25347
  • mumus70
    Az ilyeneket nem szoktam érteni, nézek a tükörbe, látom valahol messze, aztán megint visszanézek, jön szélárnyékban és elmegy vagy 15 km-es különbséggel, beállok mögé én szélárnyékba, és csak maradok le egyre jobban, 1 kör múlva már nem is látom magam előtt, mindenkit faképnél hagyott..... Ha nem lenne az anticheat progi, nem mondom hogy nem gyanakodnék kicsit....
  • oneal1
    :D :D :D
  • mumus70
  • RtoR
    Ehhez képest nekem nagy mázlim volt tegnap. ahogy a caddyvel befutottam a célba, éppen írom hogy "gr", erre csatt, áramszünet az egész lakásban. Gyerek felkapcsolta a villanyt, és az óra kismegszakítója leugrott....
    Mondtam neki, nagy mázlid van, ha előbb csinálod 10 mp.-el, a kezed is eltöröm..
  • bardocz
    Végre lett volna egy jó versenyem, elöl négyen csatázunk, megszerzem a vezetést, majd kép elfeketül, és újraindul a gép Mindez egy kibaszott egyetemi program miatt, ami nem települt fel, és letörölni sem lehet, csak winreinstall.
  • hungary27
  • oneal1
    pályán ha kint vagy, jobb alsó infoképenyőn lapozz, és az egyik ablakban tudod ezeket állítani
  • barcalaci84
    tükrön fovot hol lehet állítani és milyen értéken használjátok? mert alapból a seggemben lévő versenyző olyan mintha mp-kkel lenne lemaradva
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.05. 14:59:59
  • oneal1
    ha összegyűlik a 17 DQ rögtön.

Persze, lehet szépen haladni, néha beesik egy két hülye vagy ütközés, de ha az ember normálisan megy akkor lehet fejlődni :)
  • GeriDoc
    Kizár a versenyből, ha összegyűlik az előírt hiba mennyiség.
  • barcalaci84
    fent szokta írni h hány "hibaponzot ad" ha valami incidens történik...szokta írni h pl 4/17 nél járok...mi van akkor ha összegyűlne a 17?

amúgy tegnap valami front lehetett mert jó hülyékkel keveredtem össze :) mindkét futamon inkább visszavonultam:) buktam is vagy 200 IR-t:)

de amúgy a mazdán azért fasza versenyeket mentem az elmúlt héten...igazából meglepett h abszolút nem is kellett figyelni semmire... az IR meg az SR is szépen növekszik ha versenyezget az ember...
  • Dzsidzsi32
    Miert vaz az,hogy az SG-t telefonon idonkent csak mobil nezetben tudom megnyitni,maskor meg csak asztaliban engedi. Kb 3-4 havonta ezt jatsza. Most eppen csak asztaliba engedi. Ami nem baj,mert legalabb igy latom a linkeleseket :) Mobilnezetben nem mutatja a videokat, linkeket.
  • mumus70
    Azért az durva hogy még a gyufásdoboz méretű kis fehér pacákat is odarakják a többi grafiti közé..... brutál profi munka megint! Respect!
  • Alexease
    Pedig mar az elejen is igy reklamoztak;)
  • bardocz
    Én úgy tűnik, hogy mindkettő 15$ lesz.
  • zzeN
    Külön fogják árulni a két pályát? Nekem ez új infó:D
  • bardocz
    Igen, én is arra hajtok.
  • Alexease
    Az a kitalalosdi amugy is eselytelen, nem csak tudni kell, hanem azonnal, elsonek kell lenni;)
    De a 2. egyszeru, retweet, aztan sorsolnak;) Eddig 171 ember:P
  • hungary27
    A nehezítés pedig, hogy csak egy szeletet adnak a kanyarból. :)

• bardocz
    Tök esélytelen itt nekem megtippelni bármelyik kanyart, jó ha ötöt el tudok nevezni az összes általam ismert pályán :DD
  • Alexease
    https://twitter.com/iracing
  • hungary27
    A McLaren-Hondát is decemberben akarják kiadni.

"Car is coming along great actually. McLaren have provided us a ton of data and we have engineered some new goodies specifically for this car.

Sure the car has not performed terrific this year but it really is unprecedented that a team was willing to provide us as much information on a current F1 car as McLaren has. I know for a fact that no other team would have done this and this is only because of the strong relationship we have built with them over the years.

At the end of the day you are going to get the most realistic modern F1 car you have ever driven and you all get the same one. And it will be reliable.

We are shooting to have it in the December build."

