25347
  • __Jacek__
    Valamiert ez soha nem hangzik el....
  • Marcinko
    Tudom ! Robi a csapattársam és sokat versenyeztünk együtt , felnőtt emberek vagyunk és sem ő sem én nem vagyunk tökéletesek ! Meggyőződésem ha azt állítja hogy nem tudja akkor nem tudja !

Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2018.03.25. 16:42:46
  • bosco05 #24623
    Gondolod nem tudják miért vannak banolva? :)
  • Marcinko
    Banál a minimum - szerintem - hogy leírják , hogy miért és meddig ? Az én értékrendem szerint mennél nagyobb a vétség annál könnyebb az indokolás szóval ha nem írnak semmit az nekem mindig gyanús !
  • tbazsi95
    Jaaa, hát így azért valóban más a helyzet.
  • lac coo
    Azert az nem gyenge , arra en is kivancsi lennek mi a fraszt csinaltatok ....
  • Alexease
    De gondolom egy ilyen ban-t, nem egy elfekezos balesetert lehet kapni?! :)
  • endy papp
    Ja csak hogy őt sem "twinr",csak a versenyzéstől és nem 1 hétre banolták.....
    Kapott egy IP bant ahogy én is és az ha az ir-en múlik bármeddig tarthat akár örökre is ennél fogva még az oldalra sem tudsz bejelentkezni ,így aztán nehéz lenne tesztelni még ha másik profilt hozol létre más e-mail címen ,mert az ip alapú ban ezt is figyeli....
    Innentől nekem van még 1 év előfizum de simán benne van hogy soha többé nem enged belépni.
    De már rég túltettem rajt magam, feldughatják maguknak az ir-jüket, éntőlem soha többé 1 dollár centet nem látnak az tuti
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.03.25. 12:42:34
  • tbazsi95
    Amúgy tudtommal, ha eltiltanak mondjuk egy 1 hétre a versenyzéstől, attól függetlenül tudsz tesztelni.
  • Alexease
    Sajnos van jonehany dolog/mukodes/szabaly az iR-ben, ami erosen kocka es/vagy elavult (vagy eleve mar kerdeses volt).

Nekem mar az is bokte mindig a csorom, ha mar valaki egyszer elofizetett es tartalmakat vasarolt (ami igazabol berles, valszeg ezzel van megmagyarazva), akkor lejart elofizetesnel miert nem lehet "offline" egyedul (ami nem igazi offline, mert bejelentkezos maradna) es kulon fizetos hosted versenyeken hasznalni?!

Az eltiltas meg problemasabb. Ervenyes elofizetessel, vasarolt tartalmakkal se egyedul, se kulon fizetos ("magan" futamokon) reszeken nem lehet hasznalni.

Persze ertem benne a logikat, de azert meg sem akkor expert-hyper e-sport cucc (a tobbiekhez kepest), hogy ennyire szigoru es "draga" legyen. OK, ilyen szintu cucc (osszessegeben, fizika, tartalom, szervezes, szerverek stb.) nincs es nem is lesz mashol, de akkor is erosnek erzem. Ha a ket veglet a csuszkan a "fizetos online jatek" es a "e-sport szimulator", akkor szerintem erosen kozepre lehet betajolni a dolgot.

Valszeg erosen szamolgatnak a hatterben, mibol van nagyobb bevetel. Ha jobban eltolnak a "jatekos" iranyba (pl. bannolas eseten hasznalhato egyeb dolgok), akkor nehezebben lehetne megmagyarazni az arakat, nem tunne komolynak. Ha meg tulsagosan "e-sport" lenne (szigorubb szervezes vagy egyebek), akkor meg a "jatekosabb" elofizetok/vasarlok tunnenek el. Valszeg nem egyszeru a helyzet.

Nem egyszeru a helyzet.
    Valszeg kiadni egy felkesz dobozost (early access), kotetlenul/otletszeruen patch-elgetni es DLC-ket kiadni, es ha "kifutott" kiadni a "masodik" reszt kockazat mentesebb, nincs koltseg (szerverek) es feleloseg (versenyszervezes es -minoseg).
    Itt nagyon nem mindegy mit, mikor, hogyan talalnak. Akar mar egy behirdetett, elkeszult (szken, modell stb.) dolgot is lefujnak, ha ugy latjak, a rendszer mukodesebe kedvezotlenul szolna bele.

