25347
  • lac coo
    De miért zavarna ez téged, de komolyan ?
  • RtoR
    miért? de komolyan?
  • bardocz
    Teljesen random fun futamok kellenének, ahol olyan kombókat is ki lehet próbálni, ami még nincs meg. Tehát amikor belépsz a szerverre, akkor látod csak, hogy épp mondjuk vir-t sorsolta ki a régi lotussal, mindenkinek van 10 perc felkészülni, és mehet a verseny.
  • oneal1
    az AI- szerintem azért nem volna rossz, de csak bóhóckodni lenne jó.

nekem a dedi szerverek nem hiányoznak, szerintem baromira jó így a rendszer.

Fun futam tény hogy lehetne több és gyakran cserélődő
  • Alexease
    Sokakat erdekelne;)

Tobbeket az iR fun szerverek is, es foleg a dedi (ingyen sajat szerver) lehetoseg. Tuti hogy Kaemmer-ek is tudjak, hogy ezzel a harommal triplazhatnak a fix elofizetok szamat, de valszeg rinyalnak a wareztol, es a komolysag "latszatat" fenntartva amig tudjak, csak a sajat szervezesu dolgokra koncentralnak.
    Ez az alap, a jelenlegi, az egyelore mukodo koncepcio. De mint hosszutavu befektetes, folyamatosan boviteniuk kell a szolgaltatasokat. Logikusan a jelenlegit bovitik, mindig van it, de elobb utobb elokerulnek a nyitas lehetosegei.

Amugy nehany eve az otlet szinten felmerulo ghost-ra es kulonfele segitsegekre (pl. szamarvezeto), a gamepad-es vagy tapipados iranyitasra is hatalmas lazadasok voltak;) Azota benne van:P
  • ozoli78
    nekem ez fura
    nem tudom iR ezel e de ha nem akkor ha lenne AI akkor előfizetnél?
  • unrealnoise
    Engem is bitang mód érdekelne, de ne zavarjon...
  • bardocz
    Pöppet gyorsabb így a pálya mint az én test beállításommal, 02,5 lett két kör után :) És ez még csak rövidebb váltó, meg 1 tized fok pluszba az összes kerékdőléshez.
  • Adam Jonas
    Ez volt már?

iRacing to expand base package content
  • mumus70
    Kapcsold be a ghostcart, az jobb is mint az AI mert téged utánoz.....
  • RtoR
    Téged nem számoltalak... nem is értem hogy lehet...
  • lac coo
    Senkit...?Biztos ez ? :)))
  • RtoR
    Nem fog leszakadni az AI témáról, mert sose érti meg hogy nem érdekel senkit....
  • Alexease
    Nem irtam oda, gondoltam logikus a dolog, de altalaban sose az;) Pedig mindig szofosasom van, mindig tulmagyarazom a dolgokat, de meg is, mindig van tamadasi (felreertheto, belemagyarazhato) felulet;DD

Vagyis: "HA PROFILT BOVITENENEK, es ha lennenek rendszeresen free/fun szerverek [...]". :))))

Amugy a hosszutavu rendszer miatt, talan 1-2 ev mulva, ha ugy alakul a dolog, ha szamirt a penz (es az mindig szamit:P), plusz a jelenlegi rendszer fekjlesztesek nagyresze kesz lesznek, lazan elofordulhat, hogy profilt bovitenek: csokkentik de komolyitjak az iR sorozatokat, es valami "egyebeket" vezetnek be melle;)
    Persze, meg ott van az eleg nepszeru dirt vagy rallycross lehetoseg is, ha tutin osszerakjak a tire/surface modellt, azzal kihuzhatjak meg evekig.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.20. 14:07:57
  • mumus70
    Egy online-ra kihegyezett játékba mijjatökömnek AI? Az van az AC-seknek!
  • Alexease
    A szolgaltatas es a koncepcios (es a penzugyi) hatter miatt nem lehet hasonlitgatni oket, nem is erdemes. Persze, elmeletben ossze lehetne rakni egy tuti szimet az 5-bol (AC, CARS, iR, rF2, R3E), de ilyen ugy sem lesz. nemis erdemes csak a grafikat, csak a szolgaltatasokat, csak a tartalmat, csak a koltsegeket nezni, egy egysegkent vagy csomagkent kell eldonteni, kinek melyik illik a stilusahoz, penztarcajahoz, lehetosegeihez es igenyeihez.

Az iR jo, a rendszer es a tarrtalom profi, aki valoban kihasznalja, annak az ar masodlagos (es nem azert, mert sok penze van, hanem ennyi penzt 1 ev alatt egyeb masra is el lehet vernii). De annak, aki nem tud rendszeresen gyakorolni, felkeszulni, "meghatarozott" idoben este-ejszaka online versenyezni, annak teljesen mindegy, ha DX15 lenne a grafika, full dinamikus, meg a szelvedore tapadt legyek sulyat es legellenalasat is szamolna, ha nem hasznalja ki a RENDSZERT, amiert igazabol fizet, nem sok ertelme van.

