25347
-
#17281 En tavaly valami kulso progival tudtam allitani, de mar nem tudom mi volt. -
Hasselhoff72 #17280 Na ilyen az amikor a kis agyában kitalál valamit a másik meg szajkozza? Ki mondta hogy én motorháztető nézetben akarok menni??? Annyit mondtam hogy az alap belső nézetet ahol a kormánytengely alját nézem meg tudom változtatni avagy nem, erre kaptam választ köszönöm.
De a hülyeséget nem kellene folytatni:) -
mumus70 #17279 Amióta iRacing-ezek, azóta más játékokban is leszoktam a gépháztető nézetről érdekes módon..... és már nem is hiányzik.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.09.28. 14:01:46 -
ozoli78 #17278 Ostoba belsőnézeten nem tudsz ,nem tudsz kiülni a motorháztetőre lökháritora sárvédőre szélvédőre
Az ülés pozicion viszont tudsz es a fov on is.
Ha bent vagy a jatekban replaynal kivalasztod a belső kamerat ,ctrl+F12 vel elő tudod hivni a kamera beallitast ,ott fölül van 6 opcio amivel tökéletesen betudod állitani az ülést es a fov ot is.
-
Hasselhoff72 #17277 Tudok az ostoba belső nézeten változtatni? Mármint hogy a kormány alatt ülők?:))) -
ozoli78 #17276 Tibi leirta, sajnos igy volt.
Gondolj bele egy asztal mögött ülő akta kukac mennyit tud a szimulatorozasrol, lézer szkennelésről,azt sem tudja mi az .
-
santibi #17275 Magyarországon vagyok már. -
zimapeti #17274 Szeva Tibi, nagyon el vagy tűnve, most éppen melyik földrészről írsz? -
#17273 Én Wéberre gondoltam. Lehet ha mind elkezdenék baszogatni őket, akkor rájönnének, hogy ez nekik jó. -
zimapeti #17272 Ha jól emlékszem Kiss Norbi is segített már ez ügyben. -
santibi #17271 Lehet felfogom hívni Norbit aztán hátha. -
Solt #17270 Michelisz Norbin keresztül esetleg? -
zimapeti #17269 Options-Graphics- Display-Number of screens aztán jobb oldalon monitor méreteit megadni. -
santibi #17268 Én már végigjártam mindent a hungaroring szkennelése miatt.
Fafejuek az igazgatóságban. iR már rég megcsinálta volna. Épp pár hete is kérdezték tőlem iR-től, h nem e sikerült újra beszélnem vkivel.
Én már beszéltem akivel csak lehetett. Fogalmuk se volt h mi ez. De nekifutok meg egyszer újból.
Nálam van a szerződés is stb.
Szal nem rajtuk múlik. Többször keresték már hivatalosan is őket Amerikából és akárhányszor beszélek velük telefonon mindig szóba kerül a ring és nincs előre lépés. Sajnos. De nem adom fel. -
Dzsidzsi32 #17267 Szeretnem megkerdezni a tapasztaltabbaktol,hogy 3 monitorra van olyan vagy hasonlo beallitas mint az Ac ban? Kerestem, de nem kizart , hogy en vagyok figyelmetlen de nem talalom. Zavar hogy a monitorok illeszkedesenel nem jo a kep. -
#17266 Jah kozben vegig nyomkodtam, csinalt egy ugyanolyan accot az asszony nevere mint regen volt, ez mar a harmadik :)) -
#17265 Ó, a régi szép idők, amikor emiatt nem tudtam kipróbálni, mert nem volt kártyám, anyámék meg nem adták oda :'D -
mumus70 #17264 Ingyen kipróbálhatod az ingyenes tartalmakat! Amúgy ha jól tévedek, paypal acc kell hozzá, mert reggelésnél levonnak róla 1 dollárt, hogy lássák nem e bot vagy! -
#17263 Palyakbol milliot lehetne, mindenkinek lakohely es tetszes szerint;) Japanbol van 3 (Suzuka, Okayama, TwinRing), nem mondom hogy eleg, de legalabb van;) De lesz Tsukuba is, a szken mar meg van hozza;)
Ausztralliabol is "csak" 3 van (Oran, Phillip, Bathurst), pedig lehetne onnana is boven, foleg aki V8SC rajongo;P
Europabol valoban "keves" palya van (7-8), foleg az osszeshez kepest (+70), de hat megis csak amcsi ceg, naluk egyszerubb es gyorsabb (szken, kozelebb van), raadasul a progi kotelezo resze az oval, igy a fele az kell legyen.
De azert europai szempontbol sem panaszkodhatunk, a fontosabbak es ismertebbek vannak, es keszul/lesz meg 3 fontos/divatos/ismert (Imola, Nurburgring, Nord, LeMans).
