iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Emailben kaptam 1 évesre 50%-ot, de annyit most nem szánnék rá. Csak ki szeretném próbálni(1-3 hónap), hogy be tud-e szippantani a játék. Sajnos múltkor nem tudtam kihasználni az ingyen 3 hónapot egyéb elfoglaltságok miatt...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

thedriver
Fekete pénteken (november vége) szokott lenni éves elõfizetés féláron. Meglévõre most nincs semmi.

frango
Hi!
Van most ingyen néhány hónap vagy valami jó kis akció 1-3 hónapra? Meglévõ accountra.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

thedriver
Ne keverjük a dolgokat.
Az osztályokat a safety rating alapján adja a rendszer. Ezt pedig ugye az incidensek alapján számolja. Nyilván egy idõ után csak akkor tudsz ebben feljebb lépni, ha olyan szériában indulsz, ami ezt lehetõvé teszi. A safety ratingednek semmi köze ahhoz, hogy téged kikkel tesz egy futamba a rendszer. Az Iratingeden múlik (amit ugye az eredményeid alapján számol), hogy te melyik futamra kerülsz be. (ha sok a jelentkezõ az adott versenyre, és több futam indul)
Ha pl. safety ratinged C 3.70, az iratinged pedig 1200, akkor jó eséllyel olyan futamba kerülsz, ahol sok a rookie class-os, mivel nekik még alacsony az irating-jük.
Indulj olyan szériákban, ahol rookie-k nem indulhatnak, és nincs ilyen gond. :P

Alexease
Azert vagy C-ben, hogy olyan sorozatban indulhass, ahol min. C vagy magasabbak vannak.

De ha alacsonyabb osztalyban indulsz, az indulok szamatol fuggoen, berakhat barkit hogy kitoltse a szervert.
Igy ha van 10 indulo a Rookie Mazda-ban, es te vagy egyedul C a tobbi Rookie, hulyen nezne ki, ha neked kulon inditana egyedul szervert:DDDD Annak te sem orulnel;D De annak sem, ha C-vel nem indulhatnal alacsonyabb sorozatokban.

Meg kell hagyniuk a lehetoseget, de azt nem biztosithatja az iR, hogy minden futamon minden kategoriabol legyen eleg ember egy teljes szerverhez.
bardocz
Ennek az elvárásodnak sosem fognak eleget tenni, mivel az SR ennyire van. A hozzád hasonlókat az iR alapján fogja berakni, annak meg mindegy, hogy openwheelesen, vagy túraautósan szerezte meg.
Azt várnám, hogy nem véletlenül vagyok C osztályban. Ne csak azért legyek már C-ben, hogy C-s kocsikat vásárolhassak, hanem azért is, hogy hozzám hasonlóan biztonságosan és gyorsan vezetõ játékosokkal játszhassak.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

kigyi
És az iR-ed? Mert az nagyon fontos. Amúgy meg lehet így tudta csak elosztani az indulókat. Ha van 1-2 rosszul sikerült futamod akkor utána gyengébb ellenfelekkel rak össze, hogy legyen sikerélményed :D Ez sajnos nem mindig úgy sül el, ahogy a gép tervezi.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

bardocz
Akkor meg mit vársz mégis? :DDDDD
Olvasd már el a sporting code-ot, vagy mi a neve.
Mazda cupp <#levele>

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

bardocz
Milyen széria?
C3.86 az sr-em és összerak rookie-kal. Már bocsánat az alpáriságomért, de ezmiafaszom???!!

Sztem mindenkire, nem láttam kritériumokat.

sajoati
Q: a fanatec pedálos eksün (h ti. rakd ki a logójukat, menj 10 versenyt, szakadjon öledbe a pedáljuk) az ránk is vonatkozik vagy csak US players only?

köfi.

