iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megérte visszamennem, mert GRC-ben sokkal több az idióta. Már a harmadik embert tiltatom el, mert szándékosan minden előzmény nélkül felborítanak. Ráadásul ez a D osztályos GRC, szóval még az sincs hogy újoncokról lenne szó
Akkor jöhetsz mert már megy !
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Olvasom a kommenteket és hatalmas, mostmár én is bedobom a bombát.
Az iRacingesek írták hogy csak offline-ban lesz AI , senkinek az ONLINE futamát nem fogja elrontani az AI mert ott csak húsvér emberek ellen mehetsz.
A másik meg ha több embert vonz be, akkor miért ne? Az AI rendszer a papyrus-nál elég szépen ki volt dolgozva, senior fejlesztőnek nem sokba tart 1-2 hónap átírni ezt a kódot, meg kicsi pofozni rajta.
Nekem tetszik az AI ötlete már csak azért is mert a kezdőknek van idejük gyakorolni , és ha csinál az iracing interaktiv tutorialt mondjuk hogy "hogyan viselkedj ha kék zászló alatt" és abban tud gyakorolni AI ellen, szerintem baromi jó.
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2018.01.17. 08:34:12
Az iRacingesek írták hogy csak offline-ban lesz AI , senkinek az ONLINE futamát nem fogja elrontani az AI mert ott csak húsvér emberek ellen mehetsz.
A másik meg ha több embert vonz be, akkor miért ne? Az AI rendszer a papyrus-nál elég szépen ki volt dolgozva, senior fejlesztőnek nem sokba tart 1-2 hónap átírni ezt a kódot, meg kicsi pofozni rajta.
Nekem tetszik az AI ötlete már csak azért is mert a kezdőknek van idejük gyakorolni , és ha csinál az iracing interaktiv tutorialt mondjuk hogy "hogyan viselkedj ha kék zászló alatt" és abban tud gyakorolni AI ellen, szerintem baromi jó.
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2018.01.17. 08:34:12
Az lesz szép amikor majd azért csökken az SR, mert egy olyan AI jön beléd akit azért tettek a szerverre hogy nagyobb legyen a létszám <#idiota>#idiota>
Lényeg a lényeg amúgy, engem egyáltalán nem mozgat meg az AI. Gyakorolni practice-on is lehet verseny szimulációt csak használni kell a chatet / mikrofont. Nem egyszer köröztem már így, nem kell antiszociálisnak lenni és kész. Pont azért váltottam amúgy iRacing-re hogy emberek ellen menjek, különben ellennék rFactor 2-vel is.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.01.16. 07:59:16
Lényeg a lényeg amúgy, engem egyáltalán nem mozgat meg az AI. Gyakorolni practice-on is lehet verseny szimulációt csak használni kell a chatet / mikrofont. Nem egyszer köröztem már így, nem kell antiszociálisnak lenni és kész. Pont azért váltottam amúgy iRacing-re hogy emberek ellen menjek, különben ellennék rFactor 2-vel is.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.01.16. 07:59:16
Nek3m maig megvan az egyik nagyon korai warez.😊
Brutal szar a fizika a mostanihoz kepest
Brutal szar a fizika a mostanihoz kepest
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem torlom, nem kell kapkodnod😊 Jacek/Laco nem fogja magara venni, iR-rel kapcsolatos beszelgetes nincs, igy nem zavar be semmibe.
Es meg rosszban sem leszek veled (massal sem vagyok szerintem), ha holnap megkerdezed hol a start gomb a desktop-om, abban is ugyanugy segitenek, mint barki masnak.
Es meg rosszban sem leszek veled (massal sem vagyok szerintem), ha holnap megkerdezed hol a start gomb a desktop-om, abban is ugyanugy segitenek, mint barki masnak.
De remelem ai melle warez is lesz ! 😊)
figyelj ide te kis köcsög, meg az összes többi. Pont te vagy az aki magasabb rendűnek gondolja magát te pöcsmácsik!
Sajnos tudom hgoy alex törölni fogja de remélem előtte még elolvasod te féreg!
Ti ugattok itt egyfolytában, hgoy kicsi az iq-m, satöbbi... Egyetlen szóval sem személyeskedtem ,ahogy eddig sem, ti meg folyamat ezt teszitek., Buzeráns lacoo is, már megint bele kellett ugatnia.
Esetleg személyesen tudnánk találkozni, hgoy elmondjátok a problémátokat velem kapcsolatban?
Sajnos tudom hgoy alex törölni fogja de remélem előtte még elolvasod te féreg!
Ti ugattok itt egyfolytában, hgoy kicsi az iq-m, satöbbi... Egyetlen szóval sem személyeskedtem ,ahogy eddig sem, ti meg folyamat ezt teszitek., Buzeráns lacoo is, már megint bele kellett ugatnia.
Esetleg személyesen tudnánk találkozni, hgoy elmondjátok a problémátokat velem kapcsolatban?
iracing the 'real' race.
Én azt szeretem amikor az ilyen "emberek" magasabb rendünek gondolják magukat mert iRacingel tolják nem a lewarezolt AC-vel😊)) szánalom..