Steve
    Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.11.04. 12:10:37
  • barcalaci84
    köszi!
    ahogy nézem elég limitáltak a lehetőségeim:) B-s jogsihoz nincs is mit csinálni a héten:)
  • Alexease
    Global Mazda MX-5 Cup Car: Development
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A lenyege, ami az iR-t is erinti:) Az auto felfuggesztes fejlesztesenel es tesztelesenel az iR-t hasznaltak, mint partner, es a lehetoseget, hogy tobb gyarto modellezett (nem csak kinezetre:D) "alkatreszet" is lehetett virtualisan tesztelni, allitgatni, hogy kivalasszak a vegleges, valodi tesztekhez es beallitasokhoz a legjobb kombinaciokat.
  • frango
    Alex Simpson setupjai s*arok?
  • mumus70
    Az olyan lenne, mintha az időmérő előtt Arrivabene átballagna Hornerhez hogy te milyen lengéscsillapítóval mentek? Hány klikken van a teló? Mekkora a fékhűtőtök? De próbáld meg a Huttutól elkérni priviben, ha 20 pilinckát elállígat az övén csak a miheztartás végett, még azzal is simán nyernél egy nem top splitben!
  • RtoR
    Nem fognak. És minél komolyabb az autó, annál kevésbé. Fájdalmam hogy williamsre nem tudok hozzájutni egyetlen valamire való sethez sem. Azt pedig nem fogok nekiállni állítgatni, az biztos.
  • tomee92
    Mclarennel kapcsolatban tudok nyilatkozni csak. Ott a kerékdőlést akkor vittem 2 alá, sőt volt hogy 1,5 alá amikor olyan pályán kellett menni, ahol rengeteg a nagy kerékvető. A kisebb dőléssel jobban át tudsz menni azokon. Tempóban a kisebb dőlés egy ponton túl lassabb lesz kanyarokban, de a jobban támadható kerékvetőknél meg visszajön az a kis hátrány.(pl. Road Atlanta) Kopás szempontjából nekem nem volt gondom, szerintem a vezetési stílus jobban befolyásolja ezt.
    Egyébként magadnak kell megtalálni azt a dőlést, ami neked a legjobban bejön. De a setup minden pontjában ez a fontos, olyat csinálj, ami a legkényelmesebb lesz számodra. Ha nem megy a setupolás, akkor a setupshopban elérhető seteket kell próbálgatni és faragni.(persze nem árt sok-sok setupos segédletet elolvasni és nagyon sokat tesztelni, egy idő után ráérzel)
  • bardocz_m
    Es sehol se valaszolnak:D fontos titok ez, es nagy a verseny.
  • mumus70
    Nem raktak bele annyira brutál vagyok! Egyébként igen, ez megszokott látvány a futamokon sajnos. A legtöbb elkerülhető lenne.
  • hungary27
    Bekerültél?
  • mumus70
    WOW! Ez rohadt jó! Én is ugyan ezt szoktam csinálni mint ez a progi 10 másodperc alatt, csak én fél napig!
  • mumus70
    Értem, majd csekkolom, thx!
  • GeriDoc
    Hopsz, ezt eddig nem is tudtam.
  • GeriDoc
    Ide töltik fel a setupokat az emberek. Lehet szűrni autóra, pályára, szezonra, mindez időrendben (legalul az aktuális hét). Letöltheted az összes setupot, vagy válogathatsz, hogy melyiket töltsd le, illetve 2 kattintással fel is tudsz tölteni setupot. A legjobb köröket és az akkor használt setupot menti, stb. Igazából setup letöltéshez az iRacinghez ez a program kell. Olyan, mint festéshez a Tradingpaint.
  • hungary27
    Plusz az "Own Content"-et ki kell jelölni.
  • mumus70
    Igen. A főoldalon katt a piros "Popular Races" gombra, és ott a listában kidobja a következő futamokat, negyed óránként frissül. Ha zöld kormányt látsz mellette, az akkor megvan neked, ha sárga kosár, akkor az fizetős tartalom.
  • mumus70
    Az mit csinál az a progi?
  • GeriDoc
    Érdekes, hogy még senki nem válaszolt erre, pedig érdekes és jó kérdés. Most vagy nem tudják a választ (), vagy itt körül kell keresni az okosságot a gyorsasághoz, és senki nem akarja elárulni. Minden szimben megvan az a - egyébként valósággal nem megegyező - beállítási okosság, amitől gyors leszel. Viszont úgy néz ki, hogy magunknak kell rájönni erre is.

A heti RUF kupát próbálta valaki? Fix setupos Ruf Lime Rockon. Életem legszarabb kombója. Ott aki gyorsan és hibátlanul végig megy egy versenyt, le a kalappal előtte.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.03. 12:50:35
  • GeriDoc
    Setupsync programot rakd fel, az tökéletes.

Kérdésre: nem.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.03. 12:43:28