iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha minden osszejon akkor plexire raragasztom ami meg lesz vilagitva pirossal kékkel, és ráteszem valahogy a szimulatoromra.

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

bardocz
Atlasban nem lehet olyat csinálni, mint amit motecben lehetett, hogy a gumi külsõ-középsõ-belsõ hõmérsékletét is mutassa? Az annyira jó volt, igaz totál irreális😄 Meg esetleg még a gumikopást ugyan így mind a négy kerékre.
gviski
nagyon jó :-) és ezt hova?

Virtual SimRacing

Tegnap kicsit unatkoztam és kicsit reszelgettem
iracing logo

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

gviski
Ezen a héten se lesz NW kicsi kocsi? :S

Virtual SimRacing

Igaz hogy nem volt valami erõs a felhozatal, de ma volt három 1. hely és egy 5..😊 Én minden apróságnak tudok örülni. 😄 Talán most már felfele is mennek a pontjaim.
A visszatérõkrõl annyit, hogy sokan tényleg homály módjára jönnek vissza. Ha lehetõség van, én most már próbálom kitalálni, hogy kb hova fog érkezni. Kivéve, ha észbekap, és pont félrehúzódik, de pont oda ahol én akarom nagy egyensúlyozás árán kikerülni.
Amíg nem próbáltam ezt a cuccot, én nem játszottam emberek ellen autós szimmel. Furán nézek, néha milyen helyzetek jönnek elõ. Elég nehéz clear race-t csinálni. Egyszer sikerült ma South Boston-on. Megizzadtam, mikor
az elõttem lévõ 3 autó olyat szaltózott egymás után, hogy öröm volt nézni. 😄 Utolsó elõtti körben meg az egyik lekörözött nekivágódott a belsõ falnak és pont pár centire tõlem pattant vissza. Éppen elmentem közte meg a fal között. 😄
Bocsi, hogy olyan sokat írok!

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

sanzik
Persze én sem akarom megölni magam,azt próbáltam megfogalmazni,hogy aki onnan jön vissza az ne hõbörögjön ha nincs helye...
bardocz
Én inkább figyelek rájuk, mert biztos, hogy a marhája rámhúzza. Meg ha ott belsõ ívre megyek, akkor semmi esélye nem lesz elmenni mellettem. Rövidebbet úgyse tud fékezni, a sikánban ezek fõleg nem.
sanzik
Ami a rázókövön túl van az nálam a bukótér még ha le is van aszfaltozva.
Ha valaki onnan kolbászol vissza az figyeljen arra aki a pályán jön. Én sajnos nem tudok azokra tekintettel lenni akik onnan jönnek vissza. <#nezze>
Watkins G T1-et tudom hogy nem használják olyan intenziven a valóságban, mint hibázó emberek az iracingben, én csak azt mondtam hogy az ottani aszfalt a pálya része.

amugy az a kanyar sok vitára ad okot, pl: mi van ha valaki a külsõ részre kerül saját hiba miatt, akkor a kanyar utáni beszükülésnél ráhuzhatja -e a másikra azzal az indokkal hogy adjon neki helyet.

analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa

Norbi1990
okayamán nem kaptam Off Trackot és kaptam levágásért fekete zászlót <#banplz>
bardocz
Ha az autó fele lelóg, akkor adja az off tracket, már kitapasztaltam. És amúgy igenis nevetségesen mûködik néhol, Spaban a pálya vége felé van egy rész, ahol ha rámész fél kocsival a rázó melletti zöld részre, kapod a büntetést, de ha a zöld rész elõtt még kimész a pályáról, és az aszfalton elhaladsz a zöld rész mellett, nem ad semmit. Watkins Glenben meg nem használják a valóságban sem a kifutó részt, fõleg nem úgy, ahogy pár ember itt, igenis büntessen érte.
az off the track az nem szigorúság kérdése és nem pályafüggõ, és nincs olyan hogy engedékeny -e vagy sem, Watkins T1 kifutó rész az a pálya része.
A rázókõ a pálya része, a fû - homok nem, ha nem vagy három (ha jól tudom) kerékkel a pálya akkor az off the track.

