iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem sajna csak egy van, se nagy szam, nekem eleve harom kellene, szoval fele-tos....
De ha lenne ketto akkor egy harmadikat csak osszekaparnek valahonnan 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
ami viszont zavar hogy alul látszik a tálca
Egy 23"-os 1920*1080 felbontással és egy 22"-os 1680*1050-es felbontással. Így ingame 5280*1080 a felbontás.
app.ini beállítások:
CoherentUIInitilization=2 ; How to set up CoherentUI 0=disabled 1=usesharedmemory 2=usesharedtexture
deviceIdx=0 ; which adapter
displayRotateMode=1 ; 0-auto, 1-landscale, 2-landscape inv, 3-portrait, 4-portrait inv
DriveUIFullScreen=0 ; Let triple headed driving UI expand to fill full display
DriveUITransparency=1.000000 ; Adjust driving UI transparency up or down
forceVisibleWhenMove=0 ; Force all movable controls to become visible when moving UI elements
fullScreen=0 ; fullscreen?
fullScreenDepth=32 ; Color depth
fullScreenHeight=1080 ; full screen Window's height
fullScreenWidth=1920 ; full screen Window's width
hideCarNum=0 ; Hide car numbers and other decals in test sessions, so you can paint your own versions.
KeepUIHiddenOnFocus=0 ; If set to 1 then the UI can only be enabled with the space bar and not a mouse click
pixelRatio=1.000000 ; Full screen mode - Adjust for displays with non-square pixels
pixelRatioWindowed=1.000000 ; Windowed mode - Adjust for displays with non-square pixels
reduceFramerateWhenFocusLost=1 ; set this to 0 to maintain full framerate when another program has the keyboard focus
reflapCarTransp=0.350000 ; Set level of transparency for reference lap car.
serverTransmitMaxCars=20 ; Limit number of cars transmitted to client (values from 10 to 64)
SessionUIFullScreen=0 ; Let triple headed session UI expand to fill full display
SessionUITransparency=1.000000 ; Adjust session UI transparency up or down
windowedHeight=1080 ; windowed mode height
windowedMaximized=0 ; Window is maximized in windowed mode
windowedWidth=5280 ; windowed mode width
windowedXPos=-1680 ; Window top left corner in windowed mode
windowedYPos=-26 ; Window top left corner in windowed mode
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Mivel nem erdekel a 3xFullHD, igy beallithatok barmilyen 3 monitoros aranyt (21:4), kissebb hasznalhato felbontassal (pl. 3840x720px), amit meg elvisz a gepem.
Foleg, hogy most is ilyen felbontason hasznalok mindent (1280x720px).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.01.11. 21:32:09
Ha kozepen nezem, akkor nagysagrenddel jobb mint az egy monitor! Legalabbsi latoszog, sebesseg erzet, kanyarodas stb. Ami teljesen logikus😊 Ami gazos es bukta, kozepen a duplamonitor kavaja;DDDD Raadsul olcso Samsung, 1.5 centis kavaval😊 Amiatt hasznalhatatlan;D
Ha meg "attoltam" az ulest az egyik monitorra, akkor meg valahogy mindig jobbra akartam nenni, mintha csak jobboldalt menne a ter, nekem zavaro;D
De a semmi (egymonitor) helyett jo lehet, aki tud, szeret, akar allitgatni, egymasra tolva a ket monitor kavajat, mar nem anyira zavaro. Es mivel az ugyis a "nem annyira fontos" latoszogben van (csak a sebessegerzet es a nezelodes miatt kell), meg jo is lehet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
iRacinghez Ebben a topikban van a leírás. Ebből kiindulva AC-val is lehet próbálkozni.
Nekem egyébként olyan a kép, mintha 3 monitor lenne, csak a bal oldalon nincs. A dashboardot nem felezni meg a káva. Az a bal monitor közepén van, mintha egy monitorral használnád. Az picit zavaró, hogy a kávát ugye nem számolja és picit hülyén néz ki a két kép illesztése.
Videót csinálok holnap ha kell, de most NFL meccs nézés lesz egy jó darabig. 😊
Hungary27: Bármilyet. 😊
Utoljára szerkesztette: frango, 2015.01.11. 19:02:26
az én monitorjaim sem egyformák 22 col full hd 16:9,a másik 19 colt 16:10 1440Xpontosan nem tudom
én full screenben csináltam
igaz eyefinityben beálítottam hogy a 2 monitor 1 és iR ben pedig egy monitorként használtam
AC
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.01.11. 18:12:53
Szerk: Mondjuk egy hd7770-be be se lehetne dugni még egyet ha jól látom...
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.01.11. 18:09:02
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.01.11. 18:05:36
én is pont ezzel próbálkoztam
iracersre raktam is föl videót a végére nagyon élvezhető volt
és tényleg teljesen más feeling
Aztán most valamelyik nap megint elkezdtett ez foglalkoztatni(Valahol láttam egy Juha-Pekka videót, amiben kettő monitorral tolja). Gondoltam, hogy nem igaz, hogy Eyefinity meg ilyenek nélkül ne lehetne valahogy megoldani a több monitorozást. Keresgéltem és Iracing fórumán találtam egy topikot, ami pont ezzel foglalkozik. Ablakos módban kell a játékot futtatni és kicsit megpiszkálni az app.ini-t. Kis állítgatás után pöpecül megy is. Jó egy kicsit furcsán torzít az oldalsó monitor, de majd még próbálok állítgatni valamit.
