25347
  • Met
    Itt fent
    | iRacing SetupGuide | Suspension Tuning Guidelines | PS SetupGuide | R.Alex SetupGuide | nKP SetupGuide | iR SetupTable |
  • vezo76
    Banner alatt a 4. sorban vannak leírások. Az iR SetupTable pl. egy egyszerű táblázatban mutatja hogy milyen hatása van ha valamit állítasz. nem találpm ezt a lehetöséget.
  • lac coo
    hvakvok ? :DD
  • vezo76
    Hello lehet hvak vok de a bannert hol találom?
  • richardiracing
    már beszéltek régen arról hogy csinálnak olyat hoghyha a gumit elfékezed akkor az érezni fogod,lehet hogy arra utalt,kiváncsi leszek,szerintem a dinamikus nyomvonalra még várni kell :)
  • zzeN
    Talán a gumitörmelékre gondolt? Annak örülnék + látható és érezhető felgumizódás a pályán epic lenne
  • richardiracing
    "Just put new tire falloff in testing but too early to have any feedback." ezt a "falloff"-ot nem nagyon értettem,a srácok továbbá elmondták hogy már most müködik a pilóta csere,csak van néhány bug még benne,a mérnökök a DX11-en és a OpenGL-en dolgoznak---> gondolom ezért csúszik a pilóta csere mert a dx11-el jön a dinamikus napszakváltás is
  • richardiracing
    újra scannelték pocono-t és michigan-t, silverstone-ról is megvan már a scan (arról már régebb óta tudunk),a srácok szeretnék újra scannelni limerock-t (kicsit változott a nyomvonal :DDDD) meg VIR-t is :)

• Met
    Banner alatt a 4. sorban vannak leírások. Az iR SetupTable pl. egy egyszerű táblázatban mutatja hogy milyen hatása van ha valamit állítasz.
  • vezo76
    thx kicsi angol tudással meg forditoval elég érdekes szöveg jön ki esetleg van magyarositás a beállitáshoz?
  • zzeN
    Játékban tudod csak megnyitni.
  • vezo76
    Üdv sto fájlt a setuphoz mivel tudom megnyitni? vagy esetleg setupban vki tud segiteni mi mit jelent.
  • richardiracing
    hmm érdekesen hangzik,és mit takar ez az iroad,isfurcase,nsm gumimodell(?) sajnos nem találtam rólla semmit :)
  • Adam Jonas
    Jó persze, ez szerintem már alap dolog, hogy valaki olyan csinálja ezeket, aki ért is hozzá. :)
  • Alexease
    A konyveknel valszeg kicsit tobbet szamit, hogy valodi tapasztalt mernok ul a gep elott, aki valodi versenyen, valodi csapatoknal volt verseymernok:) Plusz igazabol is versenyzik;P
  • Adam Jonas
    Múltkor néztem azt a BMW Z4-es videót a fejlesztésről, és akkor néztem, hogy milyen komolyan tolják, nem tudom én mennyi könyv van nekik ott, amit tanulmányoznak a fejlesztés folyamán. Az egyik még nekem is megvan. :D
  • BooMiller
    Emlékszem NR-ben endurance "VB" magyar csapat Prezsi/Hazsó/KNorbi elrajtolt a mezőny norbi ment elsőnek 1 kör mindenkinek:DDDD Végére elfogyott az előny, Hazsó ment megelőzték és a végén ez útólsó körben előzte vissza és így nyertek:D
  • Alexease
    Az NR-rel is rendeztek rendszeresen hosszutavu (6/12/24) futamokat, voltak szep magyar sikerek is!
    Persze sokkal latvanyosabb es korrektebb lenne full dinamikus napszakkal es idojarassal, de az meg odebb van.

Elvileg dolgoznak az osszesen.
    De mivel az iR eleg korrekt es megszallott, es mindennek az alapja egy full extras, mindenttudo gumifizika, ami meg Kaemmer szerint 6-9 honap, es utana a RealRoad (iRoad, iSurface vagy NSM:P), ezek meg odebb vannak.

Raadasul az iR massziv online, akar 30-40 klienssel, a sok dinamizmus csak akkr er valamit, ha az online is mukodik, es ezeket az adatatviteleket optimalizalni is kell.
  • Adam Jonas
    A 24 órás, végig nappali versenyhez tudok csak hozzáfűzni bármit is: ha jól tudom, LFS-ben is végig nappal volt a 24 órás futamokon, szóval nem lenne akkora újdonság ez.