Endure, in enduring grows strong...

bardocz
5 óra alatt 3 email, hogy jöjjek vissza akciósan versenyezni :D
lac coo
Nekem is az a bajom ezzel, gázfröccs alatt össze-vissza nyomkodom a fékpedált, egyszerûen túl puha ....biztos meg lehet szokni-tanulni, de nekem nagyon kényelmetlen, rossz érzés inkább hagyom a francba :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Loadcelles G25 az enyém, de a puhább gumit rakattam bele még. Ezt olyan 30-35 kilóval nyomva koppra lehet nyomni, és akkor már billen a székem is. De szerintem nem olyan jó erre, mint ami még volt a fanatechez, az nem volt loadcelles, de a pedálok kialakítása miatt jobb volt azzal csinálni. Ami meg a videón van, az marha jó.
Alexease
Ehhez igazabol mar nagyon kell egy normalis pedal (nyomaserzekeny), mert a rugos valoban gazos. Meg lehet szokni, de messze nem olyan jo mint normalis pedallal.

En csak igy es ilyen autokkal szeretek menni, ahol gepeszkedni kell, ha mar elvesz jonehany dolog az egyszeru szimezes miatt, legalabb gepeszkedni kelljen;)

Nekem sima G25 cucc van, azon is gazos a pedal, de szerencsere be lehet allitani erosen nem linearisra, ahol foleg a kozepetol lefele fog erosebben, ahol a rugo is jobban bekemenyedik, igy ugyahogy hasznalhato.
Persze sose lesz olyan, mint egy loadcellas, ahol ra lehet tamaszkodni a fekpedalra rendesen.
bardocz
Azt hiszem nekem ez így sosem fog menni. Mindig leugrok a fékrõl gázfröccs közben.
Alexease
Skippy @ Watkins :)

http://www.youtube.com/v/UWsQ49-NAlc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Oculus Rift + iRacing + motion cockpit

PH: Autószimulátor magas fokon

Alexease
A MAC utan ugy nez ki megjelent a LINUX cucc is:)
Kivancsi leszek, melyik konzolt celozzak meg a jovoben, azzal szakithatnanak meg egy nagyobb adagot;D
Alexease
De ettol fuggetlenul, azert erdemes elolvasni a Sporting Code cuccot, mert abban minden benne van;)
En 5 eve „kuzdottem” fel magam A-nak, igy lehet azota valtozott ez+az, azota ezt a reszet nem nagyon neztem:)
hungary27
Ezt nem is tudtam
bardocz
Én szerintem a kötelezõ 4-et B-ben futottam meg. Skippyvel feltoltam C4.00 fölé, és mentem Corvettel.
Alexease
Szezon kozben feljesbb lehet kerulni a SR-rel, de ahhoz hogy a szeon vegen, veglegesen is felrakjon, meg kell futni a kotelezo versenyeket is.
Mazda Cup alatt a Mazda MX5 Cup verziót értem :)

Roadon szerencsére vannak, pl. Spec Racer és Cadillac is, De még a sima Mazda Cup-al is van verseny, viszont oválon nincs semmi :(

bardocz
Én ezt értem és tudom. De ha 4.0 fölé megy a jogsid, mehetsz a fentebb lévõ kategóriába. C kategóriában én semmilyen versenyt nem mentem roadon, D-ben volt skippy, aztán utána Corvette, Acura, de az B-s verseny volt.
hungary27
Mindig van MPR ami szükséges a feljebb jutásért. Tehát ha megvan a D-s jogsid akkor menned kell 4versenyt vagy 4 timetrialt. Szerencsére még a D osztájban vannak olyan verseny szériák amiben alap autók és pályák vannak.
bardocz
D4.00 fölött legyél, és mehetsz C-ben szerintem.
Én is úgy látom, hogy nem lehet. Hiába nyomom a Street Stock ovált, D3.00 fölött vagyok és mégis azt írja az MPR, hogy 4 versenyt kell még tolnom az osztályomban. Tehát vennem kell egy D-s autót és D-s versenyen kell mennem 4-et, hogy fentebb rakjon. Ezt azért kicsit szemétségnek tartom. Roadon azért tudtam fentebb menni, mert ott meg is vettem a Skippyt.