Ha lennenek rendszeresen free/fun szerverek, lenne dedi lehetoseg, es lenne AI, nah, akkor mar durvan mas lenne a helyzet!!! A fizikat es tartalmakat MINDENKI elismeri, meg ha AC-t, CARS-t vagy rF2-ot "istenit", akkor is. Es ha tudna hasznalni az iR-t akkor es ugy ahogy szeretne (fun reces, sajat szerver [fun vagy bajnoki] akarmikor, esetleg Ai-csata), elegge megugorna az iR elofizetok tabora, es nem kellene az iR-nek a kicsit vicces ~50000-rel promoznia, aminek a 80%-a nem regen hasznalja es/vagy dupla/tripla ingyen "elofizeto".
  • bardocz_m
    Mondjuk en csak tesztet mentem, nem a suerveren prctice, ott lehet mas lesz az idom.
  • bardocz_m
    Rf2 az ir palyakkal lenne talan a legjobb szerintem. Nameg nem modbkocsikkal, azert a gyari cuccok profibbak benne.
  • bardocz_m
    Attol meg nagyon messze, 04.000 kornyeken. Nehez pakya, es 15 kort ha gyakoroltam ra eddig.
  • Alexease
    Mindig lesznek, akik ide-oda jarnak neha bizonygatni a tutit;) Bar semmi ertemle, nem is erdemes hasonlitgatni.
    De ha hasonlat, akkor foci (bar rughelem:P): az egyik csapat ingyen jar a hatarba, de jo minosegu palyara a haverokkal meccselni, a masik csapat (de inkabb csak ember), jo penzert befizet profi fedettt palyara, aztan idegenekkel tolja. Hogy melyik a nagyobb elmeny, teljesen felesleges vitazni rajta.
  • GeriDoc
    Nyugalom Uraim! Koncentráljunk a versenyekre.

Dávid, nem tudom időben hol jársz az alap setuppal, de most mentem együtt egy Fordos csávóval egy nem túl jó (lassú) practice szerveren, és 01 közepét ment, adott 3 tizedet nekem. Egy gyorsabb szerón mentem 00.8-at, szóval a Forddal is lehet 00 közepét-elejét menni. Csak viszonyításképp.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.20. 11:31:31
  • lac coo
    Nagyon nem olvastam mi volt odaat, de kb megint nagy mellennyel esett be az egyik szokasos ir fun :)))
  • alma2
    Elkepesztoen korlatolt vagy, hiaba jossz arrebb egy topikkal nyafogni. Fogd mar fel, nagyon sok embert NEM A PENZ tart vissza, egyszeruen nem adja meg neki azt az ir, amire vagyik es szamara az osszkep sokkal rosszabb, mint amit az alternativak nyujtanak.
    Komplexusod meg neked van, konkretan kisebbsegi mert azt hiszed, hogy te tobbet fizettel valamiert, az azert egybol jobb, es foleg mindenkinek jobb lenne, es ezt probalod nyomatekositani mashol is.
  • Alexease
    Ezen felesleges rugozni;) Mindig es mindenhol van 10-20% felhasznalo, aki ha tudja, ismeri, meg akkor is lefikazza a dolgokat. Nem erdemes azonnal altalanositani. Es ha a megfogalmazasa kerdeses, akkor azt szemlyeskedesnek is lehet venni (meg ha nem is az a cel).
    Ha teged kerdeznenek egyeb jatekokrol (AC, rF2, R3E, CARS, GSC stb.), es olyan passzban vagy, akkor valszeg te is tudnal olyan velemenyt mondani rola, ami nem feltetlenul korrekt;P
  • oneal1
    ez van.... :D

a durva igazából hogy aki ezt mondja az képen köpi magát, mert ha szeret szimulátorozni és próbálta az IR-t akkor tudja hogy ez a legjobb
  • mumus70
    Ne törődj velük! Mi fizetünk és szórakozunk!
  • RtoR
    Szörnyű, hogy némelyik embernek micsoda komplexusa van. Pedig megfogadtam már hogy nem megyek be más fórumokra, de nem bírtam megállni mikor Gergőt lehordták a véleménye miatt... Ráadásul igazán nem sértettem meg senkit, erre megint anti iR cunami zúdult a nyakamba, as szokásos marhasággal, aminek egy a lényege. "Én, következetes magyar szokás szerint nem vagyok hajlandó fizetni azért hogy szórakozzak, ezért szar az iR".. :D
    Elképesztő.....
    Utoljára szerkesztette: RtoR, 2015.10.20. 09:31:12
  • bardocz
    Próbálgatom a Ford GT3-at erre a hétre, hogy menjek egy versenyt vele, nem is olyan rossz már, mint régen volt, sőt. Mondjuk a GT lehet még mindig borzasztó. Alap setup is egész jónak tűnik.
  • Hasselhoff72
  • oneal1
    ezzel működik, köszönöm!!
  • oneal1
    köszi!!!! szedem!:)
  • Hasselhoff72
    15.10 van már azóta:) próbáld ki.
  • oneal1
    15.8 beta?

nálam az van
  • Hasselhoff72
    Nekem ugyan ez a problemam volt, mikor felraktam a okt12-i betat megjavult.
  • oneal1
    pontosabban a legújabb beta driver.

használja még valaki?
  • oneal1
    amd de a legfrissebb van fennt
  • hungary27
    Videókártya driver frissítés?
  • Hasselhoff72
    AMD?
  • oneal1
    nálama truck az megy, csak indynél fekete az út
  • GeriDoc
    Írják a kinti fórumon is. Elég sok baj van mostanában. Az ingyenes Nascar autóknak nem volt motorhangja, azt most helyrerakták, most nálam a Truck-ot nem tölti be. Szerettem volna kipróbálni a Riley DP-t, azt sem töltötte be.