25347
  • lac coo
    Kösz. A C az a legalja nem? B-re emlékeztem ,de lehet pont a sok zúzás után adtam fel és utána visszarakott :DDD
  • Alexease
    Meg van, csak azt hittem egybe van irva;) Lac Coo

Class-C 2.19SR
  • lac coo
    Jó kérdés, nem Laccoo néven vagyok ? :)))
  • Alexease
    Ha mondasz egy nevet, akkor elvileg igen.
  • lac coo
    Aktiv jatekos nem tudja megnezni nekem, hogy most hol allok, milyen kategoria stb ?
  • Alexease
    Akkor kosd ossze a kellemetlent a hasznossal, koltsd el azt a 30$-t, vegyel tartalmat, es hasznald:) Mivel kesobb nem akarsz vele foglalkozni, meg az SR-en sem kell bosszankodnod, funbol tolhatod a versneyeket:P Csak ne lokdosd ki az embereket;DDDD
  • Totti5
    Vissza is írt. Nem hajlandóak visszafizetni, de deaktival és ad 30kreditet...... Felrobbanok e?
  • lac coo
    Nalam is volt meg regen, de en akkor maj vegigjatszottam :)
    Bar erosen gondolkodok, higy befizetek ujra....Egy picivel tobb tellik ra mint akkor, bar az sr meg mindig gondolkoba ejt.
  • Alexease
    A beallitasoknal lehet kikapcsolni az automata fizetest. Ha kikapcsoltad, akkor valszeg anomalia volt (vagy csak a piszkos uzleti erzekuk:P) es visszallitodott:DD

Korabban masnal is volt, visszafizetik a penzt.
  • Totti5
    Mi ez az őrület? jön egy PP mail hogy -30 dollár az iracingnak... wtf? aszondja hogy automatikus megújítás. No mire fel? 1 évig nem újított semmit, pedig már 3szor járt le minimum. Amikor volt olcsó kód akkor ujítottam, most meg gondol egyet és lehúz 7kval?! vicc...

Írtam nekik hogy sürgősen küldjék vissza a pénzt...
  • Met
    Köszi, holnap meglesem.

De ez nagyon vicces volt, kedden is és ma is teszteltem meg állítgattam a setupot, erre tessék.
  • Alexease

Kivancsisagbol leszedtem azt a Szabo Tamas setup-ot, de az elegge vad:)))
    Mentem nehany kort, hegesztettem sajatot. Tesztre talan jo, de inkabb a SZT-bol indulj ki:)

ae-2014-s2-okayama-race.zip
  • Met
    Na a nagy irkálásban majdnem lemaradtam a versenyről, mire vissza mentem 01 volt a gridig, szóval setup nélkül mentem
    De incidens nélkül végig toltam és csak egy kört kaptam
  • Met
    Illetve amikor néztem a Szabó Tamás setje még nem volt fent
  • Met
    Na igen, azt elfelejtettem írni hogy találtam a fórumon (amit linkeltél) egyet de azzal van a problémám:)
  • Marcinko
    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3227316.page

