iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Huh, úgy lezúztam a truckot, hogy még kanyarban is kifele nézett a kocsi orra<#idiota>

Tudom hogy nem WR, de eddig ez a PB-m

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

viziloitato
4.99 felé is tud menni az SR, csak azt már nem mutatja.
PuMy
Az az érdekes, hogy az sr-em maradt 4.99-en. 😊

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

iratinged maradt volna ugyanolyan mínuszos, ha ugyanazon a helyezésen érsz célba. ott tök mindegy a körszám szvsz. csak azt nézi a program, hogy mennyi iratinged volt, és hol értél célba, aztán oszt+szoroz, és kiosztja a "jutalmakat". ha végigmentél volna, akkor szerezhettél volna egy kis SR-t még, e tekintetben buktál így.
PuMy
Abban az esetben kevesebb irating-et von le ha a futam elején karambolozunk, de annak ellenére végigmegyünk? Tegnap volt egy esetem, hogy a futam elején üldöztem a 3. helyezettet, aki az egyik lekörözöttet kicsit meglökte, az szépen felkenõdött a falra és persze engem lökött ki. Kimentem a pitbe, 6.5 perc javítás és folytattam a futamot, -8 kör hátrány. De a felénél kb. kiléptem mert esélyem se volt már jobb helyen befutni és mivel utolsó elõtti lettem kaptam érte egy 84 pontos irating levonást (amit mondjuk elég soknak tartok). Szal a kérdés, hogy ha végigmentem volna akkor kevesebbet vont volna le, vagy ez erre nincs hatással?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

bardocz
Ezután a kettõ után szerintem furcsa lesz, hogy mennyivel jobban érezni a kocsit😊 Nagy szerepe van ebben az FFB-nek. Nameg hogy a pályák rendesen megvannak csinálva, ahol úthiba van, ott azt érezni rendesen. rF-ben néhol ez ilyen 20 centis bukkanókkal van megoldva, különben nem lehetne érezni😄
peti193
Hát az nem nagy összeg tényleg lehet kipróbálom az az igazság ,hogy félek kicsit rfactor meg simbin-es cuccok után nem tudom mire számítsak ,de valami újat akarok lehet ez lesz a nyerõ.Köszönöm gyors válaszod!

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

bardocz
Amelyik ingyen hónapról én tudok, az február végén lejárt. Most 10$-ért van 3 hónap. Szerintem mindenképpen megéri kipróbálni, max kihagysz pár kocsmázást ebben a 3 hónapban;D
peti193
Sziasztok!minap láttam ,hogy inygenes egy hónapra az iracing ha van promo kódod nah ezzel próbálkozok ,de nemsikerül regisztrálni álandóan bank kártyázik meg levenné a 12$-t...valaki tudja akkor hogy is van ez?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

igen

Én is kaptam, de azt mondja a rendszer, hogy "invalid code"...
Ezt csak új belépõk használhatjáúk?

EZ is az, nem?!

kaptam promo kódot, 3honap 10$ ért, ha valakit érdekel pm-ben jelentkezzen

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Ma Road America-Bend az iracers.hu bajnokságban. Az MX-5 mellett már választható a Soltice is.
Holnap Star Mazda Mosportban.

Lehet allitani jatekba? Na mindjart megnezem 😄
bardocz
Nekem úgy van, ahogy az asztal kiadta<#idiota>
Persze szar ez. Nem ertem en sem miert igy csinaltak. Nekem is ugy van hogy a kormanyt ha bekapcsolm a jatekba akkor pont ott van ahol a G25 van elottem.
hát így meg nem mondom, de szerintem mindenhol ilyen gagyi volt kirakva az iracingtõl. mármint ugye vitték a cuccokat ide oda, promo, meg etc, de szerintem egy kaptafa, szar mind... ha mégsem, akkor én kérek elnézést. 😄
Bár most, h jobban megnézem mégsem az valószínüleg<#vigyor2>

Ez volt asszem Frankfurtba a CEBITen

pointer4
Ez most egyáltalán micsoda?
Valami zuper iracing próbahely ?
nah így kellett volna megépíteni. ennyi pénz meg minden, és így elcseszik...
bardocz
Az csak azt állítja, hogy mennyire nézel fel vagy le. Pedig már azt hittem, hogy ki fogok látni a Truckból meg a Latemodellbõl, és tudok biztonságosan bump draftolni Martinsvile-ben<#nevetes1>
Jacek
Users Fail😄 Sanzik jól mondta lehet állítani😄

Jacek
Ez hogyis?😊

jaja, az is faszság amit mondasz sajnos, de azért tényleg necces az is, hogy ennyire felfelé kell néznie a "hivatalos iracing" cockpit-ben a pilótának. nem éppen real. :/ nah mindegy, csak tényleg furcsa, hogy ilyenre nem figyeltek, mikor sorozatban berendeltek ebbõl minimum több tucatnyit...
lehet😛 megnézem majd

sanzik
a shift display up-down állítási lehetõség a menüben az nem olyan mintha az ülést állítanánk fel-vagy le ?
Jacek
Értem😊 valószínûleg ehez több száz programozó kellene hogy alapból benne legyen😊

