iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
\"If in doubt, flat out!\"
Csak a kormány középpont állítódik el néha.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Igen Laccoo TV-röl volt a post😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kontakt spray, azt használj .
Befújom wd40-el is, hátha. Aztán kalibrálom.
Elõször a setupra gondoltam hogy nem töltöttem be és amiatt van.
De ha a fekkijelzes minimalisan latszik, akkor valszeg fog a fek. Probaltad ujrakalibralni?
Rajt után, elõttem a sor, a draft mûködik mert hallani a motoron hogy pörög mint állat, de az elõttem lévõk szépen lehagynak, mögöttem jön 2 kocsi, kanyarban külsõ ívrõl leelõznek és azok is otthagynak.
Nem tudom mi van, padlógázzal megyek, a zöld oszlop maxon van (zöld oszlop felette egy fekete vonal és egy zöld vonal), annyit vettem most észre hogy a fék egy nagyon picit fog, egy fél mm-es piros vonal látszik csak.
Fixed versenynél be kell tölteni a setup file-t? Mert lehet most elfelejtettem de amikor egyedül mentem akkor annyi volt a végsebesség mint TT-n szokott lenni.
A 3 autoval (minimalisan setuppolva oket) a RUF-fal vagyok a leggyorsabb (Watkins Classic), 0.5-0.5 masodperc van az autok kozott (RUF-BMW-McLaren).
Annyi mizeria van, hogy en vakon (es a valos eredmenyek) alapjan a McLarent varnam elorebb. Lehet hogy tul stabil setup-ot allitok be, es a McLarent idegesebbre kellene vennem, ki kellene hasznalni a felepiteset vagy mittudomen😄
Hosszutavot nem mentem veluk, de erzesre korrektnek tunik a gumi melegedes es kopas is, a BMW-t elol a RUF-ot hatul daralom el. A meki egyeletes.
Persze, ezek sajat tapasztalatok, az en kezembe, de en 2-3 masodperc hatranyban vagyok a top-hoz, valszeg nem ezen a szinten kellene meregetni a dolgokat😊
De a hasonlo hozzaallas, kezeles es idok alapjan csak jelent valamit😛
Kettõnek nem kellett volna együtt járnia. Szóval a season 3-ban biztos lesz kiegyensúlyozás....szerintem....remélem.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Mondjuk tegnap egy Ruf-al is jót csatáztam eléggé jól bírta az iramot,no meg gondolom jobb jobban vezet mint én,de igazából az biztos hogy a bömös egyenlõre verhetetlen.
Majd mindenki bömösre váltott mert senki sem annyira mazoista hogy kínozza magát mikor van egy kocsi amit "szinte" csak álló helyzetben lehet megforgatni.
Nekem tetszik fõleg hogy a MC és a Ruf,nincs meg.....<#wink>#wink>
Jó az az idõ, annál már csak jobb lehet....
Pedig gondolom állítgattad ide-oda.
Habár nekem már az elejétõl baseline set-el is nagyon tetszett.
Vagyis inkább könnyû vezetni, hál isten,persze míg el nem piszkálja az iR.
Ez a GT3 szezon ugy a fun-rol szol, legalabbis a 30 perces futamok alapjan tuti;P Ez normal helyzetben 60-90 perc kellene legyen. Valszeg elobb utobb az is lesz, de most a nepszerusites miatt ez a legjobb valasztas. Lehet, majd a kovetkezo szezonra "rakjak rendbe" az eroviszonyokat.
Bar, igy egyszeru foldonfutokent, nem biztos hogy el tudom donteni, mennyire jo igazabol az eroviszony😄
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Talan 70 percnel mar (jobban) kijonnek az autok kozti kulonbsegek (sulyelosztas, felepites), mert egyelore a BMW eleg durva😉 De szerintem azt is lazan vegigtoljak ilyen tempoban es/vagy durva elonyuk lesz😉
Nem tudom az iR hogy lotte be, talan hosszutavban es gumiban gondolkodtak, de lehet ezen meg csiszolni fognak😊
Vagy egyszerunen, meg nagon friss es divatos a BMW, es miutan rasszallnak az emberek a McLaren-re (setup, kezelesm akarni), meg radobnak ezekre az idokre 1-2 masodpercet😄DDD
Bar nekem telejsen mindegy, mert 2-3 masodperccel vagyok lemaradva az elejetol (1:08:xx)😄 Meg a BMW-vel is😛
De most néztem az verseny átlagot,gondolom mivel lassabb volt a mezõny,így csak ennyi fért bele a 30 percbe.
