iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat akkor bele kell torodni, jo nehez igy vezetni mindent, ami MX-5-nel erosebb\labilisabb. Szerintem valahogy reflexbol korrigaljad ezt aki mar nem rookie.
Nade a Huttu is
Amúgy szerintem is az input lag az inkább a monitor/tv sara.
Ha Tv-n játszol, akkor kapcsold be a számítógépes üzemmódot ha van ilyen és/vagy kapcsold ki az összes képjavító funkciót.
Az a monitor/TV gyenge, vagy csak épp nem arra való elektronikája miatt van.
Minden más meg proci, RAM, VGA függvénye.
De javíts ki, ha rosszat mondok.
Tudom ugy rangatni a kormanyt, hogy ellentetesen mozog a kepernyovel. FullHD a felbontas, mondjuk azt nem probaltam hogy lejjebb milyen, de valszeg a bufferelesen ez nem segit.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Lendületesebb mivel sokkal kevesebbet kell váltani mint a Cupal.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
(egy kis bemutatkozást írj magadról)
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ez a gombos kuplung akkor lenen jó, ha meg tudnám csinálni, hogy a váltón van rajta a gomb maga, sõt, oda lehetne rakni valami kis analóg kart is, egy gamepadból kiszedve. Ujjakkal még könnyû is lenne pontosan használni akár 2 centi úton is. De mondjuk ehhez a dfgt-n hosszabb váltókar kéne, meg nem ilyen golyó rá, és akkor fasza lenne.
hát nem túl életszagú,de lehet így gyorsabb és könnyebb...
amúgy bevallom végig sem néztem a visszajátszást. egy okból kifolyólag. Ez pedig az, hogy szerintem tetúlassú kört is meg lehet tenni tökéletesen fordulva és minden centit kiautózva. ez a legtöbb embernek megy. Huttu és a többi nagyágyú leginkább a féktávon és a kigyorsítások alkalmával húz el a többiektõl, nameg ugye kohadt kostans tempót nyomnak. 😊
akkor tudnék érdemben hozzászólni, ha mentem volna ezzel a járgánnyal jó sok kört ezen a pályán. de sajnos ez most nem áll fenn. 😊
egyébként grat azért hozzá, ha még nem tettem volna 😊
A többit meg látni bal oldalt alul mit hogy csináltam.
De nem válaszoltál a kérdésemre <#idiota>#idiota>
amikor normál féktávot akarok venni akkor blokkolás határon kell tartanom a fékpedált és úgy már nehéz átforgatni a sarkam a gázpedálra és még nyomni is egyet rajta visszaváltáskor.
Valaki tud g25-re olyan beállítást, hogy bármeddig is nyomom a fékpedált akkor is max 80%-os fékerõt ad le? Akkor nem kéne arra figyelni hogy meddig nyomom a fékpedált és bátrabban át lehetne sarkalni a gázra.
SirAlo: az auto blip arra jó tudtommal, hogy visszaváltásnál a gép magától ad egy kis gázfröccsöt. Inkább kapcsold ki, és tanuld meg a technikát, két pedállal egyáltalán nem nehéz, és lehet egy idõ után majd jobban tudod kontrollálni az autót.
Rookie kategóriából két módon kerülhetsz feljebb. Vannak ilyen promóciós napok, vagy mi a nevük, ha a safety ratingod addigra >3, és futottál 3 vagy négy versenyt, akkor megkapod a d-s jogsit. A másik módja az, hogy a safety ratingod eléri a 4-et, ekkor ha megvan a 3 vagy 4 verseny, automatikusan feljebb lépsz.
Nekem egy régi DFP-m van, szóval szerintem ez az idõ nekem kb a maximum amit tudok hozni. Ebbe a Time Trialba a legjobb köröm 1:41:4 volt.
Még 2 tizedet tudnák faragni rajta, de akkor mindennek össze kell jönnie 😊
A véleményem az, hogy jobb 1-2 tizeddel lasabb de stabilabb köröket menni mert nem az nyer akinek a leggyorsabb körideje van hanem akinek a legjobb körátlaga.