25347
  • bardocz
    Ez szerintem nem a vb hanem "csak" pro széria versenye, nem?
  • RtoR
    Mi van Huttuval, nem indult? Vagy már megnyerte az ideit, és pihen? :D
  • bardocz
    Most megy a pro közvetítés, van egy magyar versenyző is. 3700as iRating...:)
  • bardocz
    De nem értem, ebbe a szériába csak így ütöttek ki amióta visszatértem, nem látnak, vagy mi? Nekem is van, hogy valakire ráfutottam, de az féktávon, nem kanyar közben vágtam telibe. Ha ott ütnek ki annyira nem is gáz, ha hosszabbat fékezek valamiért. Nade így? :D
  • barcalaci84
  • endy papp
    Az semmi, engem a héten ugyan ezen a pályán ezzel a kombóval,egy lekörözött intézett el....
  • bardocz

A vakagyú kiüti a hátsó futóművemet mintha nem látná, hogy ottvagyok, rögtön a következő kanyarban kiszorít valakit a pályáról, majd ahogy szenvedek mint a kutya, hogy ne forogjak be mindenki elé és taroljak el 5 autót, belémjön mégegyszer, meg se próbál elkerülni. Ez az őstehetség 1244 versenyen indult roadon, de c-s jogsi felé még nem jutott, most is d-nél tart. Na az ilyenek mögött van szükség az SR-re.
  • gviski
    hát igen, valami bukkanó lehetett ott :D
  • barcalaci84
    na csak átírták
    még a régi névvel mentem egy futamot... azért kezdem unni a sok sorry-t... de legalább elnézést kérnek :) ez is valami:)
    na de majd holnap végre saját névvel...új nap új remények:)
  • RtoR
    F3-on látszik hogy veled van baj, vagy a másikkal. Ha mindenki eltűnik az ablakból akkor veled van gond, ha az tűnik el akit te látsz, akkor vele.
  • mumus70
    Fekvőrendőr?
  • barcalaci84
    Na valaszolt a support...nevatirast kertem:)
    De nem irtak at eddig...kerdezik h miert akarom atiratni,mikor szulettem ?
    Most mi a tokomet irjak nekik?
  • bardocz
    Én azt kuplung nélkül pillangózva vezetem, segítségeket kikapcsolva.
  • barcalaci84
    Szekis botvaltom az nincs jelenleg...akkor ha jol ertem akkor ha nem kapcsolok segitseget akkor erdemes h and toe-ni...mikor kiprobaltam akkor nem volt nekem egyertelmu h akkor ez mi is akar lenni ,mert vegulis kuplung nelkul is lehetett eppen valtani...csak fura volt...
    Mondjuk pullango meg h and toe is fura az agyamnak egyelore
  • gviski
    ha már centikre autózásról van szó, a tegnapi futamon a 12.körben ment el, ezért:

1:44:40-től
    https://youtu.be/9YfbQGndKtQ?t=1h44m47s
  • GeriDoc
    Kérlek töröld a hozzászólásomat, és akkor nem nekem címezve írd be újra. Köszi.
  • Alexease
    OK, de ha valakinek van ra lehetosege (kormany, valto, pedal), szeretne valoban szimezni, nem csak egyforman kezelt (pillango + ket pedal) kergetozni, akkor nem art tudni hogyan is mukodnek rendesen az autok:)
    Mert poen minden autot ugyanugy vezetni, es orulni mennyire fun es jo a helyezes, de sok autonal rendesen vezetve 2-3x nehezebb es macerasabb lenne a dolog.

Ez most nem neked, ezt ugy altalanossagban irtam:)
  • Alexease
    Eredetileg botvaltos, lefele kuplunggal (vagy megy elvileg ketpedal es gazfroccsel is). Ha nem kapcsolsz segitsegeket, akkor ugy sem lehet elvaltani (se le se fel) ha olyan az auto, abbol kiderul milyen.
  • GeriDoc
    Rakd be az auto-blipet és mehet le-fel kuplung, meg gázelvétel nélkül.
  • barcalaci84
    Ez a caddilac ez most milyen is? Botvaltos lenne? Kuplungot hasznaljatok lefele vagy felefele? Esetleg heel and toe-zni is erdemes?
  • ozoli78
    Probald meg a cadillacat nem banod meg , jo a ruf is de en a cadillacat jobban szeretem.
  • barcalaci84
    csak az meg nem fix setupos ha jól látom:(
  • mumus70
    Talán a Ruf könnyebben vezethető. De én a Spec Racer Fordot ajánlanám, fasza kis gépek, rutinszerzésre kiváló.
  • barcalaci84
    kezdőknek melyik ajánlottabb? Ruf cup vagy Cadillac Cup? vagy esetleg más?:)
  • barcalaci84
    sweetfx-t használ valaki? tudna linkelni egyet h melyiket használja?
  • Alexease
    Es nem csak ~10 ember ellen, hanem akar a tobbszorose ellen is;) Ami foleg NASCAR-ban a durva, ahol valoban folyamatosan durva a tempo, es korbe mindenhol autok vannak, es eleg kozel, mert az a lenyege;D

Ha Papy online engine, akkor mindig a regi NR2003 bajnoksaggal peldalozom, amit 5 evig nyomtunk, sokaig en voltam a szerver, az akkori, itthoni komoly 512/128kbps net-tel, es heti 2x, 2-3 oran keresztul, 10+ emberrel mindig hiba nelkul ment. Ez valszeg ez nem csak az Axelero-nak volt koszonheto;))) (Persze, ma mar kicsit mas a helyzet, hiaba sokszorosa a net sebesseg, a felhasznalok es a brutal mennyisegu lekeresek miatt teljesen mas a terheltsege egy halozatnak.)

