25347
-
nadatomi #15391 Sziasztok!
Köszönöm a suspension tuning guideline-t.
Lenne egy kérdésem, amit nem tudok lefordítani.
Mit jelent a "Does front roll excessively?" kifejezés? -
#15390 Thrustmaster MFD Cougar Pack.
Foleg repszimesek hasznaljak, de Autosoknak is hasznos lehet. Foleg arra szolgal, hogy ne kelljen billentyuzetet nyomkoraszni. -
#15389 Kint van a cucc a banner alatt (masodik). -
#15388 Én meg dobom, amint kapok mailcímet. :D -
#15387 Köszi, majd leszedem a banner alól akkor :) -
#15386 Minden erdekel, koszi! :)
Azert tettem eleve tobbfele leirast a banner ala, mert bar lenyegeben mind azonos, megis mashogy irjak le, mutatjak meg, valakinek az egyik es valaki masnak a masik jobb. -
#15385 Abszolút az, csak a forrást már nem találom. Akkor elküldöm neked aztán dobd be bannerba. Ez nyilván nem ökölszabály, amit tartalmaz, de nagyvonalakban ezek a hatásai. Egy diagramm egyébként, hasonló az algoritmusoshoz táblázatokhoz. Pont prezentációt készítek futóművekből, és oda gyűjtöttem az infót. Azt is megosztom majd, ha gondoljátok, de még 1-2 hét mire kész lesz. -
#15384 Ha publikus, azt en is elfogadom:)
Sot, ha nagyon publikus, akkor meg a banner ala is kitennem a tobbi koze:P -
#15383 Az iRacing engine lehet van annyira értelmes, hogy a toe állítás miatt az egyenesfutáskori sebességet is módosítja. (reális egyébként, csak pl race07 vagy ac nem számol ilyet szerintem) Ebben az esetben a drasztikusabb széttartás drasztikusabb surlódással jár, ergo szarabbul tudsz gyorsulni. Meg kell találni a jó kompromisszumot. Ha dobsz egy email címet, akkor küldek egy nagyon leegyszerűsített setup guide-t, amit nem rég találtam valahol. -
#15382 A leggyorsabb köröm kb. 1mp-el lett lassabb mint a kissé csúszkálós setuppal viszont az átlag köridőm meg 1mp-el jobb lett :)
A gyors kör valószínűleg némi draft-nak volt köszönhető, ma meg egyedül voltam. -
#15381 Remélem köridőben is tudtam segíteni. Ezeknek a kombinációit egyébként használhatod másképpen is, akár az egyik érték agresszívabb, míg a másik szolidabb, egymást más egyensúlyba állíthatják. -
#15380 Elég stabil lett a kocsi, 20 kör után max 95%-os gumikopás volt de elég egyenletesen koptak a gumik.
Végigszenvedtem a 70 percet megint de most leginkább az unalomtól ugyanis egyedül voltam:)
Párszor eltévedtem, illetve más kanyart vártam mint ami jött de 0 hibaponttal végigmentem. -
ozoli78 #15379 hi
probáld ki ugy hogy amikor be van 900 fokra kalibrálva a kormány huzd föl 1080 ra,nekem segített ,90 fok helyett kb 120 at fog fordulni a kormány
nekem igy sokkal jobban tetszik
meg tudom közelíteni az élmenőket pályától függően 3-6 tizedre
mondjuk most ez a barber nem nagyon fekszik egyenlőre -
#15378 Na ezt majd kipróbálom, köszi -
#15377 Nem setupoltam iRacingben még, de a difit nagyobb zárásra állítanád esetleg, beraknál egy 0,4 fokos összetartást hátra, lepuhítanád 1-2 klikkel a stabit és a rugót, akkor tuti nem tolná a seggét. -
#15376 Próbáltam állítgatni valamit de nem lett jobb, kanyarból kijövet gyorsításkor tolja a seggét.
Lenne megint egy verseny most de nem merek belevágni. -
#15375 A gumi nyomás állítás max arra jó (ebben az esetben) hogy nagyobb felületen tapadjon, mert a 10. kör után is ugyan úgy csúszik a kocsi mint az első körben, tehát nem a melegedéssel van baj.
