iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek karácsony elõtt lehet még bónusz kredites akció , ami most is van, vagy érdemes inkább erre lecsapni? (75 dollárét 100) Tavaly pl. volt hasonló kari elõtt? Csak azért kérdezem, mert szép lassan kijön pár másik szimulátor is, és gondolom nem nézhetik tétlenül õk sem. :)
Eladom iR accountomat, és G25-ös kormányomat. Csak Langley, és Zolder nincs meg, az összes többi tartalom megvan. Nincs elõfizetés hozzá! Akit érdekel, az írjon privátban.
Jól tették, hogy törölték a regidet.<#levele>#levele><#mf2>#mf2> Majd átgondolod legközelebb, hogy mit akarsz pötyögni.
Ez talán itt is elfér:
off:
A racingzone.hu olvasókkal szembeni politikájáról szeretnék szót ejteni. Akik esetleg nem tudnák kik õk: (önmaguk szerint) "A RacingZone Hungary az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportálja."
Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, én aránylag normális hangnemben (az egyetlen csúnya szó az "undorító" volt) próbáltam ez ellen felemelni a szavam az adott cikk hozzászólásában, ennek hatására indoklás nélkül törölték a regisztrációmat. Nem mintha érdekelne a reg, hisz eddig kb 2x szóltam hozzá ott bármihez is, inkább a bánás mód ami zavar.
A többit spoilerben, mert nem akarok, nagyon nagy (fél)off hozzászólást.
Tehát íme a cikk (Klikk ide)
A fõoldalukról azóta törölték, ezért lehet, hogy a teljes cikket is törölni fogják, ezért képet is linkelek. (Kép link, klikk)
Itt pedig a hozzászólásom amiért törölték az accom, ez gondolom ban-t jelent:
"...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
-Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, elõítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".
...az olyan pilótákat eleve kiszûrjük majd, akik két-három versenyzõt kivéve másodpercekkel elveri a mezõnyt puszta felvágás végett...
- Ez már viccnek is rossz. Elsõ 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szûrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szûrve az elsõ 5 így már a 6.-9. az elsõ, azaz õk vernek a mezõnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szûrve" mert felvágnak?
ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért õ már nem lesz "kiszûrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik fõszervezõ lesz a kiválasztott.
Ki találta ki ezt a bõdületes f*szsságot?"
Szóval, ahogy õk mondják:
"légy része a Racingzone jelenségnek!"
bocsika az offért
off:
A racingzone.hu olvasókkal szembeni politikájáról szeretnék szót ejteni. Akik esetleg nem tudnák kik õk: (önmaguk szerint) "A RacingZone Hungary az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportálja."
Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, én aránylag normális hangnemben (az egyetlen csúnya szó az "undorító" volt) próbáltam ez ellen felemelni a szavam az adott cikk hozzászólásában, ennek hatására indoklás nélkül törölték a regisztrációmat. Nem mintha érdekelne a reg, hisz eddig kb 2x szóltam hozzá ott bármihez is, inkább a bánás mód ami zavar.
A többit spoilerben, mert nem akarok, nagyon nagy (fél)off hozzászólást.
Tehát íme a cikk (Klikk ide)
A fõoldalukról azóta törölték, ezért lehet, hogy a teljes cikket is törölni fogják, ezért képet is linkelek. (Kép link, klikk)
Itt pedig a hozzászólásom amiért törölték az accom, ez gondolom ban-t jelent:
"...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
-Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, elõítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".
...az olyan pilótákat eleve kiszûrjük majd, akik két-három versenyzõt kivéve másodpercekkel elveri a mezõnyt puszta felvágás végett...
- Ez már viccnek is rossz. Elsõ 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szûrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szûrve az elsõ 5 így már a 6.-9. az elsõ, azaz õk vernek a mezõnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szûrve" mert felvágnak?
ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért õ már nem lesz "kiszûrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik fõszervezõ lesz a kiválasztott.
Ki találta ki ezt a bõdületes f*szsságot?"
