iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De legalabb 1 auto araert adtak😊 Igaz, elvileg csak 2 van hasznalatban😊
Kár, hogy ide nem csinálták meg a GT3-as bodykitet, úgy szerintem többen használnák 😊
De a RUF legalabb izgalmas, hozza kepest a masik ketto, foleg a BMW, sinauto😉
Sebringbe elszúrtam mert a RUF-al mentem (legalább 25 között vagyok WR listán 😄). Hosszú távon meg a gumi is jobban kopott a McLaren és BMW-nél.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
- camera_x, camera_y, camera_z = ulespozicio
- camera_pitch = pozicio dolese (jatekbol allitom, SHIFT-[ / SHIFT-])
- yaw_effect = fej forgatas/tekeredes szazalekban (nem hasznalom)
- gpitch_effect = dinamikus G-ero, fekezes/gyorsitas elore-hatra doles
- gyaw_effect = dinamikus oldalra csavarodas (nem hasznalom)
- long_force = dinamikus G-ero, elore-hatra mozgas (200)
- lat_force = dinamikus G-ero, jobbra-balra mozgas (25)
- norm_force = dinamikus G-ero, fuggoleges mozgasok (100)
Ugyanezekeknek az iranyoknak (long, lat, norm) a mozgas sebesseget, gyorsulasat, lassulasat, karakterisztikajat allitjak a sprong, uspring, speed, curve. Ezeket hagytam alapbol, nem masztam bele.
Ezek alatt van meg csomo extra kormanyokhoz beallitasok (LED-ek, razkodasok es minttudomenmi), azokkal sem foglalkoztam😊
Marcinko:Kösz! Tényleg van pár jó cucc ott. <#eljen>#eljen>
innen ami nagyon jó az a:
Ispeed, fuel buddy, iracing setup sync,
és egyébként is itt érdemes csemegézni.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
De ha mas nincs, akkor a hivatalos iR sem veszes, a 75%-os kredittel az 50%-os eves elofizetes eleg barati (~37$). Persze ezeket ki kell fogni, es keszulni kell rajuk (evente ketszer van talan mindketto).
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Persze, ez is "jatek" mint a tobbi, de igazabol meg sem teljesen😄
Raadasul az alap auto es palya csomag nem a megszokott europai vagy nalunk divatos, es itt kicsit mashogy kell hozzallni az autokhoz. Mindegyikhez sajat automata kontroller beallitas, nezegetni kell a setupot, sokat tesztelni, mashogy mukodik a gumi, nem olyan egyszeru es kenyelmes megfogni mint az AC-t.
De ingyen, es sokszor az 5-10$-os eleresert, szerintem egyszer mindenkinek erdemes "vegigszenvednie" magat rajta😊
Es ha valakinek esetleg tetszik, itt nagyreszt ugy is a rendszer hatarozza meg a hasznalatot (csak online, "csak" szervezett, idohoz kotott kontrollalt futamok).
Es ezt kapcsold ki!!!
Mert amugy kesobb automatan frissiteni fogja az elofizetesedet, aminek nem orulnel😉 De a legjobb, ha a regisztracio utan, torlod a kartya adatokat es akkor tuti.
valamire kell figyelni h mit kattingassak😊 ?
Es talan, ha mar ott lesznek, es hivatalos tamogatok, auto licenszeket is tudnak szerezni. Igy azert konnyebb😄
Egyébként ma délelőtt tudtam menni egy GT3-mat és egy Ruf Cupot(csak nem bírtam ki). Mindkét versenyen ~15 induló. Én is koccantam, de a baleseteket ki tudtam simán kerülni. Így jó a GT3, nem 30 autóval...
autoResetPitBox=0
ezt állítsd be és akkor alapból nincs kerékcsere és tankolás. Így nem kell innentől evvel szórakoznod a rajtnál
iracing the 'real' race.
(Nagyon)Regen (😄) sokkal kevsebb auto es palya volt, otod ennyi sorozattal, konnyebben lehetett varialni az embereket.
Ma mar elegsok a lehetoseg.
Az iR sok szempontbol valoban segit az online kulturan, plusz autobeallitasok, versenyszituaciok stb. De nagysagrenddel idoigenyesebb is mint a tobbi, eppen emiatt.
Az AC szerverre barmikor barmilyen autoval es palyaval be tudok lepni, meg ismeretlenul is, a verseny elotti 5-10 perc felkeszules es setup boven eleg, es a kozepmezonyben el tudok boklaszni, lehet versenyezni😊 Persze nem azert mert rossz az AC vagy ilyesmi, egyszeruen mas kategoria, teljesen masok az autok, az igenyek, az elvarasok. Plusz, belefer a "betanulas" alatt valamennyi "fu megcsipese" (nem palya levagas) vagy kicsuzas. Az iR-ben nem, mert SR-rombolas, kizaras stb😊 Oda keszulni kell rendesesn.
