25347
  • GeriDoc
    Az a baj, hogy nincs valós idejű gumi adat, mert abból lehet kiderülne, hogy mire felgumizódik a pálya, addigra elfogy a gumi. Kérdés, mikor van az a pont, amikor gyorsabbnak kellene lenni. Talán egy menet közbeni gumicserés versenyen jobban érezhető ez a dolog.
  • bardocz
    Teljesen ugyan az a setup, nem állítgatok semmit általában.
  • hungary27
    Üzemanyag különbség?
  • RtoR
    Nah, okés. Akkor egyetértünk. Csak félreérthető voltál, azt hittem beálltál a siránkozók közé...
    bocsesz.
  • Hasselhoff72
    Np, én sem értettem:DD
  • bardocz
    Érdekes ez a dinamikus pálya, időmérőn 16,3-at tudtam menni, de versenyen 16,8 lett a legjobbam, de inkább 17,0-17,5 között mentem. Azt hittem gyorsul a pálya.
  • GeriDoc
    Azt hittem már te is engem savazol. Azt nem értettem volna.
  • Hasselhoff72
    Kinek mi a drága, mit nem értesz ebből?
  • GeriDoc
  • Hasselhoff72
    + nem a balkán a fő célközönség es nem mindegy hogy egy autó\pálya 1 óra munka vagy egy nap, sajnos szomorú de ez van:(
  • GeriDoc
    Na várjatok. Én egy szóval nem mondtam, hogy nekem ez baj, vagy nem tetszik. Én azt mondtam, hogy aki teszi, az ne mondogassa egy esetleges új belépőnek, hogy szinte semmibe nem kerül, mert nem igaz.
    Twinr egyetértek veled (ebben) teljes mértékig. De itt most nem erről volt szó, vagy nem ilyen megközelítésben. Természetesen van aki havi 20-at elkölt cigire, ebben a tekintetben az iR nem drága.
  • mumus70
    Nézd úgy, hogy mindig veszel egy DLC-t! :D Ezek egyszeri beruházások, apránként szétbontva nézve nem vészes, én már 9-10 dolcsiért veszem a 14 dolcsis pályákat. A 12 hetes szezonban azért elég sok alap pálya szokott lenni, persze venni is kell persze. De befektetésnek is fel lehet fogni, mindig van eladó acc akár 100+ ezerért, és meg is veszik! Én egy percig nem bántam meg hogy költöttem rá közel már 100 ropit, részemről minden centjét megérte, nincs vetélytársa semmilyen szempontból a mai szimes piacon!
  • RtoR
    Ne lovagoljunk már ezen.
    Mi a drága relatív. Emberek ennek a sokszorosát költik el mindenféle hobbira, mégse forszírozza nekik senki hogy drága, drága.
    A minőségnek ára van, akinek kell megfizeti, akinek nem, az nem.
    Lehet assettozni 40 dollárért, oszt csókolom.
  • Alexease
    Mint irtam, nem szamoltam ki, gozom sincs mennyit kellene "kotelezoen" vasarlni, hogy teljesithetok legyenek a futamok, meg megelolegeztem az elejere 3 honapot ingyen meg a 75/50-es vasarlas:DDD
  • GeriDoc
    Srácom! Ti csak a kedvezményeket vonogatjátok össze, de ha megveszed a 75 dolláros kreditet, már elköltöttél 75 dollárt (ok, hogy 100-at ér, de akkor is el kellett költeni 75-öt). Ebből megvan akció esetén az éves előfizetés, plusz 3-4 pálya. Minimum veszel még egy 6-os pakkot egy autóval, akkor is van 1 autód, meg 9 pálya. Az nem lesz elég a visszatérítéses 8 fordulós bajnokságokhoz. Eddig elköltöttél a kedvezményekkel együtt 160 dollárt (75 + kb. 85 a hatos pakk). Az a néhány 10 dollár már 160. És még nem lesz meg a 2X8 verseny. A 75%-os kredit pedig 25%-os kredit, ha kedvezmény oldalról nézzük. 75-ért kapsz 100-at. DE, ha valóban van 75%-os kredit, akkor azt én is megvárom.
    Nagyon jó az iR, de ne mondja senki, hogy nem drága. Akár hogy variálsz, vásárolnod kell. Sokat. (vagy Mazdázhatsz hónapokig)
  • zimapeti
    iR az autó középpontját nézi, nem a két kereket.
  • mumus70
    Ajajj, a héten nekem Donington, elég köcsög, csak úgy dobálja az x-eket pályaelhagyásért.... pedig 2 kerék a vonalon belül van.....
  • Alexease
    Jol taktikazva, idozitve es egy kis szerencsevel (ingyenes 3 honapos, jo idoben erkezo 75%-os kredit es utana 50%-os elofizetes) az elso 4 szezont (elofizetes + szukseges tartalmak) nehany 10 dollarbol ki lehet hozni (40-50$?!? Ki lehetne szamolni, bar erosen fugg a mindenkori versenynaptartol.) A kovetkezo ev(ek) a visszaadott kreditek es az eves "jutamom" (40+5$) miatt "ingyenes", de ez persze ugy sem ukodik (ugy is vesz valamit az ember, a naptart is ugy forgatjak hogy nekik jo legyen stb. :D).

