iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
De ha ramutatsz egerrel barmelyik beallitasra, alul kiirja mindenhez a leirast es a segitseget😉
<#worship>

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Alexease
A bal gumi kulso-kozepso-belso, es jobb gumi belso-kozpeso-kulso homerseklete.
A szazalek ertek a gumi allapota.
Tire info tab-en minden keréknél 3 hõmérséklet és % értéket mutat. Ezt nem értem, hogy miért. Melyik mit jelent?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

thedriver
Ameddig a képen van a szöveg és a fekete zászló, addig kell lassítani. Ez általában pár másodperc, utána megint nyomhatod neki.

Köszönöm a segítségeket!

Hát, sajnálom, hogy nincs olyan lehetõség, hogy fixen egy versenyen indulunk a haverral, ha mi úgy akarjuk 😞 Ismerõsnek már jelöltem, de ez a studie nem tudom mi.

Practice-en már láttam olyanokat, akik így funolnak, én is gondoltam már arra, hogy egy ilyenre bemegyünk, ezek szerint jó ötlet volt 😉

És ismét felmerült egy kérdés: ha pl levágásért fekete zászlót kapok, és azt mondja lassítsak le, hogy elveszítsem az így szerzett elõnyöm, az pontosan mit jelent? Honnan tudom, hogy mennyire kell lelassítani és mennyi ideig?

Nem akarom elvenni a kedved de a felsõbb osztályokba is van lökdösõdés,sõt......
Közbe megyek D osztályos versenyeken is de ott sincs több mint C-B-A ban<#wink>
Igaz a rookie-t azt messze elkerülöm<#idiota>
Hát még ott ahol 3 osztály versenyez egyszerre és 34-en összejönnek ,na ott van az igazi zúzás,igazi kihívás hiba nélkül végig menni ,úgy hogy benne légy az elejébe,a végén.<#eljen>
A sok car contakt BUG-ról nem is beszélve....XD
Alexease
Ahogy elottem irtak, a Hosted a „privat szerver” lehetoseg, de fizetos.
Mas Hosted szerverre be lehet csatlakozni (ami elerheto, nem password-os vagy bajnoki futam stb.), az ingyenes, de csak abbol lehet valasztani (auto vs. palya) amivel eppen mennek.

De ha bejelolitek egymast ismerosnek, baratnak es Studie-nek, es ugyan arra a versenyre jelentkeztek, nagy valoszinuseggel ugyanarr a szerverre fog berakni.

De hasznalhato a hivatalos futamoknal a Practice resz is, tobb szerver van, nagyreszt uresen allnak. Bar nics verseny szimulacio, de ha beleptek, felalltok a rajtracsra, tudtok versenyezgetni😉 Ha mas is bent van vagy jonnek-mennek, legalabb izgalom is van kozben😄
Igy ha barati fun race, tudtok kozben chatelni es egy-egy hiba utan megvarni egymast a palyan;P
thedriver
Hosted futamon, de az pénzbe kerül. Viszont ha becsatlakoztok valaki más által létrehozott hosted futamra, az ingyenes.

Hogy tudok baráttal együtt versenyezni? Vagy practice is jó akár, de jobb lenne a race.

kigyi
Igen szó szerint túl kell élni a rookie kategóriát 😞
A D osztályban is lesznek ilyenek, de kicsit kevesebb.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Nincs egy versenyem, ahol ne lökdösõdnének. Borzalmas ez a rookie osztály!

Ezek a szorzók mit jelentenek, amiket kapok verseny közben? 1x 2x 4x? Hogy mûködik a matek mögötte?

Alexease
Nem hinnem hogy lemodellezik, felesleges lenne. Persze jelzeskeppen megszoktak csinalni: a palya nyomvonalatol folyamatosan tavolodva, egyre egyszerubben oldjak meg.
zzeN
Egy kis videó Bathurst-ról (22:24-tõl):

Minden egyes fát lemodelleznek, még a pálya közepén is, wáó.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
Gondolom Rookie? Ott gyakran elofordul, mert korlatlan mennyisegben erkezhetnek az emberek, kezelhetetlenul, omlesztve. Mivel a Rookie resz sokszor ingyen is elerheto (ilyen-olyan promo kodok), sokan vannak akik csak azt hasznaljak ingyen, mindig ujra regisztralva.