Itt mindig találsz az aktuális pályához
  • Met
    Okayama Full Ruf RT 12R Track setje nincs valakinek?
    Stabil, kigyorsításkor hajlamos kitolni a seggét, állítgatom a setupot de nem az igaz még mindíg.
  • Marcinko
    igen
  • antiqueA
    Csak Skippyzéssel vissza tudok menni C-ből B-be?
  • Met
    Nem, az 1 év áráért 2 évre (mint most) vagy 50%-os előfizetésre gondoltam, hogy lesz-e februárig.
    Van még pár dolcsim azon akkor tartalmat vennnék (A-s ovál autó és pályák) és nem hosszabítanák.
    Alexnak azt köszöntem meg hogy utánanézett Ő is.
  • hungary27
    Ja te a kreditekre gondoltál, az augusztus-szeptember környékén volt tavaly.
  • Met
  • Alexease
    Igen, lesz. Visszaneztem es minden evben 2x volt 75%-os kredit vasarlas utana pedig az 50%-os elofizetes.
  • Met
    Az jó, akkor megvárom azt.
  • hungary27
    November végén mindig van 1 év 50 dollárért, és ha jól tudom fel lehet használni többször is (kétszer tuti).
  • Met
    Akkor lesz még év vége felé is?
    Mert akkor majd csak akkor hosszabbítanám meg, most meg vennék autót és pályát.
  • bardocz
    Sporting code-ban le van írva a pontozás. Attól függ hány versenyt mész, max 4-et veszi figyelembe, és azokat átlagolja, ha jól emlékszem.
  • balazsb1987
    A mazda cupa pontozási rendszerét elmagyarázná vki? Azt értem h erősebb futamokon több pont szerezhető. Minden héten a legjobb pontok összeadódnak?
  • frango
    Sok ész volt berakni GT3-ba a rövid Brands Hatchet. 30 autónak...Fas.a roncsderbi. Csak gratulálni tudok...
  • balazsb1987
    Haladok szép fokozatosan előre. Kb egy lépésre van az általad említett C kategória. 8 futamon van 22 incidensem, ennek 90%-a abból származik hogyütközőnek néznek. Qualifikációt minden esetben megyek.Csak a Mazda Cupában mentem. Egyenlőre nincs világverő időm, 1:45.8. Grid közepére eddig elég volt.
  • richardiracing
    majd olyan C katergóriától komolydik a mezőny,meg próbálj mindig qualyzni,mert anélkül elején csak a zúzdában vagy :D addig éld túl csak a futamokat és ne ess ki,próbálj minél kevesebb contactot összeszedni,hogy gyorsan feljebb ugorj :D
  • Alexease
    Idiotak mindenhol vannak:) Itt valamivel kevesebben vannak, de a folyamatos ingyenes eleresnek koszonhetoen, sokan toljak multi-reggel az also kategoriakban, es mivel ne terveznek hosszutavra (azzal a reggel) igy lazabban veszik a dolgokat:)
  • balazsb1987
    Aktiváltam a 3 hónapos free códot. Én mint aki GTR2-őn nőtt fel, hát komolyan mondom emelem a kalapom a fizika előtt. Össze sem lehet hasonlítani. Mazda Cupában keztem toltam 1-2 futamot. Egész jó versenyeket lehet futni, bár itt van pár idióta.

• richardiracing
    hát igen,ki adnak két eléggé gyér játékot,amit letöltök néha bizonyos torrent oldalakról és 10 perc után le is törlöm :D

na a másik,elindulni kicsit drága a játék,de mikor van akció,akkor még az se vészes,most 100 dollár 2 év --> az 50 dollár/év , akkor visszakapsz ahogy mondták a többiek 5-t évenként "szülinap/évforduló"-ként,akkor ha versenyzel A-B ill. C-D kategóriába 8 héten át legalább egyszer (ami nem nagy dolog,ha csak a pénzre hajt az ember) és az év 40 dollár --> magyarul csak 10 dollárt költöttél az iR-re mint előfizetés ergo olyan free-to-play a játék :D mert csak a tartalmakért fizetsz,és az elején megvásárolod őket,aztán igazából nem nagyon kell költeni,és ha leosztod hónapokra,kevesebbre jön ki mint egy doboz cigi...
  • Alexease
    Igen, lenyegeben valoban csak a tartalmakert kell fizetni.
    jo multkor itt szamolgattam, ha valaki rendszeres elofizeto, es minden tartalmat megvesz, akkor evi 15-20000-bol ki lehet hozni.

Es amikor 50EUR 1db Codies jatek (DIRT/GRID/F1), amibol evente kettot kiadnak, mar nem is olyan veszes az iR:)
  • hungary27
    és aki rendszeresen versenyez az évi 40 dollárt is megkereshet :)

Ha úgy vesszük csak a tartalmakért kell fizetni.
  • Alexease
    Vagy 32.50$/ev, ami szerintem nem veszes.
  • Alexease
    Igen, ezt szoktam ajanlgatni, ilyen evente ketszer szokott lenni.
    Ilyenkor jo, amikor elotte beruhaztal a 75$-ert 100-at akciora, mert akkor 2 ev 75$-ba kerul:) Sot, mivel evente visszaadnak 5$-t, igy mar csak 65$ a ket ev;P
  • Met
    1 év áráért 2 évre lehet hosszabbítani, hmmmm
  • vezo76
    thx