Sose szamooltam ki, mennyibol lehet kihozni rendes hasznalattal (ertelmes vasarlas, NEM gyujtogetes(! :)), folyamatos versenyzes), de mivel mar kkicsit jobban porog a topic, talan van itt 1-2 ember aki legalabb 2 eve folyamatosan hasznalja, meg vannak neki a szukseges tartalmak, megkapja a megfelelo krediteket, es rendesen kihasznalja az akciokat (tartalom, 50% es 75%). Ok talan visszaszamolva tudnanak mondani egy osszeget.

Magambol nem indulhatok ki, hiaba vagyok elofizeto az elso naptol, igazabol nem hasznalom;DD
  • GeriDoc
    Laci azért úgy számolj, hogy az első idényben még nem járnak a bónuszok, mert egyszerűen nem adja ki. Most szezonkezdetkor regeltem, viszonylag gyorsan fel is jutottam (most C 4.55). de mire eljutsz C-be, akkorra már nem nagyon van meg a 8 verseny, illetve ha meg is van, ahhoz min. 6 pályát meg kell venni, plusz legalább egy autót. Szóval egy 6-os pakkal, meg a 75-ös kredit vásárlással (ez ilyen must have) kb. számoljál kezdésnek (első szezonban).Aztán a következő idénytől jöhet a visszacsepegtetés, ha meg van a megfelelő licenc, meg a pályák legalább 2 bajnokság min. 8 (azaz 16) futamára. Azért ahhoz is kell vagy 10 pályát minimum venni addigra.
    Viszont k..va jó szerintem. Az egész rendszer, a lehetőségek, nagyon ki van találva.
  • ozoli78
    Pedig kiüldtem csak telorol nem megy el.
    Ha nem akarsz naponta menni 5 versenyt akkor gyakorlatileg mindennel tudsz vetsenyezni a kevebe nepszerű sorozatokban ossze szokta beszelni melyik versenyen indulnak.

Amugy igen a gt 3 nagyon népszerű, en cadillacet szoktam meg tolni.
    fb?
  • barcalaci84
    nem kaptam
    egyelőre úgy se használhatnám ha jól értem a rendszert:)
    ha meg felküzdöm magam odáig akkor nem baj ha már legalább van egy gt3-as kocsim , ha netán endurancozni is lenne kedv vagy csak simán gt-zni...gondolom itt is az a sláger mostanság
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.06. 12:36:10
  • ozoli78
    Elvileg kapom a 10 creditet ha kol emlekszem volt ilyen regebben is es kaptam 10 creditet.
    Na igen ha nem fogod hasznalni akkor fölösleges.
    Itt akkor tudsz kol kijönni ha meg tudod állni hogy megvegyel olyat amit nem hasznalsz.

