iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nem, ezek nem hivatalosak, azert is Fun😊 Nem szamol semmit, de igy nem is ad semmit (iR, SR, pontok).
zzeN
Holnap jön a build is, kb. 4 óráig fog tartani. Amúgy ezek a 24 órás funok official versenyek ugye? Szóval aki SR-t akar szerezni az ne nagyon induljon rajtuk😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
Lehet majd tesztelni😊

"But that’s just for openers. The week sees not one, two, three or four but five (!) 24 Hours of Fun Series.
The first pits the Chevy, Ford and Toyota Gen6 cars against one another at Auto Club Speedway and Charlotte Motor Speedway. The 24 Hours of Fun 2 features two great new pieces of content – Circuit of the Americas (West) and the BMW Z4 GT3 – along with the McLaren MP4 12C and RUF (Track), while the 24 Hours of Fun 3 sees the Williams-Toyota FW31 in its natural element: the COTA Grand Prix circuit. There’s more great new content highlighted in 24 Hours of Fun 4 with the Super Late Model at our new Lucas Oil Raceway at Indianapolis and, finally, the 24 Hours of Fun 5 is sure to put the fun in Week 13 with the Legends car on the Figure 8 layout at Irwindale Speedway."
zzeN
Toyota Camry NASCAR Gen6 stockcar arrives tomorrow at iRacing.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo
Az lehet inkabb zavaro lesz mint hasznos....

Amugy meg butasag az elso ilyen cuccra lecsapni, lesz sok fele, nevesebb gyartoktol is.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A végleges verzión lesz külsõ kamera állítólag, gombnyomásra beadja a "külsõ" képet.

www.smart-bus.hu

lac coo
Nagyobb lehetiseget latok abban ,amit az FB mondot : jo lenne egyszer ugy neznem f1 kozvetitest, hogy odaallok egy kanyar melle, es nezelodok ! 😊

Marcinko
"befektetni" ...semmiképpen, de érdekes lehet majd vele játszani, kiváncsi vagyok az érem két oldalára, te jogosan felvetetted a lehetséges negatív oldalt, én persze lelkes vagyok és nagyon várom és a másik oldalról érveltem....

Majd meglátjuk, aztán majd mindenki dönt, de ha az árral nem rontják el , akkor én szerintem benevezek egy ilyenre vagy olyanra .... DEV kit 2-re semmiképpen.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

ez igen!!!

iracing the 'real' race.

Met
Beszarok, múltkor a csávó kitolt a kanyarban mert a gépe nem bírja Lagunát.
Tegnap Charlotte, csávó simán ráfordult az ívre kívülrõl a kanyar bejáratnál, én persze belül voltam. Csak megjegyzem hogy már körhátrányban volt, megkérdeztem tõle hogy mégis hogy gondolta az egészet és miért nem engedett el. A válasz: Sorry but it was dark and it's tough on my monitor to see in the daylight.

Mi lesz a következõ kifogás? Elfelejtette bekapcsolni a monitort?<#falbav>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lac coo
Nem nézem, de látom ....
Nekem fenntartásaim vannak ezzel a cuccal kapcsolatban ! 😄 Laza játékhoz jó lehet, sõt talán ez a jövõ, bár ugye Facebook lenyúlta, én nem fektetnék ebbe egy fillért sem amíg ki nem derül mi lesz a sorsa ...

Marcinko
Ha jól belegondolsz az életben vezetés közben sem nézegeted a sebességváltót váltás közben 😊

A másik, hogy szerintem jó sok gomb feleslegessé válik így hogy nézelõdni tudsz.