Mivel az iRacing accom is 4 évvel öregebb mint az SG reged valszeg előbb írtam ide😄DD De javaslom a nr2003 posztjaimat amikor talán már megszülettél😊))
Látom folytatod, csak magadról állítod ki a szegénységi bizonyitványt😊))
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.01.15. 19:53:54
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.01.15. 19:53:54
En nem Alex miatt nem jarok ide,hanem a hozzadhasonlo gyokerek miatt mint ahogy iracerhu-is ezert kerulom...😊)
Hm, akkor idézek tőled: "olvasni sem tudsz.." "nézz magadba.."
"kurva mindegy mit szeretsz..", "általános iskolás is kenterbe verne téged.."
Barátom. A te stílusod igazán irodalmi, nemde? Valóban jobb ha nem beszélgetünk, mert ilyen magas röptű érvelés ellen tehetetlen vagyok.
Tehát ma kiderült hogy az iq.m kevés, nem tudok olvasni, és hülyébb vagyok egy általános iskolásnál... 😄
Hát, bizonyára igazad van! 😄
Ez a fórum tele van mentalistával...
"kurva mindegy mit szeretsz..", "általános iskolás is kenterbe verne téged.."
Barátom. A te stílusod igazán irodalmi, nemde? Valóban jobb ha nem beszélgetünk, mert ilyen magas röptű érvelés ellen tehetetlen vagyok.
Tehát ma kiderült hogy az iq.m kevés, nem tudok olvasni, és hülyébb vagyok egy általános iskolásnál... 😄
Hát, bizonyára igazad van! 😄
Ez a fórum tele van mentalistával...
iracing the 'real' race.
Te, akkor áruld már el, a nagyra tartott fejlesztők, mi a tökömért rakják bele? Amúgy meg nem csak buta vagy, de olvasni sem tudsz, több száz olyan kommentet idemásolhatnék ebben a pillanatban is, akik nagyon várják az AI-t, már hosszú ideje óta.
Jah, most leírtad, hogy nem versenyzek iRacinggel. Köszi, ezt tudom én is. De ha lenne AI versenyeznék... Amúgy nézz már magadba ember, több ezer embernek szüksége lenne az AI-re. Neked nincs. Te lenézed azokat, akik így tolnák, szinte elüldöznék azokat, akik így játszanának. Holott mit zavarnak téged? Baj, hogy fizetnének a fejlesztőknek? A te gondolatsorod és stílusod akár saját magad ellen is fordíthatnám, mert írhatnám és bizony írom is, hogy kurva mindegy te mit szeretsz, szeretnél, legyél boldog vele, de amíg más örömét lelné offline versenyzésben, az neked miért gond? A mi véleményünk nem számít, a fejlesztők véleménye nem számít, a Te véleményed a minden, az az egyetemes igazság. A többiek mind hülyék. Nem veszed észre, hogy hülyét csinálsz magadból.
Baromi sok verseny van iRacingen, ez tény, de már ezerszer levezettem leírtam és sokan mások is írják, nincs idejük, energiájuk annyi időt és pénzt beleölni az online versenyzésbe, amely ilyen ár/érték arány mellett megérné nekik. Vannak nagycsaládos emberek, akik szívesen letolnának pár offline futamot, csak fun-ból, de ezt ennyire szűkre szabott online keretek között necces összehozni. Mert hiába a sok széria, lehet nincs olyan pálya/autó kombináció, amelyen te szívesen letolnál egy versenyt épp. Az AI ezt is megoldja, most már nem az lesz, hogy megvan minden pályád, de van amelyiken csak egy évben 3 hetet gyaksizol vagy versenyzel, mert bármelyiken annyit tolhatod, amennyit csak akarsz.
Az érvelésed zéró, nulla, nyugodtan veheted sértésnek, hogy egy általános iskolás is kenterbe vágna téged, már akkor is, ha csak gondolatjelesen írna egy pro és kontra listát. Az ilyen emberekkel kár vitázni, mert a stílusod, a mondandód, és az érdemi érvelés nélküli "eszmefuttatásaid" sem érnek el egy bizonyos szintet. Részemről zárva, de jellemző rád, hogy a valóságra is szar nagy ívben, itt is többen pozitívan állnak a dolgokhoz, a nemzetközi fórumokat, híroldalakat elnézve nagyon nem vagyunk kevesen, de szerinted kutya sem kíváncsi rá. Ahha. Nem érzed ellentmondásosnak a dolgot? Feltehetek még egy kérdést? MIÉRT zavar, ha életben nem találkozunk adott esetben online, de én megveszem a pályákat, és offline versenyzek? Mit zavar téged? Árt neked, ha jól megy a fejlesztőknek és jól érzem magam?
Nah jó, tényleg ennyi... De ne is válaszolj inkább, pont leszarom igazából mit írsz, majd ha elérsz egy bizonyos érettségi szintet... akkor talán beszélhetünk...
