iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ami jobban hiányzik a sokak által emlegetett IR bontás autókra/szériákra , mert én szeretem nagyon az Mx-5 t meg a Skippyt de kevesen vannak rajta és nem ritka, hogy az első 5 +3000-es ami tuti IR bukás, ezért jobbára hanyagolom ezeket a szériákat.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Van, hosted futamok között kell szétnézni. 😛
Egyelore az iR-nek meg eleg nagy szamu fix elofizetoje van (5-10000 ember?!), plusz folyamatosan vanak ujak es ujragerisztralok (havi nehany szaz vagy 1-2000?! Van forumon statisdztika). Amig ezekbol megoldjak, nem kockaztatjak a warez lehetoseget.
Igazabol nekem mar egy olyan lehetoseg is boven jo lenne, ha parhuzamosan lennenek nem hivatalos, SR-nelkuli futamok, ami zuzosabb, de csak ugy beesni, fun-jelleggel, boven jo.
A Steam miatt kicsit remenykedem a "jatekosabb" nyitasban, de sajnos szinte nulla az eseltye.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Elvileg ez ugyanaz a kasztni, mint a regebbi (2012), vagyis lehet, hogy nem szkenneltek ujra, de a modellezes tuti uj. A fizika meg a friss, ugyanaz mint a Holden.
ir-fordfalconv8sc-2012-vs-2014-rollover-01
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.07. 11:36:48
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nekem a kedvezmenyek miatt az autok 6.2$, a palyak 7.8$ (a rovidebb ovalok vannak meg 6.2$-ert).
iRacing.com™ Credits $-11.95
iRacing.com™ Dollars $-27.34
Így csak 9.71 dollárba fájt
iracing the 'real' race.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
unatkoztam ma és nézegettem a statiszitkát és erre az apróságra bukkantam 😄 bár százalékos arányba biztosan nem a legjobb
EZ sokkal masszívabbnak tűnik, ülés állítóval és váltótartóval 130 ezer körül háznál van...
www.smart-bus.hu
Nem fog elhajlani és mozogni (minimálisnál jobban)a pedáltartó.
Valamennyit mozog minden része mivel több darabból áll össze a szétszedhetőség miatt,de ez szerintem simán belefér,elhajlítani és meggörbíteni mindent el lehet..XD
Én nem cserélném el ,csak jobbra.....
Sokszor több órát is ülök benne és kényelmes,igény szerint méretre testre beállítható minden paramétere.
Arra figyelj hogy ülés állító és váltó tartó alapból nem jár hozzá(akkor még nem járt) így azokat is külön rendeld hozzá.
Mint írtam én maximálisan elégedett vagyok,jó pár év használat után.
Jó nyilván ha nem lenne középen a kormi tartó rúd még komfortosabb lenne de ,simán megszokható és vállalható.
Ja igen és nem a kuplungot használom a fék helyett..
Nem mindig használom ,kényelmi szempontból,de a rajtoknál elengedhetetlen.
Ahogy ígértem a képek
Itt van pár kép róla,de asszem ilyent már nem tudsz rendelni.
Race Room cokpit
Race Room cokpit
Race Room cokpit
Csak annyit még, hogy egy videón láttam, hogy fékezésnél eléggé "elhajlott" a pedáltartó... nekem loadcell-s a G25 fékje, és elég izomból kell nyomni... azt is bírná? Nyilván nem törne el, de ha túl nagy a mozgása, az eléggé zavaró lehet...
www.smart-bus.hu
Röviden tömören ,(mivel most nem sok időm van irkálni,meg az enyémről a képeket megkeresni,de holnap megejtem)nyugodtan megveheted,egyszerű és stabil,amellett jól néz ki ,nekem a nappalit díszíti DDD.
Az ára nem a legolcsóbb ,de kinek mi a drága...
Én több éve használom,semmi gondom vele.
A bal lábnak meg csak először fura de hamar meg lehet szokni,akárcsak a 3 monitort....<#wink>#wink>
Olaszban vettem ,vagyis rendeltem.
Esetleg, ha valakinek van türelme megnézni, megköszönném, ha leírná utána a lényeget... 😊 Főleg a merevsége, stabilitása, illetve a pedálhasználat érdekelne... hátha érintik ezt, ők mégsem amatőrök! 😊
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
No, ha valakinek van olyan cockpittel tapasztalata, ahol lábközt van a kormánytartó konzol, az ne kíméljen... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az árán kívül két dolog tart vissza egyelőre... az egyik a láb közti konzol, nem tudom mennyire lenne zavaró mondjuk ballábas fékezésnél. A másik, ami videót láttam, azért mocorog a kormány, és a pedál is, nem 100%-ban stabil, és nem tudom ez élőben mennyire lenne zavaró... 😊
www.smart-bus.hu