25347
  • Alexease
    Banner update. Megszunt a Blancpain akcio, azt kiszedtem, de megf el az uj elofizetos 50%-os, azt betettem. Ha van valami akcio *75% kredit, 50% mindenkinek stb.), es ha nem szurom ki, szoljatok, azt teszem ki.
  • mumus70
    Ma bemutattam életem etetését, előzését! Kár hogy nincs róla vidi! Charlotte, célgörbe, (kemény féktáv jön bal éles kanyarral) 4.hely, előttem a 3. és a 2. egymás seggében, én 20 méterre mögöttük, és van még egy lekörözendő, aki középen helyezkedik. Láttam hogy ketten jobbról fognak körözni, ha beragadok, lemaradok. Ezért kihúzódtam balra, hogy nehogy lejöjjön a lekörözött. Maradt középen, mind a négyen fék, én egy 5 méterrel később. És befordultam mind előtt, 3-at előzve belül! A két csávó meg beragadt! Kár hogy nem láttam a fejüket.....
  • mumus70
    Ilyen nekem is volt wazze! Megyek holt egyedül nyil egyenes úton, erre rám mér 4 x-et!
  • bardocz
    Néha azért van 1-2 csoda, sreet stock C-ben mentem, kaptam 4x-et, mert egy láthatatlan autóval ütköztem. A kocsim nem sérült, nem is láttam, csak kiírta. Mindegy, ezen nem stresszelünk, úgyis max C-ben indulok, akár bukhatom is az A licenszt. Újrarajtnál kiment a PC, erre valaki a belső sorban nyomott egy satuféket. Szépen feltorlódtunk. Ez az oxford plains amúgy egy katasztrófa pálya :D
  • RtoR
    Nem a verseny mennyiség a kérdés, csak az irating. Minél feljebb vagy, annál korrektebb.
  • bardocz
    Egymás mellé raktam a két monitort, a 27"-os monitor mellett eléggé érdekesen néz ki a 17"-os, egy ideig nem lesz ilyenem.
  • bardocz
    Főoldalon ez a new discount program miben új? Már 3 éve is ment :D
  • bardocz
    Köszönöm! Akkor winben le kéne húznom a felbontás 1280*1024-re? Lehet nem lenne a legjobb akkor, mivel a második monitor az 4:3-as. 3 monitorral a pénz probléma mellett a hellyel is gond lenne. Nem tudnám hova rakni, majd ha egyszer elköltözök úgy rendezkedek be, hogy meg tudjam csinálni a szimulátorállványt.
  • mumus70
    Így az 500. futam felé vonok egy kis konklúziót. Mivel sajnos én főleg szimulátornak tekintem az iR-t és nem játéknak, összességében csalódott vagyok hogy a versenyzők 98 %-a játéknak fogja fel. Alig lehet korrekt, fair módon menni. A mezőny 10 %-a troll. Hiába védekezek szabályosan (sajnos a védekezésben van nagy rutinom mint támadásban :D ) ha egyszerűen telibe b@xxnak féktávon 10 esetből 9x. Hiába hagyok helyet magam mellett, azért is rám húzzák 10esetből 9x. Hiába támadok szabályosan, ha cikáznak, leszorítanak 10 esetből 9x. Azt kell mondjam, 10 futamból 9x 95 %-ban semmi közöm, illetve nem rajtam múlik, hogy befejezem e a futamot, vagy hogy hányadik helyen..... ez azért kicsit bosszantó. De feltételezem, hogy talán a pro kategóriában azért már figyelnek az ilyenekre. Tisztelet a kivételnek, nagy néha ki lehet fogni korrekt, és élvezetes ellenfeleket. Vélemények?
  • frango
    Ezzel a módszerrel szerintem jóra meg lehet csinálni. Vagy, ha ez mégsem megfelelő akkor SoftTH, de az erőforrásigényesebb.
  • mumus70
    Sőt, engem már szívatott is magyar gyerek a lekörözésnél, elkezdett befékezgetni, meg cikázni előttem..... valami kis pöcs 1023-as ratinggal.... de uralkodtam magamon, vettem egy nagy levegőt és nem írtam neki.....
  • GeriDoc
    Áh, erre emlékszem. Ekkor próbáltam én is, de már eszembe is jutott, mi volt a gond. Nekem 1920*1080 és 1366*768-as a monitorom, és a 768-ra beállítva nagyon gány volt a nagyon, ezért vetettem el. Úgy nem lehet megoldani, hogy 1080 legyen a felbontás, és a kicsin csak egy "szelet" jelenjen meg? Annyi már elég lenne, hogy lássam a mellettem levőt.
    Ez a 3 monitoros setup jobban érdekelne, mint egy tuti kormány. Szerintem ez nagyot lendít a feelingen.
    A cockpitet a Ctrl+F12-vel is el lehet tologatni. Na, ha megveszem a monitor tartót, akkor csak kipróbálom az ablakos-széthúzós verziót.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.04. 10:04:47
  • ozoli78

