25347
-
mumus70 #17561 Jó, de mi van ide írva? Nem beszél ez nyelv! -
RtoR #17560 We are adding eight additional laser-scanned cars and tracks to our base level package, free of charge.
Na tessék, még eggyel kevesebb ok a rinyára. -
mumus70 #17559 Egyébként hogy tényleg mennyit számít a gyakorlás, ahogy az öreg iR-esek is mondogatják! Kedden 10 kör gyakorlás után qualiztam egyet. Aztán kíváncsiságból ma is mentem egyet kb 150 versenykör után, és láss csodát majd 2 másodperccel gyorsabb lettem! Nem hülyeség! -
GeriDoc #17558 Nálam a Nascar autóknak nincs motorhangja, és a nationwide autót be sem tölti. Nálatok jó? -
#17557 Ez logikus vagy varhato lepes volt:)
Regebben irtam nekik otletezo levelet, hogy a regebbi, a hivatalos sorozatokban nem hasznalt cuccokat odaadhatnak az alapcsomaghoz, jobban nez ki, talan csabitobb a mennyiseg. De valasz nem jott;D
Nem vesztenek vele semmit, aki uj, ugy sem venne meg, hivatalos versenyek ugy sincsenek veluk.
Amugy a Silverado es az NW Impala marhajo road-ra is;DDDD -
#17556 Wow, Dallara meg Falcon hmm. -
#17555 Na ez meglepő volt. :) Ami a legjobb, hogy még fun szériákat is adnak.
És pont most nincs kormányom. :)
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.10.16. 20:21:57 -
GeriDoc #17554 Hozzáadtak a régi contentek közül 5 autót és 3 pályát ingyen a többihez. Töltsétek. -
#17553 -
mumus70 #17552 A tegnapi 499. iRacing futamom, ma jubilálok! :D
-
#17551 nyilván, de több vásárlás is lenne :) -
#17550 mert gondolom úgy valamennyi % maradt volna a steamnél, így meg 100%-ban hozzájuk megy be a pénz. -
#17549 amúgy nem értem hogy ez miért nem lett megoldva, ugyanúgy megkapnák a pénzüket -
#17548 Még akkor se lehet steam pénztárcából cuccot venni, pedig én is ebben reménykedtem anno :D -
mumus70 #17547 Én meg azt hogy akármivel megyek, elmennek szélárnyékban 1 mp-ről, én meg hasonló esetben meg még le is maradok, mintha nekem nem működne a szélárnyék sose..... -
RtoR #17546 ugyanezt tapasztaltam én is. -
#17545 Akinek megvan mindkét GT1-es autó: az Aston egyenesben lassabb lenne? Corvettel nagyon könnyű szélárnyékot fogni mögöttük, már 1sec különbségről tudok közeledni, de mögöttem 0,7-ről se nagyon közelednek, 0,5sec különbségről kigyorsítva sem tudott megelőzni, pedig road atlanta egyenes elég hosszú hozzá. -
#17544 óóó csesszék meg...:) pedig bevásároltam volna pályákból -
#17543 Steam csak arra jó, hogy számolja hány órát játszottál a játékkal. Én integráltam, de nem lehet steam wallett-al vásárolni, ha csak nem a steam-en vetted az előfizetést. -
#17542 integrálta valaki esetleg a szimet steam-be?
elgondolkodtam rajta, mert már van egy csomó zsetonom ott aztán hátha steam pénztárcából is működik a vásárlás. -
#17541 köszönöm! -
#17540 Segge mászik összevissza. Majd jövőhéten beállítom, ezen a héten road atlanta megy a corvettel :) Azt egész jól sikerült. -
#17539 De néhol a szárny meg az arb is fordítva van :) Azt hittem meredekebbre vettem a szárnyat, aztán megy el a segge mégjobban. -
mumus70 #17538 Nálam 10 esetből 7-szer a full baseline szet is szinte tökéletes, nem hiába jönnek mindig a pachekkel szet frissítések is. Lehet hogy lassúnak tűnik, de stabil, és a futam vége felé valahogy jobban kezeli a gumikat, ami több tized előny azokhoz képest, akik babrálják, és elmentek az erdőbe! Nem nehéz akár futamot is nyerni vele! Én mindig azt nézem meg elsőre, és ha stabil főleg féktávon, pláne még fordul is, akkor ellenőrzöm a benzinszintet az adott pályához, és go! -
#17537 Setup Guides: a banner alatt van 6 fele letoltheto cucc, midenfele (iR, nKp, regi ISI es NR cuccokhoz, egyszeru tabla az iR alapjan, angol, magyar). Van amelyik egyszeru ertek "tologatos" de van ami magyarazos is.
