25347
-
#16602 Mondjuk nekem a penzzel is bajom van, annyi amennyi, az ember ki tudja fizetni, de mivel nincs semmi offline, ha az user nem akar mar versenyezni, onnantol kidobott pe z...
Mo djuk ha rakoltok apra ke t 100-50 000 et, az mar ezert meggondolando.
Mas jatekoknal vagy igy vagy ugy de amit megvettem azt tudom is hasznal i amig csak akarom... -
#16601 "hanem az hogy nem tudnak vezetni"
Jol van, azert ennyire ne ciffrazzuk mar el:DDDD -
#16600 En is csak irkalgatok, es kozben dolgozgatok, a kormanyt sem tudom mar, mikor vettem elo:DD -
#16599 Ha lassan mesz ugy nem fogod eldobni:))) -
twinr #16598 Nyah elővettem AC-t, gondoltam kipróbálom a mercit, megvegyem e majd iracingben. Atyavilág, kikapcsolt TC-vel is eldobhatatlan. Teljesen pocsék fizika. Kicsit gyorsan mentél be a kanyarba? Nem gond, fék, ellenkormány, padlógáz, ellenkormány és mintha mi se történt volna suhansz tovább! :)
Amit régóta sejtek, nem az SR, nem a pénz a probléma sokaknak, hanem az hogy nem tudnak vezetni, AC pedig nem büntet....
-
#16597 En meg massal versenyzek jokat, ha ide nem kell az ember, nem kell a penz nekem nyoc :)
Mondjuk mostanaban melo van leginkabb nem race :))))) -
twinr #16596 Láttam is ma délután, jol ment, de nem tudom mi történt az utolsó előtti kanyarban, csak azt hogy kimész utána a boxba??
Mi van a team speakkel, nem tudod? -
ozoli78 #16595 "En az sr miatt hagytam a fenebe meg a legelejen, jo otlet, de szivjon vele a halal :)))"
erre ment a hsz em
én most egy kis kihagyás után elkezdtem cadillacezni hát SR ide vagy oda én nagyon lesza..m
minden versenyen 8-10 x el érek célba azt sem érdekel ha bukom az A t majd vissza hozom ha kell
én csak arra irtam hogy ezért valaki abba hagyja az iRacinget az nem okos
értem nincs AI sem (remélem nem is lesz)
olyanokat versenyzek beszarás:D -
twinr #16594 Már csak azért is, mert úgyse olvassák ezt a fórumot! :) -
#16593 OK, nem lzad, ismet hulyen fogalmaztam:D Akkor csak zsigerbol ellenkezik:D
Nem ertem miert, senkinek semmi hatranya nem szarmazna belole, nem valtozna semmi extra, csak esetleg tobben es tobbet hasznalnak a progit. De hat valakinek ez sem kell:) Felesleges otletezni. -
twinr #16592 Lázad.. aki nem ért egyet veled, az már lázadó?:)
Értettem nagyúr! :)
Jól van, nem akarok froclizni senkit, mivel a világ jobbik felén piacgazdaság van, és még működik, ezért ki fog derülni hogy iracingesek az okosabbak, vagy akik lázadnak (tudok ám lopni).