Kulso app-al (glovepie) lehet allitani hogy hol legyen a fejed es milyen szogben alljon. Igaz nincs benne a jatekban gyarilag, de teljesen jol beallithato. Sajnos nem lehet ezt kocsinkent elmenteni de ez van.
Jacek
Nem ez a baj.. mert nálam a kormány a TV alja fölött van, de mivel nem lehet az ülést állítani a játékban így egy fos.. (vagy én nem találtam meg)

Magyarul kitakarja a fél képernyõt a mûszerfal😊 ordas nagy faszság.... ISI engines játékokban meg LFS-ben ez megoldott, ezerszer jobb is úgy a cucc kinézete.

bardocz
Kár, hogy mindkét vonalnak jobbra emelkednie kéne😊

link azért ez így tényleg gagyi. "lelegrealisztik team", de ilyenekre miért nem figyelnek... oké, a vonalkák és a fénykép szöge csaló lehet, de még fentebb van így is mint kellene..
sanzik
akkor remélem most már jössz a ligába is csapatni <#wave>
Jacek
A felhasználóban volt😄 kecseg😊

sanzik
a hiba valószínû a felhasználóban van...
vagy szerezz be egy rendes kormányt <#vigyor>
Hamarosan jön a gumimodell 2 ovál autóra B impala az tutti, másikat nem tudom. Aug-szeptemberre minden autón le lesz cserélve a gumimodell. A Ford GT40 már nem sokára kijön az LMP majd nyáron valamikor. A gumimodellrõl elöljáróban annyit tudok, hogy messze felülfogja múlni a várakozásokat. Bent már tesztelik, mentek vele és igen pozitív a vélemény. Nagyot fog szólni minden bizonnyal. Úgy legyen!<#taps><#worship>

Jacek
Megmondaná valaki hogy a retekbe tudom konfigolni ezt a fostömlõt??? nem akarja a kormányomat!! végig csinálom a wizardot minden jó minden szép, done kint meg nem tudom a pályára menni mert konfigoljam a kormányt????????????????????????????????????????????????????????

Eddig nem volt soha problem, 4 honap után tudnák játszani erre szarik ra ez a fos....

gviski
Találtam egy ilyet 😄

Virtual SimRacing

Köszöszönöm a válaszokat.
gviski
rFactornak van a legnagyobb táborra már csak azért is mert az az egyetlen szimulátor amit törten lehet játszani. Számtalan liga van én nem rég indult egy oldal ami megprobálja összeszedni õket, valamit mikor milyen események lesznek ligainfok.obhunracing.com

A SimBin játékoknak is jelentõs a tábora de itt már nincs annyi liga, a GTR-Masters az egyik legszínvonalasabb bajnokság, nagy múlttal rendelkezik. VSRnél is már évek óta megy bajnokság és az idei túra autóbajnokság nagyon jó fut, két szerveren kell szervezni 1-1 fordulót.
LFS-t akkor szerintem már ismered, ott egy magyar bajnokság van tudtommal
A netKar PROval is van bajnokság, bár ott nagyon kevesen vannak asszem, mivel a játék nem nagyon ismert

A iRacing magyar bajnokság még nagyon friss, és jó úton halad, és szerintem jelenleg ez a legkomolyabb szimulátoros program. Sajnos a tábor nem túl nagy, kb 40-50fõs, de talán nem túzok, hogy itt megfordulnak a legjobb magyar szimesek is.

Szóval lehet választani bõven 😄 (de az iRacinget ajánlom ;-) )

Virtual SimRacing

www.iracers.hu ha még nem ismered. Itt megtalálsz mindent. + kaphatsz kedvezményes 50%-os 1 éves elõfizut ha csatlakozol hozzzánk.

SirAlo
Szerintem a pingtol fugg hogy birja a neted , es az rFactornak van a legnagyobb magyar kozossege szerintem, csomo liga van

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Üdv, jó volna belekóstolni a versenyzésbe, de lenne pár kérdésem.

Ha jól sejtem már senki nem használ egy megás netet (még köt a hûség de ezzel a trágya szolgáltatóval már nem akarok szenvedni), az lfs-ben kb 10 kocsit bír el, többnél már meglehtõsen ugrál mindenki 😞
Vannak sokkal nagyobb szabású versenyek is (itt) amiken persze már nem tudnék részt venni, de mégis...érdemes lenne-e erre a netre alapozva kormányt és játékot vennem...(inkább online gurulnék)

A második, van-e rendszeres versenyzés a magyar társoságban (és itt kb hányan vagytok rendszeresen, vagy nagyobb eseményeken)

A harmadik off: Ha nem veszitek zokon, rákérdeznék..mely szimuknak van még nagyobb létszámú magyar közössége (és persze ezen játékon kívûl melyik említésre méltó szim...?)
köszönöm.
gviski
nem frissítés volt tegnap este?

Virtual SimRacing

bardocz
Most meg már csak az autó ikonja, a pálya rajza, meg a széria logója sem, menü úgyszint eltûnt, híreknél meg az összes kép.
bardocz
Normális az, hogy a verseny fülön csak a test car on track gomb látszik, és semmi más? A többibõl semmi, pedig ott a gomb, látszik, ha ráviszem az egeret, és ha kijelölöm, akkor számlálja, hogy mennyi van még a kezdésig.
Köszönöm, köszönjük Gábor!!!<#taps><#eljen>