Először HPD-vel próbáltam ki, hogy milyen is. Itt nem volt annyira nagy különbség, de pár dolog azonnal feltűnt. Először is sokkal jobban érzem a féktávokat, a gumit. Másodszor sokkal jobban eltalálom a bejáratot, az apexet és a kijáratot.
Aztán átültem a RUF C-Specbe. Versenybeállításokkal elkezdtem körözni Daytona Roadon. Itt is ugyan azokat éreztem csak még sokkal erősebben. Halál pontosan eltalálom az apexet. Egy picit rövidebb féktávokat tudok venni. Sokkal jobban érzem az abroncsokat. Sokkal jobban tudom kezelni a kocsit. Iszonyat lágyan és könnyen tudom csúsztatni. Sokkal pontosabb lett a vezetés. Komolyan, mintha egy másik kocsit vezettem volna. Jóval élvezetesebb. Pedig egyébként is nagyon jó gépnek tartottam...
Mondom ok, akkor most megnézem időmérő beállításokkal, mert lehet csak bemesélem magamnak az egészet. Az első megtolt időmérős körön 2 tizeddel voltam gyorsabb, mint az eddigi legjobbam(Nem mentem több kört, de szerintem még 1-2 tized tuti benne van. Ha nem több). El se hittem. Sose hittem volna, hogy csak ez a kis "fejlesztés" ennyit számít.
Gondoltam ezt megosztom itt, hogy esetleg aki hasonló dolgon agyalt vagy csak van használaton kívüli monitora, akkor annak érdemes beüzemelni akár csak +1-et is iracinghez, mert rettentően feljavítja a játékot. 😊
Utoljára szerkesztette: frango, 2015.01.10. 21:39:35
December végén és szeptember elején volt, előtte valamikor tavasszal.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Emiatt gyorsabban nem fognak jonni a palyak😊 Nem azon a 3-6 ora szken nyeresegen mulik a dolog, tovabb tart az ugyintezes, utazas es a modellezes (plusz, be is kell illeszteni a rendszerbe).
Ami nagy elonye lehet, hogy esetleg olyan palyakat is vegig tudnak szkenelni, ahol erosen korlatozott a raszanhato ido (ideiglenes palyak, suru versenyhetvegek, epitett utcai palyak stb).
Meg persze, az eloso is majd 10 eves, ideje volt lecserelni😊
Itt az új scannerük, kb. fele annyi idő vele elvégezni a munkát (3-4 óra):
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.01.07. 20:41:54
Olyan, mintha sokkal jobban melegednének a gumik. Na most hétvégén a versenyen direkt fogom nézni a gumi hőmérsékleteket. Jó mert HPD dashboardján egyből ott is vannak az értékek. (Monduk a nagyon okosan berakott Laguna Secai roncsderbin, lehet felesleges lesz figyelni...)
Próbáld ki, előbb offline test jól beállított időjárással, ne az IR default weather-rel, utána pract. session-ön is próbáld ki. Vagy ugyanaz, ha "Test Car on Track" gombocskát nyomod, ami szintén egy korrekt időjárással beállított test session lesz.
de szerintem is van tapadásbeli különbség ......
Egyébként szériától függetlenül ezt tapasztalom. GT3,WSCS, Indycar, Ruf Cup tökmindegy.
Amúgy nagyon jó gép a HPD. Nagyon fa..án lehet csúsztatni a kanyarokban. Nem nagyon mentem hasonló géppel eddig. A leggyorsabb ívek sem mindig azok, amit az ember elsőre gondolna. Kicsit másképp kell gondolkodni ezt vezetve.
Marcinko: Lehetne az is, de a Sebringi verseny éjszakai volt. 😊
Szóval, ha senki más nem tapasztal ilyesmit, akkor velem van a gond. 😊
Utoljára szerkesztette: frango, 2015.01.07. 08:49:49
Ergo észrevételem szerint az alapok ugyanazok pld. 26 fok 26 -os páratartalom, keleti 4 kmh s szél, de lehet hogy az egyik kb. 10.00 óra körüli napállással megy a másik meg kb.16.00 órással .
Road America nagyon jó példa ahol a hátsó egyenes féktávja hol árnyékban hol teli napsűtésben van.
Én is HPD-zem ebben a szezonban egyébként. 😊
iracing the 'real' race.
Már a kezdetektől feltűnt ez(nem is nagyon foglalkoztam vele), de most nagyon más volt. WSCS-ben, HPD-vel gyakorláson 48.0-48.5 között tudtam stabilan kockázat nélkül. Versenyen meg 49 eleje ment csak. Alig tudtam bemenni 49 alá...
Utána már nem is tudtam visszacsatlakozni.
31-n voltunk, és mindenki korrektül odatette magát, ismétlés két hét múlva.
Vagy akár jövő héten is!
iracing the 'real' race.
Most meg kaba vagyok, de tervbe van veve, hogy ezt a banner reszt is rendberakom: kulsos program forras; kisebb SG banner (kicsit felesleges ekkora); valamilyen dinamikus megldasok*.
*Az AC-ban felig-meddig mukodik, hogy ha kell, be lehetne tenni dinamikus bannert es linket. Vagyis a fix meretu, nevu es kiterjesztesu banner kepet a sajat szerveretekrol osszatok meg, rajta valami link atiranyitasos dologgal., Igy barmikor szabadon tudjatok cserelni a kepet es a rajtalevo linket is (futamok, rendezvenyek, akciok).
De ha nincs linkatiranyitas, akkor a forumotokban lehet csinalni egy fix topic-ot, ami csak olvashato, annak az el;so es egyetlen hozzaszolasara iranyitani a fix linket, es aminek a tartalmat barmikor tudjatok cserelni (es onnan tovabb iranyitani).