egyik 22" a másik 19" os monitor
    1440X900 volt a felbontás win ben
    kicsit rá kellet tolni a 19 est a 22 esre hogy pásszoljon a kép de nem zavaró
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.10.04. 09:55:35
  • Alexease
    Ket monitron a leggyorsabb teszt (tesztnek, hasznalni nem feltetlenul jo:P) ablakban inditani, border-rel, es makor elindult, akkor kinyitni az ablakot a ket monitor meretere;) Border nelkul inditva azonnal a ket monitor felbontasara full-ban kipakolja. Persze ilyenkor minden a kep kozepen lesz, mintha 1 monitor lenne. A kijelzesek eltologathatok, de a cockpit nezet macerasabb. En MotionCockpitView plugin-t hasznalok, azzal el lehet tologatni a cockpitet oldalra is, mukodott.
    De en csak korlatozottan tudtam tesztelni, menuben mukodik, de ahogy beulok az autoba, a bazinagy felbontas miatt nalam kikapcsol a gep (nalam meg a full hd-t sem birja, kicsit regi szegeny):D
    De ahhoz, hogy korrekt legyen a kep tuti a lenti (#17385) beallitas-szeruseg kell.

• GeriDoc
    Anyám. Be linkeled a képet vagy videót, hogyan néz ki így?
  • ozoli78
    akkor benéztem sorry
    te vetted meg?
  • ozoli78
    lehet igen a felbontás win ben a kissebikhez állítsd
    ha kint vagy igy a két monitoron két asztalat látsz
    viszont
    dokumentumok -iracing mappában van egy app ini fájl
    azt meg nyitod és a graphics sorban az utolsó 5 sort ird át erre

windowedHeight=873
    windowedMaximized=0
    windowedWidth=5280
    windowedXPos=-1868
    windowedYPos=1

ezzel azt fogod látni amit a multkor mutattam az enyémmel
    ablakban fogja futtatni iR t a tálcát el tudod rejteni
    amit érdemes meg csinálni az az hogy mielőtt elkezded bemész szeróra és a black boxot ,tükröt ,idő, stb kijelzőket behuzgálod középre mert nem fogod őket látni
    azokat alt+k val tudod mozgatni
    remélem sikrül

• GeriDoc
    Attól függ mire. A három monitoros féle két monitoros megoldáshoz nem jó (már próbáltam), de arra jó, hogy kirakj egy kijelzőt, esetleg ts-t, rendszer monitort stb. Egyébként is vigyázz a két monitoros nézettel, mert mivel ilyen setup nincs, ezért a három monitoros felbontást számol, csak ugye nincs 3. monitor, szóval elég gépigényes.
  • zimapeti
    Én a szöveges és hang chetet is kikapcsoltam, engem zavar, lehet, hogy nekik se volt bekapcsolva
  • zimapeti
    Ha nincs elég időd tesztelni, akkor kettő perc alatt meg tudod nézni az aktuális sorozat fórum topikjában, minden részletesen le van írva, az üzemanyag mennyiséget a race infónál találod. 16,2liter, 25perc, 20 kör.
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.10.04. 00:29:13
  • bardocz
    Második monitor akkor is működik, ha nem ugyan az a felbontás? Van egy 1280*1024-es tartalékmonitorom, pont elférne a mostani 1080p-s mellett.
  • Met
    Úgy szeretem ezt a nagy segítőkészséget, Charlotte road Soltice-al. Megkérdezem mennyi üzemanyag fog kelleni semmi válasz (nem volt időm rendesen tesztelni). Az utolsó körben ahogy kiértem az ovál részre az egyenesen már dadogott a motor, a mögöttem lévő 4 mp-re volt, mire beértem a célba 1,5 maradt.

