25347
-
#17161 Ahhoz ha jól emlékszem valami nagyon alacsony szintre kell esnie a licensznek, és automatikusan visszadob. -
GeriDoc #17160 Mondom, hogy megvan a C. Csak úgy tudom, hogy visszafelé is lehet esni, vagy mi. -
Dzsidzsi32 #17159 Amúgy most mit update-elnek? Egy hete kezdtem az "ájraccsingal" versenyezni :) Nagyon bejön egyébként. Már kezdtem megcsömörleni az AC fun szerverektől. No meg az idióta liga szervezésektől. Igaz , hogy itt fizetni kell,de egyenlőre nagyon tetszik. Félre is toltam az AC-t :) -
Dzsidzsi32 #17158 Mi is pont így jártunk. Nekifeszültünk az oválnak. Csak a warmup végén lefagy es hello. Idegbaj indult :) -
#17157 Mar tobb napja kint van, hogy ma update van :) -
#17156 Ha eredetileg D vagy, akkor 4,0 felett kell lenned a magasabb kategoriahoz. -
RtoR #17155 Ezt nem hiszem el. Ruf Cup, éppen előztem, egyszercsak mindenki eltűnik... na mondom, nincs net vagy mi. De, van net...
Hát nem a szervert babrálják? Micsoda időzítés.... -
GeriDoc #17154 Megvan a C licence, a promotion day-en mennyinek kell majd lennie minimum az SR-nek, hogy ne dobjon vissza D-be? 3.0? -
shiet #17153 Nem vagyok pro, csak a BTB-vel kisérleteztem, de eléggé késznek tűnik, sztem már csak finomítgatnak rajta, ilyen teljesen lényegtlennek tűnő dolgok hiányozhatnak csak (amiket versenyzés közben az életben nem veszel észre), az objektumok nagy része megvan, közönség még nincs, meg ugye mondta, hogy a fákkal még nincsenek kész.
Kíváncsi vagyok mennyiért adják majd, a szokásos 15 USD vagy dupla/tripla áron?
Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.21. 14:56:42 -
ozoli78 #17152 A feliratok még hianyoznak:) -
#17151 a prók mit szűrnek le a videóból? :) mennyi meló lehet még vele? -
#17150 BIztos vagyok benne, hogy erről is lesz olyan "building" videó. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy most mindegyik fát helyettesítik majd az újakkal? Mert ez még nem a NTM (New Tree Model )
Annak meg kifejezetten örülök, hogy lesz pályanap-os konfiguráció, mint az AC-ben.
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.09.21. 13:52:38 -
#17149 Modellezesben mindig toppon voltak. Az utvonal modellezo programjuk is sajat es eleg profi, reszletesssegben meg abszolut top kategoria. Rengeteg olyan reszletet csinalnak meg, ami feleslegesnek tunik, de vegig nezegetve (es most csak vegig repultek a palyan, itt ott megallva) nagyon komoly. Ezek poligonban es texturaban is problemak lehetnenek, de meg em az, valszeg a jol optimalizalt es LOD-olt rendszer miatt (pl. tuti meg mindig sajat textura formatumot hasznalnak, mint korabban). De a legtobbszor, ezek olyan reszletek, amelyek fontosak lehetnek olyanoknak, akik valoban (helyszinrol) ismerik a palyat. Nem hiaba mutogattak itt a prezin is ezeket a reszleteket.
Mar Bathurt-on is extrak voltak, jonehany kapu tabla, felirat vagy egy fara szegezett for cucc vagy madareteto;D -
#17148 Még egy videó a Nordschleife-ról. Már ezen a videón is látszik mennyit dolgozhattak rajta és, hogy még mennyit fognak. :)
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.09.21. 09:14:05 -
#17147 Nagyon kotelezo volt nekik kivinni, ha nem lett volna ott ismet semmi hasznalhato, az mar eleg cici kategoria lett volna;) Tavaly meg elment, ott targyaltak le, inteztek, kellett az ido. De erre az evre nagyon kellett hogy kesz legyen. Talan ha meg is jellenne, meg igy a rendezveny utan nem sokkal, meg nyernenek is vele. De tuti tartjak a novembert (ha nem csusznak vele). Valszeg meg van vele munka, az hogy lehet rajta menni, az meg keves, hogy valoban hasznalhato legyen. Vagy szandekosan a novemberi akciohoz szervezik. Akarmi lehet;) -
ozoli78 #17146 én gondoltam majdnem hogy kötelező volt nekik kivinni
azért ha bele gondolsz mekkorát huznának ha holnap kiadnák és csak hostolni lehetne -
#17145 na így már világos!! köszi! -
GeriDoc #17144 Azért mondom. Oneal1 az MPR az SR-től, meg az iRatingtől független dolog. Az csak azt mutatja, hogy mennyi versenyt vagy timetrialt kell teljesíteni a következő licenchez. Ami piros, az nem számít bele az előrelépéshez. Ettől függetlenül az sr-t meg az iRatinget, meg a ttRatinget ugyanúgy számolja.
-
#17143 De, race participation vagy mi, csak a jogishoz kell. -
GeriDoc #17142 Az MPR-be mit rontasz? Azt csak összegyűjteni/teljesíteni lehet, nem? -
#17141 Mondjuk igazán csinálhatnának hétvégére 1-1 hosszabb futamot. Valami multiclasst. Ahol egyedül is lehet indulni... -
#17140 jaaa értem, de attól még lefelé simán ronthatok benne....fasza! :D
köszi! -
GeriDoc #17139 Igen, tiszta pálya van beállítva mindig, csak mondom, hogy meg lehetne oldani. Lehet, hogy az ilyen egyszeri alkalmas endu versenyeken rajta hagyják.
