25347
-
GeriDoc #17681 Akkor inkább sokat csúszik a gumi. Állítsd be úgy, hogy jobban terheljen rá az autó a kanyarban. Gumit nem cserél senki. A tankolás kb. úgy jó, hogy telivel indulsz, és kiállásnál csak kicsi rátankolás, meg esetleg tearoff le. Porschenál így kb. 88-90% volt nekem a gumi a végére, szóval mehetek egy kicsit gyorsabban is. -
RtoR #17680 ki nem sz.... le!!!! -
#17679 GT3-nál gumikopást hogyan kéne néznem? Lejjebb vettem fél fokot minden kerékdőlésből, köridőm kb ugyan az maradt, viszont a kopás még mindig úgy néz ki, hogy a külső él alig kopik, belső meg középső meg eléggé hasonlóan, és sokat. Vegyem még alacsonyabbra? Mondjuk már lehet nem lesz időm versenyen kipróbálni. Ja meg a box után elég sokat veszítettem, lehet mások a sprintversenyen nem is cserélnek gumit? Mert én igen, és így megy 80% környékére a gumi, kb 20 perc használat után. Persze csak a belső meg középső része a külseje 95+ -
#17678 21 autóm meg 29 pályám van, ebből lejön az ingyenes, akkor még messze vagyok tőle. -
ozoli78 #17677 ja igen én is rosszul irtam -
#17676 közben rájöttem hogy elnéztem, hogy melyik kategóriába esek,
10% kedvezmény akkor is kéne hogy legyen, de nekem csak a verda van ott az eredeti árával
na benéztem, 3-5 db vásárolt cucc esetén adja
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.21. 20:25:42 -
ozoli78 #17675 nekem igy mutatja
-
#17674 akkor nálam valami nem stimmt :S
kosárban nincs semmi levonás -
#17673 Akkor lehet szimplán rosszul mutatja a csík a százalékos kedvezményt. -
ozoli78 #17672 mar a kosárba rakásnál látod ahogy Alex mutatja azt még fizetés előtt látod -
#17671 kérdés hogy a kosárban adja e vagy vásárlásnál vónódik le?
nekem is van 25% om
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.21. 20:07:52 -
ozoli78 #17670 40 vasarolt tartalom után ad kedvezményt ugy tudom
25% ot
1-3 10%
4-6 20%
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.10.21. 20:09:27 -
#17669 Nekem 25% fölötti értéket ír az account oldalon, mégse ad semmiféle kedvezményt kosárban. -
#17668 De akkor most jól értem, hogy nekem ha egy pályát vennék, akkor is le kéne vonni 10%-ot, ugye? -
mumus70 #17667 Szerintem összevonható, mert szezon végén amikor nekem összegyűlt a 10 dodóm, le is vonta a vásárlásnál, pedig a kártyánál fizettem, és csak valami 90 centet vont le. -
#17666 A 10%-ot 3-nal adja, afelett csak a 25%-os van, ami 1db vasarlasnal is kedvezmenyes.
A credit-et automatan vonja, mindig abbol csenget eloszor (sose nezegettem, lehet-e varialni vele, de nem hiszem:)). -
GeriDoc #17665 Tolhatod. -
GeriDoc #17664 Azt, hogy miért hagyják el az iR-t, akik kipróbálják, azt hagyjuk. Aki szimulátorozni akar, és pénzt is szán rá, az nem hagyja el, hanem itt ragad. Főleg nem a fun, dedi hiánya miatt. Ezt viccnek szántad, remélem. Drága, túl lassúnak érzi magát, nem akar rá szánni időt, hogy megtanulja, nehéznek találja, fél a mérő számoktól, az ok. De azért, mert nincs dedi, meg AI, na ne. -
mumus70 #17663 Én meg simán kifizetem, 3 nap alatt megkeresem........ -
#17662 Érdekes, mert itt nekem nem írja, hogy csak iR$-ból fizetné. Ha berakok hármat, akkor lejön a 10%, de ha msot jól értem, akkor ha egy pályát vennék, akkor is le kéne jönnie. Vagy lehet az iR credittel nem vonható össze ez? -
#17661 Megint rosszul mondod ! :)
Kizárt, hogy elköltsek 2-300 000 -et, és még csak nem is tolhatom ha úgy támad kedvem adott időben, adott pályán adott autóval mindenféle következmények nélkül offline ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.21. 19:47:36 -
#17660 Az abra alapjan neked 10% kedvezmeny jar.
