iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Játékban tudod csak megnyitni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Üdv sto fájlt a setuphoz mivel tudom megnyitni? vagy esetleg setupban vki tud segiteni mi mit jelent.
richardiracing
hmm érdekesen hangzik,és mit takar ez az iroad,isfurcase,nsm gumimodell(?) sajnos nem találtam rólla semmit 😊

Adam Jonas
Jó persze, ez szerintem már alap dolog, hogy valaki olyan csinálja ezeket, aki ért is hozzá. 😊

Alexease
A konyveknel valszeg kicsit tobbet szamit, hogy valodi tapasztalt mernok ul a gep elott, aki valodi versenyen, valodi csapatoknal volt verseymernok😊 Plusz igazabol is versenyzik;P
Adam Jonas
Múltkor néztem azt a BMW Z4-es videót a fejlesztésrõl, és akkor néztem, hogy milyen komolyan tolják, nem tudom én mennyi könyv van nekik ott, amit tanulmányoznak a fejlesztés folyamán. Az egyik még nekem is megvan. 😄

BooMiller
Emlékszem NR-ben endurance "VB" magyar csapat Prezsi/Hazsó/KNorbi elrajtolt a mezõny norbi ment elsõnek 1 kör mindenkinek😄DDD Végére elfogyott az elõny, Hazsó ment megelõzték és a végén ez útólsó körben elõzte vissza és így nyertek😄

Alexease
Az NR-rel is rendeztek rendszeresen hosszutavu (6/12/24) futamokat, voltak szep magyar sikerek is!
Persze sokkal latvanyosabb es korrektebb lenne full dinamikus napszakkal es idojarassal, de az meg odebb van.

Elvileg dolgoznak az osszesen.
De mivel az iR eleg korrekt es megszallott, es mindennek az alapja egy full extras, mindenttudo gumifizika, ami meg Kaemmer szerint 6-9 honap, es utana a RealRoad (iRoad, iSurface vagy NSM😛), ezek meg odebb vannak.

Raadasul az iR massziv online, akar 30-40 klienssel, a sok dinamizmus csak akkr er valamit, ha az online is mukodik, es ezeket az adatatviteleket optimalizalni is kell.
Adam Jonas
A 24 órás, végig nappali versenyhez tudok csak hozzáfûzni bármit is: ha jól tudom, LFS-ben is végig nappal volt a 24 órás futamokon, szóval nem lenne akkora újdonság ez.

Gondolom a pálya állapotának változását már csinálják, csak rendesen akarják, így meg vélhetõen több idõbe kerül. 😊

richardiracing
huuuh ez nagyon durva 😄 ez kaotikus idõjárás volt 😊 száraz-esõ-száraz 😊

Alexease
Furcsa ezeket az autokat esoben latni😊 1:45:00-tol.

richardiracing

most ezt jól látom? vagy az én angolom a rossz? jelen pillanatban 24 órás nappali versenyeken lehetnének? 😄 a másik meg elég sok tenni való van még hogy élvezhetõ 24 órás futam legyen,mivel
-jelen pillantban az 1 órás endurancenek nevezett futamok,1 órás sprint versenyek
-a pályák teljesen sterilek,azért egy jó órás futam végén,már elég sok törmelék van a nem ideális iven,nem jó érzés ott körözögetni....
-a kisebbik dolog,jelen pillantban a tankolás és a gumi csere egyszerre megy,megvalósithatnák úgy mint a lemans-ban,legalább lehetne nézni a stinetket
kövezettek meg,de szeritnem ezek felsoroltak közül,mindenkinek szúrja valami a szemét...vagy csak én vagy túl maximalista 😄

hungary27
zzeN
😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
Elvileg igen.
hungary27
Donnington már jön a szezon végén, ugye?
Alexease
Alexease
Azert meg van bo 1 honap a szezonbol, szerintem meg ok sem tudjak, mi lesz benne pontosan😉
A DW12 update/vegleges biztosan, elvileg az uj scan Phoenix, aztan a tobbi kiderul.

