25347
-
RtoR #17241 Nem biztos hogy érdemes, például caddyvel megcsinálni a boxból indulást.
https://www.youtube.com/watch?v=37Q1BEiYbNM
36:45-től kb érdemes figyelni!:) -
ozoli78 #17240 PR-BLANCPAIN2015 -
#17239 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönöm, ez még eléggé a jövő nekem :) De ha lesz lehetőségem, egészen biztosan hátul hajtósat veszek. -
#17238 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudod ötvözni szvsz, kinyírod pályán. ..vagy nem élvezed. csövezett autó kell, lehetőleg versenyautó. Nem megoldhatatlan semmi, eláll az autó ismerősnél is, most mondom azt hogy nálam is elállna ha jössz akkor meg itt van. én elsőkerekest mondanék, hátsót meg próbálhatsz másoknál, mire eldöntöd, mert nem mindegy. -
GeriDoc #17237 Ja, azt hittem, hogy az összes közül egyik autó sem tetszik. -
GeriDoc #17236 Mindig így kezdődik. Annyi csak, hogy... -
GeriDoc #17235 Nincs ezzel baj, a bandázás jó, csak ez nem 200e Ft. Sőt itt ezt egyszer költöd el, utána évi 15ezer. Abból nincs meg az autóversenyzés. Egyszerűen rossz a hasonlat. -
#17234 Ha veszek egyszer autót, az úgyis olyan lesz, amivel pályára is mennék, valami hátsókerekes. Átépíteni valószínű nem fogom, max futómű, toronymerevítő, meg mondjuk pályára külön gumiszett. -
#17233 Ez egyértelmű, szerintem a legtöbben ezt csinálnánk ha lenne rá lehetőségünk. -
GeriDoc #17232 OFF:
Ha nincs egy műhelyed (vagy a havernak), felejtsd el. Az utcán is azt használom, meg versenyzek is vele nem működik. Pályára oda való autó kell, utcára meg oda való. Egy pesti srácnak azt mondanám, hogy esetleg gondolkodjon a bérlésbe. Soknak tűnik, de összességében olcsóbb, és nincs kínlódás. Én sem hittem el annó, de a saját bőrömön megtapasztaltam. -
#17231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki az aki veszi a gumit? :D
igaz, nem mindegy ki hol lakik, sőt nem hogy nem mindegy, hanem meghatározó, és nem élek vissza a szerencsémmel, mert itt van aszfaltos és homokos épített pálya is, EuroRing is itt van persze, de ..hagyjuk.
A lényeg az irány, ha magam elé képzelem a 3 monitoros önmagam, 200ezer+ kormánnyal, kiegészítőkkel, azaz minden sz@rral ami ideális a virtuális csapatáshoz és a havi áramszámlámmal (oké az iR elég jól gördül, de azért kell alá áramzabáló gép így is úgy is)
+ a progi fentartása.
vs. félnapos csapatás az ismerősökkel, amihez hozzátartozik személyes barátság, egymás autóinak bütykölése, segítése, hülyülés.
Amikor hűdeillegális gyorsulásra megyünk mert megjött az új váltó a seat-ba, vagy beesett valami más :D
Mindenkiben van mérlegelv, de aki megteheti az sztem mentsen autókat. vagy szimezzen persze, mert nagyon jó az is, ttól sem lesz kocka valaki mint a régi felfogásban hülyeség....egy jó szimes társaság is összejárhat, tudom.
De én aki megteheti annak az igazit mondom jobbnak.
.. -
#17230 A spec racer ford is nagyon jó, érdemes kipróbálni. Nameg az ovál versenyzést, ha belekezdesz iR-be, mert az is jó móka, pörgős, végig van valami, nincsen egyedül körözgetés. -
Pitti #17229 Első nekifutásra, RUF, BMW, Mclaren, Corvette, vagy az OW mclaren honda... stb ..azért tudnék választani...de az alappal járó autók és pályák teljesen hidegen hagynak. Egyedül a Mazda MX és Laguna Seca ami miatt talán mégis kipróbálom... -
RtoR #17228 Néha úgy éreztem hogy kínaiul beszélsz.
