25347
  • Alexease
    :))))
    Voltak korabban cifrabbak is, otletesebbek mint a sorszamozott regek;)
  • mumus70
    Inkább kiléptem, ratyikkal nem játszom! :D :D
  • mumus70
  • twinr
    helyes
  • hungary27
    Augusztus 18-tól a MOTORS TV fog egy-egy órás összefoglalót adni a BSRTC (British Sim Racers Touring Car) liga versenyeiről.
    http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/bsrtc-comes-to-motors-tv-uk-august-18-2
  • mumus70
    18:00-tól a kijelzőről eltűnik egy csóka némi ugrálás után, nem volt semmi füst pedig. De leszakadást sem írt a chat fölül..... Na mindegy valamit visszaadott a sors a sok katasztrófa után....
  • mumus70
    Igazából ezt a kérdést magamnak is feltettem, mert nem tudok rájönni, de szerintem valakinek connection lost lehetett, mert egyszer csak 3. lettem....
  • twinr
    Jó verseny volt, gratula!

Hogy lettél harmadik végül, valaki eldobta?
  • mumus70
  • lac coo
    Noormalis, Margit ...!? )
  • twinr
    Egész pontosan a mi splitünkben a győztes HPD csapat 637 kört ment, a legjobb GT3 csapat pedig 594 körig jutott.
  • Alexease
    600 felett volt.
  • lac coo
    Csak kivancsisagbol...ez hany kort vol nagyjabol ?
  • twinr
    köszi.
    Nem kell hozzá nagy megszállottság, annyira élvezetes, az utolsó félóra volt a legizgalmasabb, elképesztő.
  • lac coo
    Grat, en nezegettem, jo volt !!!!
  • Alexease
    GRAT MINDENKINEK!!!!
    Jo latni, hogy manapsag is vannak megszallottak, akik kepesek ilyesmit vegigcsinalni!

Mar nagyon kellene az a dinamikus palya es napszak, azzal azert eleg durvan elore lepne a progi. Az idojarast nem irom, foleg nem az esot, mert az masvilag, tul nagy valtozas lenne, de ha mar az ejszakai korulmenyeket homersekletben (levego, aszfalt) szamolna, foleg ha a teruleti adottsagokat is szamba venne (vagy esetleg realtime dinamikus lenne a valos idojaras viszonyok alapjan), mar az is nagy dolog lenne.
  • twinr
    Nos, végül további nagyobb hiba nélkül a 11. helyet szereztük meg. Köszi a nézőknek, és gratula a srácoknak, illetve a többi magyar csapatnak, mindenki nagyot versenyzett!
  • barni1122

#2 BMW: Célba értünk, megtartottuk a végén a GT-kategória 6. helyét, összesítésben 11. helyen végeztünk.
  • barni1122
    #2 BMW: A futam végét ITT tekinthetitek meg, kérdezhettek meg amit akartok. A közvetítésben futam után lesz egy nagy élménybeszámoló, ha érdekel benneteket hogyan szerepeltek a többiek. :)
  • barni1122
    #2 BMW: Sajnos velünk is megtörtént a baj, 16 percet kellett a boxban tölteni. Most van egy biztos 6. helyünk, amit talán már nem sikerül elveszítenünk a legvégén.
  • hungary27
  • lac coo
    Most mi van, a közvetitésben úgy látom nem ütközött a McLarennel ? !
  • barni1122
    #2 BMW: 10 órával a vége előtt tartjuk a 2. helyünket, Ricsi brutális 2 etapot ment. Az autót még nem törtük, 2 körre vagyunk az elsőtől, de ők a végére elfáradhatnak, mivel csak ketten vannak.
    Mögöttünk egy körre van a harmadik.
  • twinr
    Immár követhetőek vagyunk!

itt nézheted!
  • twinr
    Feljebb kapaszkodtunk mi is, 20. hely, lassan de biztosan. Top 10 lenne simán ha nincs az elején a malőr.. mindegy, még sok van hátra.
    Hajrá nektek!!!
  • Alexease
  • barni1122
    Mi 5-6. helyen vagyunk, eltérő boxok miatt. Eddig minden elkerült minket, én azért megmutattam a verdának a sóderágyat, de nem tetszett neki, azóta nem járt ott. :)
    Idő közben izzítottunk egy twitch csatornát, itt tudjátok követni az eseményeket: http://www.twitch.tv/drsanya
  • twinr
    Akkor egy kis helyzet jelentés, 23. helyen állunk a kettes splitben, hála nekem, miután a harmadik körben, megúszva a rajt őrületet meg néhány balesetet, egy ártatlan kanyarban sikerült odavernem, és szereztem egy 16 perces javítást. Szerencsére a többiek nem bénáznak, így nem állunk rosszul.
  • hungary27
  • barni1122

Ma 15 órakor elindul a Road Warrior Sorozat Spa-i állomása, ahol 3 csapattal állunk rajthoz. A 24 órás verseny embert próbáló feladat lesz, amennyiben valaki elkezdene streamelni, a linket azonnal meg fogom osztani. :)

BMW Z4 GT3:
    #1 csapat
    Rippl Róbert
    Rab György
    Dudás Tamás
    Feszl Ernő
    Kórodi István
    Bakonyi Bence

#2 csapat
    Danis Richárd
    Szalmási Ádám
    Rábai Barnabás
    Csúcs Sándor
    Péceli Péter
    Papp Attila

Ford GT GT3:
    Sassy Norbi
    Bodnár Dani
    Várvölgyi Péter
    Pintér Chriss

A verseny előrehaladtával, ha van rá igény, néhány infót majd írok ide a fórumra. :)
  • Marcinko
    Traiding Paints megoldja :)
  • lac coo
    Es vajon be szabad majd ulni neki a Hondaba ? :))
  • zzeN
    Verstappen "szerződött" a Redline csapathoz. Többi versenyző aggódhat:D
  • mumus70
  • mumus70
    A 21:45-ösön ott leszek én is!
  • gviski
    egyik kedvenc pályám :D Én ma tervezem itt indulni ;-)
  • mumus70
  • ozoli78
    ne aggódj van itt olyan az sg fórumon aki megtette
  • Marcinko
    Pedig de jó lett volna oválozni .......hmmmmm mégsem
  • twinr
    hm, elszúrtam, pedig rá akartam mozdulni a cuccra! :D