iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg különben az LMP1 is pont annyira érdekel mint mondjuk egy budapesti közületi telefonkönyv kiolvasása.... :p
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.01.12. 19:43:59
Szerinted mi fog történni? :p Jön a sok NFS - Forza - Gran Turismo huszár, tolja az ingyenes AI módban, majd mivel ugye ez mégis online versenyekről szól, hát be is fizeti magát (hiszen ez a végső célja az IR-éknek, bevonzani az arcade - PS - Xbox vitézeket) Na, és onnantól indulj online, neked megszokott színvonalon.... Hát segítek, ott nem fogsz többet végig menni sehol 30 X nélkül..... :p ;)
bardocz
Több LMP1-es autót is terveznek bele.
AI azt nem fogja befolyásolni, aki versenyezni akar, nem tudom ezért minek lemondani az előfizetést.
lac coo
Kapasbol nem sajnalnam a penzt tartalmakra...;)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jaja, vagy esetleg végre beletalálni a BoP-ba a GT3-asoknál, hogy ne Merci kupa legyen. Jelenleg pl. Audival az esélytelenek nyugalmával lehet elindulni.<#falbav>
Vagy csinálni fix setupos szériákat. Sokkal többen mennénk, ha nem lenne 1s egy jó setupban, amit csak rengeteg menéssel találnánk meg, amire viszont nincs idő. És ezek gyakorlatilag meg vannak, csak élni kellene velük.

Laccoo: Előfizu nélkül...<#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.01.12. 13:56:45
tobias88
Én meg úgy vagyok vele hogy mi a fenének? Kb ugyan az mintha a WOW-ot megcsinálnák offline-ra is (lehet hogy van), semmi értelme. Inkább dolgoznának más dolgokon. Nem sok van, de azért mondjuk egy esőt simán bele lehetne tenni a programba (napszak váltás ugye folyamatban, gyakorlatilag csak az hiányzik) ugyan annyi fejlesztéssel mint egy jó AI-t. (igaz, ahogy néztem elvileg az is tervben van)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.01.12. 10:15:37
lac coo
Nem az a lényeg lesz-e AI vagy sem, hanem hogy megy e a dolog offline, előfizu nélkül ....

Engem meg pont ez vonz. Szarrá vásárolnám magam... De hol a hír, tényleg igaz?
Na, bejelentették idén lesz AI..... Még jó hogy lejár az előfizum. Nem hosszabbítok, inkább eliszom, a fegyver élesítve a HC Sim rajongók lábon lövésére.... :p
Alexease
Most vegulis a gumi tormelek tavoli mintazataval van gondod?

Nalam is ilyen (nVidia 780GTX, friss driver, de korabban is ilyen volt, minden driver-rel); de nalam ki van kapcsolva es/vagy le vannak huzva a reszletessegek es az osszes soft es AA szuro.
Tippem szerint azok maitt lehet iylen.
Ha friss telepitesed van es/vagy driver, akkor talan a videokartya driver AA beallitasai fixaljak/felulirjak az iR beallitasait?!
Vram nemhiszem 8gb-nak a toredeket hasznalja. Windows creators update nem okozhatja? Kb akkoriban frissithettem ra amikor megjelentek a gondok.
Kep

tobias88
" Nemtudom mennyire latszik a videon ahogy kozeledek folyamatosan tunik el."
-
Vram-od nem telik meg ugye? Így hirtelen arra tudok gondolni, hogy az alacsonyabb felbontású textúra még befér, de a magasabb már nem, így amikor közel érsz akkor nem tudja renderelni azt a részt
lac coo
Ha tiszta palyan nincs, gumizotton meg igen, akkor mi lehet....? :))

Kiprobaltam a gumitormelek kapcsan a clean palyat es ott nem jelentkezik a hiba viszont ha visszateszem felgumizottra ujra elojon. Az nvidia driverekben nem allitgattam semmit es azota volt egy windows reinstall is driver csere is es nem segitett. Nemtudom mennyire latszik a videon ahogy kozeledek folyamatosan tunik el. Nemhiszem hogy normalis jelenseg.

Norbi1990
Nem gumitörmelék. 1. képen ha távolabbi részeket nézed akkor láthatod miről van szó.

