iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv.
www.iracers.hu
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
iRacingben az van ami a valóságban is, szóval a valóságban se tudod megjeleníteni a pilóták felett a nevüket és a rajt számukat :D
De az F4 vagy valahol a környékén :-) már nem tudom mert nekem kormányon gombra lett állítva, be tudod hozni azt a kis ablakot ahol kiírja hogy pillanatnyira körülötted a kocsik milyen távolságban (idõben) vannak tõled. Aki fehéren ír, azzal harcban vagy, aki pirosan, az hozzád képes körelõnyben van aki meg kéken ír, az hozzád képes körhátrányban.
MHP-KPH-t beállításoknál tudod állítani
Nem a helyezés a fontos, hanem az hogy tiszta versenyt fuss, szóval hiába leszel elsõ ha tele volt a versenyed pályaelhagyásokkal.
Volt olyan hogy ovalon harmadik voltam, és a legtöbbet kaptam +0.5 felett, mert mindenbõl kimaradtam csak végig mentem :D
Virtual SimRacing
Amit a törésnél felsoroltál az mind szép és jó, de semmi köze ahhoz, hogy milyen a törés rFactorban és iRacingben... Szal poénos vagy...
Gumik: Számomra totál semmilyenek, Abszolút nem éreztem formula kocsikon a bemelegedésüket, illetve kopásukat. Grafikailag meg nulla, nem látni semmi elváltozást rajtuk, pedig azért az is sokat jelentene pár teszt után, ha megnézem mit mûveltem velük, 10 erõs körrel... netkapPRO sokkal jobb. Kicsit nagy arccal írod amit írsz amúgy, halkan megjegyezném, hogy másfél évig iracingeztem én is, és igen, lehet ez lesz és ez a legjobb szimulátor, de nekem az idõjárás és a rendszer miatt abszolút felejtõs lett. Beleuntam. Igen. jól látod. majd 270 verseny után. Szeretném, ha többrõl szólna a versenyzés, mint amit az iracingben én mûveltem ezalatt a másfél év alatt...
A környezet/hangulat a pályán amúgy nagy nulla rfactorhoz képest pl. nulla dinamika. Elõre szólók, hogy kérlek, hagyjuk ez+az nem számít, csak a fizika jellegû dumákat, mert mentem fejbelövöm magam. ha mégis így tartod, akkor lécci írj az iracingnek, hogy az új pályáknál ne csináljanak egy objektumot se a pályára, felhõk sem kellenek, (nemhogymég' mozgóak!) merthát úgyis az aszfalton megyeünk. thx.
ui or megj.: nem akartam ezeken lovagolni, csupán hasonló stílusban reagáltam, mint te tetted.
Azt hiszem ha eléred a 3.00-ás Safety Ratinget vagy már D licenszes leszel akkor számol iRatinget.
Iracingben kétszer is meggondolod mielõtt kemény elõzésbe kezdesz mert hamar a boxban találod magad.
Miért meglepõ hogy szétesik a kocsi ha 200-al nekimész valaminek?
Gumik: Nahát kopik a gumi a verseny alatt? ezt a szemétséget. nem is értem. Nincs abs? tanulj meg fékezni. A fékezés nem annyiból áll egy szimulátorban, hogy rátaposok a középsõ pedálra kb ott ahol az aszfalt elkezd sötétedni.
idõjárás? Na ebben igazad van. Bár engem személy szerint nem vonz hogy esõben menjek ( jó idõjárási körülmények között is nehéz verseny tempót menni) azért lehetne esõt berakni legalább a hostolt futamokra.
Az hogy nem lehet motorháztetõrõl, vagy kocsi fölött ülve vezetni, hiper realisztikus, lézer skennelt pályák vannak, jogsi licence rendszer ( nem mehetsz addig bizonyos futamokon amíg meg nem szerzed a megfelelõ jogsit), el sem indulhatsz egy versenyen sem ha nincs kormányod( rfactor keyboard sztárok süllyesztõben) mert nem engedi a game, minden részletre kiterjedõ ranglista rendszer, a legjobbakat komoly pénzösszegekkel és valóságos versenyzési lehetõségekkel támogató fejlesztõcsapat. Mindez azt bizonyítja, hogy az iracing bizony napjaink egyik( ha nem a legjobb "szimulátor" játéka) és nem véletlen ha napról napra 2-3000 játékos van fenn és nyomja tövig a gázpedált, mert olyan élményt nyújt amivel korábban még nem találkoztam
www.smart-bus.hu
amúgy érdekes, totál inaktív vagyok már mióta, és meg se próbálnak invitálni valahogy emailben, vagy legalább dobnának egy mailt, hogy hé, tolj már pár futamot, mert az jó lesz neked.
szerintem ahogy lejár az elõfizetésem, akkor is le leszek "szarva", pedig ahogy egyszer alex említette, nem ártana az olyanokat visszacsábítani, kérdõíveztetni, akik valaha aktívak voltak, de most lehet más vizekre eveztek.
Virtual SimRacing
Belépsz a member oldalra és a Series menü alatt kiválasztod a Neked megfelelõ sorozatot. Azután már csak a jobb felsõ RACE gombra kell kattintani és kiválasztani a Sessions alatt, hogy melyik versenyen indulnál.
Olyan érzékeny mint egy szûz punci! :-D
Valaki segíthetne legyen kedves hogy hogyan kell.
A kalibrálás nem akar sikerülni.Köszi a választ!
KONKRÉT VÁLASZT VÁROK!!
Várunk mindenkit szeretettel !!!
analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa
Olyan érzékeny mint egy szûz punci! :-D
Valaki segíthetne legyen kedves hogy hogyan kell.
A kalibrálás nem akar sikerülni.Köszi a választ!
www.iracers.hu
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"