FPS-eknél: Esetleg ami régen volt divat átalakítasz egy billentyûzetet ( a felesleges gombokat kiszeded ) Így nagyon mellényúlni sem tudsz

lac coo
Én továbbra sem értem hogy lehet egy ilyen játékot teljesen vakon vezetni ....Egy Codemasters F1 , ok, de pl G27-nél ott sem elég a kormány gomba, már a váltó fölé kell nyúlni..... Ha meg bill ,akkor totál felejtõs az egész .

zzeN
Én mindenképpen megvárom a végleges verziót, nem kell nekem dev kit😊 Remélem nem lesz annyira drága.

kigyi
Az ok, hogy olcsóbb itt nem csak a kanyarkövetés a fejmozgás a lényeg, ha felveszed a sisakot akkor már nem a székedben, hanem az autóban ülsz a látvány és az érzés elképesztõ!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Már van Dev kit 2 júniustól szállítják õket nagyon gondolkozok egy rendelésen még akkor is, ha csak fejlesztõi példány, de én nem bírom ki a megjelenésig 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sippie
trackIR nem olcsóbb? 😊
zzeN
Ezt lehet be kéne majd szerezni, itt pláne jól jönne:

Alexease
<#eljen><#taps>
Úton a "világ hírnév" felé....3.26-tól<#eljen><#taps>

Köszönöm iRacing<#worship><#worship><#worship>
Alexease
<#idiota>
Erre nem ervenyes, ez tuti jon a kovetkezo heten😊
hungary27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alexease
Igen, A/B kategoria elerese utan mar erdemes a teljes szezonra (legalabb 8 kulonbozo futam) is gyurni, mert az valoban 40$ "bevetel" egy evben. Akciokkal osszekotve ugy ingyenes az eves elofizetes.
Alexease
A vasarlashoz nem tudok hozzaszolni😊 Ha mar az eore jutast ki tudod szmaolgatni, utana mar csak az szamit, hogy hosszutavo mivel szeretnel teljes szezont menni es/vagy melyik tartalom (lesz) jo esetleg minnel tobb sorozathoz.

Plusz akciok nem szoktak lenni, de most is kitolnak 3 tartalmat egybe, ezzel is csabitjak az akciozast😊

Elvileg nincs kulonbseg az autok kozott. De nem is ugy egyformak, hogy mas rajtuk a festes😊 Versenyben, technikailag valszeg egyformanak nevezhetok.
Marcinko
Szerintem a B elég roadon. Mondjuk én feltornáznám 8 pályára , így pénz is lenne belõle illetve Grand Touringon illetve GT3-ban is lehetne menni. Nagy a pálya átfedés a 2 ligában

Alexease
Ujdonsag lesz a festheto felni. Bar engem ez nem nagyon erdekel, de hat annak, akik erre buknak😛
Kepek, sneak peek-kel;P

Met
El vagyok bizonytalanodva mit vegyek :S

Road-ból megvan a B, következõ szezonban fel tudok menni A-ba mert van RUF és Watkins. Innen már csak F1-es autók vannak, azok meg annyira nem érdekelnek.

Oval-ból megvan a C, következõ szezonban Silveradóval és Street stock-al fel tudok menni B-be mert van Daytona meg Charlotte.

A B-be Chevrolet Impala Class B-re gondoltam és mit vegyek még?

1. - 1 pályát a B-hez és egy A-s autót mert az A-hoz van 3 pályám már?
2. - 2 pályát a B-hez és majd az A-s autóval veszek megint 2 pályát?

Szezon kezdéskor szoktak lenni plusz akciók?
A Chevrolet SS-Gen6 és a Ford Fusion-Gen6 között papíron nincs különbség, mindegy melyiket veszem meg elsõnek?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Akkor mar valtoztattak rajta😊 nehany hete amikor errol irogattunk, akkor meg valami "full" Oval/Road kedvezmeny volt.
De ez valoban korrektebb.

Persze sok a 40 tartalom, alaphangon 500$ (😄), de nem 1 nap alatt kell elerni.
zzeN
A "legújabb" akció, hogy ha megvan 40 autó/pálya, akkor minden vásárlásra 25% kedvezményt kapsz.