Ebbee a topic-ban vannak a publikus dolgok, de ezek csak tervek, frissitgetve, ahogy jon valami hivatalos info: These things are in development
richardiracing
nagy a csend az iR háza táján,ilyenkor már tudni szoktuk hogy nagyjából mit terveznek a kövi buildre,vagyis csepegtetnek infókat,valaki tud valamit? én csak annyit tudok hogy a vezetõ csere jön majd az S3-ban

thedriver
3-4 szezonnal ezelõtt még az egyik legnépszerûbb széria volt a Prototype and GT, most egy kicsit visszaesett, de azért így is van official futam bõven. Most a GT3 a sláger, ott nagyon ritka, hogy nem gyûlik össze 2 óránként a szükséges létszám az official-hoz.

frango
GT3 messze a legnépszerûbb. Meg a Nascar.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

bardocz
Akkor az nem olyan népszerû, mint az acura, corvette, for gt hármas volt, ott max kora délután nem volt official szerver, meg elõtte.
frango
"Prototype @ GT Challenge" nevezetû szériában van mind a kettõ. Hétköznap este 9kor vannak csak official versenyek. Hétvégén meg szinte mindegyik session official. 😊

bardocz
Corvette meg lmp2 milyen versenyeken megy most, és mennyire népszerû? Lehet lassacskán újra elõ tudok majd fizetni rá, és ez a kettõ volt a kedvencem.
Met
<#wilting>
Most meg vehetek autót az A-hoz.
Kicsit elbasztam mert megvettem a B-s Impalát és két pályát mert azt hittem hogy nem lesz elég pályám. Csak nem vettem észre hogy a C-s pálya következõ héten a B-ben lesz, mert akkor megvettem volna az A-s kocsit az egyik pálya helyett.
Na mindegy.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
<#taps><#eljen>
Met
Megvan az ovál A class, örülök magamnak<#law>
A suspension guide is segített mert Michigan-en a 2-esbõl kijövet hajlamos volt bepörögni a kocsi, de kicsit állítottam a felfüggesztésen és már kezelhetõbb volt.
Csak a gumik koptak sajnos, bal 80% körül, jobb 60-70%

Köszi, az Atlasban is meg lehet nézni, hogy milyen magasan van az autó a kanyarokban, mind a 4 keréknél
maffioso
Szimulátorban ezt talán egy kicsit nehéz megállapítani, mint élõben, de lehet 1-1 replayen jól látszik.

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
Nagyon dõl-e az eleje. Ha igen, akkor aszerint állítsd, ha nem dõl az autó, akkor meg aszerint.

Sziasztok!

Köszönöm a suspension tuning guideline-t.
Lenne egy kérdésem, amit nem tudok lefordítani.
Mit jelent a "Does front roll excessively?" kifejezés?
Bucser
Thrustmaster MFD Cougar Pack.

Foleg repszimesek hasznaljak, de Autosoknak is hasznos lehet. Foleg arra szolgal, hogy ne kelljen billentyuzetet nyomkoraszni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alexease
Kint van a cucc a banner alatt (masodik).
maffioso
Én meg dobom, amint kapok mailcímet. 😄

Met
Köszi, majd leszedem a banner alól akkor 😊

Alexease
Minden erdekel, koszi! 😊
Azert tettem eleve tobbfele leirast a banner ala, mert bar lenyegeben mind azonos, megis mashogy irjak le, mutatjak meg, valakinek az egyik es valaki masnak a masik jobb.
maffioso
Abszolút az, csak a forrást már nem találom. Akkor elküldöm neked aztán dobd be bannerba. Ez nyilván nem ökölszabály, amit tartalmaz, de nagyvonalakban ezek a hatásai. Egy diagramm egyébként, hasonló az algoritmusoshoz táblázatokhoz. Pont prezentációt készítek futómûvekbõl, és oda gyûjtöttem az infót. Azt is megosztom majd, ha gondoljátok, de még 1-2 hét mire kész lesz.

