25347
-
mumus70 #16482 Pedig már fel akartam adni a hirdetést miattad mert elvetted a kedvem hogy iR account, gamer PC, G27, Led TV egyben eladó! -
twinr #16481 Az a helyzet hogy ha jól akarsz menni, akkor nem tudsz két maximum három autónál többel menni. (hacsak nem vagy otthon ülő milliomos.) Van aki még egy autóval se tud gyakorolni, annyi ideje sincs.
Sőt, a Blancpain is megoszlik már, sprint versenyen alig alig tudok indulni, mert az endurancre gyúrunk inkább. De ez jó, mindkettőben kialakul egy erős mezőny külön külön is.
Amit csinálnak, hogy az egyes kategóriák izgalmasabbak legyenek(amik egyébként is mennek, vagy mentek egy időben), azokba hoznak autókat, lásd Aston a GT1-be, fel is pörgött rendesen. Meg is vettem a corvettet, és nem bántam meg. Blanc-be meg jön a merci, jó ez.
Most például rámentek a Ford GT3 eladásra, kicsit (véletlenül :D ) gyorsak lettek a Q3-ra. Biztos elment néhány belőle ennek örömére!:D
A Lotus tipikusan az az eset, iszonyatosan sokat kell vele menni, hogy élvezd is a versenyt. (szerintem)
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.07.17. 17:00:21 -
twinr #16480 jaa, nem kritika volt!
-
nadatomi #16479 Örülök, hogy jönnek új autók a játékba. F1-ből a mostani McLaren-Honda lesz elvileg.
Viszont szerintem így néhány sorozat látogatottsága tovább fog csökkeni. Van egy csomó olyan autó, amelyekkel alig alig jön össze 1-2 verseny hetente (Radical, Lotus 49, 79), míg a Blancpain sorozatban nem ritka a 100 feletti jelentkező egy versenyre.
Már egyszer írtam nekik (nem kaptam visszajelzést), hogy ha már több 100 munkaórát beleöltek ezekbe az autókba, akkor egy kicsit foglalkozhatnának vele, hogy nagyobb legyen a létszám. Csinálhatnának névre szóló akciókat: a szezon elején küldenének levelet néhány embernek (akiknek megvan az adott autó), hogy ha pl a szezonban megy 3 futamot ezzel az autóval, akkor kap x dollár kreditet. Vagy például csak 1-1 hétköznap esti futamra.
-
mumus70 #16478 Miért, mi a problémád? -
#16477 Az autokkal addig volt "gond", amig nem voltak lemodelezve a "speci" cuccok (valto-diffik tipusok/markak, ABS/TC, turbo stb). Plusz, amig nem tudtak oket versenybe tolni ugy, hogy ne forgacsoljak szet a mezonyt. Most mar van pl. multiclass lehetoseg, lazan megoldhato, hogy 1-1 versenyre 3-4 autot is kitoljanak. -
twinr #16476 Nagyon nekiugrottak az új járgányoknak. Egy éven belül ennyi új verda nem nagyon volt az elmúlt időben. Bár előbb még jön a merci elvileg, és ígértek forma 1-es cuccot is ha jól emlékszem.
Nem lepődnék meg egy WTCC-s szerződésen sem most már. -
twinr #16475 Hagyd az ovált, inkább roadon nyomulj! :D -
#16474 Belehúztak a srácok, végén nem bírjuk venni őket:D -
#16473 Jön a Formula Renault 2.0 és 3.5
http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/iracing-to-bring-renault-single-seaters-to-online-racing-game
-
mumus70 #16472 Meghágtak oldalról! Szerintem hagytam helyet, legalábbis én azt mondtam neki.
-
mumus70 #16471 Én azt mondom, a játékban még szebb is! -
twinr #16470 Egy videó arról, mennyire lehet valósághűnek nevezni az iracinget.
Mount Panorama - lélegzet elállító -
mumus70 #16469 Néha olyanokat hadovál, hogy leesek a székről! :D Tessék, innen szedtem le: JJ Spotter Pack: http://www.dwarehouse.com/ -
twinr #16468 Szép munka! -
ozoli78 #16467 jó a spottered :)
honnan lehet letölteni? -
barni1122 #16466
Azok kedvéért, akik még nem hallottak róla: Most szombaton Road Warrior Series futam Watkins Glen-ben, egy bemelegítésnek is nevezhető körözés a Spa-i 24 órás előtt, mindössze 6 órát kell csapatonként teljesíteni. Több infó, csapatkeresés meg minden más ITT.
-
mumus70 #16465 Volt ennél már jobb versenyem is...... :p
-
twinr #16464 Bekeményítettek rendesen! -
#16463 -
#16462 Egyre jobb hírek az iRacing háza tájáról. Jön Le Mans! Mekkora király lenne, ha az új Ford GT-t is megcsinálnák. :) -
twinr #16461 Most esett le hogy a PEAK pénzdíjas.
Mi több, ha minden héten indul valaki, akkor is nyerhet egy százast.
