iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na? Na? 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Raadasul ez NEM egy kozmuszolgaltatas, nem alapfeltetel, nem kotelezo😉)))
Nem ertem, miert baj valakinek, ha en ezt az EVI 20-30E Ft-ot (!) nem telefonra, tabletre, notebookra, utazasra, ruhara, mozira, autora, alkoholra, uditore stb. koltom el, hanem szoftverre?!😊 Valszeg aki beszologat, tobbet kolt hambugerre, kolara vagy sorre 1 evben😄
Nekem ez a hobbim😊 Egyreszt ez erdekel, masreszt, mast nem tudnek megfizetni😉 Ez evi ~30E Ft lehet (iR + egyeb szimek + szoftverek, HW evek ota eselytelen). A fo problema, hogy lenyegeben ez az osszes penz, amit az alap megelhetesen kivul elkolthetek. Persze megkomolyodhatnek, eladhatnam az egesz cuccot, es gyujtogethetnem az evi 30E jo magyar forintot😉 De en mar leszarom, es amugy sem latom ertelmet😊))))
De ha igy haladunk az eletszinvonallal, akkor nem sokara nem lesz itt vita, mennyire eri meg az iR, mert ez sem lesz. A kovetkezo amit ki tudok kapcsoltatni az internet😊 Anelkul meg erdektelenne valik (nem mukodik) az iR😄
De ha szerinted 300e forintért nem drága a kormán mert ezt bizonygattad, akkor ez mért drága? Azt írtad a minőség megéri a pénzt.. akkor??😊)))
https://fxmason.blogspot.com/
Szerintem is draga amugy, de osszel ujbol befizetek, tobbi szim behalt ugy ahogy van....
Alexet meg eleve nem kell szamolni, mert minden tartalmat megvesz, ha kell ha nem. 😊
De az ismerősömnél sajnos nagyon sz@rul jött ki a lépés. 😞 ...és hogy a kormányhoz is szóljak, pont egy prémium kategóriás kormányról kérdezett meg mikor kiderült...addig nem került szóba, nem az én dolgom, és lebeszéltem róla, akkor még a kertben álló 205-s GTI-re hivatkozva hogy te hülye vagy, ha nem arra költöd 😄
De aztán felrúgta az egészet, de valahogy nem sokra rá még is kiborult minden 😞
Akinek van pénze az vegye, játszon, vegyen 3 monitort, meg prémium kormányt, mindenhez lehet ideológiát, vagy aktuál magyarázatot találni, de én pl. tegnap láttam egy Citroen kacsát 125ezerért(!), és ott ültem előtte fél óráig....baba, meg más kiadások..stb.
Estére meg már el is vitték, de szal hobby ez is meg az is...a sima videójátékozás is hobby, sőt haverom, régi szimes (SG-n is) Daffy, most amcsiban keményen nyomja a festékgolyós csatákat, beöltözve acélkemény felszerelésben, de valahol azért a szimezés csak a szobában izzadós sport. ..és milyen izzadós! 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
En azt irtam le, hogy a "jelenlegi" arazas, akciok es lehetosegek mellett, mennyibol lehet kihozni.
Folosleges rugozni rajta, kinek mi eri meg.
Tessek, magambol indulok ki😊
NINCS telefonom. Az havi szintre leosztva (elofizetes + telefon) 5-10000Ft sporolas.
NINCS TV sem elofizetesem, az megint 5-10000Ft havonta.
Es meg sorolhatnam😉
De szerintem, mar ez a ketto, meg a minimal arat nezve is, 5-6-szorosa a fullos iR koltekezesemnek😉
A kormany miatt szamolgatod mennyibe kerul IR, ki mennyit kolt ra.
Tulbeszeltuk ! 😊
Masra ugysem jutsz, mint hogy nekuk ez ertelmetlenul draga, meg ha lenne ra akkor is.
Vedd meg ha tetszik, azt jovan ! 😊
Csak kérdeztem, meg egy kis irónia is volt oké, de ez csak belefér azért az csak nem kötekedés. 😛
Az most megint egy másik dolog, hogy miközben te bemondtad a nagyon "olcsó árat", közben B-Type meg mondja a saját tapasztalatait ami totál ellentétes a tiéddel.
Millioszor le lett irva, vissza kell olvasni, utana kell nezni, es akkor nem irkalsz feleslegesen.
Ha elorelatoan veszed az elofizetest (50% plusz kredit akcio), akkor az evente ~37$. Ha rendszeresen versenyzel, akkor visszadnak 40$-t (vagyis NULLA az elofizetes). Ha csak a road vagy az oval erdekel, vagy csak 2-3 kategoria, akkor a 20-40$/ev. Ha mindent megveszel akklor x2😊
Amugy nem tudom mit rogozol mar megint, pont te, aki mindig is tele volt penzzel. Visszajottel flame-elni, kotekedni, semmi ertelme...
..és utána nincs semmi ebből.
..oké olvasom én is hogy egyesek eladják, de nekem az elég volt, oké nem azért váltak el, mert elváltak azóta, előtte is ment el a pénz a kis srácnak crossbuggy-ra, meg ilyesmi, de nagyon komoly szakasz volt, amikor kibukott.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amugy evente, tartalom megjelenestol fuggoen, elofizetessel (folyamatos hasznalat, kedvezmenyek, visszaterites stb.), MINDENT megvasarolva 50-100$ (30-70EUR - 50EUR felett van egy EVENTE megjeleno Codies vagy barmileyn jatek).