Magasabb kategoriaban, mar egyertelmuen vasarolni kell a programhoz es szkseges az elofizetes is, igy komolyodik a dolog.

Nem mondom hogy feljebb nincs baleset, mert elofordul, termeszetes, es persze ott is van aki leszarja, de nagysagrenddel kevesebb. A Rookie-t szinte nyilt szervernek lehet felfogni😄 Ami nem jo, mert jo autok es palyak vannak hozza. De ha feljebb megy az iR es SR-ed, akkor a szerver megprobal hasonlo kategorias emberek koze berakni, ugy majd javul kicsit a helyzet.
kigyi
Késõbb ez az arány komolyan változik ahogy nõ az SR-ed nõ a licence-d és a nagyobb géposztályokban komolyabb versenyzõk is indulnak. Aztán nõ az iR-ed és jobb mezõnybe kerülsz ott már komoly harc megy majd szó szerint a tizedekért 😄

Na, már most az elején látom, nagy kedvenc lesz ez a játék... 3. versenyemen indultam, és ennyibõl 2 versenyen azért esek ki, mert vki kicsavarodik elõttem én meg menthetetlenül belecsapódok. Az SR-em persze csökken és visszaesek a végére. Jó móka.

Alexease
Az elso regisztracional/fizetesnel beirt nevet fogja hasznalni. Ha irsz a supportnak megvaltoztatjak.
hungary27
És akkor gondolom lehet más nevén lévõ paypal számláról küldeni pénzt.
zzeN
Saját nevedet kell megadni és ezt is fogják látni a játékban, megváltoztatni már nem lehet.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hungary27
Ja, nem én vagyok 13 éves csak a regisztrációnál van, hogy 13 a minimum életkor.<#integet2>
hungary27
Ha nem baj tennék fel 1-2 kérdést.<#vigyor4>
Elõször is regisztrációnál a saját nevünket kell megadni, vagy egy saját magunk által választott nick nevet? A késõbbiekben meg lehet változtatni?

A másik, hogy paypal-os utalásnál egyeznie kell-e az én nevemnek illetve a paypal-os számla nevével? (Nekem nincs paypal-om csak az öcsémnek akinek a számláján van most "fölösleges" pénz. De gondolom nem, mert egy 13 éves gyereknek nem is lehet számlája.<#integet2>
thedriver
A helyedben megvárnám, amíg kiteszik a következõ szezon versenynaptárát, és az alapján vásárolnék.

V8-hoz jelenleg minimum C licence kell, hogy versenyezhess (természetesen TT-hez nincs ilyen megkötés)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

nézd meg a versenynaptárat, és ahhoz igazíts

itt nem úgy mûködik, mint rF, hogy adott pálya/autó kombóval mennek a legtöbben

van az official naptár, abban le van írva license/bajnokság szinten, hogy mi kell hozzá, az most nem ugrik be, hogy a következõ szezon versenynaptára mikor kerül ki

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

zzeN
Tudnátok pár tippet adni melyik pályát/pályákat vegyem meg? V8-ban, Vette-ben, Mekiben, FGT-ben szeretnék majd a jövõben. Melyeken versenyeznek a legtöbben? Interlagos, Road America/Atlanta, Sebring? (ezek még nincsenek meg)

Ismét köszi a segítséget! 😊

Alexease
Szerintem erdemes vegignezned a Reference alatt a Sporting Code-ot. Sokminden benne van😉

Ahogy elottem is irtak, 3 meroszam van: SR, iR, TR

Az SR a licensz szintek lepkedesehez kell (Rookie, D, C, B, A), hibatlan korokert adja vagy hibaert vonja, palyatol fuggoen tobbet kevesebbet.
Csak SR kell hogy feljebb lepj es minimum versenyzes (Rookie-ba 2 race vagy TT, afelett 4). Reszletek az SC-ben😉

Az iR nem latszik Rookie-ban, csak afolott. Az az elore jutas szempontjabol lenyegtelen. iR-pontokat a versenyekert adja, es kesobb az alapjan sorol be a szerverekre (hogy hasonlo erossegu ellenfelek ellen tudj versenyezni).

