iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Az ABS lekapcsolgataskor erdemes a fekerot is fokozatosan elore tolni, mert az alap sok ABS miatt elegge hatul van.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kigyorsitasokon erdemes hallgatni, egy az egyben ilyen, telejsen jo az iR-ben.
A 3 auto teljesen eltero koncepcioja, felepitese, sulyelosztasa miatt, ezeknek a hasznalata is teljesen kulonbozik: a BMW-nel egyszeruen segit; a Mekit erre terveztek, szukseges hozza; a Porsche-nal meg nelkulozhetetlen😊
Tegnap este meg mentem rotalva egymasutan a 3 autoval, es nagyon jok. Rahangolodva az autora, a beallitasokra, annak az egyedi kezelesere, a vegere ugyanolyan koridoket futottam mindharommal.
De mig a BMW-hez eleg volt 2 kor, addig a masik kettohoz kellett 4-5 kor, kicsit setup-olva. SR-biztos valasztasnak a BMW a legjobb, azzal max elfekezni es lecsuszni lehet az ivrol. A Mekivel megforogni, a Porsche-val megporogni;D
Mivel "hotlap bajnoksag", es vannak profi es raeros emberek, valszeg megtalaljak melyikbol lehet a legtobbet kihajtani. Valodi versenyre valszeg a Meki lenne az idealis valasztas, de a BMW stabilitasa miatt, tuti hogy ahhoz fognak extra beallitasokat es kezelest talalni, es azzal lesznek a brutal "drotonhuzott" koridok😉
Az elsõ perctõl jó vezetni.
Csak el ne csesszék valami új gumifizikával.
Az valóban igaz hogy tolja az orrát néha, de próbálgattam másképp venni a kanyarokat,amolyan "hirtelen bedobálóssal"persze érzéssel ezt is, lehet kompenzálni valamelyest.
Igaz alap baseline setupal megyek ,majd ha találok valamit hozzá akkor biztos javít még rajt de így is elég jónak tûnik.
Az biztos nagyon forszírozni kell hogy megforogjon,leginkább kanyar kijáraton kigyorsításnál lehet eldobni,ahogy írtad szinte atom stabil.
Az nem tudom idõben ez a setup majd mire lesz elég ,majd kiderül.
A McLaren-t hiaba utcai autobol epitettek, lenyegeben palyara keszult auto. Kozep motor (ami megiscsak hatul van), pilota "kozepre rendezve", elol konnyu, "terhelesi aranyban" 3/4 (elol/hatul).
A BMW valoban utcaibol keszult, bar valszeg kicsit eloregondolkodtak😉 Orr motoros, ami szinte az auto kozepeig tart, minden egyeb hatul. Terhelesre 3/3.
A McLaren emiatt tipikus versenyautokent tulkormanyzott, ezt kell setup-olni es lekezelni.
A BMW-bol az orrtolast kell kikuszobolni.
En bena vagyok, nekem az alulkormanyzott autok jobbak, a BMW-vel bo 1 masodperccel megyek jobbat.
De valszeg egy hozzaerto kezben a McLaren gyorsabb.
A Porsche a ketto kozott van, nagyon gyors, de vigyazni kell vele😛
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Azert latszik hogy 13. het van es kicsit fun a dolog, a 40 indulobol 30-an fejeztuk be az elso kort. Az elso kanyarban tizenmasodpercig kerulgettem az embereket😄 Aztan koronkent szep lassan elfogytak. Lenyegeben egyet sem eloztem meg, akit igen, a igazabol sokkal lassabb volt, elengedett;D
A vegere 9-en fejeztuk be koron belul, es meg jonehanyan korhatranyban.
8. lettem, ami eleg jo😄D Igaz, kettot elengedtem, nem akartam osszeakaszkodni, az elso 3 meg teljesen mas dimenzioban autozott, 3-4 msodperccel voltak gyorsabbak.
A Porsche egyertelmuen gyorsabb (azzal en is 2 masodperccel jobbat mentem), jol beallitva teljesen versenyezheto.
A Meki is utos, de ahhoz talan tobb beallitas kell valamirt, macerasabb volt vele korbemenni.
A BMW atomstabil, kozben allitgatva az ABS/TC-t, eleg jol utana lehet menni a guminak.
A 22 korbol 6 korben voltam 1:32-on felul (elengedes, lekorozes), a tobbi nehany tizeden belul. Meg az utolsoelotti korben is 1:31-est tudtam futni, 1 tizeddel rosszabbat a legjobb kornel.
Amugy milyen kormanyod/pedalod van? A konfignal a fek erzekenyseg hova van allitva?
De a Caddym is alap setupos 😛
En meg nem birtam vele korbeforogni, szandekosan is eleg nehez. Legalabbis normalis onboard ABS/TC beallitasokkal. Haminden OPFF, azert mar figyelni kell, foleg fektavon.
A gombnyomasra pucolas max a openwheel-nel mukodik, amit a pilota letepked a plexirol. Szelvedot pucolni menetkozben eleg maceras😊
Bar tobb autonal is van ablaktorlo, elobb vagy utobb mukodhetnenek azok is😊
Ennyi erõvel az open wheel kocsiknál is koszolódhatna,a sisak rostély<#zavart2>#zavart2>,de szerencsére ott nincs ilyen.
Azért megoldhatták volna hogy ki lehessen kapcsolni,vagy mint a net kar-nál anno egy bill lenyomása után tiszta lett.
Az lenne a kérdésem ,a beállításoknál,pontosan melyik sorból kell kivennem a pipát hogy NE koszolódjon a szélvédõ.
Elõre is köszi.
Remélem sikerül valamit javítanom a Porschén. Watkins Glenben minden fékezéskor megpördülök, egy kicsit több tapadás kéne hátra.
Az elso a gyari iR-es (angol), azmi iR-specifikus (elnevezesek), ezert hasznalhato.
A masodikat PS forditotta es keszitette, az egyik legjobb.
Általános beállítási segédlet
Mire figyeljünk kiemelten? No. 1
Mire figyeljünk kiemelten? No. 2
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tud valaki olyan videóról, ahol animációkkal elmagyarázzák az autó beállításának lehetõségeit. Régebben láttam egyet, ahol a kerék dõlésszögét magyarázták el, de nem találom. Most vettem meg a RUF-ot és elég sok olyan paramétere van a felfüggesztésnek, amirõl el sem tudom képzelni, hogy hogyan mûködik.
Vagy esetleg egy jó magyar leírás is megfelel.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Vajon tényleg benne lesz a régi is?!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Örülök, ha este egy kis idõre oda tudok ülni. 😊 Még szerencse, hogy 13. hét van az iR-ben. 😊