Jah, most leírtad, hogy nem versenyzek iRacinggel. Köszi, ezt tudom én is. De ha lenne AI versenyeznék... Amúgy nézz már magadba ember, több ezer embernek szüksége lenne az AI-re. Neked nincs. Te lenézed azokat, akik így tolnák, szinte elüldöznék azokat, akik így játszanának. Holott mit zavarnak téged? Baj, hogy fizetnének a fejlesztőknek? A te gondolatsorod és stílusod akár saját magad ellen is fordíthatnám, mert írhatnám és bizony írom is, hogy kurva mindegy te mit szeretsz, szeretnél, legyél boldog vele, de amíg más örömét lelné offline versenyzésben, az neked miért gond? A mi véleményünk nem számít, a fejlesztők véleménye nem számít, a Te véleményed a minden, az az egyetemes igazság. A többiek mind hülyék. Nem veszed észre, hogy hülyét csinálsz magadból.
Baromi sok verseny van iRacingen, ez tény, de már ezerszer levezettem leírtam és sokan mások is írják, nincs idejük, energiájuk annyi időt és pénzt beleölni az online versenyzésbe, amely ilyen ár/érték arány mellett megérné nekik. Vannak nagycsaládos emberek, akik szívesen letolnának pár offline futamot, csak fun-ból, de ezt ennyire szűkre szabott online keretek között necces összehozni. Mert hiába a sok széria, lehet nincs olyan pálya/autó kombináció, amelyen te szívesen letolnál egy versenyt épp. Az AI ezt is megoldja, most már nem az lesz, hogy megvan minden pályád, de van amelyiken csak egy évben 3 hetet gyaksizol vagy versenyzel, mert bármelyiken annyit tolhatod, amennyit csak akarsz.
Az érvelésed zéró, nulla, nyugodtan veheted sértésnek, hogy egy általános iskolás is kenterbe vágna téged, már akkor is, ha csak gondolatjelesen írna egy pro és kontra listát. Az ilyen emberekkel kár vitázni, mert a stílusod, a mondandód, és az érdemi érvelés nélküli "eszmefuttatásaid" sem érnek el egy bizonyos szintet. Részemről zárva, de jellemző rád, hogy a valóságra is szar nagy ívben, itt is többen pozitívan állnak a dolgokhoz, a nemzetközi fórumokat, híroldalakat elnézve nagyon nem vagyunk kevesen, de szerinted kutya sem kíváncsi rá. Ahha. Nem érzed ellentmondásosnak a dolgot? Feltehetek még egy kérdést? MIÉRT zavar, ha életben nem találkozunk adott esetben online, de én megveszem a pályákat, és offline versenyzek? Mit zavar téged? Árt neked, ha jól megy a fejlesztőknek és jól érzem magam?
Nah jó, tényleg ennyi... De ne is válaszolj inkább, pont leszarom igazából mit írsz, majd ha elérsz egy bizonyos érettségi szintet... akkor talán beszélhetünk...
Botrány.. jáááj...
Te magad mondod hogy nem versenyzel.. ahogy a többiek sem, akik ide írogatnak. Alex sem, és még sorolhatnám...
Akkor most botrány vagy sem? 😄
Szerintem a PC pont neked való, miért erőlködsz egy ilyen drága, online versennyel! 😄
A véleményem pedig továbbra is fenntartom, a kutya sem kíváncsi az AI-ra. Persze, mindig van néhány százalék másként gondolkodó, de aki online versenyzik, nem marad ideje AI-val versenyezni, még ha szeretne sem, mert komoly felkészülést igényel minden verseny. És van dögivel, lement a roa, jön daytona a hétvégén, és akkor még nem beszéltünk a folyamatos sorozatokról. Ezek mellett AI... dőreség.
Te magad mondod hogy nem versenyzel.. ahogy a többiek sem, akik ide írogatnak. Alex sem, és még sorolhatnám...
Akkor most botrány vagy sem? 😄
Szerintem a PC pont neked való, miért erőlködsz egy ilyen drága, online versennyel! 😄
A véleményem pedig továbbra is fenntartom, a kutya sem kíváncsi az AI-ra. Persze, mindig van néhány százalék másként gondolkodó, de aki online versenyzik, nem marad ideje AI-val versenyezni, még ha szeretne sem, mert komoly felkészülést igényel minden verseny. És van dögivel, lement a roa, jön daytona a hétvégén, és akkor még nem beszéltünk a folyamatos sorozatokról. Ezek mellett AI... dőreség.
iracing the 'real' race.
"Szóval oszthatjátok itt az eszet mindannyian, valójában közötök sincs az iR-hez" 😄
Ne, anyám borogass. Jobb helyeken már rég repültél volna innen. Botrány amit művelsz...
Ne, anyám borogass. Jobb helyeken már rég repültél volna innen. Botrány amit művelsz...
Heh, te meg ne mond már meg, kinek mire lenne jó az iRacing. 😄 Nem tudom, te mikor keztél iRacingezni, de én, amint elérhető volt, itt voltam, és nagyon sokat játszottam vele. Aztán ~300 online futammal később belefáradtam a hotlap versenyekbe. És már akkor felötlött bennem a gondolat, hogy az iRacingnek minden szinten jót tenne az AI. Már csak a tartalomvásárlások miatt is.
