25347
-
#17481 Versenyen még én se láttam, de teszten ha beállítom akkor nekem látszik. -
RtoR #17480 Kezdődik. 2. split lett, rengeteg a hpd...
érdekes lesz.
http://www.twitch.tv/Twinr
mégmindig nem enged linkelni ez a szutyok -
mumus70 #17479 Igen ki van pipálva a középső sor alján. -
RtoR #17478 opciókban nézd meg be van e kapcsolva? -
GeriDoc #17477 Nézzél bele a Blancpain Endu. futamba, ott valszeg lesz törmelék a pályán. A gumi modell nem tudom, hogy milyen volt, de ez most teljesen jó szerintem. -
mumus70 #17476 Értem. Én még egy fia gumi cafatot nem láttam még, majd elindulok Le Mansban 24 óráson, ott talán lesz. Egyébként az új gumimodell rohadt jó lett szerintem. El lehet simán forralni, és olyankor kell menni egy hűtőkört amíg magához tér. -
GeriDoc #17475 Mert legtöbbször clear marbles beállítás van versenyre, vagyis az előtte felkerült törmeléket a verseny előtt lesöprik a pálya karbantartók. -
mumus70 #17474 Szerintetek miért csak akkor látok némi gumitörmeléket, amikor verseny előtt kimerevedik a kép egy pillanatra az adott pályán fél mp-re amikor lejár a warmup? Ki van pipálva pedig, és fullon van minden a grafban, a fűcsomókat meg a kavicsokat is látom egyesével.... de azt híres gumitörmeléket egy fikarcnyit se látok szerencsétlent versenyen..... -
#17473 Igen. Valószínűleg csapat nem, de egy magyar szerintem lesz hpd-ben. -
RtoR #17472 A hivatalosra gondolsz? Lehet hogy abban nem lesz magyar csapat. Esetleg Szabó Tomi, ha indulnak egyáltalán a road warrioron. Most sokan csak az endurance-ra koncetnrálnak szerintem. -
#17471 Plusz lesz youtube-on is élö közvetítés. -
RtoR #17470 Én twitchelem végig. (remélem lesz mit). -
GeriDoc #17469 Holnap indul valaki a Petit Le Mans-on? Esetleg Twitch lesz valakinek, mert nincs meg a pálya, így felmenni nem tudok, de belenéznék? -
mumus70 #17468 -
#17467 Azért is szeretem ezt az autót, mert viszonylag hamar megyek jó időket vele. Azért nekem viszonylag ritka az ilyen. De pl ez a verseny úgy kezdődött, hogy rátoltak a fűre az elején, kb ott ahol ennél elszálltam a pályáról. Ennyiből jobbak a dobozos autók, rátartok, és akkor nem csak az én versenyem megy el. -
endy papp #17466 Bocs hogy én is bele szólok de elég sokat mentem "skippi-vel" talán a legtöbbet,sajna ebben az osztályban erre sőt még durvábbakra is fel kell készülni...sajna.
De ettől függetlenül a mai napig nagy kedvenc,ha nem a legnagyobb.
Most is egyszer hátulról hasonlóan mint nálad telibe vágtak ,előtte meg a mellettem levő nem törődött vele hogy ott vagyok rám húzta....ezekkel együtt kell élni,ezért is nem tolom már csak az évi 40 dodó miatt a kötelezőket
Vissza térve az esetre szerintem egyértelműen nem te voltál a hibás,(van fék aki akarja használja)de mint írtam is itt nagyon megy a darálás ,persze ki lehet fogni jó versenyeket ,de ahhoz többet kell menni mint heti 1 verseny.
Nálam meg van a 3 moncsi 5760x1080,de még így is sokszor "vetődöm árnyékra" az biztos sokkal jobb mint 1,igazából asszem mióta iRacingezek csak 3 moncsin toltam.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.10.08. 17:09:49 -
mumus70 #17465 Látom nem fedezted fel írásomban a szmájlikat, és az iróniát....... -
GeriDoc #17464 Azt én is elviselném. Én úgy vagyok vele, ha nem biztos az előzés, akkor inkább visszaengedem. Ha gyorsabb vagyok, akkor úgyis lesz még lehetőség, ha meg lassabb vagyok, akkor ne akarjak elől menni. 18 verseny (road-on), egy kontakt, ami miattam volt, sajnos addig számolgattam a benyát, hogy elnéztem a féktávot.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 15:58:21 -
#17463 Nekem kéne a 3 monitor, a sikánban amikor kívülről akartam kifékezni másokat hiába volt jobb féktávom, nem tudtam mennyire húzhatom be a kocsit, emiatt simán elmentek belül. Pedig simán megcsinálható lenne, mert utána rögtön én lennék a jobb íven. -
GeriDoc #17462 Szerintem igen. Mumus, már állt a gázon Dávid, amikor nekiment, nem volt ott semmiféle (olyan mértékű) sebességvesztés, egy előzés az ilyen. A csávó simán ment, mintha egyedül lenne a pályán, ha nincs ott senki, jó, ha van ott valaki, akkor felborítja. Most volt ott valaki. Nem szabadna így menni. Ráadásul a 10. helyért. Miért nem lehet elfogadni, hogy jobban jött ki a másik a sikánból. Inkább azzal foglalkozna, hogy hol tudná szabályosan visszaelőzni.
Mumus, még egy pici megjegyzés, véletlenül sem bántásként. Ha szerinted ez sima volt, akkor nem csodálom, hogy szerinted az esetek 98%-ában lutri, hogy befejezed-e a versenyt.
Figyelem az iR-t (nézőként is), és azt veszem észre, hogy sokszor nem hagynak helyet a másiknak az emberek, miközben szentül meg vannak győződve róla, hogy ők hagytak. Érdekes, pedig szerintem lehet érezni azt, meg a tükröt is tök jól lehet használni.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 15:47:40 -
#17461 Ebbe a kanyarba szerintem még soha nem mentem át megcsúszás nélkül, max ha lassú körön voltam. Ugyan ilyen előzésből csináltam már párat, de eddig ez volt az első ilyen. -
mumus70 #17460 Én versenybalesetnek nyilvánítom! Megcsúsztál, és nem kalkulálta be a sebesség csökkenést. Ha nem csúszol meg, simán mentek tovább! (én konkrétan lehet banoltattam volna magam a hozzá intézett üzenetem miatt) -
#17459 Na szép, most meg updatelik már megint, pedig pont lenne időm körözgetni még egy óráig. Mondjuk letölteni meg nem enged semmit. -
Szerintetek jogosan hordtam el mindenféle suta fasznak, vagy nem? Replayen nem úgy tűnik mint akit zavar, hogy van ott valaki előtte. -
ozoli78 #17457 Nem tré az mp 4 el mentem 1:20.5 öt
Jo lenne jönni de melozok lehet. -
mumus70 #17456 Eddig OBS-t használtam hónapokig, aztán egyszer csak megkotlott, ugyanúgy indítottam mint azelőtt 50-szer, de úgy döntött soha többé nem vesz fel képet, csak a hangot. Pedig látja a játékot a listában ahogy szokta, aztán veszi a sötét képernyőt, motorhanggal...... Ezért tértem át a Bandira, elég jónak tűnik eddig. De sajnálom az OBS-t, az volt a tökéletes. -
#17455 Shadowplay-t nem érdemes brutálra venni, Yt úgy is összetömöriti mint a barom .
Mikor lett ilyen kártyám én leteszteltem gyak minél jobb minőségben vettem fel, annál inkább szétgányolta .... -
#17454 A bandicam egy csomo fele kodeket tamogat alapbol, sot meg kulsoket is. Tehat a meret attol fugg, epp melyiket hasznalod.
Ha eleg eros a geped, akar x264-be is tomoritheted az eppen rogzitendo anyagot. -
#17453 Nem emlékszek pontosan, de nekem közel sem lett akkora, talán még a Nordon egy kör sem. -
mumus70 #17452 A Shadowplay az nálam brutál, hagytam is, nem is állítgatom inkább, ott in game felbontásban egy kb 1 verseny kör az 1.5 GB lett. Na most van 2 Terrás vinyóm, de azért ezt neeeee, nem fogok egy versenyt 2 napig tölteni a YT-ra csak hogy szép legyen...... -
#17451 Az elég baráti, már a 2,5Gb-ot is fel lehetne tölteni, nem dobja vissza. Lehet az nvidia shadowplayt is be lehetne állítani ilyesmire. -
mumus70 #17450 Bandicam Full version, (fizetős, 1x 39 Dolcsi) aviban 2.5 Gb egy 30 perces menet, aztán még átfuttatom a Format Factory (ingyenes) konvertálón, és 1 Gb-ra leveszi még, kb 1.5 óra alatt fellövi a YT 720p HD-ben.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.10.07. 22:46:34 -
RtoR #17449 egyelőre tré, 1.20 vége inkább, vagy 21, teszteljük a szetteket, kéne egy jó... -
#17448 Mivel veszed fel a videót, hogy normális méretű legyen? Olyan jó skippy versenyt mentem, fel el akarom menteni. -
ozoli78 #17447 Milyen időket mentek? -
RtoR #17446 szombaton Road Atlanta 10 órás viadal.
Esetleg van egy kiadó hely Z4-es csapatba. Némi rutin azért elvárás. -
#17445 Csak nem frissült. -
#17444 Most nézem, a skip barberrel nem lehet pénzt keresni szezon végére? Vagy össz három szériát tud kiírni, és mivel mindenhol 1 futam van éppen ez marad le? -
mumus70 #17443 Szerintem azért ennyire nem precízen van ez kidolgozva hogy fokozatosan jobb lesz a pálya mert gumizódik. Egy 3 órás verseny utolsó harmadában lehet csak vizuálisan észlelni. Sprint versenyeken én nem látok semmit. Az viszont tény, tapasztaltam is, hogy a nem ideális ív az csúszik mint a jégpálya! -
#17442 Skip barber, alig fogy a gumi rajta. Pár kört védekeztem csak, utána meg saját tempót mehettem. Olyan, mintha rosszabb lett volna a pálya a versenyre, vagy nem tudom. World recordsnál is látszik, időmérős időm a 60 valahanyadik, a verseny meg 130 valamennyi talán. Szóval ebből inkább az látszik, hogy a versenyen bénáztam :)