iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Vannak ennél durvábbak is, a minap kb olyan távolságra mentem el egy kocsi mellett mögött, hogy még egy fél kocsi szélesség befért volna a másik kocsi elkezdett kiforogni,de ez viszont is így van, nálam is fordult úgy ki a kerék vagy sérült úgy a kocsim hogy látszatra hozzá sem értünk egymáshoz,én is és gondolom más is "küzd" ezekkel a bugokkal.....
Régóta fenn álló "jelenség" ,hogy most talán jobban kijön é ,mint korábban ,azt nem tudom,de sajna kivédeni nem nagyon tudod ,max nem használod az iRacinget<#eplus2>#eplus2>
mindig aszerint rak fel a rajt rácsra?
Ha 3-6 honap mulva meg azt is meg tudjak csinalni, hogy a napszakot is lehessen allitani, kiraly lenne:) Persze csak reggeltol estig, az ejszaka valszeg macera.
Aztan 1 even belul talan valamikor at tudnak allni dinamikusra, igazabol az lenne a tuti, a hosszabb tavu futamokhoz. Persze idogyorsitassal, dinamikus felho, homerseklet es egyeb dolgokkal, hogy mar az 1–4 oras futamokon is lehessen erezni valami valtozast.
Aztan a kovetkezo lepes a realroad (gumizodas, koszolodas), de az kicsit neccesebb, mert azt realtime szinkronizalni is kell a szervernek es a 40 kliensnek is:D
De igazabol AI kellene, hogy lehessen offline is gyakorolni es/vagy hasznalni:D<#idiota>#idiota>
Talan rookie-ban van/volt 1-2 reset lehetoseg, afelett nem hiszem hogy van, vagyis felfuggesztes reccsenes utan gameover.
Esetleg probalj meg bealldozni nehany versenyt a fun/biztonsagnak, talan emelkedik majd az SR/iR es feljebb rak a rangsorban ahol kevesebb a zuzas.
Se gyorsan se latvanyosan nem tudok menni, de legalabb elvezem, meg ha 2-3 koronkent uj autot is kell igenyelnem a romhalmaz helyett:DDDD
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De Hungaroring most kicsit maceras, mivel eppen atepites elott all. Persze az lenne a tuti, ha benne lenne a mostani nyomvonal, es majd az uj is;) De sajnos ez teljesen remenytelen:/
iR-nek nem irtam, mert ok ugy sem foglalkoznak a dologgal, de korabban Kunoseknak felvetettem az egyuttmukodesi lehetoseget az iR-rel. Mivel Kunosek „itt” vannak, konnyebben elerik a palyakat scanneles szempontbol, raadasul van is nekik jonehany olyan, ami az iR-ben „sose” lesz (Imola, Monza, Nurburgring, Nord).
Cserelhetnenek nyers adatokat, bar Kunosek gyorsabban talan egyszerubb minosegben dolgoznak (de lenyegeben bovenjo).
De ez teljesen eselytelen;D
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nem hinnem hogy pont buntetes, inkabb valami menetteljesitmeny valtozas lehet.
A Hewland-nel fent vannak a valtok, de fingom sincs melyik betujeloles mit takar;D
Kozvetlenul osszehasonlitani oket nem erdemes, foleg hogy kulonbozo autok;) De lenyegi kezelesben (az auto tomegehez kepest eros motorok, gagyi gumik) azert hasonlitanak. A BT20 bo 100LE-vel gyengebb, de azert vigyazni kell vele.
A fo kulonbseg, meg ha azonos auto is lenne, foleg a gumiban, a gumi kezeleseben es a dinamizmusban van.
Az rF2-ben oda kell figyelni a tiszta es a felgumizott palyara, talan hatarozottabban erezni az idojaras (aszfalt homerseklet) valtozast, es a gumi is mashogy melegszik, foleg erzesre. Az rF2-ben az elejen mintha gyilkosabb lenne, bemelegedve pedig kezesebb, elvezetesebb.
Hogy melyik a jobb, azt sose tudjuk meg:D Foleg ilyen autokkal.
De a lenyeg, hogy most mar az ISI is elerte azt (kormanyzasban, FFB-ben, gumiban), hogy ha az iR utan megyek vele, akkor nem akarok azonnal kilepni:)
Az sem egyszeru, oda kell figyelni, eleg gepeszkedos.
Az iR-féle Lotus49 mennyiben más, mint az rFactor2 -féle? Nehezebb vezetni?
Amugy semmi extra kulonleges vagy tudomanyos, egyszeruen alulkormanyzottabba tettem, az egyszeruseg miatt:D
Aztan ahogy elkezdtem megszokni, egyre jobban hatrebb/vissza toltam a dolgokat (egyensuly, forgaspont, diffi stb). Mar nem emlekszem melyik milyen, de nagy kulonbsegek nem lehetnek.
ki tudja mi ez? :)
vagy idclip
Nem teljesen biztos, lehet csak nalam volt anomalia, de Montrealban a celegyes elejen lazan at lehet menni a pifalon ide-oda, kimaradt az utkozes object:D
Termeszetesen veletlenul vettem eszre, miutan a bajnokok falan beepitettem kedvenc platosom futomuvet a motorterbe;D
A Radical széria eléggé halott volt eddig, az elõzõ szezonban volt olyan, hogy csak 1 hivatalos futam volt összesen egész héten. Viszont erre a szezonra csökkentették a futamok hosszát 25 percre, ami szerintem nagyon vonzóvá teszi. Ma már több hivatalos futam is volt az éjszaka folyamán, pedig csak most indult a hét. Nekem is ez lesz az egyik szériám ebben a szezonban.
Szóval szerintem bármelyiket választod, valószínûleg nem lesz nehéz hivatalos futamokon menned ebben a szezonban.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!