Ami neked, erősen online versenyeket preferáló versenyzőnek is csak jó, hiszen ha több bevétele van az iRacingnek, akkor nyilván fel is gyorsulhat a fejlesztés. A stílusod, a lekezelő hangnemed meg nagyon jól jellemez téged, szánalmas és gyerekes vagy.
Érvekkel nem jössz, miért szar az AI, meg ilyesmi, szinte lehülyézed azokat, akik AI ellen nyomnák... Még jó, hogy az iRacing-nél ezt gondolom gondosan átrágták, és ők is úgy ítélték meg, hogy ez a helyes döntés. Én, ha előfizetéshez is lesz kötve az AI, akkor is maradok előfizető, sőt simán fizetném azt is, csak az AI miatt is, mert a cucc prémium minőséget nyújt. A folyamatos javítások, a nagyon magas szintű optimalizáció, a rengeteg tartalom itt tartana. És nem hinném, hogy gyenge AI-t írnának. És végre Mazdával nem 15-25 körös versenyeket tolnék online, hanem csinálhatnék olyan hosszú versenyeket, amilyeneket csak akarok, boxkiállásokkal etc. De oválon tolnám a legtöbbet, rF2-ben is imádom az ovál pályákat, versenyeket, baromi izgalmas futamokat tolok ott, akkor amikor én akarok, ott ahol én akarom, olyan nehézség mellett, amire épp kész vagyok. Szóval jó lenne, ha visszavennél egy kicsit... Mert minden logikus észérv szerint az online játékosok is csak preferálnának ezen AI opció lehetőségéből adódóan...
Ami neked, erősen online versenyeket preferáló versenyzőnek is csak jó, hiszen ha több bevétele van az iRacingnek, akkor nyilván fel is gyorsulhat a fejlesztés. A stílusod, a lekezelő hangnemed meg nagyon jól jellemez téged, szánalmas és gyerekes vagy.
Érvekkel nem jössz, miért szar az AI, meg ilyesmi, szinte lehülyézed azokat, akik AI ellen nyomnák... Még jó, hogy az iRacing-nél ezt gondolom gondosan átrágták, és ők is úgy ítélték meg, hogy ez a helyes döntés. Én, ha előfizetéshez is lesz kötve az AI, akkor is maradok előfizető, sőt simán fizetném azt is, csak az AI miatt is, mert a cucc prémium minőséget nyújt. A folyamatos javítások, a nagyon magas szintű optimalizáció, a rengeteg tartalom itt tartana. És nem hinném, hogy gyenge AI-t írnának. És végre Mazdával nem 15-25 körös versenyeket tolnék online, hanem csinálhatnék olyan hosszú versenyeket, amilyeneket csak akarok, boxkiállásokkal etc. De oválon tolnám a legtöbbet, rF2-ben is imádom az ovál pályákat, versenyeket, baromi izgalmas futamokat tolok ott, akkor amikor én akarok, ott ahol én akarom, olyan nehézség mellett, amire épp kész vagyok. Szóval jó lenne, ha visszavennél egy kicsit... Mert minden logikus észérv szerint az online játékosok is csak preferálnának ezen AI opció lehetőségéből adódóan...
nem az volt a kérdés hogy mióta van itt a fórumon... hanem az, hogy mikor írt ebbe... iq? 😄
iracing the 'real' race.
figyelj alex, mindeki tudja, első perctől nem bírjuk egymást. Ezzel nincs semmi gond. Ahogy azzal sem hogy neked is van véleményed. Az egyetlen baj, hogy ennek a topicnak te vagy a gazdája, ezért nem jár ide senki aki valóban iracingezik is.. rajtam kívül, én valószínűleg mazochista vagyok. Szóval oszthatjátok itt az eszet mindannyian, valójában közötök sincs az iR-hez, meg a versenyzéshez, ezért vagytok az AI-vel elfoglalva, meg a hasonló érdekes dolgokkal... hát, ti tudjátok.
iracing the 'real' race.
Lehet nem IQ-t akart irni, hanem stilust. Az meg minosithetetlen volt, vagyis igaza van😉
De ez a hozzaszolasod elso mondata is kerdeses.
Amugy Jacek itt van a forumon mar vagy 17 eve, max sok reggel, mert nem birja ki, hogy ne szoljon be az olyanoknak mint te;D
De ez a hozzaszolasod elso mondata is kerdeses.
Amugy Jacek itt van a forumon mar vagy 17 eve, max sok reggel, mert nem birja ki, hogy ne szoljon be az olyanoknak mint te;D
Még egy nyomorult színre lépett... Nagy májer vagy ha iq-t megállapítasz egy üzenetből. Azért az megtisztelő hogy a legelső kommented ebben a fórumban mindjárt engem talál meg. tudod sokan mondták hogy a közvetítésink miatt kezdtek iracingezni, de hogy már egy kommentem miatt is megtörténik... lassan jutalékot kérek az iR-től!
iracing the 'real' race.
