25347
-
MasterMason #15551 Nem a kormányos "marhasággal" jövök, ezt csak off-ba megjegyeztem Alex-nak.
Persze a kérdés attól még kérdés, pláne így hosszú hosszú évek után, ti mennyit költöttetek már el erre a játékra? Nyilván a havi díj tök rendben volna egy ilyen faszán kitalált karrier rendszer miatt, meg hogy ennyire komolyan van véve a balesetmentes autózás.
De a többi az még továbbra is nagyon gáz szerintem, autókért és pályákért plusszban ennyiket elkérni. -
#15550 :DDD -
#15549 Most minden egyes "szimes" topikban előjössz ezzel a kormányos marhasággal? Légyszi itt ne! -
MasterMason #15548 Most hogy van itt az, hogy előfizetsz havi díjra és az hagyján, hogy aztán még a gyakorlásért is plusz fizethetsz óránként egy dollárt, de még fizetsz külön a pályákért is meg autókért?! És mi lesz ezekkel a vásárolt autókkal és pályákkal, ha lejár az előfizetés?
OFF: Na látod Alex, hogy nem a fanatec kormány a drága. :P -
MasterMason #15547 Csak egy kérdés, nem offenzív, ti mennyit költöttetek már erre a játékra, van olyan gomb is az iracing oldalán amit megnyomva nem kerül pénzbe?! :D Hát itt még a gyakorlásért is fizetni kell óránként kétszáz forintnak megfelelő dollárt? -
MooneyR #15546 Igen, már a kormány fordulás annyira nem is zavaró, lenne inkább a váltásnak animációja, az dobna pluszban az élményfaktoron..
-remélem jövőhéten összejön már egy G27, kuplung H-váltó, kezdhetem újratanulni a vezetést- -
#15545 A kormany, valto es egyeb animaciokat mar regen megigertek (talan 2 eve kerult bele ez a valtozat?!), de valszeg nem nagyon van ra igeny, igy nem eroltetik. Raadasul korrektul megcsinalni szinte lehetetlen (kormany atfogasok es/vagy valtasok).
A kormany tekeres szoge engem nem zavar (ugy is verseny autok, ott eleg ritkan kell:P), esetleg lehetnenek valtasok. Ha nincs kormanyatfogas, akkor nem olyan veszes a valtas megoldasa, nem tud annyira benazni. A gyors fel-le (es/vagy HPattern) valtasoknal nem zavaro, hogy egykezzel kormanyoz kozben ha csak max 90 fokos. Igy nem kellene idiotan kapkodni a kezanimacioval es/vagy nem maradnanak ki fokozatok a fix anim miatt (lasd. AC), es nem lennenek elengedett kezu kormanyzasok (atfogas, plusz valtas animacio:P).
Nekem se cockpit, se nagy TV, a kormany is lejjebb van mint kellene, igy nem zavar ha van kormany + kez, de amugy sem azt neznem. De jobban tetszik ha van, mint ha csak "magatol" forog a kormany.
Persze full kormany nelkul lenne az igazi, de ahhoz valoban pozicioban kellene lenne es eleg nagynak a monitornak, raadasul korrekt latoszoggel, hogy elore lehessen tolni annyira, mintha valoban a cockpitben lennek. -
MooneyR #15544 Két méterre ülök egy 102-es tévétől, odafókuszálva a saját kormányomat és kezemet nem látom (bőven át is nézek felette, nem egy cockpitben ülök sajnos) :D
Nem vészes egyébként a kormányfordulat, már nem is zavar.. -
#15543 Release Notes for 2014 S3, Update 1 (vagyis valszeg lesz meg ilyen:P) Nem is artana, ha nem vennek annyira szigoruan, es szezon kozben, a heti valtasoknal kitolnanak egy-egy apro javitast vagy fejlesztest.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Simulation
- Change the graphics initialization to use an older Direct3D routine. This resolves the issue where ATI Crossfire was using only one card, where the sim would not load in 64-bit using SoftTH, and could potentially resolve additional recent graphics issues.