Alexease
Ha publikus, azt en is elfogadom😊
Sot, ha nagyon publikus, akkor meg a banner ala is kitennem a tobbi koze😛
maffioso
Az iRacing engine lehet van annyira értelmes, hogy a toe állítás miatt az egyenesfutáskori sebességet is módosítja. (reális egyébként, csak pl race07 vagy ac nem számol ilyet szerintem) Ebben az esetben a drasztikusabb széttartás drasztikusabb surlódással jár, ergo szarabbul tudsz gyorsulni. Meg kell találni a jó kompromisszumot. Ha dobsz egy email címet, akkor küldek egy nagyon leegyszerûsített setup guide-t, amit nem rég találtam valahol.

Met
A leggyorsabb köröm kb. 1mp-el lett lassabb mint a kissé csúszkálós setuppal viszont az átlag köridõm meg 1mp-el jobb lett 😊

A gyors kör valószínûleg némi draft-nak volt köszönhetõ, ma meg egyedül voltam.

maffioso
Remélem köridõben is tudtam segíteni. Ezeknek a kombinációit egyébként használhatod másképpen is, akár az egyik érték agresszívabb, míg a másik szolidabb, egymást más egyensúlyba állíthatják.

Met
Elég stabil lett a kocsi, 20 kör után max 95%-os gumikopás volt de elég egyenletesen koptak a gumik.
Végigszenvedtem a 70 percet megint de most leginkább az unalomtól ugyanis egyedül voltam😊
Párszor eltévedtem, illetve más kanyart vártam mint ami jött de 0 hibaponttal végigmentem.

hi
probáld ki ugy hogy amikor be van 900 fokra kalibrálva a kormány huzd föl 1080 ra,nekem segített ,90 fok helyett kb 120 at fog fordulni a kormány
nekem igy sokkal jobban tetszik
meg tudom közelíteni az élmenõket pályától függõen 3-6 tizedre
mondjuk most ez a barber nem nagyon fekszik egyenlõre
Met
Na ezt majd kipróbálom, köszi

maffioso
Nem setupoltam iRacingben még, de a difit nagyobb zárásra állítanád esetleg, beraknál egy 0,4 fokos összetartást hátra, lepuhítanád 1-2 klikkel a stabit és a rugót, akkor tuti nem tolná a seggét.

Met
Próbáltam állítgatni valamit de nem lett jobb, kanyarból kijövet gyorsításkor tolja a seggét.
Lenne megint egy verseny most de nem merek belevágni.

Met
A gumi nyomás állítás max arra jó (ebben az esetben) hogy nagyobb felületen tapadjon, mert a 10. kör után is ugyan úgy csúszik a kocsi mint az elsõ körben, tehát nem a melegedéssel van baj.
Gyorsításkor hajlamos megcsúszni és fékezéskor is de azt a bias hátratolással javítottam. Nem volt már idõm a setup table alapján állítgatni mert kezdõdött a verseny.

bardocz
Guminyomáson kívül kéne még valamit állítani a hidegebb aszfaltra? Szerintem max a kerékdõléseket kéne piszkálni, hogy jobban melegedjen, de mást nem. Aztán lehet tévedek, nem tudok setupolni.
Met
Nincs valakinek jó Ruf RT12R C Spec setupja Daytona road night-ra?
Egyet találtam fórumon de szerintem az nem éjjelre készült, csúszkál mint az állat. Biast hátratoltam állítottam a szárnyon is valamivel jobb lett de végigszenvedtem vele 70 percet<#whatever>

frango
Nézz körül az e-mail fiókodban is, mert szoktak küldeni kuponokat, hogy visszacsábítsanak. Én a nem használt accountomra rendszeresen kapok ilyet.