Van két ismerősöm is aki csinálja, egyiknek 4 darab GTX 1070-ese van, a másiknak 5 darab GTX 1060 6GB-ja, szóval én nem vennék. Aki GTX 1070esekkel tolja korábban eladott fél év után 4 1060as gpu-t és meg is vette pár tájékozatlan
Kicsit túl van hajszolva ez a BitCoin téma a fejekben és halkan jegyzem meg, hogy a legtöbb bányászgépet AMD-vel építik, mert jobb rá, de mind1 is 😊 Ezért ment fel az ára az AMD-nek, ezért ér a 480-am 90k-t. De ha mindenki ennyire ért hozzá, nekem az is jó, ha drágán vesztek gyengét és toljátok kevés FPS-el lowon 😄 Elhihetitek, hogy én ettől még nyugodtan alszom majd 😊 Csak próbáltam jelezni, hogy ne ajánlgassa senki a 3 GB-os kártyákat, mert eléggé 2014 és most meg 2018 van... Na de sry az offért, iRacing 4ever.
Nem szeretek hasznalt cuccot venni. 110-ert meg bar lehet venni 1070-t, de az meg valszeg bitcoin vadaszatra volt hasznalva, szoval annal meg eléggé valoszinu, hogy hamarosan megdoglik. 😊
GTX 1060 6GB-om van és iRacing bőven használható CV1-el 150es PPD mellett. Persze a legtöbb dolog low-on van, de így is szép a játék és már a faltól sem rettegek <#vigyor>#vigyor>
A magasabb PPD amúgy szerintem jóval fontosabb mint bármilyen más beállítás, legalábbis elég sokat próbálgattam. Szerintem nem is fogok váltani egy darabig, mert elégedett vagyok a látvánnyal. Próbáltam GTX 1080TI mellett a játékot, de annyival nem volt szebb hogy megérje most váltani. Majd esetleg a Vive Pro-ra beruházok ha tényleg annyira jó lesz mint a CES reviewk mondják és akkor jöhet a gpu csere is
Használtan én most nem vennék kártyát az biztos a bányászok miatt a GTX 1050-1070 kategóriában. Napi 24 órában mennek azok a kártyák maximális sebességgel, amit ugye nem fogsz megtudni a hirdetés alapján mert azt írják hogy alig használt
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.01.14. 12:44:38
A magasabb PPD amúgy szerintem jóval fontosabb mint bármilyen más beállítás, legalábbis elég sokat próbálgattam. Szerintem nem is fogok váltani egy darabig, mert elégedett vagyok a látvánnyal. Próbáltam GTX 1080TI mellett a játékot, de annyival nem volt szebb hogy megérje most váltani. Majd esetleg a Vive Pro-ra beruházok ha tényleg annyira jó lesz mint a CES reviewk mondják és akkor jöhet a gpu csere is
Használtan én most nem vennék kártyát az biztos a bányászok miatt a GTX 1050-1070 kategóriában. Napi 24 órában mennek azok a kártyák maximális sebességgel, amit ugye nem fogsz megtudni a hirdetés alapján mert azt írják hogy alig használt
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2018.01.14. 12:44:38
+30 ezer? Te jó ég, azt ne mond, hogy új kártyát vettél 😄 110 körül már 1070-et kapni ómájgád. @Santibi: A 30-40-50 fps az rohadt messze van a szépen fut kategóriájától. Nekem pl a 144Hz-es moncsi miatt, ha az alatt van a frame agyf*szt kapok. Lehet játszani 30 fps-el is, de borzalom. Azért mondom, hogy máshol van mindenkinek a küszöb. Játékhoz minimum a tartós 100 fps, ami alá nem esik be SOHA! Egyébként a 780 a maga idejében egy elég pöpec kis kártya volt 😊 Na de nem tech fórum, hamarosan felveszem milyen a Vive-al az iR, csak még állítgatni kell :/
PUBG-t tolom olykor, még az 1.0 update elott, a tesztszerveren, az uj mapon volt medium beallitas mellett 100+ FPS.
PCARS 2 majdnem high-on van, es megvan a fix 60 FPS, online, 24 ember mellett is.
Persze amugy en is 6 GB-osat vennek, ha vegtelen mennyisegu lenne a budget, de most nem volt +30 ezrem a 6 gigasra. 😄
PCARS 2 majdnem high-on van, es megvan a fix 60 FPS, online, 24 ember mellett is.
Persze amugy en is 6 GB-osat vennek, ha vegtelen mennyisegu lenne a budget, de most nem volt +30 ezrem a 6 gigasra. 😄
Egy kis OFF! 😄
Tegnap Roar before 24-en sikerült a 2. splitet megnyernem a Mazdával.
Olyan mákaim voltak, hogy hihetetlen.
A végén 3. voltam 16mp-el lemaradva első kettőtől, de valami történt velük három körrel a vége előtt és utolértem őket.
A többit pedig 2 óra 51 perctől láthatjátok a videóba 😊
Tegnap Roar before 24-en sikerült a 2. splitet megnyernem a Mazdával.
Olyan mákaim voltak, hogy hihetetlen.
A végén 3. voltam 16mp-el lemaradva első kettőtől, de valami történt velük három körrel a vége előtt és utolértem őket.