@Zolko86
Nvidia driverbe az alapértékeket próbáltad már visszarakni?
Az gumitörmelék. Lehet most vetted fel mediumra a particles-t. Low-n nem jelennek meg.<#wink>
Igen a fekete pottyokre gondolok, csatolok egy videot ahol remelem jobban latni.
//www.youtube.com/embed/5nGo3g0mypE

bardocz
Ha a kis fekete pöttyökre gondolsz, akkor az a gumitörmelék. Ha nem, akkor elnézést, de én sem látok mást ami fura lenne. Mondjuk az első képen a boxból kijövet furák, mert nem tudom ha árnyék, akkor minek az árnyéka.
Segíts, mit kell nézni?<#fejvakaras>
Sziasztok szeretnek tanacsot kerni. Par hete fura grafikai hiba jelent meg a jatekban. Friss rendszer ujratelepitessel probalkoztam de nemsegitett. Probaltam regebbi grafikus driverrel de az sem oldotta meg. Talalkozott mar valaki hasonloval? (win 10 pro 64bit 6700k 1070gtx)
Koszonom elore is az otleteket.
Kep1
Kep2

Ginger17
Igazából pont ez az egyik bajom, hogy a speedtest.net-en konkrétan 3-4 a ping... amerikai szervereken 150 körüli. Erre nem lehet reklamálni, azt mondja majd a Digis szaki, hogy örüljek neki, mi a bajom ezzel. Ez még jó is lenne az iracingnek, én azt nem értem, hogy 5-6 perc játék után kezd 66-os pingről elszállni az egekbe a latency... úgy, hogy 99-100 a kapcsolat minősége, mégis letilt a szerver.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

tobias88
56 az kellően borzalmas, hiába google.com a cím az elvileg magyar szervert fog elérni kivételesen (de google.hu-val is próbálhatod). Nekem wifit használva 15-25ms a google.com. Kábelen ez kb 5ms szokott lenni Pesti gépnél

- Próbáltad router nélkül?
- Esetleg a dns lehet nem az igazi (bár az furcsa lenne, ha ez okozná) Nem tudom milyen szolgáltatód van, de nekem a telekomé haldoklott így a publikus googlet használom

Ha minden kötél szakad, hívd ki a szerelőt és ne hagyjad hogy a saját oldalukon mérje a pinget, hanem mondjuk mérjétek a speedtest.net -en
Ginger17
Próbáltam megint egy versenyt. El sem jutottam a qualiig... amikor fellépek 122 a ping, normál latencyvel. Mentem 2 kört... 158 a ping sárga latency csúszkával. :( Ejj...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Ezt kipróbáltam. Ezt az ötletet is köszönöm. A ping google.com 56-os pingeket mér 0% adatvesztéssel.
Azt figyeltem meg, hogy egy darabig 125-166 közötti pingeket ír az iracing, utána sem lesz több, de a latency elkezd felfelé ugrálni és ez egyre durvul, míg a qualira lépve gyakorlatilag átlépi a megengedett küszöböt - a pingek ekkor sem magasak.

Ginger17
Mindenképpen szólok nekik
Köszi az ötletet!

tobias88
Command line-ból csináltál már ping tesztet?

https://www.youtube.com/watch?v=yDq4qp-oPCM

Érdemes hosszabb tesztet csinálni, pl:
ping google.com -n 500

És ott látni fogod ha gond van
Szolgáltatót hívd fel. Nekem kétszer volt ilyen a 4 év alatt. Nekik kell valamit molyolni vele, és egy csapásra megoldódik. Szerencsére akit én kifogtam, bár eléggé idegbeteg módon tájékoztattam a problémáról, de egyből vágta mi van. Meg is oldotta.

iracing the 'real' race.

Ginger17
Azaz van nekem is.
Csak így minek. :P
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2017.12.24. 11:31:38

lac coo
Amugy milyen 50%-os kedvezmenyed van ?
Nekem most decemberben csak a nagyonfidesz regi alofizetesemre adott 3 honap 50%-os kedvezmenyt....

Ginger17
Néztem én már mindent Norbi. Kezdetben a ping 33-150 közötti, semmi bajom vele, főleg a holland edzős szervereken... a versenyre (amikor már ugye áttesz az edzésről) viszont felszalad a latency mérő és ezért vág le a rendszer... a rajt előtt. Próbálgattam reggel a FUN szervereket (rengeteg indulóval, ahol az ausztrálok 300-as pingekkel rohangálnak gond nélkül), most ott tökéletes volt. Lehet, hogy estére hülyül meg az egész. A szolgáltatónál még reklamálni sem tudok, mert feléjük max fel-le sebesség mellett is 3-4 a ping... erre mit reklamáljak?
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2017.12.24. 11:30:24

Norbi1990
Gondolom a modemet már újraindítottad.
Nekem is volt ilyen, és egyszercsak megoldódott. A szolgáltatónál lesz szerintem a probléma.
Pingtestet nézzél meg mondjuk hollandia meg amerika felé.
Ginger17
Elnézést, némi (rutin - kiegészítő) info még...
Nem a router a ludas (kihagyva a rendszerből is fenál a probléma), illetve egyes szériák szerverein kifejezetten magas 333-as ping mellett pitos színű a latency mérce, más szervereken 125-ös ping mellett is zöld marad.