Controls
- Includes the latest Fanatec SDK.
Cars:
- Added missing sponsor images.
BMW GT3 Z4
- Updated the car's graphics model to improve rendering performance in night races.
Chevrolet Camaro Class B
- Removed extra polygons from the cockpit model that were causing wierd reflections in the mirror.
- No longer forces the spoiler color.
- Fixed a bug where the nose of the car could disappear at certain viewing distances.
- Updated the phoenix_2012, iowa_oval, and charlotte_quadoval setups.
Chevrolet Impala Class B
Chevrolet Monte Carlo SS
- Added a setup for the 2012 version of Phoenix.
Chevrolet National Impala
Chevrolet Silverado
- Adjusted the bristol and pocono_oval setups.
Chevrolet SS-Gen6
- Fix the rear spoiler so that it doesn't pop in and out.
Dallara IndyCar circa 2011
- Updated the baseline setup, renamed road_lowdownforce.sto to road_low_downforce.sto and updated this setup, updated the road_smooth and road_bumpy setups.
Ford Falcon V8 Supercar
- Now has lap time fall off from additional tire curing when the tires are hot.
Ford Fusion-Gen6
Ford GT
Ford Mustang Class B
Ford Mustang FR500S
Legends Ford '34 Coupe
Lotus 49
- We have tweaked the grip level to slow the car down a little as it appears it's a bit too fast in corners at the moment.
- Updated the baseline, road_short and road_long setups.
Lotus 79
Mazda MX-5 Cup
Mazda MX-5 Roadster
- Updated the baseline setup.
Pontiac Solstice
Ruf RT 12R AWD
Ruf RT 12R RWD
Ruf RT 12R Track C-Spec
- Updated the baseline setup.
Skip Barber Formula 2000
Spec Racer Ford
- Updated engine sounds to sound better when listening from a distance.
Star Mazda
Super Late Model
- Improved shadow framerate performance at night tracks.
- Updated all setups.
Toyota Camry-Gen6
VW Jetta TDI Cup
Tracks:
Donington Park Circuit
- Added missing pit light to right side of pit exit. Light is attached to catch fence.
-
antiqueA #15542 Kapcsold ki a kormányt. Nem is értem miért van előtted kettő, hiszen ott van előtted a saját kormányod és kezed :) -
#15541 Kipróbálom. -
#15540 900 fokos kormánynál ideálisabb szerintem az "use linear mode", illetve húzd fel a játékban a csuszkát kormánynál 1080-ra , mert "csodát" fogsz érezni a hátsó kerékmeghajtásos autóknál. ( Könnyebben és pontosabban tudsz kanyarodni ) -
MooneyR #15539 Köszi, az ini átírással finomabb valóban, a mazdának azért tettem 20 strength-t. Jót tett neki :) -
#15538 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én most így használom, és a FFB Strenght-et játékban az autókhoz igazítom.
+iRacing mappában az app.ini-ben a steeringFFBSmooth=1-et 0.400000 -re állítom. Így nem annyira kattogó.
-
MooneyR #15537 Behúztam péntek este én is 5 dodóért. Már a rookie-t megcsináltam, D-ben mazdázok. Grafikailag teljesen rendben van, nagyon szépek az autók, pályák, felhők! :), élvezetes és látványos meccsek (is) vannak. úgy értem, hogy a kicsúszások az ember orra előtt, guminyom, füst, por megmaradnak sokáig, illetve már messziről is látod, hogy gubanc lesz. A szélvédő is fokozatosan koszolódik, nem úgy mint a az AC-ben, hogyha rásüt a nap, nem látsz rajta ki :D Nagyon jó a spotter is.