Licenszuk mindig tobb van (Croft, Snetterton, Thruxton, Rockingham, Cadwell tb.) mint amennyi kapacitasuk, meg amennyit el tudnak adni, be tudnak epiteni a rendszerbe. Itt nem eleg megcsinalni es eladni (berbe adni:P), hasznalni csak az online rendszerbe lehet, ahhoz meg kore kell epiteni valamit. -
#17262 Esetleg még dél-amerikából hozhatnának pályákat. Biztos vannak nagyon jók. De leginkább hegyi felfutás kéne. Pikes Peak-re illenek a gt meg lmp autók, de még a formulák is, szóval kocsi lenne hozzá. -
GeriDoc #17261 Igen, nyilván (ahogy az államokat sem tudjuk, de ki vagyunk, hogy nem ismerik európa országait), csak sokan nem akarják megérteni, hogy az iR USA cucc. Örüljünk, hogy ennyi európai pálya, autó van benne. Japán van 3, angol meg 4 vagy 5. Szerintem elég az. Tsukubát mondjuk biztos csípnék a japánok. -
#17260 Azért szerintem sokan itthon is kevernék mondjuk a Nascar szériákat :D Európából én inkább brit pályákat raknék be, amúgy meg japán pályákat. Laserscan Tsukuba kell a népnek. -
GeriDoc #17259 Akkor bravó. Ami a nagy nevet illeti, szerintem lassan el kellene már hinni, hogy a Hungaroring is az. F1, WTCC, WSR, Blancpain (ha minden igaz), idén nem, de 12h, 6h, volt itt DTM, ELMS, meg a többi. Szerintem nem rossz.
Ami a USA-belieket illeti. Shaun Cole nagyjából azt hitte, hogy a F3 és a F3.5 az egy féllel van arrébb egymástól. Az LMP1-es Porsche-re meg azt hitte valaki, hogy új DP autó. Fogalmuk sincs az USA-n kívüli dolgokról. -
#17258 Pedig sikerült. De lehet, hogy az új aszfalt miatt csúszott a scan is éveket. :) -
Timbu #17257 Azért ez furán hangzik. Alapból viszonlyag kevés európai pálya van az iR-ben, nem tűnik reálisnak, hogy a sok nagy nevű és fel nem dolgozott európai pálya közül pont a Hungaroringnél kopogtattak volna ők meg pont kikosarazták volna őket.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.09.27. 10:58:38 -
#17256 Ebben a blancpain promoban milyen tartalom van ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.27. 10:39:57 -
ozoli78 #17255 nem iracingen mulik hanem a hungaroringen hogy még nincs be scannelve -
GeriDoc #17254 Nem vagyok regelve az iracers.hu-ra, de ott is felmerült megint a Hungaroring kérdés. Pont tegnap néztem két dolgot. Lesz iRacing Blancpain Gt bajnokság (bár egyenlőre az endurance), és jövőre úgy néz ki, hogy jön a sorozat a Hungaroringre (a sprint széria). Még akármi is lehet Jó lenne már ha valaki csinálna egy laserscan Hungaroringet. -
RtoR #17253 Aki eddig kritizálta hogy miért indul meg egyből az autó ha leér a fűre, azoknak Kvyat balesete szó szerint csattanós (sajnos) választ adott. -
Dzsidzsi32 #17252 Hat ezt nem gondoltam volna , hogy ilyen is van . De nem tartom rosz dolognak. Igaz szereny velemenyem szerint en jobban erzem magam,ha onerobol jutok ilyen szintre. Az onero alatt nem a penzkoltest ertem, hanem azt hogy a sajat tudasommal szereztem meg a liszenszeket. Mert ok megveszek egy magas liszenszel biro accot. De ha a tudasom keves hozza,akkor csak lerontanam az tuti. Ok itt foleg a tartalom a lenyeg es nem a liszensz. De ez olyan csapathoz bevasarlos fizetos pilota filing szagu :D -
zimapeti #17251 Itt pedig nagyon jó áron átadó accountokat lehet venni, harmad negyed áron. -
ozoli78 #17250 17240 es hsz
Alex ki is rakhatnád valahova szerintem ebben az évben él. -
santibi #17249 Üdv.
Ha valaki(k)nek kellene 3 hónapos ingyenes kód akkor küldök szivesen. -
mumus70 #17248 Miért csinálnának európai csomagot? Valljuk be, főleg Amerika a fő csapásirányuk! Lásd Nascar-Indycar stb. Nem véletlenül nem forszírozzák pl a WTCC pakkot sem, Amerikában a kutya se ismeri, pláne nem nézi...... Európai piacot az E3E viszi több kevesebb sikerrel, hasonló szisztémával....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.09.25. 19:59:26 -
GeriDoc #17247 Jaja, úgy van megoldva, hogy amik alap autók és pályák, az első héten azokkal a kombókkal van indítva a rookie (meg most a D,C) Ha magad válogatnád, lehet- sőt biztos- olyan autót választanál, amivel rookiban nem tudnál menni. Ezt tartják hülye rendszernek sokan, pedig egyáltalán nem az. Hogy tudjál nagy autókkal menni, ahhoz olyan licenc kategóriát kell elérni. Semmi nehézség, ha ügyes vagy és figyelsz, akkor 8-9 futam és meg van a C, amivel már bármilyen autóval indulhatsz.