Na a 70 percesek kemények lesznek <#szomoru1>#szomoru1>
Mellesleg a kocsiban ha hátra menetet kapcsolok nem mutatja az "R" 0-t ír,de nem lényeges ritkán használom D.
Érdekesség :most csak 27 körös volt a verseny,az eddigiek 28-ak.
Már találkoztam ilyennel,gondolom lassabban tettük meg a 30 percet.....
Igaz nem "fértem" be az elit"1" szerverre,lehet nem is baj.
De ennyi indulót.....<#wow1>#wow1> 204 induló,7 szerverre leosztva.
Ilyet is rég láttam.....nagyon népszerû ez a kocsi-pálya kombó.
En a Motion Cocpkit View plugint hasznalom, sokkal tobbet lehet allitani, autonkent elmenti.
Motion Cockpit View iR Forum
Elobb utobb (remelhetoleg) a hang reszt is rendberakjak. De az iR "maceras", mindent szamoltatnak. Kizarolag effektkent nem nagyon tesznek bele ilyesmit - legalabbis ami kozvetlenu az autoval kapcsolatok.
Ha lesznek speci gumihangok, akkor azt valszeg tutin szamolni is fogja.
*A korlatozott visszajelzes miatt (csak kormany, nincs kaszni es G-erok), mas engine-ben kicsit trukkoztek a gumi visszajelzessel. Pl. be lehetett allitani, hogy a kormanyon mennyit lehessen erezni az elso es hatso gumikbol, es a gumik tapadasanak az erzese hany szazaleka legyen az egesz FFB-nek (amihez a felfuggesztesis hozzajon). Igy "latvanyosabb" visszajelzest adnak, mar csak az a kerdes, mennyire korrekt😉
Az iR csak azt adja vissza, amit valoan is erezni, nincsenek ilyen trukkok.
Olvastam valami regi forumon glovpie valamit, amivel lehetett anno buheralni, de nincs ennek egyszerubb mondja, a jatekon belul?
Koszi.
szerintem
--
Multheten mentem par versenyt, de valahogy borszasztoan hianyzik, hogy az kormany felpuhuljon, amikor kezd megcsuszni a kocsi. (pl AC-nal ahogy mukodik)
A gumi is egy bizonyos hangero utan mar csuszik, a hang marad ugyanaz. Amig nem ereztem a kocsikat, levettem az engine soundot, gumi fel, hogy tudjam mi tortenik, mert sok visszajelzes nincs, max amikor mar porogtem 😊
De kezdok szerencseje azert csak sikerult rookie kent ketszer a 4. helyen vegeznem.
szerintem
Mivel nincs megcsinalva a pilota animacio, igy csak odaig fordul😉 De normalis animaciot nem is lehet igazabol csinalni, azt nem is biztos hogy eroltetniuk kellene. A valtas meg megcsinalhatjak, az meg OK (bar ott is lehetnek anomaliak).
Azért mutat csak 90 fokot, mert az animáció csak addig van megcsinálva. Ha a beállításoknál beállítod, hogy csak a kormányt mutassa és a kezeket ne, akkor addig fordul ameddig forgatod.
Illetve
a kormany az direkt mindenhol csak 90 fokot fordul(a kepernyon)?
Koszi
szerintem
Lesz Brands Hatch Indy is, ott még sûrûbb lesz a mezõny... Itt is leizzadtam mondjuk. 30 percen át 1 mp-en belül elõtted és mögötted is autó. Elég kemény. 😄
A Host versenyekre barki belephet, ha meg van hozza a cucc. Es meg az SR-t sem szamolja, csak illik jol viselkedni, es surun elnezest kerni az esetleges zuzas utan😛
De azokat magan emberek inditjak, arra alapozni es tervezni nem lehet. Vagy keves vagy sok, nincs free, nincs olyan auto/palya vagy akarmi.
Es (elvileg) a Spectator versenyekre (az osszes sorozat, road, oval, race, qual, tt, prac, host stb.) is barmivel be lehet lepni. De az meg Ghost race, ok nem latnak teged, es utkozni sem tudsz😄 De en szeretem😄DDD