A force feedback itt egyenlő a damper effektel egyébként? Lehetne jobb is, illetve a váltások sincsenek animálva meg a kormányfordulat is megáll 90foknál.. ezeket mondjuk nem értem, hogy miért, road-on azért kell tekergetni. : )
Dfgt-vel megy valaki? Egy beállítás jól jönne.. bár lehet sokat nem javulna érzetre : ) -
#15536 hihetetlen, hogy nem sikerult megtalalnom. Koszi. -
#15535 http://members.iracing.com/membersite/member/worldrecords.jsp -
#15534 Ebben hol a .. lehet megnezni a kocsi + palya kombo koridoket? -
#15533 Lehet asszony régi címére jön, az meg már kuka ...:) -
#15532 Nekem most küldtek 3 hónapot 5$-ért. -
#15531 Aki korabban tag volt, de egy (jo)ideje nem lepett be, annak elvileg rendszeresen szoktak kuldeni ilyen "Gyere visssza ocsooert!":P) levelet:) -
#15530 Lehet nekem is küldtek ilyen mailt?
Lövésem nincs milyen email címen vagyok regisztrálva :)) -
#15529 valaki indul a road warrioron?:) -
#15528 Én aktiváltan is egyből:))) Elég régen csekkoltam úgy is.. -
#15527 Pont 1-2 hete írtam nekik, hogy szép és jó a 49 dollár egy évre, de rohadtul nem akarok annyit. Mondták, hogy sajnos most nincs másik ajánlatuk, de figyeljem az e-maileket, mert lehet hamarosan lesz. Visszajöttem nyaralásból ezt be is váltom. -
#15526 Most jott, ahogy nezem ez nincs emailhez kotve.
"Reactivate your existing account today with promo code PR-ComeBack5 and you will get 3-months for only "
5 dolcsiert -
#15525 Nah, update lement FF alól, jó is. Nightly-n továbbra sem működik. Másik böngésző után kell néznem:) -
#15524 Azt hiszem megvan a hiba Nightly-ból netezek, FF alól tölti le a frissítést :S
Pedig úgy rémlik hogy Nightly alól is versenyeztem még. -
#15523 Kösz szépen! -
#15522 Revo Uninstallerrel leszedtem majd újra felraktam de most sincs service.
A folyamatok között fut az iRacingService.exe 32 -
#15521 Dokumentumok>iRacing mappa>renderer.ini-ben a "CompressTexturesCars=1"-et állítsd át 0-ra. -
#15520 Nem akadt össze semmivel, futattam azt a két file-t de semmi válltozás. -
#15519 Akarok replayt felvenni, de a kocsi festésén a két színt elválasztó vékony fekete csík iszonyat szögletes. Mi a tökömért? Nagyon ronda... Már állítgattam minden graf beállítást, de mindig olyan... -
#15518 Nem akadt valami ossze a szervizzel? Az iR konyvtaraban van ket Start/StopIracingService.bat, azokat probald megfuttatni. -
#15517 System Not in Service.Download Software
103 MB-os file-t tudok letölteni. Többször letöltöttem, javítottam, letöröltem, újra felraktam de továbbra sem jó. wtf? -
#15516 Ezek a visszateritesek amiatt vannak,mert egy regebbi tartalmat cserelnek le ujabbra (pl. most Phoenix vagy a Chevy ClassB), es a regi tartalommal mar nem lesz tobbe hivatalos futam.
Ha lenne hozza offline (AI) vagy konnyen/ingyen elerheto publikus szerverinditas, akkor valszeg nem lennenek ilyen visszateritesek. De ilyenek sajnos nincsenek:) -
#15515 Tegnap amikor beléptem akkor dobott fel nekem is egy színes ablakot hogy visszatérítenek, de hogy miért azt nem tudom :D
Csak azt nézem hogy a ClassB-s Impala ClassB Old lett. -
balazsb1987 #15514 Iracing dollart hogyan lehet szerezni? -
ronnydown #15513 Ma sem jött meg a jóváírás. Akkor ezek szerint ez nem automatikus. Na mindegy, nem vág földhöz a ~10$, csak rosszul esik....
-
ronnydown #15512 Értem... Akkor várok türelmesen... Eddig még semmi... Köszönöm!