25347
-
#16402 Ha jol lattam, meg mindig igy van:)
FIRST_Sporting_Code_v2014.12.17.01.pdf
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.26. 22:05:28 -
#16401 pontosan -
#16400 Igen, a 4.0 nekem is rémlik, de ha jól emlékszem rögtön rakott is fel ilyenkor, és nem kellett promóra várni. De nem emlékszem már pontosan.
edit: Áh, akkor a 4.0-nál váltott rögtön, és amúgy kellett promóra várni, így már okés.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.06.26. 22:03:19 -
#16399 Alex win :D -
#16398 majd promó napon kapod meg :D
vidd 4 fölé és akkor egyből átvált, nem kell megvárni a promónapot -
#16397 Kategoriat csak 3 havonta lep, amikor az update jon:) A 4.0 SR felett lehet indulni a magasabb osztalyban.
*** Vagyis igy volt korabban, talan most is, de mar eleg regen nem olvastam szabalyzatot :) *** -
#16396 Megfutottam a 4 versenyt roadon, megvan a 3.00 fölötti sr, mégse kaptam A-s licenszt. Mi kell még? Annyit ír, hogy ready for promotion. Nem mintha A-ban tudnék indulni, de na, ami jár az jár kéremszépen! -
zimapeti #16395 Most is vannak harmad, negyed áron eladó accontok iracers fórumon, full road 27ropi, hogy ez miért nem volt amikor kezdtem? -
#16394 Lehet én vagyok ezzel egyedül így, de szerintem ez sokkal inkább fun, ami itt megy, két órát kell várnom, és lesz egy színvonalas verseny. Máshol nyílt szerver annyira nem fun, inkább agyhalál sokszor.
FFb problémát meg úgy néz ki a minimal force oldotta meg, nem értem hogyan, de most jónak tűnik. Visszaszívom amit írtam, azért még mindig nagyon jó ez. -
#16393 Az "alapfelallas": valakinek nem teszik, draga, atlag szimes, nem szeretne ceg alltal szervezett futamokon indulni, inkabb csak rovidebb fun vagy sajat bajnoki stb. Az iR valodi elonyeit es gazdasagos megoldasait nem kell bizonygatni, ha visszaolvasol, sokszor en szoktam promozni, kiszamolni stb:) Ismerem a lehetosegeket.
A lenyeg az volt, a koltsegekben is, hogy a jelenlegi fix iR taboron felul, azoknak, masik jatekhoz hasonlitva, egyszeruen atszamolgatva, abszolut nem eri meg es draga (es se AI se dedi mint mashol). Az atlag szimes mar egy CARS-hoz hasonlit, ami ~30 palya, ~70 auto, az kedvezmenyesen is 100×10$ :D
Persze, az iR-nek nem ez a lenyege, bevasarolni egy fullos jatekot, aztan lazaban tolni, de emiatt meg sem tudod magyarazni a nagyatlagnak, hogy mier lenne neki jo. O csak kiszamolja mennyibol jonne ki egy full jatek a tobbihez kepest, azert mit nyujt, mi nincs benne, aztan annyi:)
Aki nem akarja heti tobb 10 oraban hasznalni, hogy biztonsagos es eredmenyes legyen, es nem akar "idegenekkel" versenyezni, annak meg ha negyed ennyibe kerulne, akkor sem hasznalna, sose tudnad meggyozni:)
Es ahhoz, hogy valaki uj sokat es normalis mennyisegu tartalommal tesztelje, ahhoz tartalmakat kellene venni es felkuzdenie magat a classban. Az meg akarmilyen akcios (50$/ev, 10 auto + 15 palya, kell a tartalom, nagyatlag jatekos, nem fog egy dobozzal honapokig korozgetni:) mar az bo 300$. Ennyi vakon, kezdesnek, tesztelesre senki nem fog kifizetni. Foleg, hogy a korabbi megszokasokhoz kepest, meg "nem is tudja hasznalni" (AI, dedi).
Es ebbil indult az egesz buli (D:), hogy ha kicsit nyitnanak szolgaltatasban a nagykozonseg fele (pl. AI-val vagy dedivel), ugy esetleg beesne jonagyresz egyeb szimes, akiknek egy resze talan atterne a hivatalos iR-rendszerre is. Ennyi. -
twinr #16392 Még egy példa. 3 órás endurance futam, én mentem a középső etapban, és mivel a táramnak volt egy balesete a pit miatt eléggé visszaestünk.
Amikor a csere után kijöttem, pont a versenyben vezető autó mögé jöttem ki. Ők is túl voltak a váltáson, és a srác lassabb volt mint aki előtte ült az autóban, körökön át ragadtam rá. Annyira, hogy a 2., 3. autót nem engedtem el, hiába lengették a kék zászlót.