Milyen két milla? Két millió forint? Mire költöttél ennyit, megkérdezhetem?
Komolyan összehasonlítod egy igazi autó versennyel? Egyetlen versenyre kiállásból ezer évig iracingezhetsz.. és lehet keveset mondtam. -
#17227 Tök jó, ha van garázsod, de ilyen autót utcán tárolni bent a városban...:) Mondjuk ettől még ez a célom :D -
RtoR #17226 ne menj le a szintjére... ott vesztesz a rutin ellen! :) -
GeriDoc #17225 ... és már 3 milliónál tartanak. Ezt hagyjuk, hogy 200-ért inkább élőben, mert annyiért 4 gumit nem kapsz. Versenyeztem, tudom mennyi az annyi. Full content, Accuforce, 3 monitor, erős gép, és még nem tartasz ott, mintha egy viszonylag normális autót kiállítanál úgy, hogy még egy métert nem mentél vele. És onnantól kezdődik a pénzköltés. De tudod ezt te is. -
#17224 Pedig lehet forgatni...nincs abban semmi az átlagkeresethez képest az iRacing drága...egy iR-től elpártolt ismerősöm sem azért hagyta abba mert sz@r, nem. Egyszerűen mert addig bírta ár/érték arányban...asszem ez a kifejezés illik rá.
Az emberek 100% kipróbálhatja ingyen is. Én soha, de tényleg soha nem ajánlottam senkinek az iR-t, mert sztem nem annyira jó mint amennyire drága, azaz az ár/érték aránya nekem nem felel meg, pedig az átlagnál jobban keresek, ...amikor meg indult az iR akkor meg qva jól (el bírtam hagyni 2 millát gond nélkül....visszagondolva b@ssza meg, de jól jönne most :D ).
Szal alapból ezért nem szoktam ajánlani.
Meg sztem ez már az a kategória, hogy ha ennyi pénzt beleteszek akkor inkább élőben kell nyomni, konkrét példa mikor lehülyéztem a munkatársam, aki 200ezer felett zárta le az iR-t, a kertjében meg ott rohadt a becsövezett 205gti (ráadásul nagyblokkos).
Azóta a fiával csapatják pályán, a fia szöcskével, ő meg a Peugeot-val
-
GeriDoc #17223 Próbáld ki a 3 hónapos promó kóddal, és ha tetszik, akkor majd kitalálod hogyan tovább. Nem kell egyből pénzt beletenni.
Milyen autó vonzana? -
GeriDoc #17222 csóróknak az AC? - Ne forgasd ki a szavam, a Laccoonak válaszolva írtam, hogy a csöves Mo-on, és nem azt, hogy a csóróknak.
Mert valljuk be, az emberek 80%-a azért nem próbálja ki az iR-t, mert drágának találja (az is).
Hogy ki mit hagy abba, annak sok összetevője lehet. Ismerek embereket, akik az egykoron imádott feleségüktől azóta elváltak, és mára utálják egymást.
Azt sem szeretem, amikor valaki megy 2 kört, akármilyen kormánybeállítással és akármilyen setuppal, majd megmondja, hogy jó-e az adott szim, vagy nem. Én pl. Cadillac-el G27-tel 2.5-ös erősségű ffb-vel megyek. Ha valaki kipróbálja, akkor lehet azt mondja, hogy szar, nekem meg így jó. Nincs egyértelmű jó, vagy rossz itt sem, de aki versenyezni szeretne mások ellen, annak sokunk szerint ez az eddigi legjobb megoldás.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.25. 13:22:31 -
Pitti #17221 Nekem a legnagyobb bajom, hogy nem csinálnak "európai" csomagot, alapban a pályák és autók közül egyik sem vonz.
Ahhoz, hogy érdekeljen minimum 2-3 autót és pályát is meg kellene vennem mindjárt az elején. Kapásból $100 a 3 hónapos akcióval...
Így még morfondírozok :) -
#17220 Este ránézek majd mikkel mennek. GTL-ben nagyon jó futamok voltak náluk. -
#17219 Majd két év múlva.. :)
Nem szoktam sarazni az iR-t mert profi, tolnám ha ezt érezném jónak.
Viszont hallottam már egy párszor ezt a dumát, és akitől hallottam mostanra már nem iR tag.
csóróknak az AC? ...lehet, én is annak tartom magam, és helyén kezelem
(de azért évente ingyenesen kipróbálom hátha jobb lett az iR) -
ozoli78 #17218 Rendszeréről beszelsz kritizálod .
Halvány lila gőzöd sincs miről beszélsz.
Te szeretsz AI ellen menni nem?
Na az mekkora jó dolog:) -
haflac #17217 A bude-s srácok a mai napig versenyeznek,az oldalukon tudsz tájékozódni.Van nekik AC-s és Project Car-os részlegük is a meglévő régiek mellett,és mind aktív. -
#17216 Ez az idióta rendszer biztosítja, hogy bármikor felmegyek, mehetek egy olyan versenyt, amit más szimulátorokban csak ligákban lehet, kötött időpontokban. Ligáztam éveken keresztül rF-ben, gtr evo-ban, van tapasztalatom. Akinek az a fontos, hogy versenyezzen, bármikor, annak az iR a legjobb. AC nagyon jó egyedül körözgetni, de legutóbb 20 perc után feladtam a public szerver keresést, annyira elbaszott a rendszer. rF2-n nem tudom van-e a bierbude szerver ami volt gtl-ben is, ha az van ott nagyon jókat lehet versenyezni, egyedül körözgetni szintén jó mint az AC. -
#17215 :DD -
mumus70 #17214 Akkor most hogy végre abba hagytátok, beszélhetünk a hüvelygombáról! -
#17213 Egyebb hozzafuznivalom nincs ....! -
#17212 szerintem amiről te írsz arról szó sem volt, mi lett legagyizva?
nem értem, téged mi hajt ilyenkor
de hogy ha ennyire unalmas volna akkor téged mégis miért érdekel? :D szerintem ráérsz
én itt befejeztem, többiektől sry az off miatt
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.09.25. 10:32:38 -
#17211 En nem mondtam hogy nekem baj ...:)
Csak ez a minden mas gagyi, meg aki nem ir es az is gagyi ez uncsi mar :) -
#17210 Lacoo időről időre visszatér íde és megmondja a frankót!
Nem tudom, miért kell osztani, hogy mi jó meg mi nem.... mindegyiknek meg van a saját topicja ahol foglalkozni kell vele.
De ha már volt mejegyzés akkor egy kis off: AC bőven lehetne a legeslegelterjedtebb szimulátor, ha végre lehetne online rendesen versenyezni, de nem lehet és valószínű meg sem fogják tudni csinálni, kül. már jó lenne. -
GeriDoc #17209 Laccoo. Nem ismerlek, mégcsak ts-en sem beszéltünk egymással, ezért ne haragudj meg, de most írtad az AC topikba, hogy komolytalan az egész. A fun kuka, a "legkomolyabb hazai bajnokságban" sehonnan, rossz taktikával is 5. vagy, a büntetések sem jók. Akkor miért baj, hogy sokunknak nagyon bejön az iR, és nem csak 1-1 kiragadott részlet, hanem összességében?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.25. 09:48:20 -
GeriDoc #17208 1 hete kezdtem (kb. fél év hezitálás után), nem mondanám magam hatalmas iR-esnek, akinek ez a szent szimulátor. Csak ami eddig felmerült bennem más szimben, hogy esetleg jó lenne (de úgysem lesz), az ebbe benne van. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ha lenne egy GT3-as autód, a te döntésed, hogy a Blancpain Endurance-on mész vele, vagy a magyar bajnokságban (legutóbb a nagy túrában 4-en indultak).