Most már beszéljünk köridőkről, meg ilyesmikről, az izgalmasabb. :p -
#16591 Szerintem le is zarhatjuk a temat, mert erdemben mar nem lesz semmi erdekes, aki meg lazad, ugy sem fogta fel a lenyeget annak, amit irtam, vagy csak nem erdekli;)
Jo ez igy ahogy van, egeszsegunkre! :P -
barni1122 #16590 Mint a legnépszerűbb versenyszimulátor, szerintem nem szorul az ötleteidre. Értem én, nincsenek modok, nem lehet a szerver api-ban turkálni és szerkesztgetni az autóm teljesítményét 1 érték átírásával. Nem is fog meg elég embert. Nincs ingyenes hosztolás, sőt még a F1-s bajnokságban való részvételhez is fel kell kúszni a ranglétrán. Ilyen ez a játék, sajnos nem fórumozók irányítják, mint sok más 1000-szer sikeresebb versenyszimulátort. -
#16589 Nekem nincs epéniszem se kicsi se nagy ! :9
kérdezték ,elmondtam, azt ennyi :DD -
barni1122 #16588 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gratulálok, most ezzel csak a saját e-péniszedet tudod mások előtt mutogatni. Nyilván nem fognak egy öntelt embernek csak a saját boldogsága miatt válaszolni. Amúgy mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ha az 500 eurót nem pc játékokra költötted volna, hanem mondjuk egy szép festményre, senkit sem érdekelne, így meg nagynak érzed magad. Noffense meg písz meg minden. -
#16587 Engem annyira nem tud érdekelni az sr már, A-ban úgysincs olyan sorozat, amiben mennék, akkor meg nem mindegy? -
mumus70 #16586 Egyébként én azt szoktam csinálni amikor vészesen csökken az SR-em, hogy egyszerűen a boxból indulok és szépen körbe körbe karikázok, beáldozva a pontokat. Ilyenkor ritkán találkozok össze valakivel a pályán, ha leköröznek meg szépen félre húzódók, nincs érintkezés, és csak a pálya elhagyásra kell figyelni. Nagy eséllyel 0 x-el le lehet zavarni, és jön szépen a 12-18 SR. -
#16585 Legutobb mikor kozvelemenyt kutattak, vagy csak probaltak visszacsabitani, vagy ilyesmi, akkor megirtam a elemenyben, higy elkoltottem azota minimum 500 eurot jatekokra, amiota nem hasznalom IR t , de egy fillert sem latnak az sr es az AI miatt tolem tobbet . Nem valaszoltak :)))) -
twinr #16584 Jogos, a te bajod. De mint látod, az iracing fejlesztőit a cseppet sem érdekli, hogy mi a te bajod.
És nem tűnik úgy, mintha a csőd felé mennének. Jönnek szép sorban a pénzdíjas bajnokságok, jönnek újabb tartalmak...
Nem sok értelme van újra és újra rágni a tövig rágott csontot az SR-el, de mindenki azt csinál amit akar persze.
-
#16583 Latom read-only uzemmodban vagy, es csak bizonyos reszeket ertelmezel az irasokbol;)
Persze, mint felhasznalo, nincs ezzel gond.
De mint program- es rendszerfejlesztes, es egyeb dolgok mar mas teszta, de az legyen az en bajom;) -
#16582 Senki nem mondta hogy nem kell SR rendszer, de igy ez egy rakas szerencsetlenseg ahogy mukodik :))
Lehet ha nincs sr meg mindig itt vagyok fullos tartalommal, de miatta mar a Barberes korszakomban hagytam az egeszet :)))
Nekem nyoc, ha nekik igy jo, van mas jatek ,:)
Pedig nem mondanam, hogy az a balhes fajta lennek a palyan.... -
ozoli78 #16581 Sirnak itt az SR miatt pedig igen is kell pont ez tartja vissza a sok marhát a zuzástol.
Az SR miatt abba hagyni LOL :D
Amugy meg van ezer meg egy liga ahol sr de még irating sem számít.
Ha valaki akarja meg találja a magának valót. -
#16580 Nekem nincs bajom az SR-rel, szukseges rossz, sot meg elmeletet is lehet epiteni moge;)
Annyi gondom van, hogy ez nem kedvez az atlag szimesnek, felhasznalonak, sok-sok embert kizarnak ezzel.
En nem megszuntetni akarom, mert azt nem lehet es nem is kell, hanem egyeb lehetosegeket biztositani azoknak, akik SR-nelkul szeretnek tolni (lent irtam lehetosegeket).
Ugyanigy sok "bajnoksagot" (csapatot, szervert, tarsasagot stb.) is kizarnak az iR-bol, mert ha meg elo is fizetnenek es vasarolnanak, a kotott es fizetos hosting szerver mar "tul sok a jobol";D
Es persze azokat is kizarjak, akik legtobbet az AI-val koroznenek (nem potolja az online-t, nem is azert kell!). Most elkerulik az iR-t (nem fizetnek semmiert), de ha lenne, talan megerne nekik beletolni evente 50$-t (dupla akciosan ~38$-t). Ez ma mar alig egy darab, rendszeresen megjeleno dobozos jatek ara, vagyis "nem sok".
Es ezek egy resze menne online is, talan ott is ragadna.
Vagyis en nem ellenetek kuzdok (:DDD), a rendszerrel van a gondom, parhuzamos fejleszteseket es egyeb lehetosegeket szeretnek. -
twinr #16579 Ilyen mindig volt, mindig lesz. De ilyen az élet is. Csak a forma 1-et vegyük, az elég ismert, kevés olyan rajt van hogy minden autó tud menni még egy kört legalább.
Első GT1-es versenyem, Watkins, mire a dombra felértünk két baleset mellett mentem el, a dombtetőn meg keresztbe állt előttem egy aston, 200-al bele, 56 perc javítás.... De ettől még nem hagytam abba, tény hogy 10 percig erősen nyugtatni kellett magam!:)
De ilyen az autóverseny, és pont ezért kell az SR. Tudom, kocka vagyok... :D
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.08.09. 12:41:01 -
#16578 Hat akkor ne irjanak ram allandoan, hogy miert nem megyek vissza, meg szavazzak meg anyamkinja :)))
Nekem AI kell, hogy amit megvettem ne menjen a kukaba es sr nelkuliseg. :) -
#16577 Nekem a kedvencem az volt, amikor allorajttal, Sebringen, Radicallal elstartoltunk, es meg a celvonalat sem leptem at, es totalkar voltam, porraz zuztak, sok-sok minusz SR-rel:DDD Persze, szazbol 1 ilyen eset van, de bosszanto volt, mert 5-10 korabbi verseny osszes SR-jet vonta le... -
#16576 Az SR-ben uigy sem lesz egyetertes:)
Aki foltamatosan tudja tolni; rendesen verseny szeruen (igazabol arra van:P); tud rendszeresen gyakorolni; hosszabb versenyeken vesz reszt; jo helyezeseket tud elerni (elol vegez es/vagy jo mezonybe tud versenyezni); – annak az SR max kisebb kellemetlenseget jelent. Esetleg elonyt, hogy ne legyen annyi felelotlen zuzas. De igazabol mar ezen a szinten, az elobb leirtak szerint, itt mar amugy sem lenne: aki idaig eljut, az mar sokat befizetett, vasarolt, komolyan gondolja. A problema az also regiokban van, ahol sok az igyenes, multireges, kiprobalos, csak oda pozicional autos.
Az SR a tobbi embernek problema, amiatt (is) maradnak tavol az iR-tol. Valszeg dupla ennyi felhasznaloja is lehetne (elofizeto, vasarlo), ha lenne lehetoseg egyeb SR-nelkulisegre (korabban irtam egyet kettot.
Vagyis: aki "kocka", annak igy jo es "lazad", megvedi, az iR meg tuti folyamatosan szamolgat, tervezget, hog nekik meg megerje. De azert a sok akcion, elofizetesen, reklamon, promon es egyebeken latszik, a jelenlegi felhasznalo tabor erosen hatareset lehet, boviteni kellene. Egyelore a licenszekkel, tartalmakkal, szolgaltatasokkal, es majd a kovetkezo fejlesztesekkel (dinamikus napszak, "idojaras", realroad, animaciok, hangok, tores-utkozes, licenszelt sorozatok es egyebek) operalnak.