Es meg ott van az eredmenyesseg is, az megisnt masvilag😄
Amugy az iR az utobbi evekben eppen azert lett olyan amilyen (sok ember, "sok" baleset/nemtorodes), mert elerheto valt es divatos lett azok szamara is, akik a gyors, fun, non-stop versenyeket szeretik. Evi nehany 10 dollarbol elszorakonak egesz evben Rookie-C kategoriban, meg ugyis megerheti neki, hogy vesznek hozza 1-2 autot es palyat, amit buknak, ha jovore vagy felevente ujraregisztralnak. Normalis orszagokban evente 50-100$-tol nem mennek a falnak (~20$ egy pizza), foleg ugy hogy 50-60$ egy ideny (warezolhato😛) jatek😊
A tapasztaltabb játékosok ellen még kevesebb sikerélményem lenne sajnos.. kellene most már egy jobb kormány is, jó beállítások, idő gyakorolni (gyakorlatilag egy pályát sem ismerek innen amik az elmúlt héten voltak, kivéve Laguna Seca) , na meg szerencse 😄
Igy gyorsabbak lesznek, az SR sem szamit. Ezert van, hogy vannak olyanok, akik ha zuznak, nem fognak korozgetni, nekik felesleges, ugy is indulnak meg 20-30 ugyanolyan versneyen😄DD
A pit-beallitasokat az autobol lehet megejteni, a jobboldani menukbol (menetkozben maceras, de megoldhato).
Ha nincs meg a hivatalos minimum letszam, akkor nem szamolja el hivatalos futamnak. Arra erdemes figyelni. Raadasul a teljesitett korok szama is szamit.
A tapasztalt iR-eseknek altalaban megvannak az idopontjaik, foleg keso este-ejjel, rendszeres versenyekkel elobb-utobb kiderul, milyen napokon es idopontokban milyen versenyek vannak. Persze, ehhez nehez igazodni, foleg hogy igy az egyik lenyeget veszti el a program.
Plusz minnel magasabb SR-rel es iR-rel, egyre komolyabb mezonybe teszi az embert, az is minimalis javulas.
Eddig mazdáztam, eléggé nekem való, mondjuk elég pályafüggő a sikerélmény, mert a mostani az szörnyű ami van (Summit Point Raceway). Bepróbáltam a Cadillac-et ugyanitt, hogy na majd feljebb lépek D-ből, nem is volt rossz, hárman indultunk, aztán csak én fejezetem be hiba nélkül.. 30kör.. aztán persze semmit nem is kaptam érte.
Egyébként tetszik még mindig, szívesen ülök le elé.. de inkább majd csak hétköznap este egy futamra 😊
Miutan csokkentettek az elofizetest es az arakat, jottek a divatosabb autok es palyak, es ranyomultak arra, hogy rengeteg ember hozzanak be Rookie-ba, aminek a szazada sem marad tartos elofizeto es vasarlo, akor kezdett "romlani" a helyzet. De ez torvenyszeru volt.
Egy igazi rendszervaltas kellene.
Meghagyva a valodi iR/SR/Pro "szervizt", es nyitni, inditani valami lazabb, free reszt, esetleg sajat szerver lehetoseget vagy hasonlot. vagy alapszintu AI-t.
De azért voltak ott is fair versenyzők és velük jókat lehetett versenyezni. Ha kialakult egy ilyen, akkor meg általában a lekőrözöttek voltak noobok 😄
De ez a szellemverseny taláén most jó lesz.
Csak annyi itt a beállítani való, hogy a fenének sincs kedve most belőni mindent 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ruf-al a legnehezebb menni? A verseny végére nem akart fordulni az autó, meg fékezni, míg a többi (Meki meg BMW) ugyanúgy ment egész versenyen. Féktávokon csak 3-4 tizedet vesztettem 😄
Sajnos az iR "nem veszi eszre", mert harom oldalrol elnyomja a statisztika:
- A komoly PRO bajnoksag, ahova "nem lehet" bekerulni, es aki bent van, az nagyon raer es droid😄
- Az extra-multi-reggel, ingyen-olcso eleressel ujra-ujra regisztralo Rookie sorozatok nepszerusege es letszama.
- A mar fix tagok (A/B/C), ami egy stabil szam, es lassan novekszik, de a nagyreszuk nagyon-nagyon raer, igy nem nagyon izgatja sem az SR sem az iR.
Atlag, neha-neha leulok online-ozni es/vagy hetente 1-2 futamra keszulo jatekosnak nagyon szar a rendszer, foleg a felso regiokban:/
Otletek lennenek, de felesleges, mert ugy sem csinalnak semmit:/
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc