iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thedriver
Iracers.hu-n érdeklõdj, nekik szokott lenni 50 dollárért éves elõfizetés,vagy vársz fekete péntekig (november), mert olyankor mindig van.

maffioso
Most nem értettem az elõzõ pár kommentet, de jól sejtem, hogy az csak új elõfizetés esetén játszik? Én megújítani szeretnék, és néha láttam olcsóbbat, mint az alap 30dollár/3hónap, most nincs valami ilyesmi?

\"If in doubt, flat out!\"

Alexease
Alexease
Akkor az uj gumi nem lehet, mert azt regebben kapta. Valszeg az ABS/TC es a piszkalas.
Met
Utoljára március 22.-én mentem vele, szintén Lime rock-on amikor DQ-t kaptam.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Ha nagyon regen mentel vele, akkor lehet a gumi miatt, mert fokozatosan kaptak meg a frissebb gumimodelt, az eleg sokat valtoztatott az autokon. Jobban erezni a gumik nyomasat, es foleg az oldaltartasat (torzulas, mozgas, deformacio, kedodes).
De persze a friss ABS/TC is sokat valtoztatott a kezelesen.

Az AC kicsit "lazabb hangvetelu cucc" lett, ott kicsit hatterbe szorult az autok beallitasanak, kezelesenek a "nehezsege, feledata".
Met
Ez bunkóság, na mindegy 😄

A Caddy-n változtattak valamit, próbáltam ma Lime rock-on de olyan alulkormányzott volt vagy nem tudom, többet kellet fordítani a kormányon ahhoz hogy kanyarodjon mint emlékeztem.

Ami közre játszhat, nagyon régen mentem vele, még akkoriban nem volt TC és kb. egy hete inkább AC-ok, lehet annak szoktam meg a kanyarodását?

Alexease
Ez a kod, szokas szerint, csak az uj elofizetoknek ervenyes. Annyi a trukk, hogy a bevetel egy reszet tovabb toljak tamogatasnak.
Meglevo elofizetokent is megveheted, (termeszetesen😛), de kedvezmeny nincs, egyszeruen azzl is tamohgatod a dolgot😉

Vagyis nincs meglevo elofizeteshez akcio😊
Met
Jól értem hogy meglévõ acchoz a PR-JoshWise98 kód csak sprint car vásárláshoz jó?
Illetve ahhoz sem mert invalid kódot ír 😊

Marcinko
iracers.hu -n tudsz kérni 3 hónap ingyeneset

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

cselt
Most nincs valami 1 dolcsis 1 hónapos promo kód? Cadillaces oldal nem jön be.
Norbi1990
Iracing forum.
Met
A racesetups.com-on kívül van még setupos oldal? Olyan amint friss setupok is vannak.

frango
Csak azt mondom, hogy indycarban "push-to-pass system" van. 😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

KERS-el semmi bajom. Nem nevezném push2pass-nak. Az inkább a DRS.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

frango
Bebas.na(Bár hallottam már olyan pletyit, hogy pár éven belül bevezetik a KERS-t Indycarban. Ha bekövetkezik én addig néztem...). Push2Pass lesz a DW-12-ben.

hungary27
Állítólag lesz KERS a DW-12-ben.
frango
Tartok attól, hogy a road verziót túl nehéz lesz vezetni és nem fogják használni...

Jól hangzik... ehh... vissza kell valahogy kerülnöm B-be 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Alexease
3-4 oval/road palyan megneztem. Nekem teszik, de hat nekem mindegyik tetszik😄
De ez komolyabb auto, errol majd csak a profik tudnak rendes velemenyt modani, foleg ha kesz lesz es lesznek vele versneyek.
Alexease
Az uj Indy meg NINCS kesz, ez "csak" preview verzio a hetvegi Indianapolisra.
Short es egyeb Oval, es a road beallitasok, gumik, aero es egyebek majd csak a 3. szezonra erkeznek.
Szezon kozben, frissen megjelent nem rendeznek rendszeres versenyeket, nem teszik bele a naptarba.
Van az új Indyvel Road verseny? Én nem találom...

thedriver
Valaki tesztelte már az új Indycar-t?