Egy 3 hónaposra nevezz be, csak kíváncsiságképpen.
-
#17207 Szokasos bla bla :
Aki nem ir ezik az bena, buta, nem tud ket kort menni tores nelkul,
Illetve barmilyen allapotban is van az ir az akkor is a legjobb :)) -
GeriDoc #17206 4 verseny kell , hogy meglegyen az MPR a továbblépéshez. Azért 4 versenyt menni szimes szemmel, nem egy nagy kihívás. Az meg, hogy figyelni kell az SR-re... ha valakinek ez baj, akkor NFS Ultra Crash 8, vagy Destruction Derby, de ne mondja, hogy szimezni akar. (persze ma már mindenki szimulátorozik, aki bármilyen hitvány autós játékkal játszik) Pont ezen rendszer hiánya miatt válik a többi rövid időn belül tét nélküli körözgetéssé. Szerintem. De, ha esetleg az frusztrál valakit, hogy csak 328. egy splitben vagy bajnokságban, akkor annak keresnie kell egy 10 fős AC bajnokságot, hátha lesz egyszer-egyszer egy top 5-ös versenye. -
#17205 En ki tudnam fizetni de nem kell :)
Csak rohogok az ilyen fussal tizenegy tt t es jo lesz az ir meg sr hsz eken.....
Idiota rendszere van.... -
RtoR #17204 -
GeriDoc #17203 A René Rast tolja pCARS-szal, de szerintem ő ki van fizetve.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.25. 07:40:00 -
GeriDoc #17202 Ha sim, akkor AC. Ja, a csöves Mo.-on. Világviszonylatban nem lennék biztos ebben. Nézzél komolyabb szim. hardver tesztet, mindenki iR-el megy közben. Amennyit elköltesz mindenféle f.s játékra, abból simán iR-ezhetnél is.
Nagyon szeretem az AC-t, de viszonylag hamar unalmassá tud válni a tét nélküli körözgetés (még ha valamilyen bajnokságban indul valaki, akkor is). Az iR-t a szezon elején kezdtem, de egyenlőre nagyon tetszik a komplexitása. Egyetlen "hátránya", hogy drága, de ezen kívül nem nagyon lehet belekötni. Nincs kétes minőségű mod autó, egyik liga ezzel a pályaverzióval megy, a másik azzal, egyik plp-t, a másik valami saját app-ot használ, a harmadik a gyári bünti rendszert, sőt már az sem mindegy, hogy melyikből melyik verziót használod. A hozzáállás komolyságát meg pont most írta be Alma2 a topikban. Ami az időigényességet illeti, szerintem megint csak az iR a jó. Aki nem ér rá, nem tud este 9-kor menni, megteheti más időpontban. Amikor idő van rá, tud menni az ember tét versenyt, magas pulzussal, odafigyelve.(Aki nem erre vágyik, az hazudik) Ami a gyakorlást illeti, máshol ugyanúgy kell menni 200 kört, mire megvan a jó setup. Ez a túlpara inkább a teljesen kezdőkre vonatkozik, aki már régóta szimezik, annak azért nem olyan nehéz. Én sokáig hezitáltam, aki hasonlóan gondolkodik, annak azt mondom, hogy kezdjen el iR-ezni, nem fogja megbánni. A community meg abszolút top, azt meg sem közelíti egyik szim. sem (konkrétan a közelében sincs, és nem is lesz, mert ahhoz újra kellene tervezni az egészet, de igazából nem is cél egyikőjüknek sem).
Szóval most azt mondom (én is), hogy aki szimezni akar, az kezdje el nyugodtan az iR-t.