iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenki jól jár
az iR pl kap egy aktív felhasználót aki még költeni fog ha másra nem is az előfizura
persze álltalában mindenki szereti felépíteni a kerierjét ez a jelemzőbb
de vannak olyanok is akik más simulátorból ülnek át és nem kíváncsiak a rookie-kra
azok nem sajnálnak egyben kifizetni 2-300 dollárt is akár
Név csere van ,írni kell a supportnak és átírják.
Szerintem mész 10-15 versenyt és be áll a szintedre SR és iRating is.
Nem tudom milyen licensed van de örülj legalább nem kell kinlódni.
Amugy ez egy B-s licens ,1050-es iRatinggel
670 dollárba van neki nem tudom mennyiért adhatja,meg kell kérdezni
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Minek resetelni,hogy érted.
Új 3 hónapos sál ujra regelni es elkezdeni 0 áról , mondjuk nem értem minek.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Mi játszódik le egy ilyen ember agyában?????
iracing the 'real' race.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
<#wow3>#wow3>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.01.18. 17:13:32
En meg mindig tamogatnam a parhuzamos es folyamatos fun race lehetosegeket mindegyik sorozatbol, de szigorubb SR-korlattal, vagyis X vagas vagy Y inc. utan kick es/vagy a kovetkezore rajthelyes buntetes es hasonlok😉 Es persze, ott is megmaradhatna a feljelentes, ha esetleg lenne kirivo vagy szandekos idiota. Es esetleg csak a A/B/Pro szinten mukodhetne .
vigyázni kell
persze ki lehet fogni a hülyéket
mult héten én is szopóágon voltam
Én kerülöm az ingyenes autó/pálya kombókat, mert azok a legveszélyesebbek ilyen szempontból. Bár a héten kivételt tettem, mentem a Mustang-gal Lime Rock-on, ahol ugye Pontiac-ok is vannak. Igazi túlélő show volt, de szerencsére komolyabb incidens nélkül megúsztam.
Utoljára szerkesztette: thedriver, 2015.01.18. 16:18:38
pont ezzel vagyunk rá kényszerítve hogy vigyázzunk
csak gondolj bele mi lenne ha csak az egyik fél kapna x et
hidd el ez így a jó
a rookikat leszámítva ezt szinte mindenki komolyan veszi,persze van 1-2 kivétel
a megbosszulos faszokat ha van ilyen ,föl kell jelenteni
minden futamon a célom egy tiszta balesetmentes csatázós verseny,de most is,egy a pályán keresztben álló köcsög miatt 4x,nekem nem okozna problémát bevásárolni,mondjuk az összes tartalmat(most 3 hónapos van 1900 ir,C,4.44,road),de így semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.01.18. 15:19:18
Twitch tv
Piloták
Vizer Gábor
Sinka Dani
Szabó Tamás
Ozsváth Zoltán
Bakonyi Bence
Danis Richard
Leitner Norbert
Bokor Ákos
Brückner Attila
A problema inkabb az, hogy latvanyosan "nem haladnak" semmivel😉 Mar tavaly Nurb.1000-en (amit tamogatnak!) is necces volt, hogy se "rendes" autojuk nincs promozni se a palya nincs meg, es a bejelentett csuszasok miatt, meg az ezevi rendezvenyre sem lesznek meg.
Tudom hogy Nord "nagy" palya, de 1 ev alatt csak ossze kellene lapatolni, mar csak az esemeny miatt is. Persze, ezzel parhuzamosan csuszik Monza, Imola meg minden. Tavaly 1 ev pluszt mondott Kaemmer az uj gumira, surface modellre es egyebekre, de eleg nagy a csend, valszeg ara is ratolnak meg fel-egy evet...
Valszeg osszefugg a "ketto" (uj surface vs. palyak), gondolom azokat mar az uj rendszerre szeretnek kiadni, ne kelljen ujra modellezni, piszklani, shaderezni, allitgatni stb?!
Persze az iR nem egykategoria a "tobiekkel", es sokkal tobbretu a fejlesztes, sokkal reszletesebb, tobb platformra, es minden resze sokkal jobban kidolozva. De amikor a tobbiek, meg ha nem is kozvetlen konkurencia, enntire nyomulnak a nepszerubb tartalmakkal es latvannyal, erdemes lenne nekik is jobban belehuzni valahogy.
En a Steam-es megjelenesnel sokkal nagyobb nyitast vartam, de nem lett semmi, egyszeruen csak a forgalmazasi lehetosegeket tagitottak😉
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
mi az abszolult önbizalom?
amikor az Internet Explorer fölajánlja magát alap értelmezett böngészőnek😊
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.01.15. 20:12:28
iracing the 'real' race.
Volt már nálatok olyan, hogy az updater nem indul el?
Szeretnék letölteni egy új pályát, de a download gombra kattintva csak bezáródik a kis ablak és a letöltő program nem indul el.
A tűzfalat kikapcsolva is próbáltam, a gépet is restartoltam, a service megy.
Van valami ötletetek?
En Dollarban fizetek 1 evre annyit, mint itt a Steam-en akciosan fel evre Euro-ban😄 Az alap 50EUR feleves meghosszabbitas meg eleve felejtos;D Haromszor annyiba kerul a Steam-en eves elofizetes, mint a normal weboldalas;D
Valaki elmagyarázná ezt, hogy ebben mi éri meg nekik ?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
( Így viszont részemről a nyakukon marad )
www.smart-bus.hu
A hivatalos oldalra átdobást kétlem, hogy a steam engedné... akkor már inkább ilyen DLC formátumban lesznek majd a plusz tartalmak, de azzal ez akkor sem korrekt, aki most megveszi. Na mindegy... köszi az infót.
www.smart-bus.hu
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gondolom a fél év előfizetés miatt ennyi.
Láttam hogy steam-en megjelent az iracing viszont eléggé borsos az ára a weboldali árhoz képest. Tudnátok erről pontosabb infót adni? Miért drágább? Minden autót megkapunk és pályát? Ugyan azt a funkciókat tudja mint a nem steames változat? Ha nem steames változatra fizetsz elő azzal jár az összes pálya/autó?
Back at the beginning of 2013 the iRacing online racing service announced that they applied for Steam Greenlight. Steam Greenlight is a system that enlists the community’s help in picking some of the new games to be released on Steam. Developers post information, screenshots, and video for their game and seek a critical mass of community support in order to get selected for distribution.
After two years, iRacing is now officially launched on the Steam Digital Distribution platform and iRacing.com hopes that this launch will generate an opportunity to bring more members to their popular online racing system. In the near future new and existing members will be able to make use of the Steam features such as the Steam community overlays to connect to their forums, videos, friends etc.
For a 6- month membership you will be charged 36,99€. After that your Steam membership will be auto-renewed every 6 months for 50,99€.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!