Erre az egyik írt a társamnak, hogy miért nem engedem el őket, de teljesen normális hangvételben. Gyuri megírta nekik, hogy azért mert momentán gyorsabbak vagyunk az első autónál akit kergetek. Vissza írtak neki hogy ok. Majd végre megelőztem a csókát, (írták hogy pöpec manőver volt), majd kicsit később elengedtem őket, és írták hogy jönnek eggyel.....
Ilyet soha sehol nem fogsz megélni, csak az iracingben. szerintem megéri az árát... -
twinr #16391 Értem amit mondasz, de nem működik. Az sr meg ir rendszer nem teszi lehetővé, hogy fun szinten tolhasd, anélkül meg nincs értelme. Pont ez a jó, ha elverekeded magad egy szintig, nem kell idiótáktól tartanod a versenyeken, legalábbis nagyon ritka. Soha nem fogsz olyan versenyt menni sehol, mint az ir-ban, hogy mint a valóságban, körökön át mennek egymás után az autók, és senki nem megy bele teljesen felesleges, értelmetlen idióta manőverbe. Minap is RUF kupában kénytelen voltam a negyedik hellyel megelégedni, mert nem voltam annyival gyorsabb hogy normálisan megelőzhessem, és nem akartam se az ő, se az én versenyem kockára tenni. De ugyanez vica versa, engem is kergetett már más versenyen körökön át, anélkül hogy kilökött volna, pedig éreztem hogy gyorsabb lenne pár tizeddel. Ilyet én még sehol máshol nem tapasztaltam, és nem is fogsz.
Köszönhető az sr rendszernek. -
twinr #16390 Azért csúsztatsz kicsit.
Mi az az 500-1000 dollár amit írsz?
Éves előfizetés 50 dollár ha van eszed és akciósan veszed. Negyed évente 10 dollárt adnak ha versenyzel, vagyis 10 dollárból megvagy évente.
Jó, megveszed a pályákat, azt tekintsük egyszeri beruházásnak, nincs szükséged többre 10-15 pályánál, veszel egy autót, bőven 200 dolláron belül vagy. Még az 500 is messze van. Arról ne is beszéljünk, hogy ha három tartalmat egyben veszel, 10, ha hatot, akkor 20 % kedvezmény még rájön.
Ahhoz képest hogy egy normális kormányt nem kapsz 50-60 ezer forintnál olcsóbban. -
#16389 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem meg egy elittista megnyilvánulás volt, ..van egy csomó jó arc iRacing-s, ezért nem általánosítok.
..ha visszanézed pont leszoltam a CARS-t, azt írtam hogy a Focus ez katyvasz, és semmi köze semmihez, azért írtam mert ez a véleményem.
..és az az arc akit most leszerencsétleneztél, meg a probléma fókuszában látsz, egy csöppet nem reagált ekkora cirkusszal, pedig volt 4 órája míg nem írtatok.
...hasonló megfogalmazásom volt már rF2 topikban is, ha nem tetszik valami leírom mert mi mást írnék...de ilyen ...nem is tudom miből fakadó reagálást nem kaptam, ..és én sem éreztem indíttatást ha mondjuk az Assetto Corsa savazták itt vagy PH!-n.
Elszomorító volt végigolvasni, és pláne egyből jött a milyen eredménnyel futottál sablon meg hogy milyen jó hogy ennyibe kerül az iR mert legalább szűri az embereket, ez a PH!-n volt.
Sztem EZ volt elszomorító.
-
#16388 1. Meg lehet oldani olcsoba es okosban az iR-t, es megfelelo kihasznaltsag mellett megeri, de a nagyatlag felhasznalo szamara (es most ez a lenyeg, nem a "kocka" iR-es;P) ez kurva draga. Lehetetlen osszehasonlitani a teljesen szabadon felhasznalhato (AI, dedi) 20-40$-os programot, az erosen kotott es hasonlo mennyisegu tartalmakkal 500-1000$-os iR-rel.
2. Atlag szimeskent probalta, masik 3-4 "boseges tartalmu, szolgaltatasu" es "olcso" program mellett, ugy az iR valoban nem nagy durranas, sot elegge elmaradott. O nem napi szinten kockulni akar, hanem szorakozni, arra az iR nem jo.
En is csak azert rugozom, hogy az iR valahogy megjobban bovulhessen a nagyatlag fele, amivel meg tobb valodi iR-felhasznalot tud begyujteni (aki hosszutavon elofizeto marad, vasarol es a hivatalos futamokat hasznalja).
