25347
  • zimapeti
    Zoli, az előző szezonban a Kiaval és Mustángal mentem, megkaptam a 2x4-et érte.
  • bardocz
    Érdekes, én őgy emlékszek, hogy meg lehetett szerezni csak 4$-osokból is a 10$-t, de elhiszem. Akkor tényleg kelleni fog valami B-be való autó.
  • RtoR
    Zolinak van igaza. Én is csak négyet kaptam mert pedig több sorozat is megvolt. csak rossz kategóriából...
  • ozoli78
    Hidd el hogy nem .
  • RtoR
    Az szép, gratulálok!!!
    Nektek van esélyetek a negyvenbe. Nekünk iszonyat mázli kellene, vagy nem is tudom...
  • bardocz
    Sehol sem írja, hogy csak 1 sorozat számít mindkettőből, csak hogy max 10$ lehet, szóval 3 D-s sorozattal is meg lehet szerezni a 10$-t szerintem.
  • hungary27
    Még el se kezdődött, de már összetörték az autóját. :)
  • mumus70
    Én Attiláékat néztem Tweach-en, elég ütött kopott lett a végére a Porsche.....
  • Norbi1990
    Jaja volt ám roncsderbi, nekem is voltak ott necces szituk de sikerült áthámoznom magam mindenkin az elején :D

Mi 3-as szárnnyal mentünk, 2-essel már túlkormányzott volt a kocsi a pálya végén a dombtetőn.

Igen, az egyenesbe elmentek de utána a féktávon sokkal jobbak voltunk, meg a pálya első szektorába a csiki-csukiban. Az utolsó kanyar is rohadt fontos volt, mert ott a többiek bele emeltek mi meg simán padlón nyomtuk át, így az 1. kanyarba tudtunk előzni, utána meg lemaradtak és nem tudtak visszatámadni a hosszú egyenesbe.
  • oneal1
    nekem sajnos a pálya nincs meg, zolderben tudok csatlakozni, de az tutifix :D
  • santibi
    http://iracers.hu/frm/index.php?topic=767.0

Gyertek ma aki teheti.
  • ozoli78
    Grat jol mentetek
    Néztem Robiekat Attiekat es titeket
    Az elejen volt roncsderbi rendesen, ruffal meg gyülik az emberek baja:)
    A mi settünk nagyon jo volt 1 es szarnyal
    Visszont az bosszanto volt hogy a rufok hogy elmentek egyenesben.
  • nadatomi
    Köszönöm szépen a linket!
  • Norbi1990

Mi tegnap este mentünk (TEAM VSR). Aki kezdett volna nem tudott becsatlakozni valamiért és így időmérő nélkül nekem kellett kezdenem az utolsó, 38. helyről. Még tegnap délután 6 fele is a setuppal szenvedtem, hogy ne legyen alulkormányzott a BMW. Végül nekem 2 órát kellett vezetnem de sikerült behozni a 8. helyre legjobb BMW-s ként az autót minimális sérüléssel (egy kicsi kocc volt mert nem figyelt az akit előztem épp és nekem csúszott), de örülök ennek is.
    Azt néztem, hogy 1:21.3-as átlagot jöttünk, azzal a top splitbe 13-14. hely körül lehettünk volna, ami nem olyan rossz így a jövőre gondolva :)

Brands Hatchen mindenki BMW-vel indulni? :D
  • ozoli78
    D-C sorozater jar 4 dollar mindegy hogy 1vagy 2 mesz
    AesB sorozatert jar 7 dollar a kettőert max 10 jár
    Nem tudom milyen az ac ben most a gt autok de itt nagyon jok a ruf gyors de küzdős a bmw stabil mint a forint
    Az mp 4 el most nem vagyok kibekulve pedig nagy kedvenc

Petit lemans on mentem 2,5-3 orat ugy eltelt ...
    Kurva jo volt
    Aruf gyors de szenvednek vele neztem az endurance versenyt első öt körben 5-6 ruf biztos kiesett
    Nehez vezetni

• GeriDoc
    Azzal számoljál, hogy pl. a RUF-al már valóban kell gyakorolni, nem megy elsőre, mint a Mazda.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.11. 21:55:39
  • bardocz
    Ha jól emlékszem 1C meg 1 B, és megvan a 10$. Két kicsivel csak 8$, szóval három külön széria kéne. Ha csak két helyen mennék, akkor az iR is beállna egy szintre, és tempóba közelebb álló versenyzők ellen mehetnék.
  • GeriDoc
    Mentél most az AC-s GT autókkal? MOST tényleg összehasonlíthatatlan. Régen jó volt, de most valami vicc. Itt olyan, mint régen az AC volt, érzed, hogy vezeted, van súlya, megforog, elúszik, gépészkedsz, jó. Úgy néz ki csak az iR maradt, ami használható.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.11. 21:53:41
  • GeriDoc
    Nekem tetszik, főleg a mostani AC-hoz képest. Figyelős, setupolós, jó. Én a Porschét vettem meg, hasonlóan agyalok, mint te. IMSA-t jövőhéten, ha minden igaz ki is próbálom Spa-ban, kíváncsi vagyok mennyien indulunk. A RUF-al lehet menni RUF Cup, Blancpain Endurance (C), IMSA, Blancpain Sprint (B), plusz Road Warrior futamok. Az elég jó.
    A következő szezonomba "rámegyek" én is a 2X8 futamra, úgy is jó, hogy 1 C és 1 B bajnokság?

