iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
integra min 1.5 milla(csotány),gumik 150 000 futómü 200 000ft
pályanap 40 000/nap
amugy az EP3 veri az integrát gyári kivitelben persze félre ne érts az inti is isten
drága mulatság azért a pályázás
ha töröd akkor meg ...
persze élményben köze nincs egymáshoz a kettőnek
tudom mert intivel mentem már ringen isten király
ezzel csak arra mutatnék rá hogy nem olyan drága az iR
nem beszélve ha tudsz venni használt accountot 25-30000 ért már lehet kapni ,
szinte full road accountot
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2014.10.06. 19:53:14
\"If in doubt, flat out!\"
iracing the 'real' race.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
iracing the 'real' race.
Kiprobaltam ismet, aztan ennyi, ugy dontottem szemtelenul draga, nem.erdekel.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
SEASON 4 - ONLY SIX WEEKS - PLEASE READ
Good day!
We have decided for several reasons to move our 4 official seasons closer to a calendar basis. The seasons will still be the normal 13 weeks with 12 weeks of official racing and a "fun" week in which we deploy a new software update 4 times per year. Note: The seasons will not line up exactly with the calendar because for example we do not want to be deploying builds over the holidays and on New Year's Eve.
The seasons will instead end about two or weeks before each calendar quarter end. Roughly March 15, June 15, Sept 15, and December 15. (Again not exactly those days).
In order to make this change season 4 will be shortened dramatically. It will only be six weeks of official racing. (Schedule below). Race participation credits will still be in effect. You will qualify for participation credits by racing five out of the six weeks. There also will be ONE drop weeks for this shortened season 4. Also the Pro Series will be normal 12 weeks although we may shorten that a bit to 10 weeks. More on that from the competition committee will be sent to the drivers shortly.
I think with this schedule loosely following the calendar quarters it will be easier to understand and a little less awkward.
Good iRacing!
Tony
2014 - Season 4 "One Time" Abbreviated Season.
[10/21 S3w13 deploy build - "fun week"
10/28 S4 w1
11/04 S4 w2
11/11 S4 w3
11/18 S4 w4
11/25 S4 w5
12/02 S4 w6
12/09 S4 w7 deploy build - "fun week"
Utoljára szerkesztette: thedriver, 2014.09.29. 20:17:49
beszéljük meg mikor tudsz feljönni ts re
Ami MINIMUM kell a dinamikus idojarashoz, es ami meg nincs es/vagy folyamatosan keszul: "vegleges" gumifizika (utoljara 2015 tavaszra igerte), uj surface modell, DX11, dinamikus napszak uj bevilagitassal, azan johet az eso es a tobbi.
Az Williams F1 regebbi, igy teljesen jo. Nekem tetszik, jo F1-es erzest ad. Persze versenyben kiautozni mar maskerdes, ahhoz keves vagyok:D
Elvileg/talan meg az iracers.hu-n van lehetoseg kiprobalni, probalj veluk beszelni.
Ha nem, elvileg.talan kesobb lesz hivatalosan is "ingyen" teszt az iR-nel.
Az uj F1-ekrol teljesen csend van, nem hinnem hogy lesznek. Azokoz sok uj fizikai modellt kellene legyartaniuk (hibrid rendszerek). A iR nem fogja kamu dolgokkal megoldani.
Amire lesz 24 oras lehetoseg, addigra lesz majd dinamikus napszak is.
A napszak váltás elengedhetetlen a 24 órás versenyhez ,mert azért vilagosban vegigtolni egy 24 órást az elég gáz lenne.
Még kéne valami dinamikus napszakváltás és akkor elég jó móka lesz a Nord + pilóta cserével.
Egyébként mennyi autót tudna felengedni a mostani rendszer, ha nem nézzük a pit-ek számát?
En inkabb azon izgultam, hogy talan sokkal korabbi tervek alapjan jott ossze a hetvegi verseny szponzoracio es a palyak, es talan a GP palyat kiadjak a hetvegere;P Nord-ot nem, mert az tuti ido, az logikus hogy 2015 kozepe vagy vege.
De persze igy is az egyik legjobb hir az utobbi idoben, azert Nord eleg komoly cucc!
http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/the-nurburgring-is-coming-to-iracing
Azt, amit ozoli78 mutat a videóban a "Force factort", azt szeintem a legjobban az rFactor2-ben jelenítik meg. Ott mutatja konkrétan a görbét, ahogy változik.
nem fog kis nyomásra reagálni a fék
de itt meg is mutatom 2:20 tol
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2014.09.17. 09:03:27
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2014.09.17. 06:15:52
Utoljára szerkesztette: Mik, 2014.09.16. 21:58:26
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mi az ajánlott FFB min. forcera, mert én csak behúztam az alap erősség 33%-ára azt annyi.
Mik#15791: Jól kell beállítani a fékerőt. Versenyen nem árt menet közben is állítani. Meg én a gumik "hangerejét" is feljebb állítom, hogy jobban halljam mikor kezd el visítani. Amúgy meg csak gyakorlás kérdése, meg azé, hogy ne akarj minden áron minél később fékezni. Pár féktávon az is kifizetődő, ha fékezés előtt elveszed a gázt és csak gurulsz és utána fékezel(Persze ez beállítástól is függ, hogy milyen hatékony).