Az iR eddig is folyamatosan probalt nyitni: Linux, Mac, Steam, tabletes meg telefonos iranyitas (vagy mi a retek), SEGITSEGEK es hasonlok. Tuti hogy a hatterben keszulget (vagy tervezes alatt van) a Steam platform es talan meg konzolos verzio is!
Valszeg ok is tudjak, hogy az AI-val es a free Dedi-vel, mar csak PC-n is, talan duplazhatnak a felhasznalokat. De sajnos a warez es egyeb problemak miatt ezt a reszt nagyon kerulik. Nem tudom milyen regen nyomod a szimezest, de ha "ismered" Kaemmer-t, akkor nem kell tul magyarazni:DD
A kerdoivben az AI kerdes mar talan az elso jel, bar lehet kamu vagy ha nem, lehet meg evek...
-
#16387 A free dedi lehetoseg is, ugy mint az AI, elsosorban a felszhalo tabor novelese miatt lenne hasznos. Sokan vannak, akik a jelenlegi feltetelekkel (penz, iR-szervezes) "csak ugy" nem vagnak bele, vagy egyszeruen nem akarnak/tudnak annyit idot foglalkozni vele. De ha tudnak hasznalni atlag programkent, egy reszuk tuti fixen megmaradna, es nem csak a neha 1-3 honapos cuccal beprobalkozna, aztan 1-2 verseny utan itt hagyna, hanem tartalmat vasarolna es a hivatalos futamokon is indulna.
Magyarorszagon nincs sok szimes, de van nehany liga (SimCo, VSR, GTRM, SRS stb.) akik sok-sok eve jelen vannak, tobb programot hasznalnak es mindig ujitanak valamit. Valszeg lenne koztuk olyan, akik inditananak iR-rel is (vagy atallnanak csak arra, mert jo es korrekt), de lehetetlen beadni az embereknek az elofizetest, a tartalmakat, es a futamonkent szerver fizetest. Foleg ha nepszeru lehetne a heti es napi tubb fun futam (sokaknak CSAK arra van idejuk, kedvuk, lehetoseguk).
De ez teljesen mindegy, free dedi itt SOHA nem lesz;D -
twinr #16386 Megy a vitázás minden autós fórumon, de igazából kettő problémája van az embereknek.
1. nincs pénze, vagy jó magyar (bocsánat) mentalitás szerint mindent akar ingyen, de lehetőleg minimális áldozattal, nem vágja hogy a minőséget meg kell fizetni. Jó példa, egy időben lehetett kapni a tuskóban narancslevet, 5 litert néhány száz forintért. No comment....
2. Nem elég jó (lassú), vagy nem akar időt szánni rá hogy gyorsuljon, ezért inkább himi humi 5 körös versenyeken élvezkedik, a hasonszőrűekkel. Nincs bajom ezzel sem, csak az ilyen ne írogasson marhaságokat, (mint tegnap a PC fórumban egy szerencsétlen), hogy így rossz meg úgy a mazda az ir-ben, és egyébként is egy sz..! Zoli felvette a kesztyűt, de aki ennyire sötét azzal már tényleg nem érdemes foglalkozni.
És a végkövetkeztetés evidens, aki pénzt is szán rá, alázat is van benne hogy gyakoroljon, gyakoroljon, az egy jó szimmel igazi jó versenyeket fog menni, profi ellenfelekkel, aki meg nem, az játszik azon a szinten amire igénye van, ennyi. És nincs ebben semmi lenézés, vagy fensőbbség, mielőtt valaki kitalálná, ez egyszerű tény. -
twinr #16385 1 dollárért (de talán már 50 centért is, ebben nem vagyok teljesen biztos) indíthatsz szervert.
Atom biztosan, atom stabilan. Miért kellene dedi?
Aki versenyt szervez, ennyit biztos tud áldozni rá, a brahi szervereknek meg, ahol két három ember (jó esetben) kőrözget, igazából céltalanul, semmi értelmét nem látom. Aki kőrözgetni akar, megy time trialozni, vagy simán egy tesztet (kapsz ingyen egy szervert), ha meg hiányzik a néhány barátod akkor bementek egy practice-re. -
#16384 A masik hasonlo felvetes a dedi szerver lehetoseg lenne;) Az tuti hozna boven embereket (es bevetelt!, mert attol mert lenne dedi, lenne elofzizetes es tartalomvasarlas), sok komolyabb bajnoksag atallna az egyeb "barkacsprogramokbol" (meg ha ott tobb is a lehetoseg: napszak, idojaras stb.).