A promókódról bővebben: iRacers.hu/fórum
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.25. 19:15:10 -
#17246 Azzal az lenne a gond, hogy akkor lehet sehol sem tudna versenyezni az ember, ha úgy válogatja össze :) A 3 hónapos promókód ha jól látom akkor 3 ingyen hónap. Szerintem csapj le rá, és próbáld ki. Nekem ma jtt promókód féláru éveshez. -
Pitti #17245 Ja, félreérthető voltam. "alapban" egyik sem vonz úgy értettem, hogy az "alapcsomagban" a 7 autó meg 10 pálya közül. Igazán csinálhatnának egy alapcsomagot európai motorsporton nevelkedett közönségnek is. A teljes felhozatalban azért van bőven ami érdekelhet.
Az lenne a legjobb, ha kiválaszthatná a 7 autót meg 10 pályát az aki most vág bele. Sőt ebben az esetben megelégednék 5 autó meg 5 pályával is. :)
Apropó mi ez a 3 hónapos promó kód?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.25. 18:48:04 -
#17244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kapcsolatépítgetésbe nem vagyok az igazi :) Arra alapozok, hogy a mérnök fizetés elég lesz majd egy autóra :D Suzuki kupába vagy hasonlóba bekerülni az számomra tök esélytelen, láttam anno, hogy mibe kerül 1 év gokartozás bajnokságban. Igazából a versenyzés élőben nem hoz annyira lázba, inkább pályanapok, esetleg timeattack, bár ott se olcsó a nevezés, de biztos nagyon sokat lehetne ott tanulni. Van egy csoporttársam, aki mx-5-tel jár néha pályára, és nagyon imádja, nekem kb az a szint bőven jó lenne. MX-5 vagy lexus is200 sport nekem jó alapnak tűnne ehhez. Mondjuk németeknél vannak jóárú skyline-ok is, de azt biztos jóval több lenne fentartani :D -
ozoli78 #17243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes amit írsz én pont ebben voltam benne igaz én csak gyorsulásra építettem autót (2xOB)ami kb 4-5 millában volt de igazad van minden fillért megért,sok barátom lett tisztelték amit csinálok rengeteg embert meg ismertem.Olyan rekordom van amit nem nagyon fognak megdönteni mostanában,mondjuk itt nem is szeretek erről beszélni mert úgy sem érti senki.Ez nem gond csak mondom.
De abba is bele lehet fásulni ,hogy 40-50 000 egy verseny 6-8 db /év plusz ha valami szétesett és szétesett :) az minimum 2-500 000ft
Pálya versenyzés még többe van.
Ugy hogy az iR nekem bagó és nem azért mert van pénzem hanem mert egy hobbihoz képest bago.
Apránként ráköltessz 100-150 000 et és annyi.Utánna nehogy havonta 2 000 et ne érjen meg.
Amikor elkezdtem annó gt5 özni nehezen hagytam abba mert tök jó társaság volt ,mondom itt pc n iR ben nem lesznek olyan haverjaim aztán kiderült hogy nagyon nagyot tévedtem ezt olyanok veszik fogyasztják akiknek van egzisztenciájuk van életük a simen tul is nem kockák -
#17242 Eredetileg priv-be ment volna, de hátha megmozgat valakit még.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyugi nekem is :D
Most vettünk házat, áthuzattuk a villanyt, jönnek a köművesmunkák amíg lehet.
De jövő őszre elvileg már áll a garázs és rendben lesznek a dolgok.De amit mondtam úgy mondtam, itt a kakucsringi pálya, innen lábon odamegy az autó, egy km kb., megszokott dolog.
Persze ez mindennek az eleje, én is tudom. Viszont kispénzből lehet indulni, és mint mindenhol itt is a kapcsolatokról szól minden.
Amit írnak az mind rendben van akkor ha belecsapsz egy Suzuki kupába mondjuk zölden mert megszerezted rá a pénzt, volt szimes aki megcsinálta az NR topikból. Sok pénz.
Így szvsz jobb, nyilván messze kerülsz a millás autóktól, de meglesz aki szerel, meglesz aki alkatrészt ad, aki gumit...akivel autót cserélsz, kipróbálsz komolyabbat, vagy mást.
Nekem negyven felett már nincsenek OB terveim, de úgy gondolom húszévesen érdemesebb két-három évet kapcsolatépítéssel tölteni, és versenyezni amivel lehet, gokart, drift, Suzuki amit élből elérhetőnek tartok...nem győzőm kiemelni eléggé, minden az ismeretség.
Van persze az az út is, hogy millákat tesz rá az ember és befizeti magát, illetve persze lehet próbálkozni szimesként bejutni egy csapathoz....lottózni
Én emlékszem amikor Kiss Norbi-nak próbáltunk szponzort találni...szemét gusztustalan dolog, 1millát ad utalva, 600ezert kér vissza zsebbe a 'szponzor', és aztán még azt sem(!)
Sokan vannak ám, akik trélerrel minimocit hozva versenyeznek, nagy meglett emberek. :))
De a gazdagok közt is vannak jó arcok, ..sőt politikusok közt is személyes tapasztalat aki hozza a gyereket meg a technikát :)
remélem spoiler-be elfér
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.25. 16:36:17