Gondolom a pálya állapotának változását már csinálják, csak rendesen akarják, így meg vélhetően több időbe kerül. :)
  • richardiracing
    huuuh ez nagyon durva :D ez kaotikus időjárás volt :) száraz-eső-száraz :)
  • Alexease
    Furcsa ezeket az autokat esoben latni:) 1:45:00-tol.

• richardiracing

most ezt jól látom? vagy az én angolom a rossz? jelen pillanatban 24 órás nappali versenyeken lehetnének? :D a másik meg elég sok tenni való van még hogy élvezhető 24 órás futam legyen,mivel
    -jelen pillantban az 1 órás endurancenek nevezett futamok,1 órás sprint versenyek
    -a pályák teljesen sterilek,azért egy jó órás futam végén,már elég sok törmelék van a nem ideális iven,nem jó érzés ott körözögetni....
    -a kisebbik dolog,jelen pillantban a tankolás és a gumi csere egyszerre megy,megvalósithatnák úgy mint a lemans-ban,legalább lehetne nézni a stinetket
    kövezettek meg,de szeritnem ezek felsoroltak közül,mindenkinek szúrja valami a szemét...vagy csak én vagy túl maximalista :D
  • hungary27
  • zzeN
    :D
  • Alexease
    Elvileg igen.
  • hungary27
    Donnington már jön a szezon végén, ugye?
  • Alexease
  • Alexease
    Azert meg van bo 1 honap a szezonbol, szerintem meg ok sem tudjak, mi lesz benne pontosan;)
    A DW12 update/vegleges biztosan, elvileg az uj scan Phoenix, aztan a tobbi kiderul.

Ebbee a topic-ban vannak a publikus dolgok, de ezek csak tervek, frissitgetve, ahogy jon valami hivatalos info: These things are in development
  • richardiracing
    nagy a csend az iR háza táján,ilyenkor már tudni szoktuk hogy nagyjából mit terveznek a kövi buildre,vagyis csepegtetnek infókat,valaki tud valamit? én csak annyit tudok hogy a vezető csere jön majd az S3-ban
  • thedriver
    3-4 szezonnal ezelőtt még az egyik legnépszerűbb széria volt a Prototype and GT, most egy kicsit visszaesett, de azért így is van official futam bőven. Most a GT3 a sláger, ott nagyon ritka, hogy nem gyűlik össze 2 óránként a szükséges létszám az official-hoz.
  • frango
    GT3 messze a legnépszerűbb. Meg a Nascar.
  • bardocz
    Akkor az nem olyan népszerű, mint az acura, corvette, for gt hármas volt, ott max kora délután nem volt official szerver, meg előtte.
  • frango
    "Prototype @ GT Challenge" nevezetű szériában van mind a kettő. Hétköznap este 9kor vannak csak official versenyek. Hétvégén meg szinte mindegyik session official. :)
  • bardocz
    Corvette meg lmp2 milyen versenyeken megy most, és mennyire népszerű? Lehet lassacskán újra elő tudok majd fizetni rá, és ez a kettő volt a kedvencem.
  • Met

Most meg vehetek autót az A-hoz.
    Kicsit elbasztam mert megvettem a B-s Impalát és két pályát mert azt hittem hogy nem lesz elég pályám. Csak nem vettem észre hogy a C-s pálya következő héten a B-ben lesz, mert akkor megvettem volna az A-s kocsit az egyik pálya helyett.
    Na mindegy.
  • Alexease
  • Met
    Megvan az ovál A class, örülök magamnak
    A suspension guide is segített mert Michigan-en a 2-esből kijövet hajlamos volt bepörögni a kocsi, de kicsit állítottam a felfüggesztésen és már kezelhetőbb volt.
    Csak a gumik koptak sajnos, bal 80% körül, jobb 60-70%
  • nadatomi
    Köszi, az Atlasban is meg lehet nézni, hogy milyen magasan van az autó a kanyarokban, mind a 4 keréknél
  • maffioso
    Szimulátorban ezt talán egy kicsit nehéz megállapítani, mint élőben, de lehet 1-1 replayen jól látszik.
  • maffioso
    Nagyon dől-e az eleje. Ha igen, akkor aszerint állítsd, ha nem dől az autó, akkor meg aszerint.