Gyorsításkor hajlamos megcsúszni és fékezéskor is de azt a bias hátratolással javítottam. Nem volt már időm a setup table alapján állítgatni mert kezdődött a verseny. -
#15374 Guminyomáson kívül kéne még valamit állítani a hidegebb aszfaltra? Szerintem max a kerékdőléseket kéne piszkálni, hogy jobban melegedjen, de mást nem. Aztán lehet tévedek, nem tudok setupolni. -
#15373 Nincs valakinek jó Ruf RT12R C Spec setupja Daytona road night-ra?
Egyet találtam fórumon de szerintem az nem éjjelre készült, csúszkál mint az állat. Biast hátratoltam állítottam a szárnyon is valamivel jobb lett de végigszenvedtem vele 70 percet -
#15372 Nézz körül az e-mail fiókodban is, mert szoktak küldeni kuponokat, hogy visszacsábítsanak. Én a nem használt accountomra rendszeresen kapok ilyet. -
#15371 Iracers.hu-n érdeklődj, nekik szokott lenni 50 dollárért éves előfizetés,vagy vársz fekete péntekig (november), mert olyankor mindig van. -
#15370 Most nem értettem az előző pár kommentet, de jól sejtem, hogy az csak új előfizetés esetén játszik? Én megújítani szeretnék, és néha láttam olcsóbbat, mint az alap 30dollár/3hónap, most nincs valami ilyesmi? -
#15369 -
#15368 Akkor az uj gumi nem lehet, mert azt regebben kapta. Valszeg az ABS/TC es a piszkalas. -
#15367 Utoljára március 22.-én mentem vele, szintén Lime rock-on amikor DQ-t kaptam. -
#15366 Ha nagyon regen mentel vele, akkor lehet a gumi miatt, mert fokozatosan kaptak meg a frissebb gumimodelt, az eleg sokat valtoztatott az autokon. Jobban erezni a gumik nyomasat, es foleg az oldaltartasat (torzulas, mozgas, deformacio, kedodes).
De persze a friss ABS/TC is sokat valtoztatott a kezelesen.
Az AC kicsit "lazabb hangvetelu cucc" lett, ott kicsit hatterbe szorult az autok beallitasanak, kezelesenek a "nehezsege, feledata". -
#15365 Ez bunkóság, na mindegy :D
A Caddy-n változtattak valamit, próbáltam ma Lime rock-on de olyan alulkormányzott volt vagy nem tudom, többet kellet fordítani a kormányon ahhoz hogy kanyarodjon mint emlékeztem.
Ami közre játszhat, nagyon régen mentem vele, még akkoriban nem volt TC és kb. egy hete inkább AC-ok, lehet annak szoktam meg a kanyarodását? -
#15364 Ez a kod, szokas szerint, csak az uj elofizetoknek ervenyes. Annyi a trukk, hogy a bevetel egy reszet tovabb toljak tamogatasnak.
Meglevo elofizetokent is megveheted, (termeszetesen:P), de kedvezmeny nincs, egyszeruen azzl is tamohgatod a dolgot;)
Vagyis nincs meglevo elofizeteshez akcio:) -
#15363 Jól értem hogy meglévő acchoz a PR-JoshWise98 kód csak sprint car vásárláshoz jó?
Illetve ahhoz sem mert invalid kódot ír :) -
#15362 iracers.hu -n tudsz kérni 3 hónap ingyeneset -
#15361 Most nincs valami 1 dolcsis 1 hónapos promo kód? Cadillaces oldal nem jön be. -
#15360 Iracing forum. -
#15359 A racesetups.com-on kívül van még setupos oldal? Olyan amint friss setupok is vannak. -
#15358 Csak azt mondom, hogy indycarban "push-to-pass system" van. :) -
antiqueA #15357 KERS-el semmi bajom. Nem nevezném push2pass-nak. Az inkább a DRS. -
#15356 Bebas.na(Bár hallottam már olyan pletyit, hogy pár éven belül bevezetik a KERS-t Indycarban. Ha bekövetkezik én addig néztem...). Push2Pass lesz a DW-12-ben. -
#15355 Állítólag lesz KERS a DW-12-ben. -
#15354 Tartok attól, hogy a road verziót túl nehéz lesz vezetni és nem fogják használni... -
antiqueA #15353 Jól hangzik... ehh... vissza kell valahogy kerülnöm B-be :) -
#15352 3-4 oval/road palyan megneztem. Nekem teszik, de hat nekem mindegyik tetszik:D
De ez komolyabb auto, errol majd csak a profik tudnak rendes velemenyt modani, foleg ha kesz lesz es lesznek vele versneyek.