@sftomee:
a semmiért nem szokott off-the track-et osztani, hidd el, a program nem egy hónapos fejlesztés, milliméter pontosan osztja a pontokat.

Pl:Limerock T5 és T7 rázókõ végén ha kicsit porfelhõt csinálsz elsõ kerékkel abból nem lesz pont.

analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa

gviski
ez pálya függõ, valahogy szigorúan veszi, pl SPA az elégé ilyen, valahol meg nem pl Watkins Glen, ott T1ben annyira mész ki amennyire nem szégyelled.

Virtual SimRacing

Egyetlen bajom van. Túl szigorú szerintem az off track.. Megint nem volt clear race, pedig nem ütköztem senkivel, viszont kiosztott jópárat a semmiért. Talán egy volt jogos. A hátsó bukkanós kanyarnál levágtam picit. Viszont a többiekre szavam sem lehet. Korrekten félrehúzódtak, mikor mögéjük értem. Ez most jól esett. :]

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Most nem szomorkodok, mert nyertem még egyet. 😄

Nekem is volt mar ilyn verseny, jeleztuk tobben iracingnek, és a srácot fel is fuggesztettek

hibaztam t1-ben

Norbi1990
LOL.
Az ilyeneket fellehet jelenteni valahol a Iracingnek.
És ez még nem elég. A legutolsó emberke, mikor lekörözésre került volna sor, elkezdte zárni az íveket! Kacsázott elõttem, belefékezett meg kanyarban is elõadott pár figurát. Látszott direkt szopat. Egyszer volt is miatta off track... Hihetetlen! 😄 Bocsi a kisregényekért! 😄

Nahát, nyertem egy versenyt. 😊)) Igaz egyszer koccantam. Kb tíz körig vezettem. Aztán Elcsesztem a szokásos elsõ kanyart. Megelõzött a mögöttem lévõ. De utána lassabb volt, mondom visszaveszem én a helyet. 😊Ki akartam fékezni, de annyira bátor azért nem vagyok. 😄 Aztén én kicsit elõbb fékeztem a célegyenes végén, mégis csak belül vagyok gondoltam. De túl sok volt a fék. Majdnem neki mentem. Gondoltam... A srác meg már húzta rám finoman a kormányt, én meg nem mertem nagyon rángatni, mert kitudja hova csúszok. Egy kis seggbekocc. De utána meg elõtte is elmaradt mint a borravaló. Lehet anyám csuklik. 😮 Na mindegy.

Norbi1990
Alakul 😊
59.682 utána meg 59.686 😄

Norbi1990
Jah, de nem tudott válaszolni hogy miért nyomott úgy ki, mert lelépett.
Láttam a végén, hogy volt elõl minden és hátraestél. Téged is kinyomtak?
Norbi hat az nem volt szep ahogy kiraktak. de szépen feljottel a vegere

Huhh! Az utolsó mondataimat én se teljesen értem. 😄😄😄 Nem így akartam. Bocsi! 😄

Köszi! De kb 10 perce, mikor a rázkódástól leesett fejre a billentyûm és ügyesen megnyomódott a tab amivel elõjott. Viszont a windows gomb is... Amivel viszont gyors kör közben a windows jött elõ. 😊 Mikor visszaléptem, néztem is, hogy mia franc az. Ó, mondom, ez nem rossz. 😄 Tényleg hasznos kis cucc. Így már tudom, hol kéne javítani. Az optimal sector részt nem egészen értem. :S Mi szerinte optimális a szektor? A legjobb szektoridõm szerinte amit valaha ott mentem? Mert az optimális köridõt azt értem. A legjobb szektoridõkbõl összerakott képzeletbeli köridõ. 😊 Elvileg.

hello,
szektor idoket (meg sok miegymast) a TAB-bal hozod elo
Norbi1990
Tegnap engem is kinyomtak, pedig nem Rookie volt.
Sajna vannak ilyen emberek. Ha elõzni akarsz biztonságosan akkor T1-be belülrõl kell kifékezni a másikat.
Itt fogyatékosok is játszanak? Már megint kicsesztek velem 2. rajtkocka, együtt fordulunk, erre kitol a fûre... Ezt már nem bírom idegileg...

