25347
  • hungary27
    Elfelejtette a real road lényegét.
  • mumus70
    A 4. körben elküldtem a csókát terepjárózni, meghúztam kicsit az egyenesben, felkínáltam neki az ívet, aztán csak 1 méterrel később fékeztem mint szoktam, meg is ette....

• RtoR
    A legjobb pontot számolja minden héten.
    Amikor piros, az azt jelenti hogy korábban kaptál már több pontot, szóval nem számolja. Ha egy következő versenyen tudod überelni az addigi legmagasabbat, akkor onnantól azt a pontszámot számítja neked a bajnokságban.
  • mumus70
    Azt észre vettétek, hogy most már valahogy értelmesebben számolja a pontokat a bajnokságban? Nem az előző, elég érthetetlen módon, hogy a pontok 50 %-ának a felének az átlaga vagy mi a szent úristen, hanem most már a ténylegesen megszerzett pontokat adja kiegészítve a jobbakkal. Pl ha az első futamon szerzek 40-et, azt adja, a másodikon meg pl 80-at, akkor feltolja 80-ra, ha ez alatt szerzek továbbra is, akkor meghagyja, ha esetleg 81-et szerzek még valamikor, akkor azt az egyet még megadja. Vagy valami ilyesmi.....
  • barni1122
    Szerintem igen, hiszen csak a sorozatot nézi, multi-class versenyeknél is mindegy, hogy milyen kategóriában mész.
  • bardocz
    Ha blancplainben majd kétféle autóval megyke mondjuk, akkor ugye mind beleszámít majd az MRP-be?
  • barni1122
    Érdemes elolvasni a leírást (description), ráviszed az egered és máris kiírja. :)
  • mumus70
    És az az állandó jelszó az a bizonyos energia ital? Fingom nincs mi a szokásos.....
  • RtoR
    Klassz ötlet, jónak ígérkezik!
  • Alexease
    Ha minimalisan mozog a kamera es eppen jo szogbol kap el mindent, akkor eleg jol tud kinezni. De eleve sokat szamit az iR-szintu reszletesseg, a texturazas es a shaderezes is. Ha ugyanigy nem lenne rajta semmi postprocess, DX11-ben sem lenne jobbb a helyezet (persze nagyobb felbontasnal es reszletessegnel gyorsabb lehetne, nagyobb texturakkal, reszletesebb shaderezessel stb).
    Azert nez ki nagon jonak, mert eppen ugy jonnek a fenyek es arnyekok, plusz eppen ott van a "tul exponalt" fix hatter egbolt-kep ahol kell. Olyan, mint ha;P
    Ez akkor lenne sokkal latvanyosabb, ha mar csak ez a bloom valoban dinamikus lenne, es minimal HDR-rel mukodnenek a sotet-vilagos reszek kozotti atmenetek. Ha a DX11-gyel mar csak ezt a kettot beepitik, nem is kellene mas (godray, lensflare, motionblur, DoF stb). Amugy is ezekkel van a legtobb "gond", mert ezekkel szoktak "ateesni" a tuloldalra;) Bar jol megcsinalva, allitasi lehetoseggek, foleg ha valoban dinamikus es mar a felhoket is beleszamolja (nem csak a feny-arnyekba, hanem a ray/flare-be is), akkor eleg latvanyos.

A CARS-ban minden van, csak kicsit szedettvettett, az AC amiben eleg jol osszeraktak a latvanyt, sok egyeni allitasi lehetoseggel.
    De az iR-be boven eleg lenne, foleg ilyen igenyesseggel, az a ketto amit irtam (bloom/HDR).
  • santibi
    Várunk benneteket ma. A szerver már megy.

• haflac
    Ez Dx 9? 7:12-nél nagyon élethűnek néz ki.
  • oneal1
    timetrial ban mennyi pontot lehet szerezni maximum?
  • bardocz
    Azért nem mindegy, hogy a negyvenedik percben körönként kapsz 3 másodpercet emiatt, miközben az elején nagyon ott voltál :) Amúgy tényleg nem kell hatalmas változtatásokat csinálni, 10 kör gyakorlás többet ér.
  • mumus70
    Mostanában elég jó a full Baseline! Csak nyomni a race gombot, aztán hajrá! Én még soha nem néztem a hülye hőmérsékleteket, meg kerékdőlést.... befordul oszt jóvan.....
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.10.22. 22:56:47
  • bardocz
    Csak olyan fura a többi szimulátor után :D Évekig működött az 5-10 fok különbség a két oldalt között, közepe meg kettő között, itt meg gőzöm sincs hogyan állítsam be a guminyomsát meg kerékdőlést hogy tényleg jó legyen :DD
  • Norbi1990
    Szerintem le kell szarni, hogy kopik a gumi külső oldala, ha így is jól be tudsz fordulni mindenhova :D
    Nekem is ilyen mindig amúgy.
  • bardocz