Meg a nagy magyar összetartás... előző futamon volt még két magyar, qual alatt beírom chatbe hogy sziasztok (nyilván nem a németnek meg a franciának köszönök magyarul) semmi válasz, de a verseny után sem.
  • Marcinko
    Szerintem nincs evvel gond ! Megveszel egy accot , és bejelentkezel versenyekre , nem indulsz el hanem a versenyről forfeitelsz , iratinget levon 50-100-at mert az utolsó leszel . Ezt csinálod addig amig 1500 körül nem leszel és ott a teljesen új karrier.

Ha mazochista vagy akkor leküzdheted magad 800-ra na akkor lesz neked izgalom dögivel !! Még lehet hogy tolatást is látsz a pálya közepén.
  • hungary27
    Gondolom, mint minden más pálya ez is 15$ lesz, de ha kombinálni akarod a Nürburgring-el azt is meg kell venned.
  • bardocz
    Nem számoltam össze, de elég jó vétel :) Nord áráról írtak már valamit? Én azzal együtt tervezem beszerezni Bathrustot, meg még valamit. Jó lenne valami autó, amit tudok használni rendes Nascarban, csak a régiek vannak meg.
  • haflac
    Jelentem ez az acc elkelt már.kb 2 hete :)
  • GeriDoc
    Ha lehetne pályákat venni belőle, akkor érdekelne, de más karrierjét nem akarom a magaménak. Majd szépen kijárom én az iskolát. Ezt vegye olyan, akinek nincs kedve megtanulni gyorsan és biztonságosan menni. (Gondolom az ilyenek csinálják a fesztivált magasabb osztályokban.)

Egyéb verzió a kedvezményre? Vagy a 6-ot -20%-ért, az jó?
  • Marcinko
    Nagyon megérős acc !!!! Miért nem volt akkor ilyen amikor én kezdtem ?!?
  • ozoli78
    van már tartalamd?
    iracersen van most egy acc dec.31 ig előfizu 25 ropi

Corvette,Impala(national, classB),Dallara,Ford Falcon,Ford GT, Ford Mustang, HPD,Kia, McLaren,SR8,Riley,Skip Barber, Star Mazda, Williams
    Pálya:Interlagos, Barber, Brand Hatch,Mosport,Spa, Zvandoort,Mid-Ohio, Mount P.,Oran, Oulton,Road Atlanta, Road America, Sebring, Silverston,Sonoma,Suzuka, Twin Ring, Vir, Watkins Glen
  • GeriDoc
    Lesz mostanában valami akció, ami jobb a 6-os pakkos vásárlásnál? Szeretnék autót, meg pályát venni, de nem akarom 1-2 héttel a kedvezményes időszak előtt megvenni kevésbé jó áron.
  • ozoli78
    ha nem látnak benne szándékosságot akkor csak kap egy figyelmeztetést
    de az anyázásért chaten vagy bevárós kilőkésért kőkemény bann jár engem egyszer tiltottak le én eddig 2 embert küldtem pihire
    a kifékezős meg lecsúszik az ivről visz engem szitukért kár jelentgetni,a szándékosság az teljesen más 0 tolerancia van
  • shiet
    Én anno újoncként nyomattam a protesteket, sok értelme nem volt, mindegyikre az a válasz jött, hogy "racing incident". Meg úgy általánosságban is az a tapasztalat, hogy nem nagyon foglalkoznak vele.
    Le is szoktam róla. :D
  • oneal1
    az szép! :)

nekem az 50. :D
  • mumus70
    Jövőhéten meglesz az 500. futamom! Ha addig nem banolnak ki 2 hétre.....
  • mumus70
    Még garázsba se! Simán elmegyek mellette az autópiacon......
  • oneal1
    de amúgy is, a fikázás részedről és részemről sem olyan stílusban ment.... sőt többségünk szerintem jó dolognak tartja az rf2-t, de írtam azt az élettelenséget....sajnálatos amúgy de olyan mintha kapnál egy drága autót szar műanyag kopogós belsővel....garázsban végzni na... :D
  • bardocz
    Ezen akár indulhatnék is! Ja, 10 óra...
  • RtoR
    Te nem akarod észrevenni hogy a cimborád csinálja a feszkót állandóan, vagy tényleg nem tünik fel?
    Mi akik használjuk is az iracinget, arról beszélünk. Ám időnként megjelenik néhány tag, akinek nincs is előfizetése, csak fikázza a dolgot, meg keveri a sz..t, de az nem csípi a csőröd egyáltalán...
    fura.
  • mumus70
    Most az a baj hogy lefikáztam az rF2-öt? Le is fogom ezentúl is! Ez különben sem rF topic ha jól látom! A MarioCart meg igenis király játék!
  • Alexease