25347
  • barni1122
    Szoros lett a befutó, picit meg kellett pöckölni a kollégát. Ezért nem kaptam x-et.

Utoljára szerkesztette: barni1122, 2015.10.31. 19:18:04
  • bardocz
    Tegnap este Vette-Spa kombón fél óra alatt teljesen elfogyasztottam a gumikat, elöl -2.2-es kerékdőléssel, ami szerintem egy ilyen autónál amúgy teljesen jó érték. Most kipróbáltam -1 fokos dőléssel, vicc, nem elég, hogy gyorsabb, a kopás is jobb, úgy tűnik ezt még az ntm megjelenése óta nem tudták javítani :D
  • Dzsidzsi32
    :D :D Vagy amikor kezd utolerni,elfustolni a motort,es eltuntetni benne :D
  • RtoR
  • mumus70
    Egyszer csak el kellene haladnia mellettem a lekörözésnél! Hupssz! Bocsikasorry!
  • ozoli78
    Ha már Team Redline :D
    Ebben a csapatban van benne Max Verstappen is
    Tema Redline

• RtoR
  • RtoR
    Valahogy csak kiütnénk
  • mumus70
    Behúzta az 5. VB címét, és bezsebelte a 4000 dolcsit...... ki kéne hívni, bár nekünk elérhetetlen a Pro licensz..... :D

• endy papp
    Már rég így van
    Én már versenyt is adtam fel miatta úgy beszorult a star mazda elejébe,az óta kerülöm őket ,de ennek már talán 1 éve is van.
    Érdekes hogy az is ezen a pályán volt ha jól emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.10.29. 19:35:36
  • RtoR
    Eh, mostani versenyből kiderül, mennyire jó a fizikai modell. Rajtnál beakadt a bója az első szárnyba, egy körig utazott velem, buktam is pár helyet abban a körben. De a lényeg, frankón mozgott, bal kanyarban csúszott jobbra, ahogy kell, és fordítva. Aztán végre kiesett....

A bója és a fizika.
  • RtoR
    Ez a Dallara Dash nagyon frankó. Most ráadásul nem is ovál, laguna játszik, érdemes kipróbálni mindenkinek aki bírja az open wheelt.
  • Alexease
    Koszi, kitettem banner ala!
  • mumus70
    Hát az egyik kolléga igen sajátosan és rugalmasan kezelte a pálya határait, csak úgy tudott megelőzni.... no comment! Én valahogy mindig betartom az íratlan szabályt, és igyekszem betartani a pálya vonalakkal megjelölt határait, még ha nem is büntetnek érte. Mert így tanultam meg..... Hogy hol történt az eset, nem jelölöm meg, mert szeretem ha végignézik a videóimat!

• Pitti
    És valóban működik, köszönöm szépen
  • santibi
    Van nekem 100 db. iRacers fórum.
  • hungary27
    Nálam ez működik: PR-RINGEXPO2015
  • Pitti
    A 3 hónapos free promo kód új belépőknek már lejárt vagy nincs már, vagy van újabb? Nekem nem fogadja el.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "PR-BLANCPAIN2015"
  • RtoR
    williams nincs meg? Pontosan így van ahogy mondod. Egyszer megszámolom már mennyi állítási lehetőség van benne, de szerintem 80 körül biztos. Nem is adja ki senki a setjét, már ha van neki. Az időkből pontosan látszik, kinek van valamiféle setje, kinek nincs. Odáig eljutottam már, hoyg csak 3-4 másodpercre vagyok a jó időktől(néhány pályán csak), ha a megfelelő base setet választom (low, mid, high), és ici picit kavarok benne.
  • oneal1
    mindig elfelejtem, milyen izzasztó tud lenni ez a GT1 :)

letoltam 2 futamot, iszonyat jó csaták voltak
  • bardocz
    0Itt valahogy lehet jobban mérgelődök ilyeneknél, mert amúgy hozzászoktam a normális közösséghez. Máshol meg lehet egy ja, ismét kiabsztak, whatever.
  • barcalaci84
    De amugy tenyleg abszolut korrekt a tobbseg...de azert itt is tortentntek hulye esetek...de mondjuk ez benne van...
  • barcalaci84
    Nem tudom h megy ez ,de aki lebombazott annak 3000 feletti IR je volt...2-en voltunk kb D-sek
  • frango
    Az biztos nem, mert engem az érdekelne. Nagyon is. Inkább kiszúrják a szemünket valami GT3-mas csodával... :)

Alexease#17774: Jó, de a mekinél most speciálisabb a helyzet, mint a többi csapatnál.
  • bardocz
    Rookie szériák kb olyanok lehetnek, mint máshol a public szerverek. Igaz rég mentem ott is, meg máshol publikon, de ilyen emlékeim vannak :D
  • barcalaci84
    hát most a legmagasabb splitbe rakott már legutóbb mazdával...de úgy lebombáztak h csak na...:)
  • ozoli78
    probáld ki a cadillacet :D
    Jo kis gép alap pályán megy a héten föl is tudod tornászni a héten C re.
    Gyűjts iRatinget és kikerülsz a darálóból.
  • Alexease
    Egy F1-es autot teljesen mindegy milkor csinalnak meg, az mar a kovetkezo heten "elavul":) Ha lesz vele verseny (es valszeg lesz:D), gondolom nem eresztik ossze a Williams-szel, igy "marka kupa" lesz, ugy meg mindegy, hogy az igazihoz kepest mit tud.

En arra leszek kivancsi, hogy milyen szinten lehet majd "belenyulni" a motorvezerlesbe? Ha expert iR stuilusban raknak ossze az autot (leprogramozva mindent, allitasi lehetoseggel), akkor 8-10 kepernyos lenne a setup resz:DDDD De ertelme sincs, mert az emberek 99%-a valszeg csak nezne ki a fejebol;P
  • ozoli78
    "Állmodj királylány" :D
  • mumus70
    A Formula Renault esélyes a kövi szezonra talán.
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.10.28. 21:15:14
  • hungary27
    Ezen a héten Laguna Seca van. :)
  • barcalaci84
    oválozni még nem volt merszem:)
    amúgy most nézem h D licenszes lettem közben :) hát ezért sok mindent nem kellett tenni:)
  • frango
    Adnak ki autót még idén? Az F1-es meki van írva idénre, de ahogy nézem az a gép hétről-hétre változik, így gondolom nem sok értelme van akár infókat is gyűjteni róla...
  • mumus70
    És az ilyenek miatt vétlenül beszerzett x-ek miatt szoktam agyvérzést kapni! 18 ISR helyett ad kettőt, önhibán kívül! Arról már nem is beszélek, hogy a futam végén félreállva, ESC-elés közben feszt is beléd száll még valaki mert qvára lexarja a saját x-jeit.....
  • hungary27
    Próbáld ki a Dallara Dash-t. Elég jó futamokat lehet futni, csak ki kell kerülni a baleseteket. :) Minden órában kezdődik, se SR-t se iR-t nem számol.
  • mumus70
    Az ilyenekről szoktam beszélni......
  • oneal1
    jaaaaaaa, mazdán ott lehet találkozni pár madárral! :)
    mondjuk ugyanakkor nagyon jókat is lehet csatázni!
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.28. 19:43:28
  • barcalaci84
    mazdázok..
    .a warmup-okon practicen is tök jókat csatáztam...így azért könnyebb kivárni h megint verseny legyen
  • lac coo
    3 months free league...:)
  • oneal1
    néha beesik ilyen sajnos...:S

melyik széria?