Irtam privit megkaptad ?
  • barcalaci84
    hát 2 dollárt éppen megérne nekem bár gt autókkal tele a tököm:)
    de vajon ilyen promókódos vásárlásnál megkapod a 10 dolcsit, mert ír valami olyasmit h nem vonatkozik megújításra illetve free trial előfizetésre...?
    mondjuk felül nem írja h ez ilyen ingyenes trial előfizu lenne , hanem h diszkontos basic membership 3 hónapra a ford gt-vel 12 dollárért
  • ozoli78
    Late model akkor jo ha szereted az ovalt de ezek csak kis pàlyan mennek.
    A a ford gt 2 auto van a gt 3 azzal 2 sorozatban tudsz indulni a gt1 vagy 2 vel nem is tudom pontosan milyen azzal 1 sorozatban.
    Jo az a promo is megadom az email cimem ha azt beutod akkor elvileg kapok 10 dodot egy kod formajaban azt en vissza is kuldom igy megerheti mondjuk ha tetszik vagx akarsz valamelyikkel menni akkor minden fele keppen megeri

Priviben elkuldom az email cimem
  • barcalaci84
    most nézem h van olyan promó kód is ami 3hónapot ad meg vagy Late Model vagy Ford Gt -t 12 dollárért...
    ezekkel lehet valamit kezdeni majd , vagy mikben lehet ezekkel indulni?
  • ozoli78
    Sajnos igen,hiaba viszel 3 C set csak egyet fizet bar az lehet oval is es road is
    D-C 12/8 race 4 dollar
    B-A 12/8 race 7 dollar viszont maximum 10 dollar
    Autok közzül erdemes elsőnek megvenni a Ruf ot ha szereted, 4 autot kapsz GT3 ,cup ,awd,rwd a cuppal 2 sorozatban tudsz menni B es C licenszesben is, a GT 3 al pedig blancpain ben ami B licenszes ott van endurance is.
  • bardocz
    Lehet 3 darab C-s kategória is. Ebbe a szezonban szerintem már nem igazán lehet ezzel foglalkozni, nekem pl sehol sem fog kijönni, de köv szezonban úgy vásárolok majd, hogy ez meglegyen.
  • Alexease
    Ha 75%-on veszel kreditet, es abbol az 50%-os elofizetest, akkor az evi 37,5$ ;) Es abbol meg evente lejon az 5$, plusz amennyit versenyzel. A/B licensszel igazabol "ingyen" van az elofizetes. Persze tartalmakat venni kell, azt nem lehet kikerulni, de a 75%-bol es mennyisegiben veve ~8-10$ egy-egy tartalom.
  • barcalaci84
    a 2 versenysorozat mindenképpen ilyen külön licenszes kell h legyen?
    tehát tegyük fel én csak C-ig jutok ...ha 2 sorozatban indulok akkor is csak 4 dollár jár vagy kapok 8-at?vagy indulok 3 C-sben akkor megkapom -e a 10-t?
    meg gondolom az mindegy h mondjuk egyik oval a másik road,
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.06. 11:14:00
  • ozoli78
    Ja es igen 6 ossaval erdemes vasarolni, minden sorozatban van 1-2 alap palya mindig.
    Pl cadillac megy a heten okayaman az alap mind kettő es kurva jo.
    Az meg hülyeseg hogy rookiban vagy d ben nem lehet jokat menni .
    Minel erősebb splitben mesz annal jobb a mezőny .
    Azert egy mazda cup top splitben jobb a mezőny mint gt 3 2 es splitben:)
    Persze hulyek mindenhol vannak .
  • ozoli78
    Pontosan, a versenyzessel 40 creditet tudsz gyűjteni plusz ha folyamatos eves elofizud van azert kapsz 5 dollart 4-5 dollaral kell kipotolnod
    Ezert vinned kell 2 verseny sorozatot egy D-C licenszest es egy B-A licenszest ezekből szezononkent 12 versenyhet van de 4 eldobos igy eleg csak 8 on indulni hetente eleg egyet teljesitened csak hivatalos legy 6-8 indulo meg legyen
    Elsőre nagyon bonyolultnak hangzik amugy az is:)
    Lenyomod a 3 honapot meglatod tetszik e
    Ha ki akarsz probalni autokat palyakat vasarlas előtt szolj megoldjuk ;)
  • barcalaci84
    ha jól értem akkor magát az előfizut majdhogynem kigazdálkodja az ember ha indulhgat rendszeresen versenyeken...ha kicsit feljebb jut az ember akkor kellene pályára költeni...az akciós 75 dollárért 100 kreditet kénye befektetni okosan olyan pályákra amik a versenynaptárba lesznek és 6-os csomagban venni?
  • Alexease
    Tartalomra kulon ritkan van akcio, akkor is csak az uj elofizetessel egyutt (pl. egy igazi versenyhez kotodoen az alaptyartalmak melle adnak 1 palya es 1-2 autot). De ez ritka. De tobbszor volt, hogy egy uj marka vagy tipus belepesekor akciosan (ingyen) adtak az alapcsomaghoz es/vagy akcios (ingen) elofizetessel.

