iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"But that’s just for openers. The week sees not one, two, three or four but five (!) 24 Hours of Fun Series.
The first pits the Chevy, Ford and Toyota Gen6 cars against one another at Auto Club Speedway and Charlotte Motor Speedway. The 24 Hours of Fun 2 features two great new pieces of content – Circuit of the Americas (West) and the BMW Z4 GT3 – along with the McLaren MP4 12C and RUF (Track), while the 24 Hours of Fun 3 sees the Williams-Toyota FW31 in its natural element: the COTA Grand Prix circuit. There’s more great new content highlighted in 24 Hours of Fun 4 with the Super Late Model at our new Lucas Oil Raceway at Indianapolis and, finally, the 24 Hours of Fun 5 is sure to put the fun in Week 13 with the Legends car on the Figure 8 layout at Irwindale Speedway."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amugy meg butasag az elso ilyen cuccra lecsapni, lesz sok fele, nevesebb gyartoktol is.....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
Majd meglátjuk, aztán majd mindenki dönt, de ha az árral nem rontják el , akkor én szerintem benevezek egy ilyenre vagy olyanra .... DEV kit 2-re semmiképpen.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
iracing the 'real' race.
Tegnap Charlotte, csávó simán ráfordult az ívre kívülrõl a kanyar bejáratnál, én persze belül voltam. Csak megjegyzem hogy már körhátrányban volt, megkérdeztem tõle hogy mégis hogy gondolta az egészet és miért nem engedett el. A válasz: Sorry but it was dark and it's tough on my monitor to see in the daylight.
Mi lesz a következõ kifogás? Elfelejtette bekapcsolni a monitort?<#falbav>#falbav>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nekem fenntartásaim vannak ezzel a cuccal kapcsolatban ! 😄 Laza játékhoz jó lehet, sõt talán ez a jövõ, bár ugye Facebook lenyúlta, én nem fektetnék ebbe egy fillért sem amíg ki nem derül mi lesz a sorsa ...
A másik, hogy szerintem jó sok gomb feleslegessé válik így hogy nézelõdni tudsz.
FPS-eknél: Esetleg ami régen volt divat átalakítasz egy billentyûzetet ( a felesleges gombokat kiszeded ) Így nagyon mellényúlni sem tudsz
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Köszönöm iRacing<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Plusz akciok nem szoktak lenni, de most is kitolnak 3 tartalmat egybe, ezzel is csabitjak az akciozast😊
Elvileg nincs kulonbseg az autok kozott. De nem is ugy egyformak, hogy mas rajtuk a festes😊 Versenyben, technikailag valszeg egyformanak nevezhetok.
Kepek, sneak peek-kel;P

Road-ból megvan a B, következõ szezonban fel tudok menni A-ba mert van RUF és Watkins. Innen már csak F1-es autók vannak, azok meg annyira nem érdekelnek.
Oval-ból megvan a C, következõ szezonban Silveradóval és Street stock-al fel tudok menni B-be mert van Daytona meg Charlotte.
A B-be Chevrolet Impala Class B-re gondoltam és mit vegyek még?
1. - 1 pályát a B-hez és egy A-s autót mert az A-hoz van 3 pályám már?
2. - 2 pályát a B-hez és majd az A-s autóval veszek megint 2 pályát?
Szezon kezdéskor szoktak lenni plusz akciók?
A Chevrolet SS-Gen6 és a Ford Fusion-Gen6 között papíron nincs különbség, mindegy melyiket veszem meg elsõnek?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De ez valoban korrektebb.
Persze sok a 40 tartalom, alaphangon 500$ (😄), de nem 1 nap alatt kell elerni.
bocsi a dupla postért
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
És akkor még bármikor elõvehetem ha úgy tartja kedvem ....
Van olyan magyar portál ahol adnak vesznek accokat és amennyire az iracing hozzáálllását látom ( email címet változtathatsz , email ellenében engedélyezik a névváltoztatást is)..
Ez azt sugallja nekem, hogy aktívan nem kívánnak ez ellen tenni.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
De mivel ugy megyek, mint ha valoban ott lennenek es nekik is tudnek menni, vagyis nem hajtok keresztul rajtuk (😄), igy eleg jokat autozom😛
Sajnos felso kategoriaban (igaz mar reg nem kaptam buntit, mivel nem is megyek😛), keveset ad es durvan buntet. 2-3 megszivott versnnyel lazan lehet bukni 1-1 egyseget, ha nincs ido korozgetni vay nincs szerencseje az embernek, gyorsan lehet bukni a kategoriat:/
Most is ki tudnám fizetni, az a havi 3_5 ezer nem tenne tönkre, de elegem lett az állandó sr gyûjtögetésbõl ,fõleg ahogy számolta annak idején ( most nem tudom, hogy megy ...),nekem csúsztak, én elhagytam a pályát, neki a palánknak, onnan neki egy másik autónak, olyan szépen összeadta 2 másodperc napokba került visszahozni 😄D