iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Persze sokkal latvanyosabb es korrektebb lenne full dinamikus napszakkal es idojarassal, de az meg odebb van.
Elvileg dolgoznak az osszesen.
De mivel az iR eleg korrekt es megszallott, es mindennek az alapja egy full extras, mindenttudo gumifizika, ami meg Kaemmer szerint 6-9 honap, es utana a RealRoad (iRoad, iSurface vagy NSM😛), ezek meg odebb vannak.
Raadasul az iR massziv online, akar 30-40 klienssel, a sok dinamizmus csak akkr er valamit, ha az online is mukodik, es ezeket az adatatviteleket optimalizalni is kell.
Gondolom a pálya állapotának változását már csinálják, csak rendesen akarják, így meg vélhetõen több idõbe kerül. 😊
most ezt jól látom? vagy az én angolom a rossz? jelen pillanatban 24 órás nappali versenyeken lehetnének? 😄 a másik meg elég sok tenni való van még hogy élvezhetõ 24 órás futam legyen,mivel
-jelen pillantban az 1 órás endurancenek nevezett futamok,1 órás sprint versenyek
-a pályák teljesen sterilek,azért egy jó órás futam végén,már elég sok törmelék van a nem ideális iven,nem jó érzés ott körözögetni....
-a kisebbik dolog,jelen pillantban a tankolás és a gumi csere egyszerre megy,megvalósithatnák úgy mint a lemans-ban,legalább lehetne nézni a stinetket
kövezettek meg,de szeritnem ezek felsoroltak közül,mindenkinek szúrja valami a szemét...vagy csak én vagy túl maximalista 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A DW12 update/vegleges biztosan, elvileg az uj scan Phoenix, aztan a tobbi kiderul.
Ebbee a topic-ban vannak a publikus dolgok, de ezek csak tervek, frissitgetve, ahogy jon valami hivatalos info: These things are in development
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Most meg vehetek autót az A-hoz.
Kicsit elbasztam mert megvettem a B-s Impalát és két pályát mert azt hittem hogy nem lesz elég pályám. Csak nem vettem észre hogy a C-s pálya következõ héten a B-ben lesz, mert akkor megvettem volna az A-s kocsit az egyik pálya helyett.
Na mindegy.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A suspension guide is segített mert Michigan-en a 2-esbõl kijövet hajlamos volt bepörögni a kocsi, de kicsit állítottam a felfüggesztésen és már kezelhetõbb volt.
Csak a gumik koptak sajnos, bal 80% körül, jobb 60-70%
\"If in doubt, flat out!\"
Köszönöm a suspension tuning guideline-t.
Lenne egy kérdésem, amit nem tudok lefordítani.
Mit jelent a "Does front roll excessively?" kifejezés?
Foleg repszimesek hasznaljak, de Autosoknak is hasznos lehet. Foleg arra szolgal, hogy ne kelljen billentyuzetet nyomkoraszni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azert tettem eleve tobbfele leirast a banner ala, mert bar lenyegeben mind azonos, megis mashogy irjak le, mutatjak meg, valakinek az egyik es valaki masnak a masik jobb.
Sot, ha nagyon publikus, akkor meg a banner ala is kitennem a tobbi koze😛
A gyors kör valószínûleg némi draft-nak volt köszönhetõ, ma meg egyedül voltam.
Végigszenvedtem a 70 percet megint de most leginkább az unalomtól ugyanis egyedül voltam😊
Párszor eltévedtem, illetve más kanyart vártam mint ami jött de 0 hibaponttal végigmentem.
probáld ki ugy hogy amikor be van 900 fokra kalibrálva a kormány huzd föl 1080 ra,nekem segített ,90 fok helyett kb 120 at fog fordulni a kormány
nekem igy sokkal jobban tetszik
meg tudom közelíteni az élmenõket pályától függõen 3-6 tizedre
mondjuk most ez a barber nem nagyon fekszik egyenlõre
Lenne megint egy verseny most de nem merek belevágni.
Gyorsításkor hajlamos megcsúszni és fékezéskor is de azt a bias hátratolással javítottam. Nem volt már idõm a setup table alapján állítgatni mert kezdõdött a verseny.
Egyet találtam fórumon de szerintem az nem éjjelre készült, csúszkál mint az állat. Biast hátratoltam állítottam a szárnyon is valamivel jobb lett de végigszenvedtem vele 70 percet<#whatever>#whatever>