A tartalmakra allando "akciok" vannak, ami igazabol a mennyisegi kedvezmeny (10-30%-ig). Uj vagy atlag felhasznaloknak a 10-20% a realis (3/6 tartalom, afolott mar a regi elofizetoknek (sok vagy osszes tartalom mellett) van csak.

Ha mar tag vagy, a vasarlast is akciosan erdemes mindig megoldani. Egyreszt 75%-ert erdemes kreditet venni, aztan abbol az 50%-os elofizetest es a mennisegi kedvezmenyes tartalmakat;) Plusz az allando elofizetoknek es rendszeres felhasznaloknak vissza is csorgatak penzeket (krediteket): evente 5$ plusz a versenyzesert 20–40$.

Lenyegeben allando hasznalattal nem kerul tobbe, mint evente rgy uj dobozos jatek es/vag annak a DLC megjelenesei;)

Hasznalatban meg kicsit szokni kell.
    Tapadasra nem annyira "fun" vagy "barati" mint a tobbi, mintha kicsit kemenyebbek lennenek a gumik es magasabbak a nyomasok;) De osszessegeben renben van.
    Online-bol az elso 1-2 honap lehet "kellemetlen", kicsit free/fun szerver jelleg, a sok uj, rendszeres, duplikalt, olcso/ingyenes elofizeto miatt. De utana mar hasznalhato, egy bajnoki szerver hasznalhatosagat boven elere es/vagy felul mulja (sorozat fuggo). Persze az ismerettsegi es barati legkort nem, de hat ezek megis random/free szerverek.
  • ozoli78
    Akkor 30 -40 % kedvezmeny is összejöhet

Telorol nem tudom ezt a sz...t szerkeszteni
  • ozoli78
    Az 50% az csak hosszabitas vagy uj előfizura ervenyes.
    Majd lesz olyan hogy 75 dollarert 100 ir creditet lehet venni akkor ha ugyesen vasarolsz akkor .
    Szerintem probald ki ingyen 3 honapossal es majd meg latod .
    Ha fontos az online versenyzés akkor nem fogsz csalodni.
  • barcalaci84
    kösz az infót, írtam neki mailt...amúgy a fekete péntekes leárazás az tartalomra is szokott vonatkozni, vagy csak hosszabbításra?

• ozoli78
    Itt santibit keresd
  • ozoli78
    Irjál iracersen Sandor Tibinek vagy Papp Attilanak
    Mondjuk pont Tibi irt hogy van nekik.
  • barcalaci84
    akkor ezért nem sikerült tegnap nekem :( pont tegnap beszéltek rá h egy ingyen három hónapos mazdázással talán rákapnék, aztán az 50 %os kedvezménnyel tudnék "olcsón " hopsszabbítani...
    iracers.hu-sok mopst nem tudnak adni ilyen inygen 3 hónapos cuccot?
  • zzeN
    Mai frissítés részletezve.