A többit pedig 2 óra 51 perctől láthatjátok a videóba 😊
Aki tvn játszik sztem sokat számít a panel is. Persze monitoroknál is igaz ez. Nekem pl hiába ugyanaz a márka volt csak egy 3 évvel ezelőtti konstrukcio sokkal rosszabb volt mint most.
VR ről nem tudok mit mondani. Én még várok azzal, nekem még a 4k után nagyon zavaróan pixeles.
Utoljára szerkesztette: santibi, 2018.01.14. 04:08:30
VR ről nem tudok mit mondani. Én még várok azzal, nekem még a 4k után nagyon zavaróan pixeles.
Utoljára szerkesztette: santibi, 2018.01.14. 04:08:30
Nekem csak 780 van es 4k-ban játszom egy 55" tvn. Ez alatt is "csak" egy 2500k van 4 ghzen 12 gb rammal. IR 120 fps egydül 80-100 mezőnyben. Erős közepes beállításokkal. Igazából csak az árnyékok vannak kicsit visszavéve és a shader medre. Többi high.
Pubg minden low kivéve az élsimítás az med a látótávolság az ultra. Szintén 4k-ban es 50 alá nem megy a frame. Vannak persze pillanatok, h lemegy 30ra(a repülőn pl. vagy a robbanásoknál) de már játékban szépen fut.
Utoljára szerkesztette: santibi, 2018.01.14. 04:00:40
Pubg minden low kivéve az élsimítás az med a látótávolság az ultra. Szintén 4k-ban es 50 alá nem megy a frame. Vannak persze pillanatok, h lemegy 30ra(a repülőn pl. vagy a robbanásoknál) de már játékban szépen fut.
Utoljára szerkesztette: santibi, 2018.01.14. 04:00:40
A 3 giga már két éve is kevés volt sajnos 😞 Indíts el egy mai játékot és megtudod mi az hogy melegedni 😄 De te tudod, én továbbra sem ajánlom senkinek se 😊 Egy PC2 megeszi reggelire a 3 gigát, de ha kicsit elkanyarodunk a szimtől akkor a PUBG, a R6Siege, vagy az Escape from Tarkov keresztbe rágja azt a kártyát. Vagy egy szintén nem mai GTAV is medium fölött szól, hogy ennyi volt a VRAM kérek még apa! Szóval elhiszem, hogy neked jó, mert nem játszol ilyenekkel, de a teljesen jó az igencsak relatív 😄 iRacing-re jó, iRacing VR-nál már elköszön és mondja hogy nesze itt van 30 fps :/ A VR már a küszöbön (nálam már be is jött az ajtón hálégnek), szóval azt azért már érdemes a kövi 2 évbe belekalkulálni szerintem. A VIVE-ból lassan már a másodikat jelentik be, a PRO-t. De ez már az elsőnek is vérszegény. Egyszerűen nem érdemes elspórolni azt a pár ezer forintot 😞 Szóltál volna van egy RX 480-am eladó, kapaszkodj 8GB. 1060-al egyenértékű cucc, nagyon szépen megy 😊 Na de nem tech topik, úgyhogy nem folytatom 😊
Mi a baj az AI-val? Neha napjan jo lenne iR-t tolni, de pl. nekem most sajna nincs idom arra, hogy orakat gyakoroljak 1-1 versenyre, arrol nem is beszelve, hogy a versenyek miatt idohoz is lennek kötve.
Papi, most vettem 3 GB-os 1060-t, semmi gond nincs vele. 😊 En a 2 ventiset vettem, neztem direkt, nem melegszik. Ha rovid tavra nez az ember VGA-t (ertsd: ~2 ev kb), akkor arra eleg most a 3 gigas - persze ha nem 4K-ba akar jatszani az ember.
Pedig muszáj lesz, szerintem egy iő után kötelező lesz nap egy óra AI versenyzés ....
Már megint a trollok.. miért nem húztok a helyetekre, assetto, pcars, vagy egyéb AI szutyok fórumba. Mi nem akarunk gép ellen versenyezni, különben nem iracingeznénk. Idióták....
iracing the 'real' race.