Hétvégén pedig a 6 órás Watkins Glen jön, fincsi. -
#16460 Remélem, akkor minél előbb megkapjuk. :) -
#16459 A video alapjan teljesen jol fog mukodni a palyadiamika, a fejlesztesi szimes "hokepeken" tokeletesen latszik, hogy nem elore gyartott fix ivek lesznek vagy teljes palyara ervenyes kamu dolgok (lasd AC). Olyan lesz vagy hasonlo, mint az rFactor2-ben, ahol ugyanez a megoldas van: apro reszletekre bontott palya, es azokon egyedileg szamolt melegedes, gumizodas, koszolodas es gumitormelek. Az rF2-ben is figyelembe veszi a palyamelegedesnel (es igy a tapadasnal es kopasnal is) a gumikat, a levegohomersekletet, a napsutest es az arnyekokat (statikus es mozgo felhok, napszakok) is.
Esonel hasonloan komplex: huti a palyat, levego.palya hofoktol fuggoen szarad, ejszaka, csokkeno homersekletnel szinte semmit nem szarad, csak az iveken.
Az iR videoban is latszik valamelyik resznel, hogy a palya szalagkorlat/kerites/biztonsagi fal arnyekanal is szamolja a palya hofokot.
Az iR-hez is tervezik/keszitik a teljesen dinamikus napszakokat, igy valszeg talan a felhoket is (:DDDD), igy gondolom itt is szamitani fog. Az hogy egyszerre jelenik meg vagy kulon-kuln egymasutani build-ben (pl. eloszor a dinamikus aszfalt, aztan kesobb a dinamikus napszak) az passz. Valszeg kulon, egyszerre durva valtozas lenne (bug + sebesseg).
Ennel lejjebb nem erdemes adni, ez a minimum amit egy uj fejlesztesnel meg kell csinalni. -
#16458 Az iR-nel kiszamithatatlan a dolog.
Tuti csak akkor adjak ki, ha ok ugy erzik, normalisan mukodik es nem csak latvany vagy hangulat elem. Es ezt persze ugy, hogy az update utan lehetoleg "mindenkinel tokeletesen" mukodjon, ne zarjanak ki senkit a hasznalatabol, ne legyen durva bug vagy belassulas. Mivel itt folyamatosan, elore fizetve, csak penzert lehet hasznalni a programot, nem tehetik meg, hogy hetekig ne mukodjon vagy valaki bukja a tovabbi tobb honapos befizeteset, mert nala nem mukodik vagy hasznalhatatlan. Az iR-ben ez a leghuzosabb a fejlesztesekben, ezert (is) keszul minden "lassan".
Optimalis esetben, talan lehet remenykedni, a szeptemberi szponzoralt "szokasos" Nurburging "igazi" versnyre es SimExpora megjelenik Nord-dal egyutt:) Legalabbis Nord, de Nurburgring hianya mar kicsit kellemetlen lenne egy olyan cegtol, aki az igazi versenyt tamogatja es reklamozza magat. Persze ha nem lesz kesz, akkor lazan bevallaljak a cikit... -
#16457 Tudom, hogy ezeknél nem lehet tudni, de ha már így bemutatták, hogy ezen dolgoznak, szerintetek mikor élesíthetik ezt a frissítést?(Lejárt az előfizetésem, de erre tuti visszatérnék.)
A másik ezzel kapcsolatban, hogy ez, hogyan lesz megoldva? Ténylegesen az abroncsokról fog "felkenődni" a pályára a gumi? Tehát, amelyik íven megy a gép az fog gumizódni vagy csak simán a megtett körök számítanak az ideális íven? Vagy a gumidarabkákat kokrétan fel fogja szedni az abroncs vagy csak kap egy kis tapadásvesztést? -
#16456 Lotus 79 is 6 versenyzőtől official -
mumus70 #16455 Ja, üdv mindenkinek! -
#16454 A FAQ szerint rookie 6, az összes többi 8, a pro 12-től lessz official.
Az unofficial license pontokat ugyan úgy számol annyi a különbség hogy csak az official számít bele a race participation-be. -
mumus70 #16453 Máshol meg általában 8-tól official, az unofficialnál meg én úgy tudom semmit nem von le, és nem is ad, azért is szoktak sokan lekoccolni inkább. -
endy papp #16452 Blancpain Sprint szériában "B" osztályban,már 6-tól official,így mindent számol. -
#16451 Hamár WTCC : Catsburg -
Cowek24 #16450 Most hogy mondod :-D
Annyi ilyen nevű latin van... eszembe nem jutott volna :-D
Köszi hogy szóltál :-) -
ozoli78 #16449 nem is mondod kivel versenyeztél
Pechito -
ozoli78 #16448 tudod van aki idézeteket ir az aláirás részbe
én vagyok olyan bunkó ,hogy a saját nevem és amivel éppen simezek
sorry
na nem befeszülni
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.07.02. 21:30:11 -
ozoli78 #16447 -
#16446 Köszönöm, azt az oldalt sose néztem még, mert a legutolsó versenyek között mindig ott volt, ami érdekelt. Látom így az időt se menti a statokba. -
zimapeti #16445 Unofficial volt és csak 0,05 sr-t kaptál érte.
Általában minimum 10 emberkének kell összejönni, hogy official legyen, 7-en voltatok.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.07.02. 19:28:43 -
zimapeti #16444 Results & Stats - My career stats - Event Results - Race Splits kis piros R, itt minden hivatalos szerveren futott időd pontod megvan, elvileg minden szerverről kilépésnél feldobja ezt egy külön ablakként. -
#16443 Igen de ha mégsem az akkor ott van az aláírásában vagy az adatlapján
Szigorúan a humor talaján állva írtam ...kérlek ne komolykodjuk el :)
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.07.02. 18:03:06