iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy nem WR, de eddig ez a PB-m
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Ezt csak új belépõk használhatjáúk?
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Holnap Star Mazda Mosportban.
Magyarul kitakarja a fél képernyõt a mûszerfal😊 ordas nagy faszság.... ISI engines játékokban meg LFS-ben ez megoldott, ezerszer jobb is úgy a cucc kinézete.
link azért ez így tényleg gagyi. "lelegrealisztik team", de ilyenekre miért nem figyelnek... oké, a vonalkák és a fénykép szöge csaló lehet, de még fentebb van így is mint kellene..
vagy szerezz be egy rendes kormányt <#vigyor>#vigyor>
Eddig nem volt soha problem, 4 honap után tudnák játszani erre szarik ra ez a fos....
A SimBin játékoknak is jelentõs a tábora de itt már nincs annyi liga, a GTR-Masters az egyik legszínvonalasabb bajnokság, nagy múlttal rendelkezik. VSRnél is már évek óta megy bajnokság és az idei túra autóbajnokság nagyon jó fut, két szerveren kell szervezni 1-1 fordulót.
LFS-t akkor szerintem már ismered, ott egy magyar bajnokság van tudtommal
A netKar PROval is van bajnokság, bár ott nagyon kevesen vannak asszem, mivel a játék nem nagyon ismert
A iRacing magyar bajnokság még nagyon friss, és jó úton halad, és szerintem jelenleg ez a legkomolyabb szimulátoros program. Sajnos a tábor nem túl nagy, kb 40-50fõs, de talán nem túzok, hogy itt megfordulnak a legjobb magyar szimesek is.
Szóval lehet választani bõven 😄 (de az iRacinget ajánlom ;-) )
Virtual SimRacing
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ha jól sejtem már senki nem használ egy megás netet (még köt a hûség de ezzel a trágya szolgáltatóval már nem akarok szenvedni), az lfs-ben kb 10 kocsit bír el, többnél már meglehtõsen ugrál mindenki 😞
Vannak sokkal nagyobb szabású versenyek is (itt) amiken persze már nem tudnék részt venni, de mégis...érdemes lenne-e erre a netre alapozva kormányt és játékot vennem...(inkább online gurulnék)
A második, van-e rendszeres versenyzés a magyar társoságban (és itt kb hányan vagytok rendszeresen, vagy nagyobb eseményeken)
A harmadik off: Ha nem veszitek zokon, rákérdeznék..mely szimuknak van még nagyobb létszámú magyar közössége (és persze ezen játékon kívûl melyik említésre méltó szim...?)
köszönöm.