25347
  • ozoli78
    Persze hogy az ac népszerű ,mert olcsó.
    Persze jó is ,de ha online akkor iR.

Carsal milyen profi pilotak szoktak meni?

Szünet volt a wtcc ben Lopezzel talalkoztam parszor.
    Niki Thim vagy Rosberg is szokott versenyezni.

Attol hogy sokan nem tudják megvenni előfizetni az iR t nem ők tehetnek róla.

A fizikat nem vágom de itt senki más sem.
  • RtoR
    valszeg...
    akkor ezt túl is tárgyaltuk!
  • lac coo
    Kunosnak nem igen van szuksege ilyenre, sok helyen ott vannak, megdobbento de lassan az van a koztudatban, hogy ha szim akkor assetto corsa.
    Meg index cikkben is azt olvasom.:)
    Cars az bevallalta, ott a profi pilotak azzal keszultek futamra :))
  • alma2
    A video alapjan nem a jatektol, a fizikatol vagy barmi mastol vigyorgott, hanem a lazerscan palya pontossagatol, semmi mastol.
    Az meg van par masik jatekban is, megha nem is ilyen reszletezett kornyezettel, valoszinu ott is igy oromkodne. Meg az AC-ban is :)

szerk:
    Ja most olvasom Alex is hasonloan gondolja.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.24. 20:22:46
  • ozoli78
    szerintem nem adták a szájába amit mond
    érdekes kunos nem vállal be egy ilyet pedig biztos volt rá lehetőség carst meg hagyjuk

• ozoli78
    ac ban a hangoktól okádna :D
  • Alexease
    Ez kicsit a szokasos promo (kiprobaltatni valamit valaki ismert emberrel, versenyzovel, es o majd dicseri):)
    Amugy ha csak a palyarol kell velenyt mondani, akkor nem nagy loves, eleve lezeres, raadasul iR rakja ossze, vagis alapbol biztos tuti. Ha csak a palyat nezzuk, akkor az AC sem lehet rossz.
    A vezetesi elmeny meg teljesen mas. Ha eddig nem nagyon hasznalt szimet, akkor akarmit mondanak, azert jatekkent tekint ra, es ahhoz az elvarashoz kepest logikus hogy meglepodik;)
    Ha hasznal(na) mellette mast is (AC/rF2/CARS) valszeg nem lenne ilyen frenetikus az elmeny:D

Ha beultetnek az AC-ba, foleg hogy ott van hozza kozelebb allo auto is (utcai es egyeb BMW-k), valszeg ott tobbet vigyorogna;P
  • RtoR
    Ez azért nem semmi, tényleg. Teljesen oda van a srác, gondolom azóta előfizetett már! :)
    Azért jó poén lenne ha a többi progival is végig tekerne a pályán, és azokról mit mondana, de nem hiszem hogy bármelyiktől is így vigyorogna ahogy iracingtől!
  • ozoli78
  • ozoli78
    Nem iracingesek 50-60% ára gondoltam de lehet többen
  • GeriDoc
    Köszönöm!
    6-os pakkra gondoltam, de a 75-ért 100 is jó deal, de szerintem nem fogok addig várni (az első pakkal) A tp-t összesen 50-60-an használják, vagy az "itthoniak" közül? Mert ha összesen, akkor nagy értelme nincs. Pedig az iR festési sémát látják a többiek, de a "berakott" fájlt nem. Vagy igen?
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.24. 13:14:40
  • mumus70
    Dupla táv, dupla élvezet! A ritka futamok egyike amikor végre nem pakol ki egy kretén.....

• ozoli78
    Elég a kisseb felbontast szerintem 50-60 unk hasznaljuk tp et.
    8 versenyt elég menni az a lényeg hivatalosak legyenek.
    Sorozattól függően 6-8 indulonak kell lenni.
    Vasarolni vagy ugy erdemes hogy , 3 arra kapsz 10% kedvezmenyt vagy 6 db arra kapsz 25 % ot
    November elejen szerintem lesz megint 75 dollarert 100 iR creditet ha abbol vasarolsz akkor osszejöhet 35-40% kedvezmeny is.
  • GeriDoc
    10-15 Soltice. Idén pl. a Jettának nem sok értelme van. Én inkább nap közben szoktam menni, de még nem láttam 6 Jettát egyszerre.

Más.- A tradingpaintbe elég 1024X1024-es TGA-t feltölteni? Ti szoktátok használni?
    - Egy sorozatban mennyi versenyt kell menni, hogy értékeljenek a szezon végén? Megpróbálnám úgy összeválogatni a pályákat, hogy jó legyen.
  • mumus70
    Igen, dízel a Jetta. A split általában így néz ki a késő esti versenyeken: kb 8-12 Mustang, 4-7 Jetta, és 10-15 Caddy, elég érdekes a lekörözés.... Jó kis cucc a Mustang, bár 4.nél nem nagyon lehet feljebb váltani, jó a gumi fizika, érezni amikor kezd szaladni a ménes, és olyankor vadlovas! De nagyon meg lehet fogni akár padlógázon is csak kormánnyal. Bár engem inkább arra a "bóvli" Porschére emlékeztet (asszem a 924-es de lehet hülyeséget mondok) aminek a kasztnija Porsche, benne meg egy mikiegér Audi motor van...... szép de elég kommersz..... :D
  • El Gigante
    :D
  • Morgolodo
    Igen, meg is bukott a környezetvédelmi vizsgálaton.
  • El Gigante
    a jetta dízel?
  • Morgolodo
    A Mustanggal pedig szívesen tekernék, de eddig még nem mertem megvenni. Vannak jó meccsek, vagy csak néha összejön pár ember?
  • bardocz
    Nekem a Jettáról az jut eszembe, hogy inkább elkérném anyámtól az 1.5-ös clio-t, és elmegyek vele visegrádig :DD
  • ozoli78

látom nem unatkoztál:)
    eddig ezt a mustangot és a jettát nem vitt rá a lélek hogy megvegyem
    a többi road meg van de ez a kettő :D