bardocz
Ööö, nem úgy van, hogy mondjuk most kezdem, rookie vagyok. Megszerzem a D-s jogsit. Mehetnék D-ben, de nem fogok, hanem rookie versenyeken felhúzom a jogsit D4.0 fölé. Ezzel viszont indulhatok C-s versenyeken, és mehetek mondjuk a silveradoval? Nekem úgy rémlik, hogy én így valamit átléptem, talán roadon a C-s versenyeket.
Alexease
Nem;) Nincs lehetoseg ajandekozasra, atruhazasra stb.
Sajnos bele kell szamolni az elso eves elofizetesbe, hogy ha valaki nullarol akar feljutni az A-ba, hogy tuti meg kell venni (pluszban) 3-3 autot es palyat.
Szomorú. Akkor sztem oválon maradok a SS-nél és a Carburetor-nál.

Másik kérdés:
Vennék egy csomagba autót, pályákat (min 6db, így kapok 20%-ot) és ezekbõl egy autót el szeretnék küldeni a haveromnak. Lehet ilyet csinálni?

Alexease
Mindig az aktualis kategoriadban kell lefutnod a megadott versenyt, hogy a szezon vegen feljebb tegyen.
De ha jol tudom, ha meg mindig ervenyes, beleszamolja az egyszeru TimeTrial-t is.
De 1 auto biztos kell hozza.
Hm? Így van ez? Tudja vki?

A helyzet az, hogy oválon D-ben vagyok, fel akarnék jutni C-be, 3.46 az SR-em, de aszondja a rendszer, hogy még 4 versenyt kell menjek a licensz klasszomban, hogy fentebb léphessek. Na most tolom én a Street Stockot, de marad a helyzet, hogy még 4 kell. Ebbõl úgy sejtem a D osztályban lévõ versenyeken kéne mennem. Na most ez nagyon cseles, mert én ki akartam hagyni a D-s pálya és autó vásárlást, hogy spóroljak, és egybõl a truckora akartam menni. De úgy látom bukta, vennem kell egy Late Modellt és egy pályát, csak 4 verseny erejére, hogy fentebb mehessek. Hát nagyszerû.

thedriver
Pedig egyszerû ez, mint a faék. Befizetsz 75 dollárt, de 100 dollárnyi értékben vásárolhatsz cserében.

kigyi
Hmm ez gondolom ugyanaz csak az oldalsávban máshogy van hirdetve kicsit :D

kigyi
És mi ez a 75 dolcsi költésekor 25 dollár ingyen van promó? Mert ezzel is lehet kombinálni akkor :D

Alexease
Vagy novemberben, akkor midig szokott lenni, 99-ert veszel keteves elofizetest.
Mivel 75-ert vetted, igy 37.50/ev :)
Nah, így már azért szépet lehet spórolni:
75-ért veszek 100-at, abból minimum 6 pálya vagy autó vásárlásával kapok 20% kedvezményt, így 20% kedvezménnyel számolt áron vehetek 100 dollár értékben tartalmat, amit 75-ért vettem. Majdnem 50%-os megtakarítás. Ez így már jobban magyar embernek való :)

thedriver
75 dollárért 100 akció van mától hónap végéig, ha érdekel valakit...

A francba... :)

hungary27
Ha az ilyen egyszerûen menne :) Ma csak a rookie-kat promótálja.
Jahogyja... aszittem, ahogy üti az idõ a dátumot már fel is rak, de akkó csak nap végén. Rendben, akkor még lehet addig meglesz a 4.00 is, felrak instant és éjfélkor még C-be is kerülhetek, mivel ugye 3.00 felett leszek <#eplus2>, legalábbis remélhetõleg <#zavart1>

zzeN
Majd este fele. Éjfél.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rúkí 3.75-ön áll az oválom, ma van promotion, de nem rakott fel D-be. Mé? Mikó?

jah, ennyi?:) köszi. akkor feltolom 4-re.. bár holnapig már mindegy.
igen, ff-re gondoltam, akkor ránézek, kösz.

iracing the 'real' race.