25347
  • Alexease
    De hat semmi koze a jateknak az emberek viselkedesehez;) Az mindegy, hogy Mario Kart vagy iR, ismeri vagy nem, a forumban tarsalognak az emberek, aminek van egy elvarhato szintje.
    Felesleges ezen rugozni, talan 2-3x volt kellemetlen eset, nincs itt semmi gond, messe van a CARS-tol, amibol tucatjaval bannoltak az embereket es meg a topic is zarva volt tobbszor:DDDD
  • ozoli78
    Engem csak az bosszant fől hogy egy olyan minősíti az itt lévőket akinek fogalma sincs az iR ről.
    Ja mert ő vip vagy mi a franc es ő megteheti.

• Alexease
    Nem az uj regekkel van a gondja, hanem a mostanaban neha elofordulo "egyszeru" stulussal. Itt az iR topicban evekik nem volt jellemzo, bar igazabol forgalom sem volt;) Most van forgalom, de ezzel parhuzamosan "meg kell kuzdeni" a kulonfele szemelyisegekkel is:)
    Nincs ezzel gond, ahogy irtam, nem vagyunk egyformak, es van lehetoseg kontrolallni.
  • RtoR
    +
  • ozoli78
    akinek nincs koronája az senki igaz?
    mi csak használjuk ezt a simet és élvezzük minden percét
    én a helyedben azt kérdezném meg te mit kersel itt
  • ozoli78
    mivan itt járvány :D
    jaja jelenteni kell sőt ha ilyet látsz azt is érdemes ha nem is zárják ki
    kap egy figyelmeztetést és észbe kap hogy ez nem pcars vagy ac vagy gt6
    ha már ennyit fizetünk akkor ez a minimum
    anno engem is feljelentettek kaptam 2 hét bant meg is érdemeltem
  • mumus70
    Ahha köszi! Azt tudom már hogy ki lehet vágni az incidenst a replayból. Erre voltam kíváncsi, hogy hová kell küldeni, thx!
  • RtoR
    Amikor a verseny után megnyitod a felugró ablakot, vagy a career statból kikeresed, felül találsz négy "gombot", igazából csak szöveg. Kattints a jobb szélsőre: file protest.
    Egy új ablak nyílik, ott csak ki kell választanod a listából hogy ki ellen, röviden leírhatod a problémádat, és három lehetőséged van hogy replayt küldj nekik, azt hiszem 30M lehet max.
    A verseny után fél órával kb. már mehet is. És mindenképp érdemes, zárják csak ki a surmókat!

Úgy tűnik az enyém is sikeres volt, azóta egy versenyt se ment a bunkója, kíváncsi leszek mikor engedik vissza.
  • RtoR
    Csak a lényeget nem számolod... mi másért kéne egy ilyen program, mint emberekkel versenyezni?
    Amit írsz az olyan, mintha azt mondanád, sokkal jobb autód van mint nekem, kényelmesebb, gyorsabb, jobb a zene benne, stb., stb.
    Csak éppen dugattyúk nincsenek benne, ezért egy métert sem tudsz vele menni, de azért sokkal jobb autó mint az enyém...
    Erre mondja a művelt arab, good job..
  • mumus70
    Tegnap épp hogy lekoccoltam valami Pável Hrosnyowskyt, kicsúszott, 0 x volt ráadásul, nyomtam is neki egyből a sorry gombomat, erre elbújt egy kanyarban az egyik nyitásban szembe, és mikor odaértem megpróbált kitekézni, de mivel gyanús volt a sárga zászló, meg láttam a relative-on hogy áll, belesatuztam, és lebombázta a korlátot hogy elfüstölt a motorja.....
  • mumus70
    Igen, erre gondolok többek között! Pl Silverstone ritka egy ocsmány pálya (és hivatalos ISI kreálmány!) némelyik rF1 verzió egy 3D HD minőség hozzá képest..... Beton és fű a végtelenségig, meg van egy ház is valahol messze...... offline meg..... ucsó helyről első féktávon 35-öt lehet előzni...... eső? hová kakiljak? megvagyok nélküle....... Egy ligában még mikor kijött az RFE, mindenki odáig volt meg vissza, aztán eljutottunk odáig hogy még Bahrein-ben !!! is szakadt az eső futamon, és már felüdülés volt ha a 14 -ből 2 futam száraz volt...... na neeeee.....
  • Alexease
    Minnel nepszerubb valami, a topic is szelesebb korben vonza az embereket;) Nincs ezzel gond, nem vagyunk egyformak, masol ez alap, itt kicsit furcsa az elmult evek alapjan. De a helyzet is sem kulonbozik, van torles es a ban is mumodik, ha valakinek nagyon elgurul a gyogyszere;)
  • Alexease
    Csak akkor van ertelme, ha rendszeresen oszefutsz egy idiotaval, es kiakarod zaratni. Egy-egy balesetert rugozni nincs ertelme, szernitem se pointokat se SR-t nem adnak vissza.
    Eleve minnel olcsobb, nepszerubb, elerhetobb lez a progi, annal tobb bevallalos, lazabb, idiotabb pilotak lesznek.
  • lac coo
    Az hát, semmi egyébb ......