Alexease
Elobb-itobb, ha meglesz minden road cuccod (vagy bizonyos mennyisegs), majd alapbol jar darabonkent is a 20% kedvezmeny (vagy mar a 30%?!)😊
hungary27
Monzára írtam
zzeN
Well képet most raktak ki twitterre.

hungary27
Már január végén elkezdték csinálni.
Marcinko
t, de valóban a maradék 10 % pluszt bukod

bocsi a dupla postért

Marcinko
elég egyet és akkor 10 % kedvezményed van sporolsz kb 30 a

Baszki, emellé a kettõ mellé megint össze kell szednem még négyet, hogy meglegyen a 20% kedvezmény. Kezdek magam is aggódni a programra költött kissebb vagyon miatt <#fejvakaras>

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

zzeN
Most szkennelik Imolát, remélem megcsinálják akkor már Monzát is.

hungary27
22-én jöhet a z4 és cota duó
bardocz
Azért aszfalton hason csúszni lényegesen olcsóbb <#idiota>
lac coo
<#eljen>

gviski
Mindenkinek van egy káros szenvedélye :-)

Virtual SimRacing

lac coo
Hát igen, igaz, de nem mindegy, hogy 200 000 FT, vagy 14 000 Ft. 😊
És akkor még bármikor elõvehetem ha úgy tartja kedvem ....

Marcinko
Szerintem el is tudod adni, ha akarod.

Van olyan magyar portál ahol adnak vesznek accokat és amennyire az iracing hozzáálllását látom ( email címet változtathatsz , email ellenében engedélyezik a névváltoztatást is)..

Ez azt sugallja nekem, hogy aktívan nem kívánnak ez ellen tenni.

Elõbb-utóbb minden játékra költött pénz kidobott pénz lesz. Illetve mégse, mivel egy ideig szórakoztatott és ez a lényeg. Az összes mozijegy árát, amit eddig költöttél, azt sem nevezed kidobott pénznek szerintem. Ez is ugyan az a szitu.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

hungary27
Imolát már scannelik.
lac coo
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Alexease
WatchRace-eket szoktam nenni: belepek akarmelyik versenyre, ahol mindenki ghost (nem atlatszoak!), engem nem latnak, nem zavarok, nem jonnek nekem, es meg hatulrol (pitbol indulva) elvezetesen kovetem es "elozgetem" oket😉)) Persze igy nem is vedekeznek es nem is tamadnak, vagyis "gumino" effektus, de ez van😄DDDD Az AI-nal kicsit tobb, mert megis emberbol vannak, csak hat nem foglalkoznak velem😄

De mivel ugy megyek, mint ha valoban ott lennenek es nekik is tudnek menni, vagyis nem hajtok keresztul rajtuk (😄), igy eleg jokat autozom😛
Alexease
Az SR engem is idegesit:/ Megertem hog ykell, mert kordaban kell tartani az embereket, de sajnos ilyen rendszerrel foleg azokat buntettik, akiknek keves az ideje. Aki "ingyen" megy vagy raer naponta orakat tolni, annak nincs gondja vele.

Sajnos felso kategoriaban (igaz mar reg nem kaptam buntit, mivel nem is megyek😛), keveset ad es durvan buntet. 2-3 megszivott versnnyel lazan lehet bukni 1-1 egyseget, ha nincs ido korozgetni vay nincs szerencseje az embernek, gyorsan lehet bukni a kategoriat:/
lac coo
Érdekel..Az SR mizéra, az nem érdekelt! 😄D

Most is ki tudnám fizetni, az a havi 3_5 ezer nem tenne tönkre, de elegem lett az állandó sr gyûjtögetésbõl ,fõleg ahogy számolta annak idején ( most nem tudom, hogy megy ...),nekem csúsztak, én elhagytam a pályát, neki a palánknak, onnan neki egy másik autónak, olyan szépen összeadta 2 másodperc napokba került visszahozni 😄D

Alexease
Ha az online/bajnoksag nem erdekel, akkor valoban draga demo volt😉