Vagy tudom bérelni havi 3000-ért ? 😄
u.i. Nem iszom, nem dohányzom, kerékpárral járok dolgozni. Azt gondolom ezekkel spórolok annyit, hogy jusson a hobbimra
<#awink>#awink>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Persze a kérdés attól még kérdés, pláne így hosszú hosszú évek után, ti mennyit költöttetek már el erre a játékra? Nyilván a havi díj tök rendben volna egy ilyen faszán kitalált karrier rendszer miatt, meg hogy ennyire komolyan van véve a balesetmentes autózás.
De a többi az még továbbra is nagyon gáz szerintem, autókért és pályákért plusszban ennyiket elkérni.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
OFF: Na látod Alex, hogy nem a fanatec kormány a drága. 😛
-remélem jövőhéten összejön már egy G27, kuplung H-váltó, kezdhetem újratanulni a vezetést-
A kormany tekeres szoge engem nem zavar (ugy is verseny autok, ott eleg ritkan kell😛), esetleg lehetnenek valtasok. Ha nincs kormanyatfogas, akkor nem olyan veszes a valtas megoldasa, nem tud annyira benazni. A gyors fel-le (es/vagy HPattern) valtasoknal nem zavaro, hogy egykezzel kormanyoz kozben ha csak max 90 fokos. Igy nem kellene idiotan kapkodni a kezanimacioval es/vagy nem maradnanak ki fokozatok a fix anim miatt (lasd. AC), es nem lennenek elengedett kezu kormanyzasok (atfogas, plusz valtas animacio😛).
Nekem se cockpit, se nagy TV, a kormany is lejjebb van mint kellene, igy nem zavar ha van kormany + kez, de amugy sem azt neznem. De jobban tetszik ha van, mint ha csak "magatol" forog a kormany.
Persze full kormany nelkul lenne az igazi, de ahhoz valoban pozicioban kellene lenne es eleg nagynak a monitornak, raadasul korrekt latoszoggel, hogy elore lehessen tolni annyira, mintha valoban a cockpitben lennek.
Nem vészes egyébként a kormányfordulat, már nem is zavar..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Simulation
- Change the graphics initialization to use an older Direct3D routine. This resolves the issue where ATI Crossfire was using only one card, where the sim would not load in 64-bit using SoftTH, and could potentially resolve additional recent graphics issues.
Controls
- Includes the latest Fanatec SDK.
Cars:
- Added missing sponsor images.
BMW GT3 Z4
- Updated the car's graphics model to improve rendering performance in night races.
Chevrolet Camaro Class B
- Removed extra polygons from the cockpit model that were causing wierd reflections in the mirror.
- No longer forces the spoiler color.
- Fixed a bug where the nose of the car could disappear at certain viewing distances.
- Updated the phoenix_2012, iowa_oval, and charlotte_quadoval setups.
Chevrolet Impala Class B
Chevrolet Monte Carlo SS
- Added a setup for the 2012 version of Phoenix.
Chevrolet National Impala
Chevrolet Silverado
- Adjusted the bristol and pocono_oval setups.
Chevrolet SS-Gen6
- Fix the rear spoiler so that it doesn't pop in and out.
Dallara IndyCar circa 2011
- Updated the baseline setup, renamed road_lowdownforce.sto to road_low_downforce.sto and updated this setup, updated the road_smooth and road_bumpy setups.
Ford Falcon V8 Supercar
- Now has lap time fall off from additional tire curing when the tires are hot.
Ford Fusion-Gen6
Ford GT
Ford Mustang Class B
Ford Mustang FR500S
Legends Ford '34 Coupe
Lotus 49
- We have tweaked the grip level to slow the car down a little as it appears it's a bit too fast in corners at the moment.
- Updated the baseline, road_short and road_long setups.
Lotus 79
Mazda MX-5 Cup
Mazda MX-5 Roadster
- Updated the baseline setup.
Pontiac Solstice
Ruf RT 12R AWD
Ruf RT 12R RWD
Ruf RT 12R Track C-Spec
- Updated the baseline setup.
Skip Barber Formula 2000
Spec Racer Ford
- Updated engine sounds to sound better when listening from a distance.
Star Mazda
Super Late Model
- Improved shadow framerate performance at night tracks.
- Updated all setups.
Toyota Camry-Gen6
VW Jetta TDI Cup
Tracks:
Donington Park Circuit
- Added missing pit light to right side of pit exit. Light is attached to catch fence.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én most így használom, és a FFB Strenght-et játékban az autókhoz igazítom.
+iRacing mappában az app.ini-ben a steeringFFBSmooth=1-et 0.400000 -re állítom. Így nem annyira kattogó.
A force feedback itt egyenlő a damper effektel egyébként? Lehetne jobb is, illetve a váltások sincsenek animálva meg a kormányfordulat is megáll 90foknál.. ezeket mondjuk nem értem, hogy miért, road-on azért kell tekergetni. : )
Dfgt-vel megy valaki? Egy beállítás jól jönne.. bár lehet sokat nem javulna érzetre : )
Lövésem nincs milyen email címen vagyok regisztrálva 😊)
\"If in doubt, flat out!\"
"Reactivate your existing account today with promo code PR-ComeBack5 and you will get 3-months for only "
5 dolcsiert
szerintem
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Pedig úgy rémlik hogy Nightly alól is versenyeztem még.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae