups.com-on kívül van még setupos oldal? Olyan amint friss setupok is vannak.
  • frango
    Csak azt mondom, hogy indycarban "push-to-pass system" van. :)
  • antiqueA
    KERS-el semmi bajom. Nem nevezném push2pass-nak. Az inkább a DRS.
  • frango
    Bebas.na(Bár hallottam már olyan pletyit, hogy pár éven belül bevezetik a KERS-t Indycarban. Ha bekövetkezik én addig néztem...). Push2Pass lesz a DW-12-ben.
  • hungary27
    Állítólag lesz KERS a DW-12-ben.
  • frango
    Tartok attól, hogy a road verziót túl nehéz lesz vezetni és nem fogják használni...
  • antiqueA
    Jól hangzik... ehh... vissza kell valahogy kerülnöm B-be :)
  • Alexease
    3-4 oval/road palyan megneztem. Nekem teszik, de hat nekem mindegyik tetszik:D
    De ez komolyabb auto, errol majd csak a profik tudnak rendes velemenyt modani, foleg ha kesz lesz es lesznek vele versneyek.