iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Otodik eve hasznalom, ugyanazon a gepen, azota sokkal szebb, jobb, tartalmasabb lett, de csak minimalisan lassult.
Nekem megvan hozza minden, es neha annyira jo erzes vezetni, hogy csak ugy korozgetek egyedul barmleyik autoval, akar barmelyik oval (<#zavart1>#zavart1>) palyan😄DDD
„Lassan” haladnak a fejlesztessel, de amit csinalnak, az elvileg tuti mukodik es megbizhato (ok, problemat mindig lehet talalni;P).
Mar keszulget es az alapjait lefektettek a riggid-body utkozes modellnek, a dinamikus napszaknak es alap idojarasnak, es dolfoznak a DX11-en is.
Lehet hogy draga az eves elofizetes, de mindig van valami akcio/promo amit ki lehet fogni. Utoljara akciosan, osszessegeben 57$-ert fizettem elo 2 evre. Meg jovo ev vegeig jo vagyok;P Raadasul, azota ilyen-olyan cimszoval visszadtak 16$-t😉
De meg ha teljes aron nezzuk (99$/ev), 2 dobozos jatek ara, amiert evente negyszer nagy update-et kap es tobbszor kicsit, es 24/24 online szolgaltatast nyujtanak.
De meg a Watch/Ghost funkcio is poen, hogy barmikor, barmilyen versenyre be lehet lepni, es ghost-ok ellen korozgetni vagy „versenyezni”😄
Es persze a tartalmak is dragak, de amit 2008-ban megvettem, a mai napig fejlesztik, piszkaljak, javitjak, cserelik, frissitik, bovitik, modernizaljak stb.
Csak nem bírtam egállni, vásárolgattam. Azóta folyamatosan nyomom... Most éppen Lotussal tekerek, de azzal még nem az igazi, sokat kell gyakorolni.
Hangja brutális, simán top 1 all time ez a v8, vezetésre kellemes, de nagyon szörnyeteg😊
Jelenleg a kedvenc autóm bármelyik játékba. Élvezet vezetni, teljesen függõ lettem😄
Ezt csak érdeksség kép nézegettem, nem szeretem az elsõ kerekes autókat, béna vagyok velük, de nagyon élvezetes Irbe.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
The track should enter testing in the next few weeks and we expect to roll it out in the third quarter of this year."
Sokat mondó kép:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Azokat a palyakat, amire egyszeruen nincs idejuk vagy egyeb dolog miatt nem haladnak vele (pl. Long Beach, Miller, Willow 😛), kiakarjak adni felkesz allapotban, egyelore 5$-os tervezett osszegert😉
Hasznalni lehet, az ut megvan, de a tobbi nagyreszt point cloud. Termszetesen bajnoksag es egyeb hivatalos cucc nem lesz vele😛
Aztan ha egyszer elkeszulnek vele, majd elszamoljak valahogy azt az 5$-t.
Nem sok ertelmet latom, a jo elnevezesen kivul, es max azon, hogy ha igy kiadjak, kicsit megnyugodnak, es majd megjobban raer...
Nem tudom mi hatraltatja oket, de tippem szerint az ember hiany.
Long Beach-nel meg el tudnam kepzelni, hogy latvany/engine problemak is vannak, de Willow-val nem lehet gond, az sivatag;DDDD
Inkabb embert kellene felvenni, eladni a palyakat (ugy is megvennek), meg ha nem is csinalnak hozza hivatalos futamokat (ami szervezes es koltseg lenne).
Host-on tuti futtatnak, ami plusz bevetel.
http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3191325.page
Osz' Montreal mikó' jön?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Én inkább a Mustangot ajánlom, bár nem tudom neked mi fekszik (kasztnis vagy open wheel autó).
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Aztán ha megszokod és a mezõny elejére qualyzol, akkor már nem annyira löknek ki.
Szerintem meg el ez a promo lehetoseg is, 3 honapot adnak ingyen: https://cadillaccupracing.com/
Amit kapsz az egy kezdõ csomag ahhoz, hogy a kezdõ ligában/ligákban indulni tudj. A pályák és autók a nagyobb ligákhoz megvásárolandó tartozékok igen erre késõbb költeni kell, de az alap csomag bõven elég ahhoz, hogy kipróbáld a játékot és játssz vele akár pár hónapot. Ha azt nézzük, hogy anno LFS-ben is el tudtak játszani az emberek éveket ugyanazzal a 2 pályával és autóval akkor ez is jó szórakozás lehet és itt sokkal több pályát és autót kapsz egyszerre a kezdõ csomagodban. 3500Ft tényleg nem pénz, de vannak promóciók melyeknek keretein belül még sokkal olcsóbb is a belépés díja és akár egyes promóciókkal extra tartalmat is kapsz.
-Vannak ilyen rejtett költségek,hogy például pénzért lehet venni még további "pályákat",meg autókat? Vagy abszolút minden member ugyanabban az elbánásban részesül,szóval nincs olyan hogy apuci fia havonta belebasz 100$-t
Ez a legjobbnyomvonal, 6,4km😊
http://members.iracing.com/membersite/member/TrackDetail.do?trkid=6
(a VIR melyik pálya lenne?)
Egy teljes kontinens egyik legfontosabb palyaja, de igazabol mindenki ezt varja😉 Valszeg sok a hibalehetoseg es az optimalizalas sem lehet egyszeru.
Montrealt hozza kepest reflexbol megcsinaljak😉
Bathurst valszeg ev vegen, addig meg ketszer optimalizaljak (befejezik) a shadereket, a bevilagitast es az uj arnyekolas. Ezek nelkul valszeg siras lenne.