Na így néz ki verseny végére a gumi, elöl puhítottam a rugót, mást nem csináltam, és most nem cseréltem gumit. Illetve verseny után láttam, hogy a prosches forma sírt, hogy kilöktem, tudtam, hogy mellettem van, bár nem láttam, eszembe se jutott, hogy elkezd kifele húzódni itt. De mindegy is, nem sérült az autóm :D Azért amióta kikapcsoltam a chat-et verseny közben, nyugisabb végig, meg nem vonja el a figyelmet.
  • RtoR
    Én is így vagyok, de sajnos az endurance miatt meg kell tanulni előbb utóbb....
  • Dzsidzsi32
    Koszonom. Majd december elejen fog lejarni a promo kodom. Addig van idom :)
  • frango
    Fekete péntek környékén szokott lenni 50%-os akció az előfizetésre. Azon kívül lehet még venni 75 dollárért 100 iracing dollárt és 20-ért 25-öt.
  • thedriver
    Fekete pénteken mindig szokott lenni 1 éves előfizetés 49 dollárért.
    Ez kb. még 4 hét.
  • Dzsidzsi32
    Mikortajt lesz meglevo tagoknak is kedvezmeny? Most meg csak a 3 honapos promo koddal vagyok , de szeretnek majd az evesre elofizetni. Nagyon megtetszett az Iracing. Road-on a gt1 nagyon tetszik. Most gyurom az ovalt , hogy meglegyen a C liszensz es akkor majd Dallara winter series :)
  • Alexease
    Uj promo, 1$-ert 1 honap:)
    PROneDollarOneMonth
  • bardocz
    Én jobban örülnék, ha egybe megkapnánk mindet a 15$-ért :P
  • bardocz
    Ezen a pályán percenként majdnem két liter :)
    Stab igazából az alapon van, a rugókat puhítottam. Na ha még megyek versenyt ezen a pályán próbálkozok vele. Mondjuk GT1-ben is így fogyasztottam a gumit kb. Szerintem ez a része még rossz mindig a játéknak, nem hinném hogy ez túl extrém kerékdőlés lenne.
  • mumus70
    Mondjuk nem lenne rossz, ha a Nord részt külön árulnák, én biztos nem venném meg, soha nem tudott meghatni az a pálya..... hiányzik mint egy púp a hátamra.....
  • GeriDoc
    Az jó sokat eszik. Ruf-nál 46+25 liter. Annál a kerékdőlésnél csak annyira melegedjen a széle, ott valami nagyon el van b...va. A stabilizátor nem okvetlen jó, ha nagyon lágy. Kicsit keményítsd vissza, lehet úgy jobban fogja terhelni a gumit kanyarban.
  • hungary27
    Fórumon olvastam, hogy ez az új "physics-based rendering" első pályája. Tényleg jó, fotórealiszikus, de azért valahol fakónak tűnik és ez nem volt jellemző. Ja és a fák sem tűnnek szebbnek. :)
  • oneal1
    jaaaa értem köszi:)
  • mumus70
    Nem a levegőbe beszél, azt viszont pofátlanul és tiszteletlenül teszi! Legalább is amíg nem ő xart a világra, addig nekem itt ne öcsémezzen le, mert ilyen öcsém lenne, már nem lenne! Tudtommal én is megadom itt mindenkinek a tiszteletet ismeretlenül is, egészen addig amíg..... már néhány percig tapasztalhattátok amíg nem lett törölve a reakcióm egy hasonló fickónak......
  • Alexease
    Lehet, hogy nincs rajta DX11 es extras postprocess cuccok, de reszletessegben, technikailag, minosegben meg mindig toppon vannak! De ez tiz-tizen eve is igaz volt meg a Papy idokben.
  • bardocz
    Ott nem lehet fullra tankolni, 56 liter megy bele, és 35-öt tankolok rá féltávnál, így marad +1 körre elég.
  • bardocz
    Hát a Fordnál nekem a fél versenyen többet kopik :D Mondjuk most bejött, simán ledolgoztam a hátrányt, és visszaelőztem őket. Hátul már minimumon van az arb, elöl meg majdnem, akkor gondolom inkább már a rugókkal kéne babrálni, meg a dampert lejjebb venni. A verseny végén az utolsó kanyart úgy csúsztam végig, semmi drift, csak sodródás kifelé. 2,1 és 1,4 a kerékdőlés amúgy most asszem. Az is lehet, hogy kicsit agresszíven vezetek és amiatt eszi a gumit.
  • oneal1
    tehát akkor blancpain sprinten senki nem áll kis boxba?

vagy vannak akik taktitáznak azért?
  • Alexease
    Azert a te stilusodon is lehetne mit reszelgetni (vagy vastagon faragni:P):)
    Ha elolvastad volna amit ir, lenyomott o is ~300 futamot, nem csak ugy a levegobe beszel.

Amugy nem ertem miert kell azonnal lazadozni es hozongeni, ha valakik egy topicban otleteznek egy programmal kapcsolatban, megemlitik milyen jo lenne ez vagy az. Ettol meg nem lesz benne semmi, ez csak beszelgetes.
  • ozoli78
    sprinten nem cserél senki gumit
    birja az
    egy tankot 110 litert simán ki lehet kocsikázni egy sett gumival
  • hungary27
    És eltolták decemberre. :)
  • RtoR
    Ez az. Fel nem fogom, miért gondolják néhányan, hogy mert nekik nem tetszik ez az, és nem fizetnek elő, az iracing a csőd szélén tántorog...
    Fura népek vannak.
  • RtoR
    ezt a stílust vidd oda vissza ahonnan jöttél. Nem vagy iracing előfizető, sose próbáltad, és ilyen stílusban osztod itt az észt.
    Kár hogy a totyik gazda is így van vele, különben az ilyen hsz-ek rövid úton a feledésbe merülnének....