Nem is értem milyen emberek kerültek ide, hosszú évekig semmi gond nem volt itt, most meg mindenkinek a qanyját ! :DDD
  • oneal1
    én amúgy szeretem az rf2-t, de egyszerűen há ránézek, olyan élettelen és ez baromi sokat elvesz belőle. na legalábbis nekem :)
  • Alexease
    Ha az online keretrendszert nem szamoljuk (es igy vele a rendszeres online felhasznalokat), es csak a fizikat, szimulaciot, kormany es FFB kezelest nezzuk, akkor ugyan ott van es/vagy jobb/tobb mint az iR. Nem erdemes zsigerbol leirni, igy ez valoban troll :)
  • mumus70
    Valaki ha ráér, lenne kedves számomra érthető módon "pesti parasztosan" lépésről lépésre leírni hogy kell óvni? Úgy hallottam nem egy egyszerű folyamat, de most már kezd elegem lenni!
  • mumus70
    Troll on - Köszi, még ha MarioCart 1-et lehetne nyerni, talán.... de rF2-őt..... :p - Troll off
  • simcompany
    off:

Ha nincs rF2-d akkor szombat este nyerhetsz egyet. Hajrá.

Mini Challenge UK funrace
  • Alexease
    SG Banner revision :)
    Kiszedtem ezt is az SG keretrendszerbol, hogy egyszerubben lehessen szerkeszteni. Kapott uj kepet, uj szponzor logokat, atneztem a linkekket.
    Kozepre bekerult egy RSS olvaso az iracingnews.com-rol.
  • bardocz
    Igen, ez is eszembe jutott :DD
  • mumus70
    Lehet jobb is így, hacsak nem akarsz végig sárga alatt SC mögött 60-al körözgetni.....
  • bardocz
    iR National seriesben miért nincsen sárga zászló? Oválon ez a legdurvább, amiben tudok indulni, és még fix setup is, tehát tökéletes.
  • mumus70
  • mumus70
    Arról nem tehettem, hogy amatőr módon 50 méterrel előbb fékez mint én!
  • haflac
    "a jól bevált bevetődéses irányváltásos cselt",na most összeállt a kép.Ezt alkalmaztad anno is T2 Corvette-ben is mikor gazsót lekörözésnél kibaxtad,mint a macskát xarni? :) :D
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.10.01. 10:56:21
  • mumus70
    Hát igen, jobb is fenntartásokkal kezelni az ilyen bevárásokat. Aztán alkalmazni a jól bevált bevetődéses irányváltásos cselt, tempóval közelíteni jobbról, aztán satufék, és balról kikerülni, addigra már ő is rántja jobbra az elvárt helyed helyére.... :D :D
  • Morgolodo
    Várt rá, előtte pár körrel összementek. Az ez előtti körben is bevárta, megpróbálta, de ahhoz is béna volt, hogy nekimenjen, majdnem Én szoptam be a hülyeségét.
    Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2015.09.30. 22:41:19
  • mumus70
    Ez nekem ilyen azése előzöl meg te köcsög szitunak tűnik :D
  • Morgolodo
    Ez pont előttem történt. Nem tudom, volt-e előtörténete máshol, de mindegy is.
  • RtoR
    Ja, én egy ilyen idiótázás miatt örökös üzenet eltiltást kaptam! :)
    Mondjuk előtte volt egy három hónapos szerver üzenet eltiltás...
  • ozoli78
    Amugy nem is az ilyenekkel van a baj hanem a szimplán bénákkal.
    Ez tudatosn csinálta ezt, mindegyikőtöknek volt már olyan hogy legszivesebben ezt csinalta volna :)
  • Alexease
    Trial versneyre most jo lesz;)
  • thedriver
    Most kell leszkennelni. :D
  • lac coo
  • mumus70
    Az ilyen patkányokról beszéltem úgy 50-60 hsz-el lejjebb..... Ezekkel nem lehet mit kezdeni, csak reménykedni hogy előbb kap DQ-t az x-ek miatt mint te.... az ilyeneknek szoktam írni hamar hogy fuckin idiot, erre még ők jelentenek, és kapom a figyelmeztető méleket, azóta magyarul írom, hogy ne legyen ideje lefordítani..... :D
  • RtoR
    Tudta ő, de ahogy nem engedett el előtte két körrel, ami már szabálytalan volt, utána még a "relax" dumája, és a sikán előtt már mellette voltam, még le is hagyom, de felengedi a féket. Ha kívül marad, ahogy én is szoktam fordulni ilyen esetben, akkor mindketten elfordulunk, sőt, az ő helyében ilyenkor én még kis is engedem balra, nehogy összeakadjunk.
    De ha még ki is löki valaki, ilyet akkor se lehet csinálni.
    Két hete amikor a pech szériám volt, és minden versenyen összetörtek, mit rendezhettem volna....
  • RtoR
    Jaja, külön a vadászatokat, meg egy másikban a blokkokat.
  • lac coo
    És én még ki sem próbáltam az új játszós accomat !
  • ozoli78
    lol ez rendesen levadászott
    ezért kapni fog minimum 1 honapot anno én ennél sokal kevesebbért kaptam 2 hét bann t:D
    a replayből kivágtad és az iR replay et küldted el?