iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mukodik :)
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Ciki<#nevetes1>#nevetes1>
És ez csak egy Mazda tesztverseny, Indy 500-on mi lesz?:DD
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Ciki<#nevetes1>#nevetes1>
És ez csak egy Mazda tesztverseny, Indy 500-on mi lesz?:DD
Na, mégiscsak elég hozzá az A-s verseny, a MPR-ben csak késett egy negyed órát a számláló:)
Most oválon B!.65-ös jogsim van. Ezt a Truckkal értem el. Hogyha most megyek A-s versenyeket, akkor nem fogom megkapni az A-s jogsit, mindenképpen kellenek hozzá a B-s versenyek?
Mert ez a része egy kalap kaka a programnak. Olyanokért ad off tracket, ahol bõven a pályán van az autó, ellenben mondjuk WatkinsGlen elsõ kanyarjában senkit sem büntet azért, mert szélesít, és ezzel rohadt nagy elõnyre tesz szert. Az ilyen emberek azok, akik viszont a sikánnál meg nem tudnak féktávot venni, és ha bemész melléjük, akkor rádhúzzák, és összetörnek.
5-6 óra az idõmérõkkel együtt. Azon a héten nem volt sok idõm gyakorolni, de szerencsére jött a jó kör viszonylag hamar.
tényleg frankó. grat! :D mennyi gyaksi van benne?
Sziasztok
Megynyertem a 13. heti Gymkhana challanget és a velejáró 50 dollárt a Spec Rcer Fordal.
Video a körröl:
http://www.youtube.com/v/P6dAY9pVNJE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Megynyertem a 13. heti Gymkhana challanget és a velejáró 50 dollárt a Spec Rcer Fordal.
Video a körröl:
Impala Class A-val mentem pár kört watkins glenben. Ezután doverbe gyakoroltam, ahol a játék azt írta, hogy a jobb hátsó kerékdõlés túl kicsi, -1.9°volt. Erre betöltöm a Doveres beállítást, a kerékdõlés megváltozik 1.8°-ra, és jó neki. Most akkor mi van?
Skippyvel az elöl 138, hátul 145kPa szerintetek elfogadható? Én ezt használom már hónapok óta mindenhol, de most ránéztem a skippys setup guidera, és ott kezdésnek 165-öt ír. Ami számomra elég érdekes, mert nekem így pont kijönnek a gumi hõmérsékletek.
Az egy szelíd autó, próbáld a Legends-et ;)
Ma mentem elõször a Street Stockal és nagyon jó! Ezen a Charlottei kis Legends Ovál részen nagyon élvezetes vele menni és a versenyek is jók voltak amin eddig mentem. Lehet jókat driftelni és teljesen kiszámítható, hogy mit csinál :)
Latemodellel mentem pár kört, de olyan sebességgel tör ki a kocsi segge a semmibõl, hogy csak nézek. Egy defektnek nincsen ilyen hatása kb.
Ez még ugye nem az új gumimodell?
Nagyon tetszik ez az új pálya, Mustangal nagyon élvezetes!
http://www.youtube.com/v/VLDBcChts6o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Kivulrol nem sok ertelme lenne, foleg versenyben, eleg gepgyilkos dolog 40 autonal:) Persze, videohoz jo lenne, de szerintem, ki lehet mozgatni a cockpitbol a kamerat (es/vagy beallitani a cockpitet).
jaja nagyon jó lett, én a napokban kiadott NW videón is észre vettem, de jól látom hogy ez csak belsõ nézetben látszik?
Virtual SimRacing
Nem tudom észrevettétek-e, de a kocsikban a hálók az ablakoknál mozognak, ahogy fújja õket a szél.
De Resultba meg Statsnál nem ír semmilyen idõt, hogy én mennyit mentem vagy hogy bárki más milyen idõt ment.
Valaki elmondja, hogy a Ghymkanás bajnoksághoz, hogy lehet idõt futni ami beleszámít a végjátékba?
Jol nez ki sebring soteteben
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Lol!<#nevetes1>#nevetes1>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Facebookon olyat kérdeznek a skippys videónál, hogy mikor jön a játékhoz automata váltó<#wilting>#wilting> Majd mondja, hogy õ nem tud váltani. Az ilyen minek akar egyáltalán autós játékkal játszani, nem hogy szimulátorral?:D
"Night racing on road courses using headlights beginning with Sebring International Raceway and the V8 Supercar, Mazda MX5 Cup & Roadster, Corvette C6.R, Riley Daytona Prototype, Pontiac Solstice, VW Jetta TDI Cup and Mustang Challenge race cars."
"Driver aids available for private leagues and Rookie series (ABS brakes, traction control, driving line, steering aids, etc.)."
Aztán átülnek valami komolyabba, és pörögnek mint a búgócsiga.
A fórumon ha jól értettem, olyasmit írtak, hogy Okayama valószínû Laguna Secát fogja váltani a rookie versenyeknél. szerintem ez hatalmas baklövés, Limerock park az körözgetni jó, de versenyezni rajta... Nem mondanám túl ideálisnak. Ellenben Laguna Secában lehet normálisan, legalábbis számomra.
Aztán átülnek valami komolyabba, és pörögnek mint a búgócsiga.
A fórumon ha jól értettem, olyasmit írtak, hogy Okayama valószínû Laguna Secát fogja váltani a rookie versenyeknél. szerintem ez hatalmas baklövés, Limerock park az körözgetni jó, de versenyezni rajta... Nem mondanám túl ideálisnak. Ellenben Laguna Secában lehet normálisan, legalábbis számomra.