Amig "megelnek" a jelenlegi taborbol, nem fognak valtoztatni, inkabb "kizarnak" nehany ezer embert, es megtartjak a komolynak tuno (ez is a reklam resze) rendszeruket. -
mumus70 #16575 És az milyen, amikor Monzában Blancpainen a fél!!!!! körös felvezetőn körbe vernek amíg elérünk a rajtig, mert az egyik féket melegít és belém jön hátulról, a másik meg az ajtómon melegíti a gumiját...... 8x és még el se indultunk...... és nem, nem csináltam semmit, mentem szépen a kijelölt helyemen egyenletes tempóban.....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.09. 11:34:17 -
twinr #16574 Attól függ, mennyi kanyart teljesítesz, ha van mondjuk 4x-ed, és a harmadik körben feladod, akkor többet vesztesz, mintha végig mész a versenyen.
Mivel az utolsó 10 verseny számít bele, ezért egy két rossz verseny előbb utóbb kipörög, és mintha mi se történt volna, visszakapsz egy csomó pontot egy jó verseny után egyszer csak.
Jó példa a tegnapi endurance, a 11x-ből 2 volt az enyém, 9 a társamé, ó mégis kétszer annyi SR-t kapott a végén mint én (vagy még többet is).
A magyarázat rá, hogy több kanyart teljesített (2 órát vezetett, én egyet), és valószínűleg kiesett neki egy rosszul sikerült verseny.
Ennyi, Barnival értek egyet, aki ezt nem bírja elviselni, annak tényleg nem való az iracing, vagyis az autó versenyzés.
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.08.09. 11:32:26 -
barni1122 #16573 Ez összesen 7x. Aki ezen ki tud akadni, annak nem való semmilyen sportág, mert képtelen elfogadni a balszerencsét.
Mostanában én azt vettem észre, ha van 4x-es kontakt valakivel és lemész a pályáról, azért nem ad x-et. És ha Mazdában "Rokiként" 7x-ért levont, akkor addig se mehettél túl tiszta versenyeket. Az egészet teljesen máshogy számoljan, majd utánanézek, hogy pontosan hogyan is működik, mert ez nem hagy nyugodni sok embert.
-
#16572 3 éve volt lehetőségem kipróbálni 2 vagy 3 hónapig az iR-t, de megmondom őszintén, egy hét után abbahagytam, hála a fantasztikus SR-rendszernek.
Történt ugyanis, hogy 1 hétig a Mazda MX5 Cup + Okayama kombót toltam. Verseny, vezetem végig első helyen, ahogy kell. Utolsó előtti kör, a barom utolsó kanyarba bevágódik km-ről, rászámol egyszer egy kontaktot, majd pályaelhagyást, mert közbe ki is tolt. Valamint megcsúszott a kocsi, neki a falnak, puff. Verseny végén meg mindezekért tőlem vonta le az SR-t...na akkor mondtam azt, hogy köszönöm szépen, nekem ebből ennyi elég volt.
Nem tudom mennyit változott azóta az egész, de a fenti eset nekem bőven elég volt ahhoz, hogy azóta se nyúljak hozzá a cucchoz még véletlenül se. :) -
twinr #16571 Nah, letoltuk a mai 3 órás mókát.
1. split, 16. hely a 30.-ról. Első tíz a rajtnál mind ford.
Összesen 11x csak a 3 óra alatt!:)
BP endurance silverstone -
#16570 Gyujtogetek timetrialban az elveszett sr -t, azert vannak sokan ! :) -
#16569 En az sr miatt hagytam a fenebe meg a legelejen, jo otlet, de szivjon vele a halal :))) -
barni1122 #16568 Továbbra is azt tudom mondani, hogy akinek sok baja van az SR-el az vagy nem készül eleget egy-egy versenyre vagy nagyon balfék (no offense) és képtelen kikerülni egy kipörgött autót vagy egyszerűn olyan balszerencsés, hogy hagyni kellene ezt a fenébe.
