iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2018.01.12. 19:43:59
AI azt nem fogja befolyásolni, aki versenyezni akar, nem tudom ezért minek lemondani az előfizetést.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagy csinálni fix setupos szériákat. Sokkal többen mennénk, ha nem lenne 1s egy jó setupban, amit csak rengeteg menéssel találnánk meg, amire viszont nincs idő. És ezek gyakorlatilag meg vannak, csak élni kellene velük.
Laccoo: Előfizu nélkül...<#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.01.12. 13:56:45
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.01.12. 10:15:37
Nalam is ilyen (nVidia 780GTX, friss driver, de korabban is ilyen volt, minden driver-rel); de nalam ki van kapcsolva es/vagy le vannak huzva a reszletessegek es az osszes soft es AA szuro.
Tippem szerint azok maitt lehet iylen.
Ha friss telepitesed van es/vagy driver, akkor talan a videokartya driver AA beallitasai fixaljak/felulirjak az iR beallitasait?!
Kep
-
Vram-od nem telik meg ugye? Így hirtelen arra tudok gondolni, hogy az alacsonyabb felbontású textúra még befér, de a magasabb már nem, így amikor közel érsz akkor nem tudja renderelni azt a részt
@Zolko86
Nvidia driverbe az alapértékeket próbáltad már visszarakni?
Koszonom elore is az otleteket.
Kep1
Kep2
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
- Próbáltad router nélkül?
- Esetleg a dns lehet nem az igazi (bár az furcsa lenne, ha ez okozná) Nem tudom milyen szolgáltatód van, de nekem a telekomé haldoklott így a publikus googlet használom
Ha minden kötél szakad, hívd ki a szerelőt és ne hagyjad hogy a saját oldalukon mérje a pinget, hanem mondjuk mérjétek a speedtest.net -en
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Azt figyeltem meg, hogy egy darabig 125-166 közötti pingeket ír az iracing, utána sem lesz több, de a latency elkezd felfelé ugrálni és ez egyre durvul, míg a qualira lépve gyakorlatilag átlépi a megengedett küszöböt - a pingek ekkor sem magasak.
Köszi az ötletet!
https://www.youtube.com/watch?v=yDq4qp-oPCM
Érdemes hosszabb tesztet csinálni, pl:
ping google.com -n 500
És ott látni fogod ha gond van
iracing the 'real' race.
Csak így minek. :P
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2017.12.24. 11:31:38
Nekem most decemberben csak a nagyonfidesz regi alofizetesemre adott 3 honap 50%-os kedvezmenyt....
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2017.12.24. 11:30:24
Nekem is volt ilyen, és egyszercsak megoldódott. A szolgáltatónál lesz szerintem a probléma.
Pingtestet nézzél meg mondjuk hollandia meg amerika felé.
Nem a router a ludas (kihagyva a rendszerből is fenál a probléma), illetve egyes szériák szerverein kifejezetten magas 333-as ping mellett pitos színű a latency mérce, más szervereken 125-ös ping mellett is zöld marad.
Mondanom sem kell, hogy ahol versenyeznék totál összefüggéstelenül változik - nyilván a verseny rajtja előtt vág le a szerver a hibával mínuszolva a futamom.
Nem kicsit frusztráló.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.19. 09:23:08
Allitolga dragabb volt mint a normal, de volt olyan hir is, hogy olcsobban is meg lehet szerezni?! Meg persze az AFA-kerulesrol is voltak mar infok;) De ezeket nem probaltam, igy nincs tapasztalat.
Nekem kredit es elofizetes akcioval. AFA-val 75$ volt egy ev, annyi belefer. Tartalmat mar alig veszek, a majd 10 ev alatt osszecsordogalt minden, a dirt oval meg nem erdekel.
www.smart-bus.hu
Az a 75-er 100 az mindig van , vagy csak feketepenteken ? Talaltam egy ilyen mailt a fiokomban, de regebbi...
Mostani sorozatok, bogaraszd ki, mi kellene neked:P
2018_s1_road.jpg
2018_s1_multi_class.jpg
2018_s1_dirt_road.jpg
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.12.16. 14:15:34
Nem is értettem miért tört ki úgy a hátulja ahogy...
Időmérőn mindkét köröm elvette off track miatt így a 25. helyről kellett indulnom, de végül eléggé sikerült feljönnöm :)
Első körbe mákom volt, hogy nem estem ki a baleset miatt :D
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.12.13. 20:38:18