A TT-t a TimeTrial eredmenyekert adja, az sem szamit a class lepeshez.
kigyi
Ott TT pontot tudsz gyûjteni, de igazából az nem sokat nyom a latba. Versenyeken lehet egyedül értékelhetõ mennyiségû iR pontot összeszedni. Nem olyan nehéz csak a kezdeti idõszakban be kell áldozni érte a gyorsaságot egy kicsit (tudom, ha te mész elöl az a tuti, de egy kezdõnek ez nagyon nagy feladat és kell a rutin pl. a lekörözéshez is a rajtbalesetek skippelésérõl már nem is beszélve.) Én azt ajánlom menj kicsit lassabban az elején így iR gyûlik, a pályát szépen megismered az autót megtanulod vezetni és hozzászoksz a légkörhöz. Rutinból sokkal egyszerûbb lesz majd versenyezni és az iR már az elején nõni fog, mert ugyan lassabban haladsz mint tudnál, de akik kinyomják a szemét a gépnek kezdõ létükre azok úgy is hibáznak törnek zúznak vagy csak kicsúsznak. Arról nem is beszélve, hogy az SR-ed is nõni fog majd így bomba módra.

Csak a Time trial-ét.
Hogy a többi is emelkedjen versenyezni is kell<#wink>
Time trial-okkal tudom fentebb vinni az iR-em?

Köszi a válaszokat!

zzeN
Igaz ezt elfelejtettem.

Tesztelni olyan autóval/pályán is tud, amihez nincs licensze, hogyha nem a "Race Now", hanem a "Test" fül van kiválasztva.

zzeN
Ha eléred a 3.00-ás átlagot, akkor hó vége fele megkapod a D licenszet. Ha a 4.00-át is sikerül elérned, akkor rögtön felkerülsz a D-be.

És hogyan bírom feltornázni az iRatingemet, hogy más alap járgányt és pályát is megnézhessek, ne csak a mazda cup-ot?

zzeN
Test. A Race Now mellett.

No, elõfizettem a játékra. Most ismerkedem vele. Tud vki abban segíteni, hol találok olyan lehetõséget, ahol annyi ideig körözgetek magam vagy mások ideje ellen, amíg akarok? Time trialt néztem, de mindig hamar vége van. Practice szintén véges és még mások is vannak a pályán. Ami nem rossz dolog, de amíg ismerkedem a dolgokkal, addig nem akarok másokra figyelni.

Alexease
Csak uj elofizeteshez ervenyesek az ilyen kodok.
De logikus, mert ha barmikor jo lenne kod, akkor senki nem fizetne soha az elofizetesert es becsukhatnak a ceget😄DD
Sziasztok
Kaptam egy ingyen 3 hónapos kódot Cadillac Cup Racing-el. Korábban már regisztráltam egy ingyen 3 hónapos kóddal, de az nem ez volt. Akkor ezt már nemtudom igénybe venni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

b-type
OFF:
Én eladtam a G25-t, most egy Momo kormányt szétszedtem, és feltettem rá egy utcai könnyû sportkormányt 😊
A momo nem rossz, de a sok mûanyag alkatrész miatt kotyogni fog...elkopnak, pláne ha nagyobb kerületû kormányt használsz rá.
Pedálnak Fanatec a load cell miatt, és mert át lehet variálni állóra a pedálokat (fék és kuplung áll nálam, a gáz fekszik).
Momo-m volt (még a pedálja miatt cseréltem le, kormány oké), így nekem 38 ezer volt a visszatérés (sportkormányom is van/volt).

Ez azért jó választás szvsz, mert a pedál kormány független, késõbb nem szettet kell vennem csak kormányt.

De buherálás nélkül a Logi' G25 és a G27 amit meg kell szerezni jó áron.
de kérdezz be a kormányos topikba
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
En G25, de azt mar nem lehet kapni, max hasznaltan, de meg ugy is szerintem 50E korul van (a G27 80–100E lehet).

A Fanatec cuccok jok, de abba is +100E-et kell beletenni.

30E korul a Logitech Driving Force GT vagy a Thrustmaster Ferrari F430 j valasztas lehet.