Mivel nincs konkurenciajuk, igy ugy es azt csinalnak amit akarnak:) Meg a "rosszat" es "nepszerutlent" (szabalyok, mukodes stb.) is evekig huzhatjak.
  • Adam Jonas
    :)

Amúgy ez is megérne egy misét, mármint ez a bannolásos dolog...

Az mondjuk egy dolog, hogy az iR szériáktól eltiltanak, de hogy attól én miért nem tudom használni szimpla gyakorlásra a programot, vagy éppen privát szerveren versenyezni?!
  • twinr
    :) Köszi Ádám, most jobban érzem magam! (tényleg!)
  • Adam Jonas
    Talent lvl végtelen

• tbazsi95
    Köszi :D Amúgy nem tudom mire gondolsz :P :D :D De amúgy az volt a baj, hogy az első kiállásom után egy mazdás gyerek előttem összevissza ment, megcsúsztam és koccoltam a korlátot. Arra a stintre 5 km/hval lassabb volt a kocsim az egyenesben. Kövi pitnél elhasználtam a fast repairt, de utána megint volt egy hasonló eset és akkor már picit esélytelen volt a dolog, mert az egyenesekben kaptam nagyon sokat. Igyekeztem ott maradni és nyomni neki, mert nem volt annyira messze az első (17sec) és bármi történhet ilyenkor :D
  • endy papp
    +1
  • Adam Jonas
    Örülj neki inkább, hogy nem kell ezzel a vacakkal menned Robi, egyre több az idióta barom. Konkrétan ha már engem kilöknek féktávon a pályáról az első körben, azért is én vagyok a hibás kb.
  • ricsaaard
    Gondolom lusták paraméterezni a qualy-t .... de ez legyen a legnagyobb problémád a játékban :D
  • tobias88
    Még a heat elmegy, mert tudod nézni a másik versenyt, VR-ból nagyon élvezetes. Viszont a 8 perces időmérőt nem értem a rookie szériánál, a verseny rövidebb ideig tart. Simán elég lenne 3-5 perc
  • Norbi1990
    Már gyakoroltam egy kicsit a jövőheti Le Mans Series Endurancera.
    High downforce setup, csak az áttételetek állítottam, hogy közelebb legyenek egymáshoz, így sokkal jobban gyorsul az autó kifele a kanyarokból.
  • Norbi1990
    Igen, már számít a Team eventeknél is az iRating.
  • Morgolodo
    Ez nekem egyébként új volt, a végeredményt böngészve vettem észre, hogy számolt IR-t. Olyan formán érintett (volna), hogy elméletileg melóztam, gondoltam, ha elhívnak, majd indulok a hajnalin, de ez így nem pálya a jövőben.
  • Norbi1990
    Köszi!
    A practiceon meg a verseny előtt a gridelésnél tök kiment a fejemből, hogy a setupot be kéne tölteni. A futam közbe amikor néztem a guminyomásokat bizonyosodtam meg abban, hogy a BASELINE settel sikerült elindulnom :DDDDDDDDDDD
    Már furcsa volt amúgy, hogy a szokásosnál is jobban csúszik és a Schwedenkreuznál leér az alja az autónak és totál instabil emiatt ott az autó, de a baseline set egyből megmagyarázta a dolgokat.

Mákom volt, hogy az én setem is a baseline set kis alakításaiból csináltam a sajátom amivel 2mp-el gyorsabb lettem volna körönként de így utólag már nem bánom :D

