25347
-
barni1122 #17801 Szoros lett a befutó, picit meg kellett pöckölni a kollégát. Ezért nem kaptam x-et.
Utoljára szerkesztette: barni1122, 2015.10.31. 19:18:04 -
#17800 Tegnap este Vette-Spa kombón fél óra alatt teljesen elfogyasztottam a gumikat, elöl -2.2-es kerékdőléssel, ami szerintem egy ilyen autónál amúgy teljesen jó érték. Most kipróbáltam -1 fokos dőléssel, vicc, nem elég, hogy gyorsabb, a kopás is jobb, úgy tűnik ezt még az ntm megjelenése óta nem tudták javítani :D -
Dzsidzsi32 #17799 :D :D Vagy amikor kezd utolerni,elfustolni a motort,es eltuntetni benne :D -
RtoR #17798 -
mumus70 #17797 Egyszer csak el kellene haladnia mellettem a lekörözésnél! Hupssz! Bocsikasorry! -
ozoli78 #17796 Ha már Team Redline :D
Ebben a csapatban van benne Max Verstappen is
Tema Redline
-
RtoR #17795 -
RtoR #17794 Valahogy csak kiütnénk -
mumus70 #17793 Behúzta az 5. VB címét, és bezsebelte a 4000 dolcsit...... ki kéne hívni, bár nekünk elérhetetlen a Pro licensz..... :D
-
endy papp #17792 Már rég így van
Én már versenyt is adtam fel miatta úgy beszorult a star mazda elejébe,az óta kerülöm őket ,de ennek már talán 1 éve is van.
Érdekes hogy az is ezen a pályán volt ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.10.29. 19:35:36 -
RtoR #17791 Eh, mostani versenyből kiderül, mennyire jó a fizikai modell. Rajtnál beakadt a bója az első szárnyba, egy körig utazott velem, buktam is pár helyet abban a körben. De a lényeg, frankón mozgott, bal kanyarban csúszott jobbra, ahogy kell, és fordítva. Aztán végre kiesett....
A bója és a fizika. -
RtoR #17790 Ez a Dallara Dash nagyon frankó. Most ráadásul nem is ovál, laguna játszik, érdemes kipróbálni mindenkinek aki bírja az open wheelt. -
#17789 Koszi, kitettem banner ala! -
mumus70 #17788 Hát az egyik kolléga igen sajátosan és rugalmasan kezelte a pálya határait, csak úgy tudott megelőzni.... no comment! Én valahogy mindig betartom az íratlan szabályt, és igyekszem betartani a pálya vonalakkal megjelölt határait, még ha nem is büntetnek érte. Mert így tanultam meg..... Hogy hol történt az eset, nem jelölöm meg, mert szeretem ha végignézik a videóimat!
-
Pitti #17787 És valóban működik, köszönöm szépen -
santibi #17786 Van nekem 100 db. iRacers fórum. -
#17785 Nálam ez működik: PR-RINGEXPO2015 -
Pitti #17784 A 3 hónapos free promo kód új belépőknek már lejárt vagy nincs már, vagy van újabb? Nekem nem fogadja el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"PR-BLANCPAIN2015" -
RtoR #17783 williams nincs meg? Pontosan így van ahogy mondod. Egyszer megszámolom már mennyi állítási lehetőség van benne, de szerintem 80 körül biztos. Nem is adja ki senki a setjét, már ha van neki. Az időkből pontosan látszik, kinek van valamiféle setje, kinek nincs. Odáig eljutottam már, hoyg csak 3-4 másodpercre vagyok a jó időktől(néhány pályán csak), ha a megfelelő base setet választom (low, mid, high), és ici picit kavarok benne. -
#17782 mindig elfelejtem, milyen izzasztó tud lenni ez a GT1 :)
letoltam 2 futamot, iszonyat jó csaták voltak -
#17781 0Itt valahogy lehet jobban mérgelődök ilyeneknél, mert amúgy hozzászoktam a normális közösséghez. Máshol meg lehet egy ja, ismét kiabsztak, whatever. -
#17780 De amugy tenyleg abszolut korrekt a tobbseg...de azert itt is tortentntek hulye esetek...de mondjuk ez benne van... -
#17779 Nem tudom h megy ez ,de aki lebombazott annak 3000 feletti IR je volt...2-en voltunk kb D-sek -
#17778 Az biztos nem, mert engem az érdekelne. Nagyon is. Inkább kiszúrják a szemünket valami GT3-mas csodával... :)
Alexease#17774: Jó, de a mekinél most speciálisabb a helyzet, mint a többi csapatnál. -
#17777 Rookie szériák kb olyanok lehetnek, mint máshol a public szerverek. Igaz rég mentem ott is, meg máshol publikon, de ilyen emlékeim vannak :D -
#17776 hát most a legmagasabb splitbe rakott már legutóbb mazdával...de úgy lebombáztak h csak na...:) -
ozoli78 #17775 probáld ki a cadillacet :D
Jo kis gép alap pályán megy a héten föl is tudod tornászni a héten C re.
Gyűjts iRatinget és kikerülsz a darálóból. -
#17774 Egy F1-es autot teljesen mindegy milkor csinalnak meg, az mar a kovetkezo heten "elavul":) Ha lesz vele verseny (es valszeg lesz:D), gondolom nem eresztik ossze a Williams-szel, igy "marka kupa" lesz, ugy meg mindegy, hogy az igazihoz kepest mit tud.
En arra leszek kivancsi, hogy milyen szinten lehet majd "belenyulni" a motorvezerlesbe? Ha expert iR stuilusban raknak ossze az autot (leprogramozva mindent, allitasi lehetoseggel), akkor 8-10 kepernyos lenne a setup resz:DDDD De ertelme sincs, mert az emberek 99%-a valszeg csak nezne ki a fejebol;P -
ozoli78 #17773 "Állmodj királylány" :D -
mumus70 #17772 A Formula Renault esélyes a kövi szezonra talán.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.10.28. 21:15:14 -
#17771 Ezen a héten Laguna Seca van. :) -
#17770 oválozni még nem volt merszem:)
amúgy most nézem h D licenszes lettem közben :) hát ezért sok mindent nem kellett tenni:)
-
#17769 Adnak ki autót még idén? Az F1-es meki van írva idénre, de ahogy nézem az a gép hétről-hétre változik, így gondolom nem sok értelme van akár infókat is gyűjteni róla... -
mumus70 #17768 És az ilyenek miatt vétlenül beszerzett x-ek miatt szoktam agyvérzést kapni! 18 ISR helyett ad kettőt, önhibán kívül! Arról már nem is beszélek, hogy a futam végén félreállva, ESC-elés közben feszt is beléd száll még valaki mert qvára lexarja a saját x-jeit..... -
#17767 Próbáld ki a Dallara Dash-t. Elég jó futamokat lehet futni, csak ki kell kerülni a baleseteket. :) Minden órában kezdődik, se SR-t se iR-t nem számol. -
mumus70 #17766 Az ilyenekről szoktam beszélni...... -
#17765 jaaaaaaa, mazdán ott lehet találkozni pár madárral! :)
mondjuk ugyanakkor nagyon jókat is lehet csatázni!
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.28. 19:43:28 -
#17764 mazdázok..
.a warmup-okon practicen is tök jókat csatáztam...így azért könnyebb kivárni h megint verseny legyen -
#17763 3 months free league...:) -
#17762 néha beesik ilyen sajnos...:S
melyik széria?