Nem tudom mennyire gondoltal, de nagyon olcsot nem eri megvenni. Csak Logitech vagy Thrustmaser es csak rendes FFB-set.
hungary27
Ti milyen kormányt használtok? Tudtok ajánlani az ésszerû határokon belül? 😊
zzeN
Pont most kaptam promo kódot 1 éves elõfizetésre 49$-ért. Fogadjam el?😄

zzeN
Csak én vagyok béna az MP4-gyel?😄 Valahogy sokszor jövök ki szarul a kanyarokból. Mondjuk nem egy V8SC nehézségû autó... 😊

RUF-ról van valami hír?

Totti5
Köszönöm az infókat!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Mindig van akcio, erdemes figyelni. Sokszor ev vegen (november–december). Meg ha nem is jart le az elofizetes, erdemes szamolgatni. Ha hosszutavra tervezel, megeri.

Amug a rendszeres online versenyzesert is visszadnak penzt, de az most mindegy;P

Van ejszaka mar regen, nem WIP, de a jelenlegi/korabbi bevilagitasi technika miatt statikus, igy egyelore keves palyan van. Foleg Oval palyakon: Bristol, Charlotte, Daytona, Iowa stb. (tobb ovalon van road nyomvonal is), de road-ok kozul Sebring-en vagy TwinRing-en is van ejszaka.

Ha valamelyik megvan, erdemes megnezni, mivel olyan van benne, ami mashol (PC-sben) nem nagyon volt: a palya melett fenyvisszavero cuccok, ami csak a reflektorban latszanak;P

A palya CONFIG valasztasa mellett jelenik meg ha elerheto.

Ha atallnak dinamikusra, akkor elobb utobb mindenhol lesz (ahol igazabol is van, mert alkalmatlan palyan amugy sem rendeznek versenyt😛)

A pilota animacio valamiert felbemaradt. Igazabol 15–20 ember dlgozik osszesen az iR-nel (titkarnovel egyutt😛), igy valszeg mindig at kell csoportositani az eroforrasokat😉
De tervben van, elobb-utobb lesz normalis animacio.
Igazabol mindig azzal foglalkoznak, ami fontosabb.

A hangokkal kicsit beszivtak, mert 2 eve at akartak allni egy modernebb rendszerre, dolgoztak rajta, aztan valami miatt lefujtak.

Ami most van, az is uj, erre csereltek le a regit es az el nem keszultet, folyamatosan bovitik es cserelik az autok hangjait.

Mostanaban en is csak egyedul korozgetek, a rendszer miatt kicsit felelosseggel jar az online futam, arr akeszulni kell, es arr ameg nincs idom😛

Neha benezek valamelyik futam/edzes Watch/Ghost-ra😄
Alexease
Ja es a hozzaallasuk is korrekt-szeru.

Tavaly szeptemberben volt a Lotus 49 Pre-order. Megvettem, de a kedvezmenyek miatt csak 8.96$-t fizettem erte. Novemberig nem jelent meg, ugy dontottek hogy meg nem jo hozza az engine (foleg a gumi), lefujtak, elnezest kertek, es visszaadtak a teljes arat (11.95$) 😊
Es ha majd megjelenik, allitolag ebben a szezonban (iR-SOON<#idiota>), akkor elvileg odaadjak ingyen😛

Pedig megtehettek volna, mint sok mas ceg, hogy kiadjak ugy ahogy van, jo az, az user ugyis panaszkodik, aztan majd piszkalgatjak, amugyis piszkalnak. De nem, inkabb bevallaltak a kellemetlenseget.
Totti5
Most volt 3 hónap akciós, azért ugrottam bele, onnantól meg nem volt megállás😊))

Még 1-2 autót berántok, pályákból már megvettem ami érdekel, de... látom van éjszaka. Ez elérhetõ már? vagy WIP. Ha igen melyik pályákon és hol látom hogy éjszaka, s hol tudom beállítani hogy az legyen.

Amit megcsinálhatnának az a 900 fokos kar animációs, valami váltás animáció is, visszajátszásban jól nézne ki. Apropó visszajátszás, abban is kiváló, öröm nézni.

Hangok terén meg profi. Persze van még fejlõdni ennek is, de hallahatóan gyúrnak rá, és egyre brutálisabban szól.

Kizárólag csak egyedül körözgetek😊 egyenlõre....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10