Akkor mindenképpen a 6 gigásat vedd 😊 Ha nagyon számít az ár, akkor pedig tényleg ott az rx 480 / 580, ráadásul abból 8 gigás is van 1060 - 6 GB árban és meglepően jó kártyák. Ha nem számít az ár akkor természetesen nVidia 😊 Mondjuk ha használtban gondolkozol, akkor a 1060 és a 1070 között is alig van különbség és az iRacing azért jobban örül a 1070-nek, legalábbis ha VR-ról beszélünk. Vive-al is olyan szépen fut, mint az álom 😛 Oda viszont vékony a 1060.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2018.01.13. 09:39:07
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2018.01.13. 09:39:07
Nem okoskodsz, csak rákérdeztem mik a tapasztalatok a 3gb-ossal de hasonló elképzelésem volt nekem is, 6gb-osra gondoltam előzetesen én is. <#eljen>#eljen>
Nem okoskodni akarok, de szerintem a 3GB-os 1060 (ami 90%-ban 1 ventis) pont ugyanúgy túl fog melegedni. Jobban jársz egy RX 480-al 8 GB-al. Nekem az volt, most cseréltem 1070-re, mindkettővel hibátlan. Azok a 3 gigás 1060-ak ugyan futnak, de melegednek rendesen és 18-ban illik legalább a 6 GB-ot beszerezni, ráadásul árban alig van különbség.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2018.01.13. 09:31:10
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2018.01.13. 09:31:10
Papa, egy kicsit visszavehetnél a stílusból, ez nem a pCars fórum.<#wink>#wink> Leírta, hogy szerinte felesleges, te más véleményen vagy, leírod te is, ennyi. Nem kell kioktatni senkit. Valszeg arra gondolt, hogy az AI fejlesztés esetleg elveszi a kapacitást más dolgoktól, amit ő fontosabbnak tartana. Ha nem így van, akkor hajrá, örül mindenki, csak az "esőembert" is meg kellene kicsit sürgetni.<#vigyor>#vigyor> Én meg azt nem hiszem el, hogy valaki rohan a webshopba az összes tartalomért 5000 Ft/pálya, 4000Ft/autó-ért az AI megjelenésekor.<#nemtudom>#nemtudom>
Dodge: Igen, simán meg lehet a 144 fps, nekem 950OC-val van 100 fölött, edzésen 120-130. Mondjuk ehhez azért el kell fogadni, hogy jelenleg ez a "legdx9esebb" kinézetű szim.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.01.13. 08:35:12
Dodge: Igen, simán meg lehet a 144 fps, nekem 950OC-val van 100 fölött, edzésen 120-130. Mondjuk ehhez azért el kell fogadni, hogy jelenleg ez a "legdx9esebb" kinézetű szim.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.01.13. 08:35:12
GTX1060 3gb-osra gondoltál? Az elviszi 144fpsen? Mert gondoltam a kicsike túlmelegedő GTX960omat lecserélném 1060ra és pont jött a hozzászólásod.
Nem rossz az ai, en pl mindig ki akartam probalni a Kiat de soha nem volt egy lelek sem...
Ez vagy hozni fog embert a webshopba vagy vinni az online futambol, bar a kemenymag tuti marad csak online.De a toltelek embereket siman elviheti ami letszamban meg fog latszani..
Ez vagy hozni fog embert a webshopba vagy vinni az online futambol, bar a kemenymag tuti marad csak online.De a toltelek embereket siman elviheti ami letszamban meg fog latszani..
Nah ennyi baromságot, egy kommentben összehozni...
És hogy ne csak a pofám legyen nagy.
1. Szerinted aki az esőt csinálja, az programozza az AI-t is? 😄 Nyilván az esőt összehangba kell hozni az AI-val is, de ne nevettesd már ki magad.
2. Mit nem értesz? Régen, amikor az egész iRacing elindult, nagyon sokat mentem. De csak egy vagy max két bajnokságban. Ezekhez messze nem kellett az összes pálya, járgány meg aztán pláne nem. A pályák is gyakran ismétlődtek, ismétlődnek, max más vonalvezetésen versenyeztünk. Az AI-ban az a pénz, hogy "funra" simán lehet, hogy az ilyenek mellé megveszi az ember azokat a pályákat is, amelyeken egyébként nem is rendeznek "neki való" versenyt, de offline nyomá rajta. (Járgányokra ez szintén áll.)
3. Jómagam pl. szinte biztos, hogy az összes pályát meg fogom venni, és bizony egy jó AI-vel számomra kukázva lesz a Raceroom, az rF2 meg a pCars akárvalamennyi is. Miért? Mert az iRacing-ben minden pálya lézeres, mert egy GTX 1060-al bőven megvan a 144+ FPS, max grafon, sőt, emellé már VR szemüvegen is agyalok, az AI ezen is lökhet egy kicsit.
4. Az online hotlapversenyek már nem kötnek le, abból elég volt pár éve, már szinte meló volt felkészülni, sőt, ha a bajnokságot tekintettem elsődlegesnek, volt hogy egy kurva jó heti futam után nem is indultam újra, mert nem akartam lerontani a pontszámom, szóval ha így is nyomnám, akkor is funra jó lenne az AI. Gyerek, család, barátnő, bármi mellett. Végre ott nyomhatnánk, amivel és ahol csak akarjuk...
5. Amúgy sem értem, mit zavar, hogy offline játékosokat is próbálnak bevonzani? Több bevétel, stb, amivel mindenki nyer, még jobban felpöröghetnek a fejlesztések, stb. Az, hogy majd jönnek a GT meg a Forza huszárok, nettó baromság. Ott is vannak nagyon komoly és gyors arcok, még ha csak ilyen "lesajnált" címekkel versenyeznek is. Amúgy meg a büntetési rendszer, jelentgetés, stb ugyanúgy állna és működne...
Szóval minden szinten érthető a döntés, 3-4 éve is mondogattam már (sőőőt), hogy nem sok értelme van ennek a rengeteg tartalomnak, ha a rendezés és szervezések miatt egyszerűen totál felesleges bizonyos tartalmakat megvenni. AI-val ez már nem él.