Az endurance-os kérdésre megtaláltam a választ az iRacers.hu-n. -
#17138 Csak az alap amiken mentem az volt, hogy tiszta pályáról indult.
oneal1
#17136 Az azt jelenti, hogy azok a versenyek nem számítanak bele a következő jogsiba. Szóval pl msot B-s jogsival hiába lenne meg a C4.0, ha nem mentél B-be versenyeket, a C-s ebbe nem számít bele. -
#17137 az lemaradt, hogy most kerültem át B-be és az indycar winter seriesről van szó -
#17136 nem úgy van, hogy ahol pirossal írja az MPR-t ott az nem számít nekem bele a pontozásba?
vagy lehet eddig tévhitben voltam :D -
GeriDoc #17135 Meg lehet oldani a gumizódást jóra. Qual(Practice)/Warmup/Race egyben, clean trackről indul, és folyamatosan gumizódik, illetve a clear marbles-nál a pipát ki kell venni. Így versenyre már fel van gumizva, és a törmelékek is ott vannak már a rajtnál.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.20. 19:00:06 -
GeriDoc #17134 Azt sem értem, hogy ha van pl. egy 6 órás, akkor az hogy van? Csak egyszer, egy adott időpontban, vagy egy héten keresztül minden nap, vagy naponta mondjuk 3X? Vagy egy Daytona 24h az hogy van megoldva? Vagy ha ilyen van, az naptáron kívüli esemény?
Esetleg azt hol látom, hogy melyik splitben vagyok/leszek?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.20. 18:55:53 -
#17133 Értem, ha ilyen cél van akkor más. Ezt nem tudtam.
frango
#17130 Ha a gumitörmelék alapból fent lenne a pályán akkor szerintem jobb lenne. Már az elején lenne tétje a különböző íveknek. -
#17132 Nézd meg, hogy az endurance szériában milyen futamok vannak. Lehet bőven vannak elegen. -
GeriDoc #17131 Jajj. Én a hosszútávú versenyek miatt "jönnék át" AC-ból. De, ha itt sem működik, akkor hiába minden. Liga szinten sprintversenyekre (számomra 20 kör hotlapozás) meg tökéletes az AC is.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.20. 18:49:12 -
#17130 Gondolom a legtöbben így vannak vele, csak így nem sok értelme van a pálya gumizódásának, dinamikus időjárásnak, gumikopásnak...meg a pitnek sem... -
shiet #17129 Egy éve még voltak 40-60 résztvevős rajtok. De ha szted a 25+3+4-es felállás jó, akkor ennyi erővel mehetnél bármelyik másik szériában is, amiben egyáltalán nem kell a lassabb típusú autókat kerülgetni, mert az a 3+4 RUF+Ford már nem oszt, nem szoroz, csak dísz a DP versenyzők szemében. Az IMSA lényege a multiclass lenne ahogy a való életben is.
Pl. a jelenlegi IMSA szezonban van 29 Proto csapat (aminek csak egy része DP), 26 PC csapat, 24 GTLM csapat (ez lenne Ford) és 38 GTD csapat (ez lenne RUF). -
RtoR #17128 Endurancen az első splitet közvetíti az iracing, oda kellene eljutni, de így nem fog sikerülni. -
#17127 Nekem a fél órás versenyek bejönnek, a hosszúval az a baj, 45 perc is még oké, de egy másfél órásat már nem biztos, hogy szivesen végigülök bármikor. Azt inkább ilyen ligaként, hogy eltervezem melyik nap mikor indulok. A többi meg odaülök, megnézem mi indul, és megyek. Olyanon amin van társam biztos nem indulnék. -
#17126 Természetesen úgy értettem, hogyha a DP-vel mész. Alap. Már régóta a legerősebb géppel indulnak csak elegen. Aki RUF-ozni akar az úgy is a RUF Cupban megy. Ford GT meg már régóta a kutyát sem érdekli(Jó lenne, ha kezdenének már vele valamit.). De amúgy én nem értem, hogy ennyire nem érdekel senkit a hosszabb versenyzés? Mindenkinek az kell, hogy 20 körön keresztül tapossuk ki a lelket is a gépekből? Kerékcsere, tankolás, gumi beosztás stb. meg kifa.zt...?! -
#17125 Nem, de talán 2010-ben próbáltam először a játékot, és azóta egy pillanat nem volt, hogy iratinggal foglalkozzak. Persze ha a pro kategóriákra hajtasz, akkor nem szóltam, úgy idegesítő.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.20. 18:00:35 -
RtoR #17124 nem értetted. 4 versenyen 4 kiesés, egyszer sem a saját hibám miatt, -500 irating!
Érted?
Te élveznéd vagy mi? -
#17123 Abba mi a versenyzés, hogy a proto autók folyamatosan mennek el melletted? Arról van szó, hogy gt autóval multiclassban kb nincsenek emberek, csak a prototípussal. GT-vel nem egy nagy izgalom. -
#17122 Nem tudom honnan jött ez az egyedül körözgetés... 15-25 proto autó plusz még 7-8 egyéb kategóriából, nehogy már olyan ku.va kevés legyen... Az a 40-60-as rajtrács se tudom mikor volt, mert vagy 2 éve kb. ugyan az a helyzet, mint most abban a szériában.