(Aztán, ha hülyeséget mondok keményen javítsatok ám ki! Nehogy rossz irányba vigyek el valakit.)
Utoljára szerkesztette: frango, 2014.09.16. 19:22:42
azután eszembe jut Tomi és el megy még az élettől is a kedvem <#nyes>#nyes>
Akkor azt mivel magyarázod ,hogy Szabó Tomi egy régi laptopról átlag fps 1300 as felbontásban 50(nem stabilan) momo 270 fokos kormánnyal GT3 ban ott van a top 5 ben a ruffal?<#nyes>#nyes>
A másik ki milyen tehetséges ki hogy érzi/látja az apexet.
Én annak is örülök ha 0.8-1 mp re megközelítem az elejét, de ez is pályától függ.
Pl phillip islandon 4-5 tizedre voltam az elejétől.Spa ban pedig a hossza miatt gondolom 1.5 mp re.
A dfgt ben használsz squash labdát?
Jó nem akarok én ilyen Iivonen-féle időket menni(Bár jó lenne.), mert telemetriát nem nézek, se setupolni nem tudok, meg finn se vagyok, de azért 1mp belül már simán kéne menni. A nem prok közül a jobbak olyan 21 elejét/közepét mentek legjobb időnek versenyen. Időmérőn meg ~1mp-el jobbat. Ezekhez megint 1mp lemaradásom van. Átlagban kerek 23.0-át mentem. Ja és ezt úgy, hogy előttem senki nem volt csak, amikor lekörözgettem...
Nem tudom... Ha nem eröltetném ezt a GT3-mat már szerintem(még ilyen kevés futammal is, amit megyek) 3000 irating körül járnék és nem kellene roncsderbiznem állandóan.
Iivonent pl. néztem, hogy megy a mekivel. T1-ben vagy 2-3 tizeddel gyorsabb lehet. Azt se értem, hogy hogyan veszi be úgy. Kb. nem is fékez semmit, mégis simán elfordul. T2-ben driftel. T3-ban megint olyan rövid féktávot vesz, hogy csak néztem és mégis simán elfordul és a gumikat se melegíti el. Ezután már totál átlagosan megy. Szerintem a pálya többi szakaszán kb. tudok én is olyan tempót.
Ha megnézed az ufók sem mennek qualis időket futamon márcsak a súly miatt sem.Juliant néztem versenyen és 6-7 tizeddel ment rosszab időket a legjobbjának ruffal.A 21 alja jó idő ,versenyen sem rossz a 22.0
Én mindig az átlagomat szoktam nézni.
Esetleg nálad gyorsabbakat meg kell nézni hoy mennek,brass monkeyvel meg a valtasokat is látod.
Most van olyan, hogy ennyire nem fekszik nekem a GT3? Azt a 2 mp lemaradást se tudom felfogni, hol lehet... Jó t1-2-3-ban(Mid-Ohio) hagyok időt, mert azokban vágom, hogy lassabb vagyok, de azért 2mp? Tuti, hogy van valami magic, mert ekkora s.ar nem lehetek...
tudom hogy nem nagy dologról van szó,meg ez csak hab a tortán mert baromira lesz*** hogy néz ki a setupolás közbe a menü,csak egy példát hoztam fel a "tempóra"
Utoljára szerkesztette: richardiracing, 2014.09.15. 20:06:38
Neha remenykedek egy meglepo es fordulatos nagy nyitasra az iR-tol, meg ha nem is bizom bennuk:P Azert nagyot kaszalnanak, ha ebbol egyszer lenne valodi offline is (Steam-es, online-os, regisztralos, de elofizetes nelkul), AI-val, sajat szerver lehetoseggel. Az iR online megmaradna a kemeny magnak es aki azt szeretne, es rafekudnenek a bovebb es valtozatosabb tartalomszolgaltatasra.
Most mar az auto mukodesehez szukseges legtobb dolog, ami eddig hianyott es hatraltatta a tartalmakat es fejleszteseket, mar meg van. Amit talan elbuknanak az elofizeteseken, talan bejonne a tartalom szolgaltatasokon. Ilyen koritessel es profizmussal azert ez eleg komoly program, ha tudnak hasznalni az emberek offline es free online, 4-5 tartalmat tuti megvennenek evente. Az bo 1 jatek arra, az csak eleg egy-egy felhasznalotol?! "Kezelfoghato" dolgokert (ami igy hulyen hangzik:D) konnyebben fizet az ember, mint online elofizetesert (foleg, ha nem hasznalja, nem erdekli).
Meg ha egy bajnoksanak a komplett versenynaptar osszeallitasa, emberenkent hirtelen komoly penz is lenne, valszeg lennenek ligak, amelyek atallnanak az iR-re. Es ez egyszeri osszeg. Es nem is kell azonnal.
Persze..., mar megint almodik a nyomor;DDDD