Alexease
Mindegyik beleszamit, de ket kategoriaban fizet:
$4 iRacing Credit per official series C & D
$7 iRacing Credit per Official Series A & B
Maximum Credit per session is $10
thedriver
A Z4 vezethetõ legkönnyebben, az most a sláger, a mezõny 90 %-a azzal megy.

Köszi!

A Z4, Porke és a Mclaren közül melyik a legkönnyebben vezethetõ azt nem tudod véletlen? Melyik kocsival megy a bajnokság elsõ helyezettje? Nem akarnám megvenni mind 3 autót csak a kérdések megválaszolása miatt. 😊
Met
Végre meg van a B oválból is.
Most már kénytelen leszek venni valamit.
Autóból a Chevrolet Impala Class B-t néztem ki, (olvastam hogy a Mustangot csak funból veszik) és két pályát.

Azt honnan lehet tudni hogy melyik verseny számít bele a Race Participation Credit Program-ba? Azon kívül hogy a credit ablakban megnézem.
Most nekem ott ennyi van és közben már a B-ben vagyok, vagy akkor ez erre a szezonra így is marad?

D through C Series Weeks Credit
NASCAR iRacing Class C 1/8 $0
NASCAR iRacing Class C Fixed 2/8 $0
iRacing Grand Touring Cup MC 1/8 $0
Total $0

B through A Series Weeks Credit
GT3 Challenge Series 1/8 $0

Alexease
Porsche es GT3 jelenleg ezekben a sorozatokban fut. A GT3 eleg nepszeru.

frango
Blancpain verseny van most Brands Hatch-ben. Élõben Eurosporton vagy GTWorld.

Sziasztok!
Újra aktiválnám az accountomat, de elõtte érdekelne mert így nem látom, hogy vannak-e most futó nívós bajnokságok? Porsche-s, GT3-as érdekelne elsõsorban. Ha ez megvan akkor majd újra jönnék egy "hogyan állítsuk be helyesen a G27-es kormányunkat az iracing-hez?" kérdésemmel. 😊
thedriver
Long Beach szerintem nagyon FPS zabáló lenne, ha rendesen megcsinálnák. Kicsit talán még várnak vele, hogy a PC-k fejlõdjenek. 😊
COTA-ra is panaszkodnak sokan, hogy túlságosan alacsony az FPS-ük...

frango
Jah. Én nagyon szeretem az ahhoz hasonló utcai mocsok pályákat. Ha jól tudom legutóbbi frissítésben hozzáadták a fékezést segítõ markereket. Hátha egyszer be is fejezik a pályát...
De a mostani indy kocsi tényleg annyira fo. és azért nem megy vele senki roadon?

Alexease
Igen, azzal lehet😉
thedriver
Hosted lehet. 😛

Alexease
ha megjelenik, akkor ki lehet probalni😊 De verseny valszeg nem lesz vele😄
hungary27
Jó lenne Long Beach-en kipróbálni 😊
Én is.

frango
Remélem azért ezzel már lesznek road versenyek...

richardiracing
elég ütõsen néz ki 😄 kár hogy nem szeretem a forma kocsikat 😄

Alexease
Beteszem igy is, mert jol nez ki, es aki nem member, az a masikat nem latja;P
frango

Talán hétfõn jön a Speedway verzió. 😊

hungary27
Nálam ezek viszik a pálmát.
http://www.derekspearedesigns.com/
sertrex
http://www.simpit.co.nz/

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
Most mar tobb ilyen es hasonlo "hazi ceg", akik eleg komoly dolgokat gyartanak. Komoly penzekert😛
A nevet nem tudom, sok ilyen van.
lac coo
Azt tudom, csak kivancsi lettem volna ra mi ez, nem egy hazi barkacs cuccnak tunik.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

thedriver
Amit egy átlag júzer elér az iRacingben F1, F2, F3..., stb gombokkal, azt õ benyomkorássza ott gondolom. 😄 Kerkékcsere, benzin, egyéb beállítások verseny közben.

lac coo
Akkor jól gondoltam ! 😛

Alexease
Pontosan az: LCD panel gombokkal😄DDD
lac coo
Azmiaz a kis lcd panel gombokkal ? 😊

Most reggel practice-on versenyeztem vele.😊 Jó arc.

iracing the 'real' race.