A fizetes resznel latni, mennyit von le, menyit fedez iR Dollarbol stb.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.21. 19:45:58 -
#17659 A régi nascar autók után kaptam 16 creditet, ezt nevezem játékpénznek. Igazából amit a szezon végén kapunk is az, mert nem vehetjük ki bankkártyára :) -
GeriDoc #17658 Egy érvem van az AI ellen, hogy egyszerűen nem lesz jó. Akárki, akárhogy csinálja, nem lesz jó. Sosem lesz olyan, mint egy másik ember/emberek ellen menni. Ezért sírtok állandóan, hogy sehol nem jó. Talán az rF2, de ott is csak majdnem. Mert nincs meg benne az "érzelmi szál", ki milyen passzban van, milyen lábbal kelt stb.
De tőlem lehet benne AI, én le..arom, és látom is, hogy van rá igény (bár szerintem elenyésző), csak szerintem hülyeség. Ha rendes versenyző lennél, vagy csak focista (ugye Alex), akkor sem ott mennél/játszanál, ahol éppen kedved tartja, hanem ahol éppen kell. Egy olyan szimulátorban, ami szimulátornak hirdeti magát, ez simán belefér. De, ha nagyon akarnál, akkor hostolnál egy versenyt, és meg is lenne oldva. Amúgy kizárt, hogy 150-200-300 ezret elköltsenek az emberek, hogy otthon AI ellen menjenek. -
mumus70 #17657 Ezt a játékpénzt nem vágom, kp-ban intézem mindig. -
mumus70 #17656 Ecsém! Van TT igen, de nem klasszikus TT, (ebben sem majmolnak más játékot) Csak hiba nélkül kell menni xy kört és ennyi. Látszik mennyit mehettél online, sírsz hogy jajj így meg úgy, meg AI-al gyakorlás..... Igenis rengeteget kell gyakorolni hogy élő emberek ellen sikeres legyél! És nem lenne időd még AI-zni is mellette..... Nekem se jutna eszembe napi 2-3 óra bajnokságra gyakorlás - napi 2-3 futam után még funozni, a tökömse bírná picsával..... Az ilyen szarságokra ott vannak az AC RF féle arcade marhaságok, érd el a kaput, kapsz bónusz 30 másodpercet a következő csekpointig..... okoska! Nem tudom ki vagy, de megint ki fogják törölni a következő kommentemet, mint már volt rá példa, és bocs ha okoskodok 510+ futam után..... Ecsém facsiga!
-
#17655 #17642: Azert tedd hozza, hogy NEKED nem kell AI;)
#17644: A JELENLEGI, mar fix iR felhasznalok 70-80%-at nem erdekli az AI, az teny. De nem is miattuk "kellene" megcsinalni, hanem az egyeb jatekosok miatt, akik kiprobaltak, hasznaltak es 90%-ban itthagytak (nem volt AI, dedi, free, fun stb.)
#17651: TimeTrial a kezdetek ota van benne, bajnoksaggal es miegyebbel:)))) Ez melle ment;) Konzolos iranyitas nem lesz, mert ez nem az a program. Nem is kell senkinek. Karrier sem, mert semmi ertelme. De az sem kell senkinek. De arra ne vegyel merget, hogy nem szeretnek/akarjak kitolni konzolra (PS/Xbox).
Penzbol elnek ok is, es a meg tobb penzbol tudnak meg tobb fejlesztest csinalni.