De persze őfelsége szerint semmi értelme... 😄 Ahha, biztos azért lépik meg, mert ők is így látják... 😄
És hogy ne csak a pofám legyen nagy.
1. Szerinted aki az esőt csinálja, az programozza az AI-t is? 😄 Nyilván az esőt összehangba kell hozni az AI-val is, de ne nevettesd már ki magad.
2. Mit nem értesz? Régen, amikor az egész iRacing elindult, nagyon sokat mentem. De csak egy vagy max két bajnokságban. Ezekhez messze nem kellett az összes pálya, járgány meg aztán pláne nem. A pályák is gyakran ismétlődtek, ismétlődnek, max más vonalvezetésen versenyeztünk. Az AI-ban az a pénz, hogy "funra" simán lehet, hogy az ilyenek mellé megveszi az ember azokat a pályákat is, amelyeken egyébként nem is rendeznek "neki való" versenyt, de offline nyomá rajta. (Járgányokra ez szintén áll.)
3. Jómagam pl. szinte biztos, hogy az összes pályát meg fogom venni, és bizony egy jó AI-vel számomra kukázva lesz a Raceroom, az rF2 meg a pCars akárvalamennyi is. Miért? Mert az iRacing-ben minden pálya lézeres, mert egy GTX 1060-al bőven megvan a 144+ FPS, max grafon, sőt, emellé már VR szemüvegen is agyalok, az AI ezen is lökhet egy kicsit.
4. Az online hotlapversenyek már nem kötnek le, abból elég volt pár éve, már szinte meló volt felkészülni, sőt, ha a bajnokságot tekintettem elsődlegesnek, volt hogy egy kurva jó heti futam után nem is indultam újra, mert nem akartam lerontani a pontszámom, szóval ha így is nyomnám, akkor is funra jó lenne az AI. Gyerek, család, barátnő, bármi mellett. Végre ott nyomhatnánk, amivel és ahol csak akarjuk...
5. Amúgy sem értem, mit zavar, hogy offline játékosokat is próbálnak bevonzani? Több bevétel, stb, amivel mindenki nyer, még jobban felpöröghetnek a fejlesztések, stb. Az, hogy majd jönnek a GT meg a Forza huszárok, nettó baromság. Ott is vannak nagyon komoly és gyors arcok, még ha csak ilyen "lesajnált" címekkel versenyeznek is. Amúgy meg a büntetési rendszer, jelentgetés, stb ugyanúgy állna és működne...
Szóval minden szinten érthető a döntés, 3-4 éve is mondogattam már (sőőőt), hogy nem sok értelme van ennek a rengeteg tartalomnak, ha a rendezés és szervezések miatt egyszerűen totál felesleges bizonyos tartalmakat megvenni. AI-val ez már nem él.
De persze őfelsége szerint semmi értelme... 😄 Ahha, biztos azért lépik meg, mert ők is így látják... 😄
A.I. valszeg eddig is volt, korabban (3-5 eve) is voltak gyanus video-pillanatok, foleg amikor Kaemmer fizikat es egyebeket tesztelt. Ez meg mindig Papy engine, hiaba rengeteget valtozott, az alapok/gyokerek meg mindig megvannak (tuti meg mindig a sajat 20 eves 3d/textura formatutak hasznaljak tovabb fejlesztve). Igy valszeg az A.I. is megvan.
Eleve itt minden fejlesztes evekig tart (nem 1-2, hanem 4-5). Boven van ido mindenre;D
Az elofizetes tuti marad, anelkul nem megy. Attol nem kell tartani, hogy elarkadosodik a felhasznalok miatt, mar mindenki kiprobalta, akar tobbszor is, ha akart volna, itt lenne es zuzna😄 Az A.I.-val max tobb elifizetot es tartalom vasarlast tudnak generalni. Es minimal rendszeres, hosszutavu online-ost.
Talan meg hasznos is lehet az online versenyekre, annak aki keveset tud online versenyezni, es most csak neha ugrik be minimal palya ismerettel es mezony tapasztalattal. Eljatszik offline, lesz valami tapasztalat.
Bar hatranya is lehet, mert az A.I.-t nem kell tisztelni😄DD
Amugy teljesen logikus es varhato lepes volt.
Eleve itt minden fejlesztes evekig tart (nem 1-2, hanem 4-5). Boven van ido mindenre;D
Az elofizetes tuti marad, anelkul nem megy. Attol nem kell tartani, hogy elarkadosodik a felhasznalok miatt, mar mindenki kiprobalta, akar tobbszor is, ha akart volna, itt lenne es zuzna😄 Az A.I.-val max tobb elifizetot es tartalom vasarlast tudnak generalni. Es minimal rendszeres, hosszutavu online-ost.
Talan meg hasznos is lehet az online versenyekre, annak aki keveset tud online versenyezni, es most csak neha ugrik be minimal palya ismerettel es mezony tapasztalattal. Eljatszik offline, lesz valami tapasztalat.
Bar hatranya is lehet, mert az A.I.-t nem kell tisztelni😄DD
Amugy teljesen logikus es varhato lepes volt.