Rosszul mondom. Bocsi. 1:01 alatt akart az lenni. 😊

Most volt egy TT. 1:00 alatt volt 15bõl 13 kör. Volt egy 1:00.002 meg egy 1:00.008 is. Ráadásul úgy, hogy pont le....tam hogy mennyit megyek. Hosszab féktávot vettem mint elõtte, és jobb lett az idõm átlagban. Ez fura. De azért jó lenne ha lennének szektoridõk. 😛

gviski
néha még többet is ér, mind incidensekkel teli elsõ hely.

nem a helyezés számít, hanem hogy minél kevesebb incidenssel (ha lehet akkro nullával) menny végig.

Nem rég kezdtél el játszani ezzel a játékkal, szóval nem is akarj egybõl olyan idõket menni, mint azok akik évek óta játszanak, persze vannak kivételek mint Kis Norbi, de hát õ is csak egy vizel járó 😄

Virtual SimRacing

bardocz
A safety ratingodtól függ csak, hogy feljebb lépsz-e, vagy nem, ennek semmi köze ahhoz, hogy hol érsz célba. Majd össze fogsz kerülni olyanokkal, ahol lesz esélyed nyerni, hidd el. Nekem pl tegnap volt egy ilyen versenyem oválon, pedig elõzõszezonban ezen a pályán sehol nem voltam, és nem hiszem, hogy annyit gyorsultam volna.
Norbi1990
Nem muszáj nyerned mindig, ha csak beérsz és lesz egy sima incident nélküli futamod az már sokat ér.
Na de hogy a bánatba nyerjek akkor? Vagy kerüljek dobogóra? Hát nem lesz egy pontom se... Sose kerülök elõrébb a rookie-ból... :|

bardocz
Ne az alienekhez mérd magad. Volt hétvégén egy verseny road atlanta clubon, megnéztem, hogy aki 3 sec-cel autózik jobbat, az hogyan csinálja, hát az elsõ sikán elõtt olyan féktávot vett, aminél én mindig eldobtam a gépet, plusz végig csúszta az egészet, tisztára a fizika megbaszása már😄DD
bardocz
Nem F1, az nekem sincs meg, Skippyvel csináltam. Nagyon értékeltem, hogy gyakorlásnál ment stabil 60fps-el a játék, majd fellépek a szerverre, és szaggat, oké, mindent le low-ra, kilép, belép, szaggat ugyan úgy, de legalább vagy 2 perc hátrányom. Pedig ennyire ne hisze, hogy szar a gépen, E5200, 2giga ram, meg HD4830. Újra kéne raknom az egészet.
Na asszem nekem ennyi volt... Ilyen idõket lehetetlen autózni. Fõleg hogy más autója nem csinál ilyen figurákat mint az enyém. Itt valami nem kóser. Tele a hócipõm...

gviski
kijött a telemetria?

Virtual SimRacing

Norbi1990
Nekem nincs meg a Spa se F1.
Norbi1990
Ja elég kínai 😄
Motec érthetõbb a számomra.
bardocz
Futottam spa-ban két kört egymás után, a második egy ezreddel lett rosszabb az elsõnél. Nem akar valaki olyan videót csinálni belõle, ahol a két kör egy képernyõn van rajta? Bizonyára rendkívül érdekes, és izgalmas lenne, különbözõ díjakat is nyerhetne vele az illetõ;D
bardocz
Valaki próbálta már a telemetriát?
Norbi1990
<#taps>
Most mentem vegre egy 1perc alattit. Egyszer.😄

Tudom hogy nem a leggyorsabb kor, de hatha latsz benne valamit

Norbi1990
Igazából ahogy így leveszem a videóból a kanyar közepén nagyon lassan mész, így a kigyorsítás sem jó. Próbálj a kigyorsításokra koncentrálni jobban, ne a kanyar bemenetekre.
Nem kell minden kanyarba fékezni, néha elég ha elveszed a gázt, és utána nyomod a gázt, úgy befog fordulni szépen pl a emelkedõs jobbosnál.
Ez a video valahogy nem stimmel. Kérem törölje valaki! Nem is néztem scooter videót az életben. 😄
Itt az igazi.

Nem a legjobb minõség, de azért látszik, mennyivel jobb vagy. 😊