"Track on schedule for end of May/early June member release.
Montreal next, scheduled for end of July/early Aug release"
Bathurst csak ezután😞 Áprilisban még úgy írták hogy Montreal elõtt fog jönni, hát nem.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De manapsag mar azt is erdemes figyelembe venni, hogy sokaknak, foleg a fiatalabbaknak teljesen termeszetes a net, azt hiszik hibamentes.
Sokan notebook-rol, vezeteknelkuli halorol nyomulnak, tobbszor talalkoztam olyannal, aki kozben torrentezett, mert gyors net-e van azt hiszi az ugy jo, vagy kozossegi/csaladi halorol tolja, ami meg van osztva.
Mar egy tizedmasodperces akadasbol lehetnek ilyenek, ami egy egyszeru szolgaltato ping vagy a gepem elindulo valami felesleges szerviz.
A regi net-ek/gepek jobbak voltak. Lassu volt, de biztosabb. Most 50-100-szoros a sebesseg mint regen, de annyi a technikai szarsag, hogy joval megbizhatatlanabb.
En spec keptelen vagyok mar egy hosszabb, megbizhatobb online futamra, mert a szolgaltato/modem/router egy foss. Persze k*rv* gyorsan lejon egy DVD, de rendszeresen megakakad, lefagy, reset-el stb. A szolgaltato szerint teljesen termeszetes😄DD
Amig analog modemem volt, tized ennyi problemam sem volt.
Lehet, hogy kiszedték?
Mind szép amiket leírtál ,gondolom úgy is van ,nem értek hozzá de azt látom amit a vidiben is contakt nélkül vannak contactok,nem kevés számban,így ennél fogva ez még akkor is bug ha a világon a legjobb XD.
Aki sokat használja az iracinget,elég gyakran belefut ebbe a ... hogy is mondjam, bugba.
Más:
Mostanában meg mást sem látok mint eldurranó motorokat és emiatt feladni kényszerült versenyeket,eddig azért ilyet gyakorisággal nem tapasztaltam.
Esetleg ha valaki pontosan leírná nekem melyik graf beállításnál kell kivenni a pipát hogy ne koszolódjon a szélvédõ ,annak megköszönöm elõre is,mert a 30 kör után már zavaró inkább mint + élmény hogy alig látok ki.
A netKarnál csak megnyomtam a billen egy gombot és annyi már tiszta is volt,pedig azt nem ma készült.
De erosen ketlem, hogy ez atlagos „hiba” lenne.
A Papy online kod az egyik legjobb a vilagon😄D
Mutass masikat, amelyik mar 10 eve lekezelt 10+ kliens, otthoni 512/128 kilobit-es net-en, orakon keresztul, hiba nelkul.
Ma az iR 40+ klienst futtat, plusz 50 ghost-ot realtime (es az egyeb valosideju szerver adatbazis hivasok)😊
Masik ceg - szerintem - ezert a kodert embert olne😄<#zavart1>#zavart1>
Termeszetesen, ezzel nem azt mondom, hogy nincsenek vagy nem lehetnek benne hibak, de az iR online kodban biztos vezeto pocicioban van.
Pl. Hotlap Event-ek. Az SRW es a RaceRoom csak erre epul. Bar itt huzos ara van a tartalmaknak, de esetleg mukodhetne. Persze realtime listaval. Szponzoralt dijakert vagy minimal, jol elosztott iR kreditekert.
A realtime ghost nagy talalmany, az jol mukodik, szoktam hasznalni😛 De akkor lehetne „letoltheto”, fix Hotlap ghost is.
Az offline AI vagy a sajat szerver inditas egyertelmu, foleg a bajnoksagok miatt. Sokakat a online elofizetes remiszt el. De egy komolyabb bajnoksag, online elofizetes nelkul, talan mar beruhazna 1-1 autora, es fokozatosan 5-10 palyara. Ez a bevetel megmarad, es mivel nem hasznaljak a szervereket, koltseguk sincs vele.
De egy sajat bajnoksagnak iR elofizetest csengetni, vasarolni a tartalmakat, es meg a Host-ot is kifizetni, mar egy kicsit eros😊
De ha lenne AI vagy sajat szerver (az iR rendszeren keresztul) lehetoseg, akkor boundle szinten tolhatnak a tartalmakat is, felaron.
Ha szerveznek kore kapacitast, havonta kiadhatnanak 1-1 nepszeru autot, felaron, amihez nem jarna kezdesnek online szerviz. Igy koltseguk (szerver, szervezes) nem lenne veluk, de beveteluk igen. De megis tudnak hasznalni az emberek.
Max indithatnak parhuzamosan szavast is, es amelyik autora sokan voksolnak, azzal a kovetkezo szezonban hivatalos iR sorozat is lenne.
Sokan vannak, akik szivesen hasznalnak a progit, meg vasarolnanak is hozza, de a jelenlegi rendszer nem tetszik nekik (csak online futam penzert).
Teny, nem hetik meg, hogy bugos legyen a dolog, mivel eleg draga es a folyamatos szolgaltatasert fizetnek az emberek.
De a tartalmakkal sem dobalozhatnak korlatlanul, mivel azok kore szolgaltatast (futamokat) kell szervezniuk, ami plusz szerver, plusz koltseg.
Persze, ha lenne offline AI-val, akkor mas lenne a helyzet😊 Vagy ha lehetne sajat szervert is inditani😉 Akkor megerne surrubben tolni a nepszerubb autokat.