Akit érdekel az megnézheti itt a futamom, az első etapba történt minden érdekes. 12. helyről rajtoltam, etap végére már az 1. voltam mert Nicki Thiimék kifagytak az első helyről. Ezt bánom mert egy tempót tudtam velük, egy kis csatát élveztem volna velük :)
  • GeriDoc
    Áh, szóval te vagy az a titokzatos Varga Péter. Szép menet!
    Mentünk mi is. Sajnos csak a 4. splitbe volt elég a quali időnk, ott a 4. helyről rajtoltunk. Nehezen is indult az eleje (4-12.), de aztán sikerült három hibátlan stintet menni, és végül visszajöttünk a 4.-re. Jó volt, nekem tetszett. Így, hogy van irating is, azért jobban odafigyelnek az emberek, legalábbis én ezt tapasztaltam.
    Norbi is szépet ment, megnyerte a 2. splitet. Grat neki!
    Ami még érdekes, hogy jóval jobb köröket mentél, mint én, mégis jobb volt az átlag köridőm. Vagy minden kiállásnál kellet javítani az autót?
  • bardocz
    Kipróbáltam egy rallycross versenyt, amiben heat racing van. Eddig csak a rookieban mentem. Hát ez nagyon gagyi így, több időt töltesz várakozással, mint aktuális versenyzéssel. Nem tudom most mennyire népszerű a kategória, de biztosan ki fog halni emiatt.
  • tbazsi95
    Megyünk meghalni :D
  • zimapeti
    Gondolom már írtál nekik, és még nem válaszoltak. Ennyi pénzért nem szép:(
  • unrealnoise
    ??? :D Gondolom be vannak védve. Hiszen a felhasználók aláírták, elfogadták a szabályzatot... Gondolom nem önkényesen tiltogatnak le embereket...
  • twinr
    Nem kéne beperelni őket? Nagy macera? Elvégre benne áll a pénzünk, legalább az előfizetést vissza kéne adják...
  • twinr
    Megmondanám ha tudnám, de fogalmam sincs....
  • unrealnoise
    Hát nem tudom, én már írtam cifrákat amikor alsóbb kategóriában ovál pályán idiótán viselkedtek, türelmetlenek voltak, de soha nem kaptam felfüggesztést. Futam után általában nem maradtam ott anyázni, és a bosszú is távol áll tőlem, a szimpla anyázás szerintem belefér a futam közben, még ha nem is túl szép dolog. De a feszkót le kell vezetni, nem tudom mennyire kell parasztnak lenni ahhoz, hogy letiltsanak, gondolom azért nem véletlen döntenek így...
  • Norbi1990
    Mit csináltatok, hogy bannoltak titeket?
    Ha nem akarjátok ide leírni, akkor privibe leírhatnátok nekem, hajt a kíváncsiság :)
  • endy papp
    Ne aggódj nem csak te vagy hónapok óta parkoló pályán ,még az oldalra sem tudok belépni.
    Igaz én sejtem az okát ,de az hogy nem informálnak már meg sem lep.....ők odaát ilyenek ,eddig még soha nem írták hogy miért is banoltak,persze ha a pénzem kell nekik hosszabbításra egyből írnak és megtalálnak.....
    Ez az ir már csak ilyen én már letettem róla hogy valaha is újra tudom használni,pedig még van 1 év előfizum...
    Én tőlem pénzt biztos többet nem látnak amit eddig ráköltöttem,kihasználtam,innentől kenjék a hajukra,ha arra vágyom hogy rendre versenyeken kilökjenek azt olcsóbban is meg tudom oldani.....
  • twinr
    Szia! Értelek, és igazad is van Peti, de azért arról tudnék ha olyat csináltam volna amiért hónapokra kinyomnak. És még ha így is lenne, annyit akkor is megérdemelnék hogy tudjam miért, és meddig.... vagy tévedek? Akit felakasztanak, annak is megmondják hogy miért...
  • zimapeti
    Szia Robi, azért ha nem is tudod, de gondolom sejted az okot:))
    Az én meglátásom szerint neked két éned van, azt a bizonyos másodikat nem mindig tudod kordában tartani:)
    A közvetítéseid és a videós szerepléseid teljesen rendben vannak, aztán néha olvasok tőled olyan posztokat, hogy nem hiszek a szememnek, sőt néztem már versenyedet is ha jól emlékszem Bathurst volt, kilöktek féktávon, nem nagyon értek Angolul, de a lényeget simán leszűrtem:)
    A verseny elején történt az eset, de a vége után is javában osztottátok egymást, amit ebből irigyeltem az az, hogy hogy a fenébe tudsz olyan gyorsan gépelni, ráadásul Angolul:))
  • santibi
    Szia. Igy azt se tudom h ki vagy és mi történt amiért eltiltottak. csak ugy a semmiért biztosan nem.
    Azt se tudom mi a neved szal igy eleg nehez.
  • twinr
    Oh, egy prominens képviselő! Mint tagnak, megtennétek hogy utánajártok, miért vagyok eltiltva hónapok óta, és miért nem válaszolnak? Hálásan köszönöm...
  • GeriDoc
    Reggel egy szerverre sem tudtam belépni.
  • Norbi1990
    Nektek is olyan lassú az oldal, hogy használhatatlan?
  • Nesuten
    SPA, 55l üza, Aston alakul a kula, az eddigi 2:18 na de a jobbak 2:12 mennek

• Solt