Mondanom sem kell, hogy ahol versenyeznék totál összefüggéstelenül változik - nyilván a verseny rajtja előtt vág le a szerver a hibával mínuszolva a futamom.
Nem kicsit frusztráló.

Ginger17
Sziasztok! Segítséget kérek. Közel egy év kihagyás után csatlakoztam újra a rendszerhez a mostani 50%-os akcióval. Belefutottam egy, az előző évek során sosem tapasztalt problémába. Már három versenyből kétszer vágott le a szerver a "Receive Throughput Unacceptable" hibával. A pingem az eddig tapasztaltaktól eltérően 130 és 160 között mozog - általában már az edzéseken is sárga színű, a quality érték 99-100. A korábbi évadok során sose volt ilyen - mi a fene lehet ez? Az ilyen jellegű megoldásokat, hogy "szóljak az asszonynak, hogy ne netezzen", meg "ne futtassak torrent progit" ugorjuk rögtön is át (12 éve versenyzek a neten, tudom, hogy mire kell figyelni - de ilyesmibe még sosem futottam). A szolgáltatóm a Digi, 90/90 netem van, hazai szervereken mérve 3-as pingekkel (a tengerentúliakon viszont 170 feletti értékekkel). Van valami okos ötletetek, javaslatotok? Előre is köszi.

lac coo
Mondjuk az vicces meg kucsit gyokerseg, hogy a reg nem hasznalt ( tobb eves....) accjaimra siman ad 50% kedvezmenyt ha visszajovok....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.19. 09:23:08

lac coo
Uj accot mar nem veszek....

tobias88
Néhányan el szokták adni az accukat, olyankor érdemes lecsapni mert általában féláron meg tudod szerezni vagy még olcsóbban. iracersen van féláras 1 éves előfizetés, az bőven megéri plusz ott az adó megkerülős trükk is amit nem ajánlok mert csúnya dolog! <#awink>
lac coo
Az a jó, hogy Paysafecard-ot me, látja az asszony, nem jön sms ...;))

tonio2006
Én is ebben a cipőben voltam. Most ami meg van az Porsche kupa feléig kitart. Aztán januárban megint áldoznom kell rá. Aki az elejetől foglalkozik vele annak relativ már csak kis befektetés de aki most kezdi annak elég nagy. De mondjuk eddig megérte.
Alexease
Gozom sincs, sose neztem/promaltam Steam-en
Allitolga dragabb volt mint a normal, de volt olyan hir is, hogy olcsobban is meg lehet szerezni?! Meg persze az AFA-kerulesrol is voltak mar infok;) De ezeket nem probaltam, igy nincs tapasztalat.

Nekem kredit es elofizetes akcioval. AFA-val 75$ volt egy ev, annyi belefer. Tartalmat mar alig veszek, a majd 10 ev alatt osszecsordogalt minden, a dirt oval meg nem erdekel.
Így, hogy ezekre rájön még az ÁFA, nem egyszerűbb ezt steam-n keresztül intézni?

www.smart-bus.hu

Alexease
75%-os kredit mar nincs, most csak 50%-os elofizu van ujaknak: http://www.iracing.com/membership/
lac coo
Jelenleg nagyjabol lof..sz tartalmam van , es road erdekel csak, ismertebb palya, ehany darab, par auto meg elofizu .
Az a 75-er 100 az mindig van , vagy csak feketepenteken ? Talaltam egy ilyen mailt a fiokomban, de regebbi...

Alexease
Attol fugg jelenleg milyen tartalmad van es/vagy mit szeretnel csinalni;)
Mostani sorozatok, bogaraszd ki, mi kellene neked:P

2018_s1_road.jpg
2018_s1_multi_class.jpg
2018_s1_dirt_road.jpg
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.12.16. 14:15:34
lac coo
Jelenleg hogy jarok legjobban, ha egy evet akarok hosszabitani, es venni jo par palyat ?

Norbi1990
A többi van lejjebb véve mert nem hallottam a másikat ha Teamspeaken voltam.
tobias88
a csúszás hang nálad kicsit feljebb van téve vagy ez az alap beállítás?
Norbi1990
Igen. Ez egy ilyen mákos futam volt, mindent túléltem :D
Nem is értettem miért tört ki úgy a hátulja ahogy...
Pont néztem a végét. Azért az utolsó kör is para volt a kis kaland miatt.<#wow1><#zavart1>
Norbi1990
Mentem ma versenyt.
Időmérőn mindkét köröm elvette off track miatt így a 25. helyről kellett indulnom, de végül eléggé sikerült feljönnöm :)
Első körbe mákom volt, hogy nem estem ki a baleset miatt :D
//www.youtube.com/embed/LSTX48xh_4M?t=994
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.12.13. 20:38:18