Persze, vannak hibak az iR-ben is es hajlamosak az emberek panaszkodni, de altalaban nem nagyon neznek korul mi hogyan mukodik es technikailag sem gondoljak at a dolgot;)
  • barcalaci84
    az mondjuk tényleg komoly h h amerikaiakkal ausztrálokkal , japánokkal tud az ember miliméterekre menni (ha partner benne:) )
  • Alexease
    Ami ennyire publikus, sokfele orszagbol, sokfele net-tel es foleg hozzaallassal, addig barmi elofordulhat;) Ehhez kepest meg mindig az iR net kod a legkomolyabb, ilyen publikus szorassal nagyatlagban hibatlan.
  • barcalaci84
    ilyen piros vonalas dolog és mindenki eltűnése is volt ma ...ki is dobott és újra be kellett jelentkeznem és folytathattam miután kivártam az állítólagois vontatásomat:) utolsó hely -95 IR
    mondjuk a netem elég jó elvileg nem tudom mi lehetett...
    ezt a pillanatra eltünést már többször észleltem , de mondjuk tényleg ritka, de megnyugodtam h más is tapasztal ilyesmit....
    mondjuk az egyik ilyen után a tetőn álltam meg (replayben már látszott h lekoccolta a falat és irányt változatat) :)
  • mumus70
    Néha normális, xar a netjük. Nekem egyszer vagy 14 mp-re tűnt el mindenki, elindult a piros csíkom a statbaron, mire visszajött minden, az utolsó helyen találtam magam a 2.-ról, pedig én nyomtam neki rendesen közben..... De nálam lehetett valami, amit te mondasz az nálam úgy átlagban minden 4,- 5. versenyen van, hogy eltűnik előttem az ürge, aztán füstöl egyet a gumija, amikor valahonnan fentről visszaesik a földre, de megy tovább rendületlen.... Olyankor a kijelzőn is villog a neve. Szóval amíg neked el nem indul a piros vonal a sarokban, addig nála van gond, képzeld oda ahol volt eddig.
  • bardocz
    Ha csak egy-egy ember, akkor szar a netjük, és azért. Érdemes szólni, van aki felfogja, és inkább kilép. Ha mindenki, akkor gyanús, hogy a tiéd, akkor meg érdemes kilépni, hogy mások versenye ne legyen elrontva.
  • barcalaci84
    az "normális" h néha el-el tűnnek egy -egy pillanatra egyesek előttem vagy a tükörben? rendkívül zavaró:)
  • mumus70
    Én meg most Barber Shorton vagyok, itt meg csökkenteni lehet csak mindent!
  • RtoR
    Nagyon jó a Caddy Canadian Tire kombó, nagyon jól lehet iratinget növelni. Ha most nem megyek 4k fölé, akkor soha.
  • RtoR
    Heh, nem is tudtam hogy lehet olyan kis edénykét emócionálni a szövegbe. Pedig mennyit használtam volna már!!!
    Utoljára szerkesztette: RtoR, 2015.11.11. 07:39:51
  • mumus70
    Ismerős! Akinek meg nem, az tényleg csak szetupolgatni jár fel a test track-re..... (na, jöhet megint a reakció lavina, mekkora - ök vagyunk, mindig visszalöködünk meg nevelgetünk.... csak alszok rá egyet.... )
  • RtoR
    Hehe, 15 éves kis nagy arcú versenyző gyerek rosszul járt a kekeckedésével. Canadian Tire, célegyenes után a balos dombtetőn rám húzta, ki is csúszott jobbra a fűre. Előtte már kétszer koccolt, mert nem bírja megérteni hogy utolértem egy kéket és nem öklelem fel. Majd a végén a verseny után megint nekem jött, 20x!
    Bár mintha megkapta volna a pontjait a második helyért... fura.
    Arra kíváncsi lennék, mikor bent ül a skip barberben, akkor is ilyen bátor -e?
  • mumus70
    Látni melyik klikkben van beállítva a hátsó szárny!
  • hungary27
    Nagyobb méretben
  • barcalaci84
    csak megvettem a dashmeter prot :)
    kipróbáltam a pontiacon a setupolgatást...jól sikerült ,utolsó körben elfogyott a benzin...vagyis elvileg mér volt benne egy kicsi az app szerint , meg végülis sikerült begurulni:) jó tudni h rá kell számolni:)
    amúgy jó kis verseny volt... 19 körön keresztül a legnagyobb különbség 0.5 sec volt köztem és egy másik versenyző közt... szélárnyék is fasza

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.10. 12:20:44