De persze, a mostani iR-online emberek, azert is lazadnanak, mert elvennek a hivatalos versenyektol a letszamot. Ami kismertekben elofordulhat:)
De ettol total nem kell tartani, ilyen meg otletszinten sem jott elo toluk;D -
#16383 Ha lenne AI, valami hasznalhato (az eredeti Papy eleg jo volt, mar az is jo lenne), valszeg behozna jonehany uj elofizetot is. Sokan mennenek az iR-rel, az akcios elofizetest is kicsengetnek es neha meg 1-1 tartalmat is vennenek, de sokaknak nem fekszik az online: SR-rendszer, idopontok, gyakorlas, raszanhato ido, hotlap-futamok, "nem lehet" es nem illik hibazni, masok miatt, mert itt "verre megy" (SR, elofizetes stb).
Igy egyreszt tobb bevetel lehetne, masreszt, ha ezek kozul nehanyan megis online-oznak, az ismet nyereseg.
A jelenlegi "kocka" online tabor nem fogja az AI miatt abbahagyni az online-t.
A fejlesztesi ido meg relativ. Valszeg/talan mar most is van AI, meg ha nem is extras, amivel hazon belul tesztelnek (korabban voltak "gyanus" videok). Plusz itt minden fejlesztes evekig tart, nem 1-2, inkabb 3-4, lazan beleferne.
De szerintem megnyugodhatsz: a hozzad hasonlo hozzaallasuak, a warez-veszely, es a iR "lassu" fejlesztese miatt, mar nem szamit olyan extranak az iR fizika es koritese, nem annyira csabito mint 3-4 eve, igy valszeg mar nem lenne akkora erdeklodes, igy valszeg AI sem lesz:/ Inkabb csak rakedeztek, de lehet, ok sem gondoltak komolyan. -
twinr #16382 De marhára gond. Remélem nem sok ilyen elvetemült lesz, pont nem hiányzik az ai egy kicsit sem! Inkább fejlesszék az esőt, meg a napszak változást, kell a fenének (meg neked) az ai.
Nem is értem, minek, amikor minden más játékban ott van. -
#16381 nyílván az áttétel is számít, de én pont kisebb szárnyal mentem
na mindegy :) -
#16380 Gondolom beállítás kérdése is. -
#16379 na megvolt az első gt1 futamom.
Ez nagyon komoly volt :D
Corvette lehetséges hogy végsebességben többet tud az Astonnál? -
#16378 AI-t ikszeltema kedvedért, de pályának hillclimb, autónak meg valami rally a kívánság. Bár azt elfelejtettem odaírni, hogy valami tisztességes, nem ilyen elsőkerekes akármi. -
#16377 Legyen meg az akaratod :) -
#16376 Az iR kuldott hirlevelet, van benne kerdoiv. Vannak benne olyan kerdesek is, ami talan remenykelto;) Pl. rakerdeznek az A.I. lehetosegre (tudom, sokan fujolnak:P), vagy a rally/rallycross-ra! Persze vannak fejlesztessel es tartalommal kapcsolatos kerdesek is.
Erdemes kitolteni!
Ha nem gond, mindenki ikszelje az AI-t! :DD
Ja, es palyanak a HUngaroringet, autonak a BMW E30 M3 GroupA-t "kertem" :D -
#16375 Nekem mindig megkérdezi. -
#16374 replay spoolingot kapcsold be akkor nem csak az utolsó cirka 20 perc lesz meg -
#16373 Megnézem majd, később jól jöhet. -
#16372 Mintha lenne valami allitas, hogy kilepesenkent rakerdezzen a reaplay mentesre?! Persze, ez most mar nem segit (ha van egyaltalan), de kesobb jol johet. -
#16371 Sejtettem, köszi. Pedig sikerült egy jó előzést összehoznom, de csak kilépés után jutott eszembe visszanézni... -
#16370 nem -
#16369 Legutolsó verseny replayét elő lehet hozni ha nem mentettem? -
#16368 Hát nem tudom, nekem ez a játék inkább visszafejlődött, a gumit semmivel sem érzem jobbnak mint volt, ffb-ről nem is beszélve. rF2-ben a Corvette simán jobb. -
#16367 Igen. Írtam oda a fórumra nekik, hátha valaki tud valamit. -
#16366 Nem, ott nyugodtan lehet zúzni. :) -
#16365 Ha open practice alatt kapok büntető pontot akkor azt "átviszem" a verseny eredménybe?
Setup tesztelés közben néha becsúszik egy kis füvezés:) -
ozoli78 #16364 Hm
Enek jonak kellene lenni
Gondolom a profilerben kipipáltad hogy a jaték beallitasait hasznalja .
A minforcet en 4-5 között hasznaltam
linear es nonlinear között valtogasd -
#16363 G25, 900°, 100%,0%,0%, 0% így sorba a profilerben, játékban az Acuránál meg az erő 15, többi 0, ffb meg linear kipipálva.