Az x fun futam indítása jó ötlet, de tuti "wreckfest" lenne minden versenyen, mint a többi szimulátor publik szerverein. Aki kicsit igényes az official futamon indul vagy ligázik. 2x-3x ennyi előfizető nem lenne az ötleteidtől Alex, és szerintem nem is kell gyökereiben felforgatni az egész rendszert.
A következő adatok semmikép sem flém (fogalmam sincs, hogy mit jelent ) háborút akarnak kiváltani:
22:12, 08.07.2015.
iRacers online: 2518
Project CARS steam szerint: 1710 (igaz nincsenek benne a konzolosok)
Assetto Corsa steam szerint: 1421 játékban (szintén nincsenek benne a konzolosok) -
#16567 Jobb a helyzet, mint a legelejen volt, akkor mindenert tolta a szorzot. Mostanaban szamolgat ezt-azt. Nem mintha versenyeznek:D
Nehez korrektul elbitalni, azert az elol levo is lehet "hibas", ha besatuz, eled rantja, eled csuszik vagy porog valaki stb. Oldal utkozeseknel meg barmi lehet.
Nem tudom most hjogyan szamol, nincs tapasztalatom, de regebben ha elol ketten osszementek es baleset volt, ha a mogotuk levo 5-6 ember vetlenul belejuk csuszott, kikerulte oket a fuvon, megprobaltak kikerulni es kicsusztak, megpordultek, osszetortek magukat stb., akkor is vastagon kaptak a buntit.
Ilyenkor illene egy balesetnel "kiloni" a bunti lehetoseget a tobbiek szamara, amig el nem hagyjak a helyszint. Talan mar van ilyen. -
#16566 Es ha jol lattam, azert eppen nem is adott SR buntit;) -
twinr #16565 4-8x től még nem fog nagyot zuhanni az SR.
A rutinnal meg egyre jobban el tudja az ember kerülni a necces szitukat. (nyílván mindent nem lehet.)
Szerintem teljesen kényelmesen tartható a jogsi, egyszer estem vissza A-ból, de akkor tényleg összejött sok katasztrofális verseny, egyébként simán tartható, pedig hetente megyek több versenyt, ma este pl. endurance megint. Az egyébként remek lehetőség az SR szerzésre.
Mondom ezt annak ellenére hogy a mai Gt3-s versenyen az utolsó körben taszajtott arrébb a koma, nem túl fair módon, bár lezárhattam volna talán jobban is az ívet.
44:50-től -
#16564 Engem az bosszant hogy olyanért is pontot ad amiről nem tehetek, pl. kanyar előtt hátulról levernek mert a mögöttem jövő elfelejt fékezni, vagy mint legutóbb a srác nem számolt a draft miatti sebesség növekedéssel és nem fékezett korábban.
Ha hátulról vagy a kocsi oldalán a B oszloptól ütközés van akkor nem adjon pontot mert "vétlen" vagyok. Verseny közben elég nehéz kivitelezni a tolatva szándékos kilökést. :) -
#16563 En evek ota nem versenyzek, de en ott ragtam be az SR-re, amikor feljebb kerultem es/vagy elertem az A-t. Meg a rookie-ban vagy alacsonyabb osztalyban szivesen versenyeztem vagy korozgettem, mert rovid, gyors versenyek voltak, meg ha zutak is, minimalisat vont vagy gyorsan visszajottt.
Amiota A-class es "uj rendszer", brutalis (volt).
Ha en "A"-kent 8 inc-et hibaztam, levont 0.50-et. Aki elol vegzett es esetleg "B" volt, es neki is 8 inc jott ossze, neki adott -0.02-ot vagy nullat?! Ha meg vegigmentem hibatlanul (a verseny masodlagos volt, a fu szelere koncentraltam:D), akkor adott 0.05-ot :) Nah elmennek a f*sz*mb* :DDDD
Volt hogy 5-6 verseny alatt jott ossze 0.50 SR, aztan a kovetkezon a rajtnal hatulrol telibevertek, levont 0.50-ot vagy durvabban;)