iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De persze a friss ABS/TC is sokat valtoztatott a kezelesen.
Az AC kicsit "lazabb hangvetelu cucc" lett, ott kicsit hatterbe szorult az autok beallitasanak, kezelesenek a "nehezsege, feledata".
A Caddy-n változtattak valamit, próbáltam ma Lime rock-on de olyan alulkormányzott volt vagy nem tudom, többet kellet fordítani a kormányon ahhoz hogy kanyarodjon mint emlékeztem.
Ami közre játszhat, nagyon régen mentem vele, még akkoriban nem volt TC és kb. egy hete inkább AC-ok, lehet annak szoktam meg a kanyarodását?
Meglevo elofizetokent is megveheted, (termeszetesen😛), de kedvezmeny nincs, egyszeruen azzl is tamohgatod a dolgot😉
Vagyis nincs meglevo elofizeteshez akcio😊
Illetve ahhoz sem mert invalid kódot ír 😊
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
De ez komolyabb auto, errol majd csak a profik tudnak rendes velemenyt modani, foleg ha kesz lesz es lesznek vele versneyek.
Short es egyeb Oval, es a road beallitasok, gumik, aero es egyebek majd csak a 3. szezonra erkeznek.
Szezon kozben, frissen megjelent nem rendeznek rendszeres versenyeket, nem teszik bele a naptarba.
$4 iRacing Credit per official series C & D
$7 iRacing Credit per Official Series A & B
Maximum Credit per session is $10
A Z4, Porke és a Mclaren közül melyik a legkönnyebben vezethetõ azt nem tudod véletlen? Melyik kocsival megy a bajnokság elsõ helyezettje? Nem akarnám megvenni mind 3 autót csak a kérdések megválaszolása miatt. 😊
Most már kénytelen leszek venni valamit.
Autóból a Chevrolet Impala Class B-t néztem ki, (olvastam hogy a Mustangot csak funból veszik) és két pályát.
Azt honnan lehet tudni hogy melyik verseny számít bele a Race Participation Credit Program-ba? Azon kívül hogy a credit ablakban megnézem.
Most nekem ott ennyi van és közben már a B-ben vagyok, vagy akkor ez erre a szezonra így is marad?
D through C Series Weeks Credit
NASCAR iRacing Class C 1/8 $0
NASCAR iRacing Class C Fixed 2/8 $0
iRacing Grand Touring Cup MC 1/8 $0
Total $0
B through A Series Weeks Credit
GT3 Challenge Series 1/8 $0
Újra aktiválnám az accountomat, de elõtte érdekelne mert így nem látom, hogy vannak-e most futó nívós bajnokságok? Porsche-s, GT3-as érdekelne elsõsorban. Ha ez megvan akkor majd újra jönnék egy "hogyan állítsuk be helyesen a G27-es kormányunkat az iracing-hez?" kérdésemmel. 😊
COTA-ra is panaszkodnak sokan, hogy túlságosan alacsony az FPS-ük...
De a mostani indy kocsi tényleg annyira fo. és azért nem megy vele senki roadon?
A nevet nem tudom, sok ilyen van.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
iracing the 'real' race.