Ez nem Kunos project, aki egymaga ir mindent. Itt ha a statisztikus, piackutato, marketinges, manager, akarki ugy ertekeli, hogy az AI-val, fun szerverekkel vagy a dedi-vel ertelmes mennyisegu plusz bevetelt tudnak eloallitani, amibol megterul a plusz ember befektetes, es marad az alap koncepciora es persze meg nyereseg is, akkor megcsinaljak;)
Ha esetleg lenne, senki nem fog senkit kenyszeriteni, hogy hasznalja:D
Segitsegek is vannak, meg szamarvezetok az aszfalton, meg tablettel is lehet bohokodni vele, de arra sem kenyszritenek senkit, ezektol nem lett kevesebb a program. -
#17654 Beraktam egy pályát csakúgy, de nem láttam hol vonná le. Mondjuk van még 16 játékpénzem. Pedig akkor elvileg nekem 20%-ot alapból le kéne vonnia mindenből? [URL=http://i.imgur.com/VwGmc0V.jpg][/URL] -
unrealnoise #17653 Ezek azt érvek voltak ecsém. Gratulálok! TT amúgy van... Okoska. Azt, hogy a konzolozást idehoztad, az pálne pikáns dolog, ehhez is sok ész kellett. Dave előző játékai elég jók voltak az AI-val? Azok nem voltak konzolos karrieres szutykok? HA igen, akkor én kérek elnézést. Beszarok rajtad..
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.10.21. 19:20:45 -
unrealnoise #17652 Lehet itt plusszolgatni, de az utóbbi pár hozzászólásra kérném akkor a válaszokat, miért lenne nektek baj, ha én is iRacing tag lennék, és én is tolnék havonta legalább 10-20 online futamot? Miért jó nektek és az iRacingnek az, hogy én kimaradok a buliból, és nem fizetek be semmit?
Semmi érvet nem hoztál fel. Már leírtam egyszer, de:
Aki online bajnokságban megy, az lehet csak a bajnokság pályáit, és autóit birtokolja. így voltam régen én is. Aztán ha lenne AI is, akkor lenne értelme mellette megvenni a többi pályát is, hiszen lehetne mindenhol csapatni a verdával, akkor amikor én jónak látom. Tehát ilyen szinte tartalom vásárlás ösztönző is lehet. Plusz azon dolgok, amelyeket előbb leírtam... Részemről vége, de sem logikát, sem érveket, sem semmi mást nem tudtok az AI ellen felhozni. Eddig nem sikerült... -
mumus70 #17651 Online Simulator! Miért baj az ha az iR nem akar "trendi elkurvult" brigád lenni? Náluk sohasem lesz AI meg Time Trial faxxságok, konzolos irányítás, meg hülye dedós karrierek....... Ezért is választottam őket...... Megvannak szerintem a ti pénzetek nélkül is, majd én adom az enyémet! Maximálisan elégedett vagyok a mostani kínálattal, nincs kihívója a jelenlegi piacon. Semmilyen téren!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.10.21. 19:17:10 -
unrealnoise #17650 AMúgy meg két évet mentem online iRacingben régen. 297 versenyen vettem rész. Sok volt. Mással is szeretnék néha játszani, és igen, mint írtam:
1.) Sok-sok gyaksival lesz csak eredményes az ember, hacsak nem rohadt nagy tehetség
2.) Az iR kötött rendszere miatt gáz, hogy én szeretnék Spa-ban menni pár versenyt, de azt pl ma nem tehetem meg, mert egy olyan járgánnyal sincs futam ott, ami "okés" lenne számomra. Sőt lehet sehol nincs egy hétig Spa-ban verseny.
3.) Értem én, hogy akkor szervezni kell másik versenyt, etc, de az megint macera, nyűg, idő, lehet más mással, máshol menne. És erre lenne jó az AI.
4.) AI-vel ha akarom, fél óra gyaksival jó, élvezetes, fun futamokat tolhatnék, és nem kellene azon izgulnom, hogy jajj, leköröznek kevés gyaksi mellett a 24. körben egy rövid pályán... és egyébként is lehet tönkrevágom másnak a versenyét...