Szóval, ahogy õk mondják:
"légy része a Racingzone jelenségnek!"
bocsika az offért
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ennyi az egész? 2-3 mega?
Mivel lehet kibontani ezt?
Mivel lehet kibontani ezt?
Jól jöhet azoknak akik festegetni szeretnének.
Egyedi autó festések készítése.
Egyedi autó festések készítése.
Ha valaki tudja, hol (hogy) tárolja a 'Racing a spotter hangokat, akkor ne tartsa magában.
Arra gondoltam, hogy a Nascar 2003 magyar spotterhangjait beletenném a programba, ha az engedi.
Köszi
Arra gondoltam, hogy a Nascar 2003 magyar spotterhangjait beletenném a programba, ha az engedi.
Köszi
Este jön Zolder.
Amúgy elõzõ hsz-re. Nálunk az iRacers szervertagoknak mint már bizonyára tudjátok 99$ helyett 49$ az éves elõfizetés és az új iR tagok kérhetnek 3 hónapos ingyenes elõfizetést.
Akit esetleg érdekel az iRacers pénteken (augusztus 24-én) 19 órai kezdettel, közös megbeszélést tart a bajnokságok megkezdése elõtt. Bõvebb infó az iRacers.hu fórumában.
Amúgy elõzõ hsz-re. Nálunk az iRacers szervertagoknak mint már bizonyára tudjátok 99$ helyett 49$ az éves elõfizetés és az új iR tagok kérhetnek 3 hónapos ingyenes elõfizetést.
Akit esetleg érdekel az iRacers pénteken (augusztus 24-én) 19 órai kezdettel, közös megbeszélést tart a bajnokságok megkezdése elõtt. Bõvebb infó az iRacers.hu fórumában.
Pályákra/kocsikra szokott lenni akció, vagy az mindig ennyi? (nem számítva a 10/20 %-os kedvezményt ha többet veszek egyszerre)
Ha jól rémlik, tavaly fekete pénteken (november vége) volt 50 % kedvezmény az egyéves elõfizura, szerintem érdemes várni addig, biztos megint lesz valami kedvezmény.
Ha jól rémlik, tavaly fekete pénteken (november vége) volt 50 % kedvezmény az egyéves elõfizura, szerintem érdemes várni addig, biztos megint lesz valami kedvezmény.
my account menüpont és a cancel/renew subscription alatt tudod kikapcsolni, hogy megújítsa automatikusan
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Eddig úgy hallottam, hogy automatikusan meg akarja majd hosszabbítani az elõfizut, ha talál a számlámon elég pénzt, nekem pedig ez így nem tûnik jó viccnek, fõleg, hogy a Paypal-számlámmal szoktam neten vásárolni...
Eppen most 1 honapja volt az akcio, kuldtek hirlevelet, kint volt az oldalukon, a hir oldalakon es meg ide a topic-ba is bekerult;)
Ezt mikor adták? Én nem találkoztam vele...
Él még az aktion?
Él még az aktion?
szerintem sehogy, majd lejár az elõfizu
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Sziasztok!
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogyan tudom inaktívvá tenni az iR-es profilomat? :)
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogyan tudom inaktívvá tenni az iR-es profilomat? :)
Igazabol 57$ volt, most neztem meg;) Fel aron adtak a 2 eves elofizetest, es volt ~40 iRD/Credit-em.
Most úgy vagyok vele, hogy elméletileg ha Kunos csak copy-paste technikával átdobja AC-be a netKar fizikát, hozza azt a grafot amit láthatunk, lézeres pályákkal, emberi áron, már odaver iR-nek. Bármilyen iR tartalom vásárlása elõtt megvárom AC-t, ha Kunos nem rossz irányba fejleszti a fizikát akkor királyság, ha meg elb*ssza akkor még mindig itt van iR meg rf2.
Egészségedre te kis tudor vidor<#mf2>#mf2>
En minimalisat hasznalom az iR-t, foleg csak egyedul korozgetek, vagyis igazabol penzkidobas. De meg sem mert szeretem a kezeleset, az autokat, a palyakat, es a ugy adodik kedvem, akkor a TT-t vagy egy versenyt.
„Szerencsem” van, mert meg az elejen ugy dontottem, hogy megveszek mindent, igy igy minden bit megvan. Ami evente tartalom megjelenik, az kibirhato, es mar az elofizetes sem veszes, sikerult akciosan elofizetni 2 evre 50-ert (420Ft/honap), ennyit nekem meger, barmikor korozhetek, akar online is 24/24-ben:P).
Termeszetesen egyben megvenni az egeszet es/vagy osszeszamolva mennyi penzt koltottem ra eddig osszesen, az igazabol agyrem:DDDDD
„Szerencsem” van, mert meg az elejen ugy dontottem, hogy megveszek mindent, igy igy minden bit megvan. Ami evente tartalom megjelenik, az kibirhato, es mar az elofizetes sem veszes, sikerult akciosan elofizetni 2 evre 50-ert (420Ft/honap), ennyit nekem meger, barmikor korozhetek, akar online is 24/24-ben:P).
Termeszetesen egyben megvenni az egeszet es/vagy osszeszamolva mennyi penzt koltottem ra eddig osszesen, az igazabol agyrem:DDDDD
Annyira imádom Zoldert, meg annyira jól néz ki, hogy lehet bûnbe esek és megveszem. Pedig tudom hogy hülyeség.
<#eljen>#eljen>
Es ha nem nagy gond, azert ezt a stilust itt hanyagolni kellene. Lehet hogy nehez, mert ez nalad az alap, de azert minimalisan erdemes beilleszkedni a tarsadalomba, vagy legalabb megpronbalni. THX.
Ha ismerned a programot, a ceget, a piacot es a software felhasznalasi teruletet megertened, hogy miert nincs igazad;)
Az a baj ebbe a "szimulátorban", hogy az ilyen Nascar meg a többi szar amerikai versenysorotatra a geci sem kíváncsi. Inkább csinálnák meg a 2012-es F1-es pályacsomagot és az F1 2012-es autókat. Azzal aratnának a balfaszok az biztos. Õszintén most ki a picsát érdekel az ilyen indycar meg a többi szar amcsi autósport? Senkit. Max pár balfaszt!
iRacing Blog hirek
Roviden csak a tartalmakrol: dolgoznak Interlagos-on, tervezik Montrealt; NASCAR-ba az osszes autotipust (Fusion, Mutang, Camaro, Camry); oszel scannelik Kansas-t es ACS-t; targyalnak a BMW-vel nehany autoval kapcsolatban; Bathurst scanneles osszel; a kovetkezo megjeleno palya Zolder (e honap vegen), Oran Park es Rockingham oktober utolso heteben; a kovetkezo buildben NTM a Lotus79/SilverCrown/SprintCar-hoz; a kovetkezo 2 auto a McLarenes a Lotus49, hog mikor, azt nem tudni:); a Porsche sehol sem tart; FMod (hangok) a kovetkezo build-ben, aztan dolgoznak az ujabb keretkendszeren (XAudio); dolgoznak a turbo es az osszkerekhajtas modellen a McLaren es a Porsche miatt;

Roviden csak a tartalmakrol: dolgoznak Interlagos-on, tervezik Montrealt; NASCAR-ba az osszes autotipust (Fusion, Mutang, Camaro, Camry); oszel scannelik Kansas-t es ACS-t; targyalnak a BMW-vel nehany autoval kapcsolatban; Bathurst scanneles osszel; a kovetkezo megjeleno palya Zolder (e honap vegen), Oran Park es Rockingham oktober utolso heteben; a kovetkezo buildben NTM a Lotus79/SilverCrown/SprintCar-hoz; a kovetkezo 2 auto a McLarenes a Lotus49, hog mikor, azt nem tudni:); a Porsche sehol sem tart; FMod (hangok) a kovetkezo build-ben, aztan dolgoznak az ujabb keretkendszeren (XAudio); dolgoznak a turbo es az osszkerekhajtas modellen a McLaren es a Porsche miatt;

Igen, csak sajnos a kormányom tönkrement, idõm egyáltalán nem lenne rá max. hétvégén de akkor se mindig.
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
Köszönjük. A Kiss Norbi segítségével jött létre. A kapu nyitva áll bárki elõtt aki szeretne nálunk versenyezni.
Ez már valami, gratulálok annak aki elintézte.
De szeretnék én is majd egyszer ott versenyezni.
http://www.racingzone.hu/hirek/szimulator/exkluziv--az-oxxo-az-iracers-hivatalos-tamogatoja_2012-08-13
De szeretnék én is majd egyszer ott versenyezni.
http://www.racingzone.hu/hirek/szimulator/exkluziv--az-oxxo-az-iracers-hivatalos-tamogatoja_2012-08-13
Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.
options > other > bal oldalt englishrõl metricre.
Mozgasban, foleg autobol, a 3. kep az altalanos;)
Visszajatszasban mar tud jobb lenni: #13772
Visszajatszasban mar tud jobb lenni: #13772
Mozgásban valahogy nem jön át...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ahhoz kepest, hogy: nem hasznalnak semmilyen extra render/post trukkot; a „tobbiekhez” kepest a texturak sem szamitanak nagynak; nincs HDR/bloom es hasonlok, csak a statikus felhokepen az a bazinagy glow; a fak naluk meg mindig 2 lapbol allnak – de megis jol nez ki osszessegeben:)
Bar az uj shaderek jol sikerultek, egy-egy beallitasban eleg latvanyosak a kepek.
Bar az uj shaderek jol sikerultek, egy-egy beallitasban eleg latvanyosak a kepek.
odab*sz
Szvsz. ha az AC, CARS stb. megjelenik, kénytelenek lesznek lépni.
Az AI alap lenne, meg ha nem is profin kivitelezett, de legalabb gyakorlas szinten, valami alap. Nekik tuti van valami, volt video, ahol kaemmer mutatott ezt-azt meg a gumifizikaval kapcsolatban, es akkor biztos AI-val tesztelt, gyakorolt.
De meg AI nelkul is alap lenne, hogy elofizetes nelkul is hasznalhato legyen csak offline (bejelenkezessel, hogy ne lehessen warezolni).
De meg AI nelkul is alap lenne, hogy elofizetes nelkul is hasznalhato legyen csak offline (bejelenkezessel, hogy ne lehessen warezolni).
Meg az, hogy ha megvetted, akkor játszhass az AI-k ellen, akkor is ha lejárt az elõfizetésed.
Az utobbi idoben, foleg hogy sokat piszkaltak, bovitettek a fizikat (es azok beallitasait), sokkal jobbak lettek a NASCAR-os autok, igy a "nagy" ovalos gepekkel megyek road-on: a 3 Impala, a Monte Carlo, es a regi szep isok miatt a legjobb, a hires/hirhedt CTS versenyek emlekere, a Silverado;)
De ez most kivetelesen az Impala Class B ;)
http://www.youtube.com/v/QJnVS4gTsvU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
De ez most kivetelesen az Impala Class B ;)
Jo eso erzeshez, komolyabb gumifizika kell. A tapadas valtozas melle (amit befolyasolnak a kulonfele profilvaltozasok is) meg beesik a vizkiszoritas-szamitas, vagyis az abroncs bordazata (profil, melyseg, mittudomen) ;) De ez elott nem art egy "realroad" szamitas sem, ahol gumizodik, koszolodik az aszfalt.
Igazabol mar a korrekt, igazai dinamikus gumi–aszfalt szamitas is maceras, osszetett, az eso ×2 ;)
Igazabol mar a korrekt, igazai dinamikus gumi–aszfalt szamitas is maceras, osszetett, az eso ×2 ;)