25347
-
#17321 Sajnos az ilyen idiotakkal nem lehet mit kezdeni. Az elso jelre ki kell lepni, ne legyen eselye bedaralni:)
Valszeg az elso sikanos utkozesnel szallt el a (maradek) agya;) Azt o gondolom ugy erzekelte, hogy valaki belulrol kiforgatta, aztan lazan tovabb ment. Ha volt eloelete, akkor ez hatvanyozottan problemas:D
Sajnos ez kicsit necces is, mert ezekben a helyzetekben igazabol semmit sem latni, meg ha figyel, akkor is nehezen. Eppen multkor irkaltam valahova az 1 vs. 3 monitoros problemarol. Erdemes lenne megnezni az o cockpit nezetebol is az elso sikanost, valszeg semmit nem latott az egeszbol. Persze, ettol fuggetlenul meg tudnia kellett hogy ott vagy :D -
#17320 elég bicskanyitogató az ilyen.... remélem akkor eltiltják! -
RtoR #17319 Lehet, meg is tettem, elvileg eltiltják majd, kérdés mennyi időre. Főleg ha más is jelentette. Eszmáletlen degenerált, több embert is kiütött, és frankón vadászott...
Az nem is látszik, de mikor először blokkolt a híd alatt, utána célegyenesben beírta "relax". Akkor már tudtam hogy nem lesz sima menet... -
zimapeti #17318 Nem tűnik rossz versenyzőnek? Max hot lap versenyző, elölről indul, de mindig a végén fejezi be. 93 rajt nem volt elég az alap 1500 ir eléréséhez?
Azért jó párszor lukra vetődött, nagyon elgurulhatott szegénynek a gyógyszere. -
#17317 vagy csak egyszerűen elagyalt a patkány azon, hogy az első kanyarban nem ő jött ki jól az ütközésből...
amiben mellékesen ő volt a hülye... -
nadatomi #17316 Ilyen f@szt még nem láttam.
Megnéztem a stat oldalát és az alapján nem tűnik rossz versenyzőnek, 93 versenyből 22 győzelem. Lehet hogy többen használják az accaountot.
-
#17315 lehet valahol jelenteni az ilyen köcsögöt? -
RtoR #17314 De igen! -
RtoR #17313 Ilyet még nem láttatok. Remélem örökre eltiltják!!!
https://www.youtube.com/watch?v=YHYP7BxqrbE -
shiet #17312 Nekem még nem jött semmi, ez az éves előfizetés akciózás nem a Black Friday-kor szokott lenni? -
#17311 Arról lemaradtam. Még holnapig átgondolom kell-e ez nekem :) -
ozoli78 #17310 mivót mivót??:)
privibe is jöhet :D
-
Hasselhoff72 #17309 Na megyek is vásárolni:) -
#17308 Igen, a mostani 50%-os csak az ujaknak es/vagy a megujitoknak van.
Az 50%-os elofizetest is ugy erdemes, hogy elotte 75%-os kreditet kell venni (az is most van talan?!), ugy ~37$/ev meg a tartalmakbol is "lejon" +25% ;) Mivel a 100%-os tartalmaknal eleve lejon 30%, a -25%-kal mar eleg jo:D -
Hasselhoff72 #17307 Az latod lehetseges. -
#17306 Viszont nekem nincsen előfizetésem épp, lehet ezért kaptam. Szerintem csak szeptemberre érvényes.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.29. 15:19:42 -
Hasselhoff72 #17305 hmm:) -
#17304 Nekem már küldtek róla mailt. -
#17303 Pedig jo lenne a rinbol egy mostani es majd egy uj verzio is. persze ha az uj "csak" bovitett plusz nyomvonalat tartalmaz, vagyis levaghato, akkor raer majd az uj szkennel is;) -
RtoR #17302 Ki nem fért a bőrébe már megint? :D -
RtoR #17301 Felesleges lenne most erőltetni a ring szkennelését, most fogják átépíteni megint.... -
Hasselhoff72 #17300 thx -
#17299 az a mclarent csípném nagyon!!! -
#17298 Novemberben kornyeken valamikor. Gondolom most osszehozzak Nurburgringgel, Norddal es talan az uj F1 Honda-McLaren-nel. -
Hasselhoff72 #17297 Már ignoráltam... -
#17296 csak hogy legyen pár kép is :)
-
Hasselhoff72 #17295 Alex miután kitöröltél mindent , áruld már el mikor várható éves 50%-os akció:)) -
#17294 A minimal flame es poenkodas belefer, de az utobbi idok anyazasa vagy arra celozgatas mar kicsit sok. Ezt ne eroltessetek. -
Hasselhoff72 #17293 Ha tök fekete a pálya nulla texturaval esti futamon mi a te tendő? AMD -
#17292 nincsmit! :)
csak arra figyelj, hogy a lehető legfrissebbeket nézd, a gumi és autó változtatások miatt van, hogy egy régebbi setup abszolút kuka -
haflac #17291 Köszönöm gyors válaszod!Az egy setup paradicsom.:).Én hülye ,nem is gondoltam erre. -
#17290 fórumon, road részleg, kikeresed az adott autót , azon belül pedig setupshop -
haflac #17289 Egy kis segítséget kérnék.Tegnap lettem B kategóriás és elérhető lett a Blancpain sprint,van is hozzá két GT3-as szekerem(mp4-12c,Ford Gt3),de a meki alap szetje nekem nem tetszik.Merre lehet setupokat fellelni ezen típusokhoz? -
#17288 oooooooooooh :D
köszi! -
ozoli78 #17287 Space billentyű -
#17286 replayt ha nézek, lehetséges valahogy eltűntetni a kezelőfelületet alulról és felülről? szeretnék pár screenshot ot ,de így a fél képernyő kitakarva :D
köszi! -
Solt #17285 Lehet az lenne a legjobb amit bardocz mond, szólni az összes ilyen szimes múlttal rendelkezőnek, aztán hátha! :) -
Dzsidzsi32 #17284 Koszonom. Holnap meglesem :) -
#17283 Az iR APPs-ok kozott van Natural Point Dinamikus cockpit plugin (iR forum). Azzal autonkent lehet beallitani es elmenteni a poziciokat es mindenfelel dinamikat. -
Hasselhoff72 #17282 A ctrl+f12 teljes jó:)