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.09.23. 20:15:14
  • kolbi
    Köszi a tanácsokat mindenkinek.
  • ozoli78
    Hello
    Na igen ,ha tenyleg SR gyüjtés a cél akkor indulj boxbol sajna ilyenkor mivel utso leszel bukod az iratinget ami azt eredményezi hogy egyre gyengebbekkel rak össze egyre nagyobb a veszelye annak hogy kiloknek.
    Probalj meg minel tobbet menni ne idegeskedj az SR miatt végezz elől adja az iratinget es jobbakkal rak össze.
    Amugy ha körözni akarsz es ugy gyujteni sr t akkor a quli jobb valasztas de ott se hibazz.
  • mumus70
    Komolyan mondom: indulj a boxból, és nagy ívben kerülj mindenkit, csak kocogj végig a versenyen! Én így szoktam gyűjtögetni vész esetén!
  • kolbi
    Sziasztok!

Jelenleg D-ben vagyok 3.2 az sr-em, de ha megyek TT-t akkor csak 0.02 a növekedés.
    Fel szeretnék menni C-be de a mazda cup-ban általában az első helyek valamelyikéről indulok és az első kanyarban kilöknek.
  • bardocz
    Sajnálom, hogy ez előtt járt le az előfizetésem, mert ezen indultam volna. A nascar autók miatt kaptam bónuszdollárt, abból megvettem volna a pályát.
  • shiet
    GT1 @ Bathurst, ohhh boy... még nemtom, hogy merjek-e indulni rajta. Köridő nem számít, a lényeg hogy az ember célba érjen.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.22. 22:01:14
  • mumus70
  • ozoli78
    Én elég sokat practice elek ,cadillac,imsa, tegnap mentem egy versenyt kia val :)
    Hostolt szervereket is szoktam nezni es ha van olyan szerver ami tetszik akkor felmegyek.
  • GeriDoc
    Igen, tudom, hogyan működik a TT, bár mindig megzavart valami, mikor azt mentem, már babonából nem is megyek. Bár, ha jól látom a legtöbben úgy kezdté(te)k, hogy leesett a ttRating. A regisztrálásnál igen, az iRatinget vonta le.
    Azt nézem viszont, hogy fent vagytok sokszor, de versenyt nem mentek. Setupolgattok a hétvégékre és "csak" 1X mentek?
  • oneal1
    jah :D
  • Alexease
    Negy TT :D
  • oneal1
    B-ből A-ba kerülős tippek? :)
  • ozoli78
    Közben megtaláltalak :D
    hidd el nem bánod meg ,semmibe nem kerül
    advanced mazda cup
    TT t kiválasztod és elindulsz 8 kört kell megtenned tempo nem számit az a lényeg hiba nélkül kell megtenned azt a 8 kört lime rockon ráadásul egyedül
    F1 et megnyomod ott látod hányadik körben vagy
    ha ki irja hogy 8/8 akkor kész vagy nem kell megvárnod hogy leteljen a 20 perc mehetsz is a másikra82 PERCENKÉNT INDUL)
    viszont hivatalos csak akkor lesz ha letelik a 20 perc
    4 ilyet csinálsz és ha föl mennél 4.0 fölé akkor föl rak B be nem kell költened semmit
    promotion day soká lesz még

ha regisztrálsz egy versenyre és annak kezdetéig nem vonod vissza akkor ugy veszi ,hogy utolsó lettél SR t nem viszont iRatinget von
  • bardocz
    Csináld meg, mert miért ne, hátha megtetszik valami onnan és ki akarod próbálni. Ezen ne stresszelj, hogy 1 hét alatt oda jutottál, valszeg normálisan versenyzel és azért.
  • GeriDoc
    Igen, köszönöm.

©ozoli78: Gergo Tobi (Tóbi Gergő). Miért kérded? A B-t nem akarom elérni, mondtam már múltkor. A C mindenhez elég, amit esetleg szeretnék. Ráadásul 1 hete regisztráltam, vicces lenne, ha a héten B-be lennék (talán már a C is az) Ráadásul ma pl. 1-1 ovál és road versenyen csináltam olyat, hogy azt hittem nem rak át race-be, megijedtem, és kiléptem. Visszalépni már nem tudtam, viszont úgy vette, mintha a versenyből léptem volna ki. Tehát csináltam 1-1 utolsó helyet úgy, hogy el sem indultam. Van még baj. Annyi, hogy az SR-em elég gyorsan nő, mert ha nem jönnek nekem, akkor általában tiszta versenyeim vannak.
  • zzeN
    Ahogy sejteni lehetett:

Weather

- Fix issues where various types of sessions that are supposed to have identical weather were using different skies, which have different sun positions and angles and intensities, causing the new dynamic track surface to heat differently.
  • ozoli78
    IR en milyen neven vagy?
    Ezert nem szeretem a nickneveket.
  • ozoli78
    Ha az SR ed C 3.00 felett van akkor menj 4 TT t mazda advanced cuppal gyorsan es meg is van a B licensz ilyen nagyon ritkan van hogy igy jöjjön ki B licensig
  • Cowek24
    Ha 2 alatt vagy akkor a szezon végén visszadob... vagy ha simán hétköznap leamortizálod magad 1 alá... akkor licensz vissza és 2.5-től lehet kezdeni... ha eléred bármely osztályban a 4-et akkor azonnal felléptet.
    Erre gondoltál?