Mumus70. Eddig nagyon jó volt az AC, de sajnos úgy néz ki, hogy most már ne próbáld ki, mert egy szarhalom lett a legutóbbi patch után.

Szűk 1 hónapja kezdtem az iR-t, erre az AC patch-re vártam, de még aznap pont került a kérdésre. Akkor vettem a RUF-ot, meg a pályákat.
  • bardocz
    Valahogy azért csak össze lehet hasonlítani :)
  • mumus70
    Nem lehet egy lapon emlegetni az AC-vel!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az iR-hez képest egy nagy konzolos ratyi!
  • Alexease
    These things are in development
  • nadatomi
    Sziasztok!
    A hivatalos fórumon van olyan topic, ahol össze vannak gyűjtve a fejlesztés alatt lévő dolgok?
  • bardocz
    GT autók milyenek az AC-hoz képest? Kéne találni már a következő szezonra két szériát, egy a/b és egy akármelyiket, amiben végig megyek a játékpénzért is már. 3 fullos D/C-t nem hiszem, hogy be tudnék vállalni, de 1 azokból meg egy B-ből menne azért. Egyedül a blancplain sprint meg az imsa tetszik a felhozatalból, de az imsa tuti tele lesz corvettekkel. Ami amúgy lehet bejönne, de a ruf-ot több helyen lehetne használni.
  • mumus70
    Értem, thx!
  • Alexease
    Annyival profibb szerintem a buntetes, hogy mig korabban "nagyon" le kellett lassitani hogy utana visszaszamolhatta, most nem kell nagyon lassulni, lehet tovabb haladni, persze lassabban, es annak az aranyaban szamolja vissza gyorsabban vagy lassabban a buntit.
    Nem olyan veszelyes a nagy lassulas miatt. Plusz suru mezonyben nincs "extra bunti" a nagyobb lassulas miatt.
  • hungary27
    Szerintem ugyan az csak most látod, hogy számol is valamit a háttérben. :)
  • RtoR
    Ez sok mindentől függ. Practicen nem olyan szigorú...
    De versenyen ha nem lassítasz, simán felszalad 4-5 mp-re is. Attól is függ hogy jössz ki a buliból, ha le vagy maradva lepörög gyorsan, mert hiába gyorsítasz, akkor is hátrányban vagy. De ha előnyben vagy az idődhöz képest, akkor muszáj lassítanod, ez biztos.
  • mumus70
    Ez az új fajta Slow Down most mennyivel jobb mint a régi? Simán lehet tovább menni nyél gázon, csak lassabban számol vissza, aztán el is tűnik.....
  • GeriDoc
    RUF Cup COTA-n sem tolonganak, de igazból nem is bánom. Ami rookie Mazdán, vagy esetleg D ingyenes kombón megy, az kemény. Lehet összeszedni az x-eket.
  • bardocz
    Skippy is fizetős, meg a pálya is, mégis sokan vannak, mert pont egyszerű ami megy. Mid ohio sikánban meg kicsit elszúrod a kigyorsítást az egyenesre és buksz 1 másodpercet rögtön. Ha igaz lenne, hogy ha nehéz emgoldják, akkor nem ennyi induló lenne a classic lotusokkal meg V8-cal se :)
  • Alexease
    A nehez masodlagos, megoldjak;) Itt inkabb az auto/kategoria es a fizetos jelleg lehet az elsodleges gond. Talan a tomeges ingyenes, multireg driverek amcsik, azoknal meg csak (az itteni ido alapjan) az este es ejszaka jatszik.
  • bardocz
    Lehet a sikánnal már túl nehéz az embereknek a pálya, ugyan ebben az időben skip abrber road atlantán van 34 nevező...
  • bardocz
    Igen, fizetős pálya. Lehet ezért van.
  • mumus70
    Az ha jól rémlik fizetős? Mert akkor azért vannak kevesen. Nálam is pangás van Doningtonban, mostanában szinte csak 23.15-ös split használható.
  • bardocz
    Mid ohio a sikánnal, szerintem nagyon jó pálya.
  • mumus70
    Melyik pálya van?
  • bardocz
    Advnaced mx5 cup-ban mi van? Van napi két verseny este rendesebb mezőnnyel, amúgy semmi. Watkins glenben ha jól emlékszem már délután is jó futamok voltak. Egész héten akartam itt menni, de egyszerűen nem tudtam.
  • RtoR
    Road warrior nem jött össze. De az esti BES-ben 3. splitben 13. lettünk, 37 ről!
  • mumus70
    Na itt már viszont kegyetlenül jól látszik a gumizódás a pont realisztikus helyeken a pályán! Hatalmas gratula az iR készítőknek! Brutális!!!!