5.) AI-val ha akarom egyik percben SPA, aztán Watkins Glen, ilyen vagy olyan járgány, fullos rajtrács, sőt, akár saját bajnokságot is kreálhatnék, én adnék meg minden helyszínt, minden paramétert... Tovább is mehetnék, de minek, ha nem látod ebben a potenciált, a lehetőségeket, azokat a lehetőségeket, amelyek a kötött rendszer miatt jelenleg nem elérhetőek, akkor sorry, de vak is vagy...
egyébként is Inkább az a nem igaz, hogy te nem látod, hogy erre is igény van...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.10.21. 19:12:46 -
mumus70 #17649 +1 -
mumus70 #17648 Igen. Ha már van x mennyiségű fizetős pályád, akkor amik a százalék tartományba esnek, azokra egyesével is jár a kedvezmény. Én már bőven a 30%-ba vagyok, egyesével veszem a pályát ha kell valami a bajnoksághoz, és fizetésnél egyből le is vonják. -
unrealnoise #17647 Lac coo mondta meg előttem a frankót. Anno játszottam a GP Legends és a Nascar 03-03-al is. Nagyon jók voltak. Egy iR AI-val nagyon bitang lehetne. De persze erre kellene pár külön aloldal, külön AI-s statisztikákkat, etc. Csak úgy iRacingesen komolyan.
De te... Hogy a fenébe nem gondolsz komolyan azokra, akik jelenleg mással tolják? pCARS, rF2? AC? Raceroom? Szerinted őket nem tudná elcsábítani egy minden téren király iRacing? Ehhez kell az AI is... Akár még az online közösség is nyerhetne vele, mert tuti tolnám néha online is, de így, hogy only online a dolog, nekem nem ér annyit, túl kötött, túl görcsös, túl sok. De mint levezettem korábban, AI-val tuti megvennék egy csomó járgány, pláne pályát, és szinte mással sem játszanék szimeket tekintve... -
#17646 Rossz a kerdesed ! :)
Hany embert erdekelne aki nem az IR -t valasztotta ? ;) -
#17645 My account oldalon van egy volume discount eligibility, 20% bulk discountot ír. Ez most mit jelent? Írja, hogy megvan a cuccok 40%-a, most akkor az alap 3/6-os vásárlásos leárazáson kívül van ez is? -
GeriDoc #17644 Legalább ebben a topikban hagyjátok már tényleg ezt az AI-t. iRacing-Online Racing Simulator. Szerintetek hány iR mellett döntő embert érdekel az AI? Legyen AC-ban, meg rF-ben (bár már ott is vicces). Mit csinálsz, örülsz, ha behibáz az AI, vagy mi a jó abban? De jót meccseltem a géppel? Olyan, mint ha robot nővel akarnál randevúzni, meg bókolni neki. A másik dolog, hogy sohasem volt jó AI sehol, mert "nem úgy viselkedik, mint egy ember". Ezért kell ember ellen menni. Még a lan időszakban "nehézkes volt", de most gondolsz egyet, és bármikor találsz olyat, aki ellen versenyezhetsz. Nem értem, miért a gép ellen akartok menni mindenáron. -
unrealnoise #17643 Mert pont azok csinálnák az AI-t akik a napszakváltást is. AI-val sokkal többre mennének. Legalábbis az én pénzemből semmit nem látnak addig, amíg normális AI, egyedi offline bajnokságok nem lesznek.
Szóval az AI-vel biztos több bevételhez is jutnának. AC-ben tudjuk milyen az AI. Szar. Raceroom-ban jó, csak az sok téren még fapados. rF2 és pCARS elfogadható valamilyen szinten, de az iRacing körbealázná mindet tartalmilag, profizmusra egy jó AI-vel.
Ráadásképp AI-vel ott nyomathatnám ahol akarom, ergo lehet nekem minden pálya kellene, míg aki X szériával nyom szezonokat, azok lehet nem vesznek meg olyan pályákat, kocsikat, amelyek nem szerepelnek az adott bajnokságban...
A plusz bevételeket további emberekre, fejlesztésekre lehetne költeni. Nem értem miért várnak vele... -
RtoR #17642 senkit nem maga az AI zavar, bár legtöbben sose próbálnánk ki.
De az idő amíg leprogramoznák elvenné az időt fontosabb dolgoktól, mint például a napszak váltástól. Szerencsére ők sem akarnak AI-t.
Én együtt nőttem fel a számítástechnikával, akkoriban nem volt más, csak AI, eleget szórakoztam vele.
Mekkora feeling lett volna ha az osztálytársammal online tudtunk volna Elitezni.... Nem kell több AI, remélem érthető.