iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bar erosen gondolkodok, higy befizetek ujra....Egy picivel tobb tellik ra mint akkor, bar az sr meg mindig gondolkoba ejt.
Korabban masnal is volt, visszafizetik a penzt.
Írtam nekik hogy sürgõsen küldjék vissza a pénzt...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ez nagyon vicces volt, kedden is és ma is teszteltem meg állítgattam a setupot, erre tessék.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kivancsisagbol leszedtem azt a Szabo Tamas setup-ot, de az elegge vad😊))
Mentem nehany kort, hegesztettem sajatot. Tesztre talan jo, de inkabb a SZT-bol indulj ki😊
ae-2014-s2-okayama-race.zip
De incidens nélkül végig toltam és csak egy kört kaptam
Itt mindig találsz az aktuális pályához
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Stabil, kigyorsításkor hajlamos kitolni a seggét, állítgatom a setupot de nem az igaz még mindíg.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Van még pár dolcsim azon akkor tartalmat vennnék (A-s ovál autó és pályák) és nem hosszabítanák.
Alexnak azt köszöntem meg hogy utánanézett Õ is.
Mert akkor majd csak akkor hosszabbítanám meg, most meg vennék autót és pályát.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
na a másik,elindulni kicsit drága a játék,de mikor van akció,akkor még az se vészes,most 100 dollár 2 év --> az 50 dollár/év , akkor visszakapsz ahogy mondták a többiek 5-t évenként "szülinap/évforduló"-ként,akkor ha versenyzel A-B ill. C-D kategóriába 8 héten át legalább egyszer (ami nem nagy dolog,ha csak a pénzre hajt az ember) és az év 40 dollár --> magyarul csak 10 dollárt költöttél az iR-re mint elõfizetés ergo olyan free-to-play a játék 😄 mert csak a tartalmakért fizetsz,és az elején megvásárolod õket,aztán igazából nem nagyon kell költeni,és ha leosztod hónapokra,kevesebbre jön ki mint egy doboz cigi...
jo multkor itt szamolgattam, ha valaki rendszeres elofizeto, es minden tartalmat megvesz, akkor evi 15-20000-bol ki lehet hozni.
Es amikor 50EUR 1db Codies jatek (DIRT/GRID/F1), amibol evente kettot kiadnak, mar nem is olyan veszes az iR😊
Ha úgy vesszük csak a tartalmakért kell fizetni.
Ilyenkor jo, amikor elotte beruhaztal a 75$-ert 100-at akciora, mert akkor 2 ev 75$-ba kerul😊 Sot, mivel evente visszaadnak 5$-t, igy mar csak 65$ a ket ev;P
| iRacing SetupGuide | Suspension Tuning Guidelines | PS SetupGuide | R.Alex SetupGuide | nKP SetupGuide | iR SetupTable |
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN