iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
G27hez tudnátok jó beállítást mondani? 900fok profilerben és a játékban? Ott is 900 vagy több? Köszi.
G27hez tudnátok jó beállítást mondani? 900fok profilerben és a játékban? Ott is 900 vagy több? Köszi.
jajj hát igen,én is féltem 😄
a 2. része a futamnak,sajnos két részletbe ment fel a youtubera a program által 😞
a 2. része a futamnak,sajnos két részletbe ment fel a youtubera a program által 😞
Hely az mindig van, ez versenypalya, inkabb a tulcsuszassal volt a gond, de ezen a fektavon az is alap😄
tegnapi futamon belső felvételen,talán iR pályafutasáom egyik legizgalmasabb futama volt,próbáltam felvenni a versenyt a nagyokkal ,a rózsaszín kocsival versengő srác Manu Heikkilä (5971 ir) és a másik srác Sven Deml (4106 ir) ,sajnos én lassabb voltam náluk qualyn jócskán 1:24,6 meg 24,9-et mentek én nekem csak 25,2-t sikerült összeraknom,de ők hibáztak a versenyen,én viszonylag kevesebbet és ezt kihasználva tartottam a lépést 😊 remélem élvezni fogjátok a videót!
megoldódott? én sem tudok vásárolni semmit....
iracing the 'real' race.
Jelentem megoldódott a problémám. Néhány levélváltás után a 30-ból 25$-t visszakaptam. Először nem akarták, de közöltem velük normális hangnemben, hogy nem túl korrekt dolog az alapból automata megújítás, és hogy egyébként sem tervezem játszani a játékkal. Szóval ha valaki hasonlóképpen jár, ne csüggedjen, van megoldás, csak a hangnemet kell eltalálni. 😊
car - driver contact 2 x <#taps>#taps>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Ilyemkor erdemes elore gondolkodni, foleg ha valaki hosszutavra tervez (elofizetes, tartalmak). Most 25%-kal olcsobbab hozzajut, aztan (elvileg) novemberben ebbol veszi az 50%-os elofizetest😊
Pont tegnap este gondoltam, hogy megígértük itt a fórumon, hogy lesz 100$ 75$-ért akció a hónapban és most van is szeptember 2-ig.
Lehet de amit irtam az a bankkártyára vonatkozik...............
Ugyan ez volt nekem is.......a regisztrációjuk nem szereti a specko karaktereket.....Nekem a nevem Ernő és Erno ként fogadja csak el....
3/4 éve dolgoznak a problémán...😊
3/4 éve dolgoznak a problémán...😊
szeretnék kártyáról vásárolni egy pályát és nem engedi... kijön hogy töltsem ki az adatokat ki is töltöm utána kattintanék a next re hogy meg adjam a kártya számot de nem csinál semmit akárhányszor kattintok a nextre... ez miért van? most módosítottam jelszót az baj? közre játszik?
Akkor szokta csillagozni az időket, ha hibáztál a körben és elhagytad a pályát. Ezek az idők nem számítanak természetesen.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Sziasztok!
Új vagyok az iRacing világában, egyelőre kihasználom a 3 hónapos ingyenes részvételt. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Qualification-nél futottam egy gyors kört (addigi legjobbat), de ezt a köridőt a *-gal jelölte a program. Később sem ez alapján sorolt be a gridre a versenyen, hanem egy korábban futott lassabb köröm alapján. Hogy lehet ez, elrontottam valamit?
Új vagyok az iRacing világában, egyelőre kihasználom a 3 hónapos ingyenes részvételt. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Qualification-nél futottam egy gyors kört (addigi legjobbat), de ezt a köridőt a *-gal jelölte a program. Később sem ez alapján sorolt be a gridre a versenyen, hanem egy korábban futott lassabb köröm alapján. Hogy lehet ez, elrontottam valamit?
Az a baj, hogy semmim sincs már amivel tudnék játszani. Nyilván írok egy szívhez szóló levelet, hátha...
Egy levelet megér a történet , de a pénzed akkor sem fogod ( feltehetően ) visszakapni, max iracing creditet, persze akkor meg játszanod kell, hogy elköltsd
Sziasztok. 3 hónapja kaptam egy 3 hónapos próbakódot. Már nem játszottam vagy másfél hónapja, ma pedig szépen levontak 20$-t a számlámról, mivel automata megújításra volt állítva a dolog. Van rá mód, hogy visszakapjam a pénzem? Mert én nem szeretnék játszani.
Haveromnak 7950-nel elég nagy fps droppok voltak. Hol 80, hol 40 fps, persze ez pályafüggő volt. Ha nem akarsz ezzel kínlódni, akkor nem maxon fogod használni, vagy veszel egy új VGA-t. (R9 290-nel már nincs neki baja 😊 )
ctrl+r megoldotta a problémát köszönöm!!
Egyszerű az már ott van és működik , menj egy kicsit ( pár kört a festett versenygéppel ) és nézd meg a replayt ha minden igaz az a festés van rajtad. Iracing honlapján csak azt a festést láthatod amit ott lehet készíteni
Ha le van töltve és be is van kapcsolva akkor jónak kell lennie. Lehet, ha nyomsz egy Ctrl+R -t akkor betöltődik. A program ahhoz kell, hogy letöltse a skineket. Ha egyszer letöltötte akkor már nem is kell használni, persze csak ha te nem akarod a többiekét nézni.
igen le van töltve bár nem tudom mire kell az?
előző kérdeésemre a választ köszönöm! de lenne még egy kérdésem. hogy kell használni ezt a trading paints? be regeltem az accom majd kerestem egy nekem tetsző skint amit már csinált valaki rá kattintottam hogy USE SKIN de semmi nincs iracingen belül.. csak az alap..
Üdv, Szerintem bírja! Én 7850-el játszok eyefinitybe (5760*1080) és a leg gépigényesebb pályán is 80-90 fps maximum grafikán. Máshol 120-130. A te videokártyád meg még erősebb is.
Hali srácok! szeretnék be ruházni 3 monitorra és az a kérdésem lenne hogy 3 monitorral a 660GTX 2gb bírja az iracinget? vagy akkor video karira is is be kell ruháznom?
gépem:
I7-3770
ASUS 660GTX 2gb
Fatality performance 1 alaplap
16gb DDR 3 1600mhz
gépem:
I7-3770
ASUS 660GTX 2gb
Fatality performance 1 alaplap
16gb DDR 3 1600mhz
Köszi!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A fooldalon az Event menubol kivalasztod a GHOST reszt, azon belul valasztasz egy versenyt, es belepsz😉
Sziasztok!
Valaki leírná, hogy "szellemként", hogy lehet versenyen részt venni, úgy, hogy ne csökkenjen a pontszámom?
Valaki leírná, hogy "szellemként", hogy lehet versenyen részt venni, úgy, hogy ne csökkenjen a pontszámom?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
17:50-tol van benne amit utalok😉
Az iR-ben eleg jol le lehet tesztelni (Skippy/Centripetal Circuit), foleg a kulonbozo iveken es elso-hatso guminyomasokon.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.10. 00:53:51
Az iR-ben eleg jol le lehet tesztelni (Skippy/Centripetal Circuit), foleg a kulonbozo iveken es elso-hatso guminyomasokon.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.10. 00:53:51
Ja, az mar kicsit eros, de az megis csak a 80-as evek volt😉
Volt munkatarsam koreiben volt egy jo regi ferka, neha mehetett vele, abban is ajanlott volt a duplazas, raadasul beton kemeny volt😉
A masik volt munkatarsam, raadasul csaj, tavasztol mindig egy ezer eves Porsche-val jart, allitolag az elso nehany hetben mindig izomlaza volt;D
Volt munkatarsam koreiben volt egy jo regi ferka, neha mehetett vele, abban is ajanlott volt a duplazas, raadasul beton kemeny volt😉
A masik volt munkatarsam, raadasul csaj, tavasztol mindig egy ezer eves Porsche-val jart, allitolag az elso nehany hetben mindig izomlaza volt;D
Jah en vegigneztem, jo.
De az dupla kuplungolos valtas az halal,foleg amikor mar temposan csinalja ! 😊
De az dupla kuplungolos valtas az halal,foleg amikor mar temposan csinalja ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az idosebb ficko az elejen (John) Skip Barber😊
Amugy erdemes vegignezni, mert jo dolgok vannak benne, sokmindent elmagyaraznak es mutogatnak. Nem hiaba klasszikus tanulo auto, a fonros alapbeallitasok benne vannak.
Amugy erdemes vegignezni, mert jo dolgok vannak benne, sokmindent elmagyaraznak es mutogatnak. Nem hiaba klasszikus tanulo auto, a fonros alapbeallitasok benne vannak.
Igen, mindig volt a nagy update utan kissebb patch, csak most az elozonel kiemeltek hogy "Update 1", ezert remenykedek, lesz valami rendszer valtozas😊 Eget rengeto dolgok nem lesznek, de azert megis valami.
igen remélhetőleg igy lesz 😊 gondolom készitik elő a rendszert a pilóta cseréhez,és hát épitgetik be.
bár az update1 ami a 13. hét után jön,az mindig szokott lenni,mert a "nagy" update-ben mindig vannak bugok,azt gyorsan kijavitgatják.
bár az update1 ami a 13. hét után jön,az mindig szokott lenni,mert a "nagy" update-ben mindig vannak bugok,azt gyorsan kijavitgatják.
Csomag arak nincsenek, egyeb kezdvezmenyekkel,jovairasokkal es eloretervezessel lehet az kiadasokat csokkenteni.
- Evente ketszer van 75%-os kredit kedvezmeny (100$-t kapsz 75$-ert). Ezert kesobb barmit vehetsz (elofizetes, tartalom), igy eleve 25%-ot sporolsz.
- Evente vsiszadnak 5$-t (rendszeres elofizetes).
- Folyamatos versenyzessel evente 16-40$-t adnak vissza (irnak jova a szamlan, amit el lehet vasarolni).
- A tartalmaknal mennyisegi kedvezmenyek vannak (egyszerre tobb tartalom vasarlasa es/vagy mar birtokolt tartalom szam):
-- +3db = 10% kedvezmeny
-- +6db = 20% kedvezmeny
-- Mar megvelo +40 tartalom = 25% kedvezmeny
-- Meglevo osszes tartalom = 30% kedvezmeny
- Evente ketszer van 75%-os kredit kedvezmeny (100$-t kapsz 75$-ert). Ezert kesobb barmit vehetsz (elofizetes, tartalom), igy eleve 25%-ot sporolsz.
- Evente vsiszadnak 5$-t (rendszeres elofizetes).
- Folyamatos versenyzessel evente 16-40$-t adnak vissza (irnak jova a szamlan, amit el lehet vasarolni).
- A tartalmaknal mennyisegi kedvezmenyek vannak (egyszerre tobb tartalom vasarlasa es/vagy mar birtokolt tartalom szam):
-- +3db = 10% kedvezmeny
-- +6db = 20% kedvezmeny
-- Mar megvelo +40 tartalom = 25% kedvezmeny
-- Meglevo osszes tartalom = 30% kedvezmeny
Vannak valami jóárasított csomagok a tartalmakat illetően? Nem szeretnék 1-1 bajnoksághoz 20ezerért vásárolni.
\"If in doubt, flat out!\"
Jovohet hetfon ismet egy "bonusz" update, de talan/remelhetoleg, ez rendszeres lesz kethetente (ha mar az elozo neve az volt, hogy "Update 1"😉 😊 Talan valtoztatnak a strategian, hogy ne csak 3 havonta legyen hirveres a progirol (update + uj tartalmak), hanem kozben is posztoljanak roluk. Igazabol lazan megjelentethenenek olyan dolgokat, amelyek nem befolyasoljak (durvan) a szezont (fizika, autokezeles, gumi es egyebek).
Tegnap sikerült elindulnom 2 futamon is a GT3 sorozatban RUF-fal. Szerintem nincs semmi gond ezzel az autóval. A baseline beállításokkal kb. 20 kör után 1:24-es időket tudtam futni. A top versenyzőktől ez csak 2-3 mp-vel marad el, ami nekem bőven elegendő. Egy ilyen nagy létszámú bajnokság esetén az én csoportomban sem tudnak sokkal jobbat.
Az első versenyen egy roncs autót akartam lekörözni a dugóhúzóban. Direkt nagyon lassan mentem, nagy ívben kerültem, de mégis nekem jött. Én a levegőbe emelkedtem boxutcáztam aztán 2-3 kör hátrányban a 15. helyen fejeztem be a versenyt. Az orosz srác a végén elnézést kért.
A 2. futam már az elején el lett cseszve. A felvezető körben 6-7 autóval előttem megpördült egy srác a dugóhúzóban. Az előttem lévő megállt, én is megálltam, de a mögöttem lévő már belém jött, neki is nekimentek és még annak is. Tehát kb hárman nyomtak meg, még a felvezető körben. Nem hibáztatok senkit. Az autóm elvesztette az erejét kb 2 mp-vel lassabb volt mint amit tudtam volna egy ép autóval. Az irányítást nem befolyásolta a baleset, csak a sebességet. 13. lettem.
B-s jogsim van, az 1. futamon 8 incidenssel +0.04 a 2. futamon 11 incidenssel -0.03 SR-t szereztem/vesztettem. Most 2.29SR-m van.
Összességében élveztem mindkét futamot, remélem ma is el tudok indulni.
Az első versenyen egy roncs autót akartam lekörözni a dugóhúzóban. Direkt nagyon lassan mentem, nagy ívben kerültem, de mégis nekem jött. Én a levegőbe emelkedtem boxutcáztam aztán 2-3 kör hátrányban a 15. helyen fejeztem be a versenyt. Az orosz srác a végén elnézést kért.
A 2. futam már az elején el lett cseszve. A felvezető körben 6-7 autóval előttem megpördült egy srác a dugóhúzóban. Az előttem lévő megállt, én is megálltam, de a mögöttem lévő már belém jött, neki is nekimentek és még annak is. Tehát kb hárman nyomtak meg, még a felvezető körben. Nem hibáztatok senkit. Az autóm elvesztette az erejét kb 2 mp-vel lassabb volt mint amit tudtam volna egy ép autóval. Az irányítást nem befolyásolta a baleset, csak a sebességet. 13. lettem.
B-s jogsim van, az 1. futamon 8 incidenssel +0.04 a 2. futamon 11 incidenssel -0.03 SR-t szereztem/vesztettem. Most 2.29SR-m van.
Összességében élveztem mindkét futamot, remélem ma is el tudok indulni.
hát azért ebbe a RUF vs McLaren vs BMW csatába beleszólok én is,a RUF-ot is használják elegen,elsősorsban a top pilóták,jelenleg a GT3 bajnokságot (IR-ről beszélek nem a valóságba,a valóságba tudom hogy egy hulladák a gt3-as porsche) ruf autó vezeti,én a bmw-t preferálom,stabilabban tudok menni,de aki ráérez a ruf-ra tud gyorsabb lenni,spa-ba is a ruf-al 8 tizedet vertek a mezőnyre qualyn! versenyen nemtudom mennyit,de tudom hogy a top slipet ruf-al nyerték meg!