Amire erdemes figyelni, bar a setup kozbeni help is segit, hogy a diffi beallitast szeretik forditva kezelni! Mig az iR-ben 80/30 addig a masikban az 30/80 :) -
GeriDoc #17536 Itt van, de azóta csinált másikat is, azt még nem próbáltam. -
#17535 azt az imsa ruf setupot megosztanád? :)
Sebreing blancpain-re én is tuti megyek -
GeriDoc #17534 Nekem csak a Ruf van meg, a kupáshoz találtam leírást, meg töltöttem is le setupot, ami pont jó nekem, és az idők is elfogadhatóak. (IMSA Spa) Akármit próbálok rajta finomítani, csak rosszabb lesz. A Sebring-i Blancpain-on én is akarok majd menni. A Porsche is elpattog, ha rossz a beállítás, de az élőben is olyan, nagyon meg kell tanulni vezetni. Nem ismerem a Fordot, nem tudom, hogy milyen a súlyelosztása, de esetleg puhítsd le az elejét, ha nagyon pattog. -
#17533 Olyat még nem is találtam, csak konkrét beállításokat. Vagyis pl a skippynél van, hogy mi hol jó, meg az mx5-nél is, de pl a corvettehez nincsen. Jövőhéten Sebring van GT3-ban, és a Ford meg van, msot azt próbálgattam. Nem tudom, hogy el van szúrva az autó a játékban, vagy a valóságban is ilyen-e. Össze vissza mászik, pattog, szörnyű :D WR-hez képest 5 másodpercre vagyok vele. -
GeriDoc #17532 Jó, ha képben van az ember, hogy mit merre és miért állít, ha setupolni akar, csak az a baj ezekkel, hogy nincs megadva alapérték. Ezért szerintem a fórum setup guide része nagyon jó, mert ott leírja azokat az alap értékeket, vagy tartományokat, ahol működik az adott autó, és onnan kell/lehet finomítani a vezetési stílushoz (mint a valóságban). E nélkül vakon lövöldözés az egész. -
#17531 Itt az eddigi legjobb setup guide amit találtam eddig. Nem is a tipikus azt növeled az lesz táblázat, hanem rendes leírás mi mi befolyásol. -
#17530 igen -
zimapeti #17529 Jól értelmezed, bármennyit mehetsz bármivel ami c-b és magasabb csak 10-et ad max, ennyi a korlátozás. -
#17528 Pont itt nem írja sehol, hogy csak egy 4$-ost lehet összeszedni, kettőt nem :) Legalábbis én sehol nem látom, csak azt hogy max 10$ gyűjthető, de mindegy hogyan. -
zimapeti #17527 Ha valóban megvolt a három külön sorozatban a nyolc heted akkor írj nekik, nekem is elfelejtette elküldeni az automata rendszer két éve a creditet. -
zimapeti #17526 Szóval iR főoldal, Results Stats, My Career Stats, aljára görgetsz, jobb oldalon tudod követni hol tartasz. -
endy papp #17525 Nem oly bonyolult ez.
Jobb felül katt és minden kiderül.
Race participation
Megszerezhető dollárok versenyzéssel
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.10.12. 21:35:49 -
zimapeti #17524 Nem tudok válaszolni egy sornál nem küld el többet, írtam egy regényt, de csak egy sort küld el.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.10.12. 21:31:25 -
RtoR #17523 akkor én miért csak 4 dollárt kaptam a három teljesített sorozatra...?? -
ozoli78 #17522 Hm erdekes.
Na akkor kussolok rosszul tudtam.
Sorry