25347
-
ozoli78 #18016 Szerintem a legjobb.
Itt nincs babakocsi nézet előfordulnak ráhuzasok lasd en es Csaba en voltam a hibas elnezest kertem.le is zartuk.
Biztos feltünt neked is "rookie" mond valamit? -
#18015 37 fő induló volt és köztünk sokan 3-4 napos friss regisztrációval várható volt, hogy nem lesz sima verseny, 1-2 futam és összerázkódik a mezőny, inkább örülni kéne hogy hazai szinten ennyi induló van, nem pedig 10 fő alatti létszámmal kergetjük egymást... -
#18014 Most már tudom mért voltam lassú :D -
hqx #18013 3 perc sem telt el és már ütközés. Jó liga lehet...!:D -
mumus70 #18012 Észrevetted hogy lelopták a kormánykerekedet? -
#18011 Itt van az enyém is, jó kis futam volt, kár hogy a 12.- körben hibáztam, Dávid nagyon ügyesen védekezett, nem tudom elmenni mellette :-(
Valamint itt van egy AutoCAM-es külsö felvétel is:
-
mumus70 #18010 -
mumus70 #18009 Semmi baj, benne van, csak kár volt érte, vért pisáltam mire feljöttem a 20.-ra az utolsóról..... -
ozoli78 #18008 sorry a 2 lap T 1 ért -
#18007 Egyszerre tul nagy kedvezmeny lenne;)
De ha belefer es lesz 75%-os, erdemes elore betarazni belole. Aztan jovore abbol lehet tartalmat venni es majd ismet az 50%-os elofizetest. -
#18006 ezért sincs egyben gondolom:) h ne vond össze... így kifizeted most az 50 dollárt decemberben meg még 75 dollárt...amúgy meg lehet csak a 75 dollárt fizetnéd ki nekik:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.16. 18:27:42 -
GeriDoc #18005 Köszi.
Össze akartam vonni a kettőt, de akkor külön-külön veszem igénybe. -
#18004 jól érted:)
szerintem credit akció csak karácsony körül...
visszanézegettem és minden ilyen kredit akciót valamelyik negyedév végére időzitik ahogy látom... akkor nagyobb a vásárlókedv gondolom mikor látod h nincs meg egy csomó pálya következő szezonból:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.16. 18:19:03 -
GeriDoc #18003 Jól értem, ha most megveszem az éves előfizut, akkor onnantól számít, ameddig a mostani tart?
A másik, hogy valószínű, hogy Dec. 4-ig megjelenik a 75-ért 100 kredit is, vagy az ez után várható? -
#18002 Igen? Mondjuk úgy se rossz, úgyis akkor derül ki, hogy milyen pályákat kell majd beszerezni. -
mumus70 #18001 Most jött emailbe akcijjó! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Now through December 4, 2015 we have cut the price of a one-year renewal membership in half. That's right, you can renew your membership for just $49! (Regular price $99)
You can use this code up to FIVE times!
Use promo code: PR-49BFACTIVE2015 to take advantage of this offer.
Act fast as this offer expires December 4th at 23:59 GMT. Valid on existing active accounts only.
Don't forget that when you renew early the extra year membership gets added to your existing membership. For example, if you are set to expire on January 31, 2016 and you use this promotion you will now expire on January 31, 2017.
To take advantage of this special renewal offer simply login at members.iracing.com, and click the shopping cart icon at the top of the page, then enter the promotion code from above and click "Apply". Finally, complete the checkout process. -
RtoR #18000 Heh, 2 dollárért újítottam egy évre... ki mondja hogy drága!? -
#17999 múltkorában nézegettem és tavaly az akciós kredit karácsonyi akcióban volt...black fridayon pedig ez a féláron egy év -
mumus70 #17998 Jövök, elveretem magam. -
#17997 Akciós kredit ajánlat még később fog jönni? Mert most csak akciós előfizetés van még black friday alkalmából. -
#17996 na mindegy sikerült megoldani:) kértem egy elfelejtett jelszós lehetőséget és úgy érkezett privát üzenet és így már megerősítettnek érzi:) -
#17995 "your account hasn1t been confirmed yet"
ez rendben is van , csak nincs mit megerősítenem... nem küldtek emailt se , illetve aaz IR accountomra se private üzenetete se...nem tudom előről kezdeni se a regisztrációt , mert már foglaltnak írja az IR accountomat hisz már beregisztráltam csak nem erősítettem meg... -
GeriDoc #17994 Működik, igen. Regeltél a neten, és felraktad a programot is, ID-t is beírtad?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.11.16. 13:30:11 -
#17993 ez a tradingpaint ez működik? próbáltam regelni, de nem küldtek hitelesítő üzenetet így be se tudok lépni... -
ozoli78 #17992 iRacers Rookie bajnokság első futam .
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.11.15. 21:33:48 -
#17991 Igen, ő volt az. Egy videóban láttam az F1 setupscreen-jét, nem tűnik annyira durvának, a hpd setupra nézve azt még lehet nehezebb is beállítani. Persze ez akkor igaz, ha mindkét autóval tud az ember tizedeken belüli köröket hozni egymás után. Suzuka van most hpd-vel, elkezdtem beállítani, teljesen elmentem rossz irányba, majd visszatöltöttem az alapot, picit állítgattam, és jó lett, de rengeteget kapok az első szektorban, szétgyaláztak azon a versenyen, amin el tudtam indulni. -
RtoR #17990 jó lenne, ahhoz azért gyakorlok még egy keveset. De elég stabilan hozom már a 13 vége köröket. -
#17989 Ha stabilan mész a TOP 5 garantált. :) -
RtoR #17988 Fel is buzdultam megint, teszteltem interlagosban kicsit.
1:14.1 a legjobb időm eddig. 13 alja az optom. Megnéztem a tegnapi egyik versenyt, és a 11. helyezettnek volt 14-1 a legjobb ideje.
Megkockáztatok egy versenyt. Persze a legjobbak 12.-es időket mentek, de legalább nincs 3 másodperc az alap meg a setelt kocsi között. Igaz rövid a pálya is.
Most itt van kér finn, akik állítgatnak mindenfélét, de alig mennek gyorsabban nálam. -
RtoR #17987 Hogy tett szert egy csapatra? Egyébként nem megy rosszul, HPD-vel megnyerték a legutolsó 24 órás futamot, és volt a csapatban egy másik magyar is.
Indulnék én is a williams-el, de set nélkük 3-4 mp hátrányban vagyok, lassú pályán még több is.... setelni meg biztos nem fogok egy F1-es autót, ahhoz újra kéne születnem. -
RtoR #17986 Nem, a regisztrálók iratingjét számolja. Sajnos még a 2. splitben is 5k iratingesek regisztrálnak, a többiek később lépnek be. Amikor a SOF-t mutatja, az már a versenyben résztvevő össes versenyző átlaga. De addigra már bent vannak a kisebb iratingesek.
Szóval nincs mese, 5k irating a cél! És még az is csak a2. splitre biztos.. -
zimapeti #17985 Szerintem azért mert a csapatod átlag iratingjét nézi. -
ozoli78 #17984 Remenyik Balázs volt?
Amikor pro lett 4000 fölött volt de sima prolicenszhez az F1 bajnoksagban kell lenni az első 10 ben . -
mumus70 #17983 Szemezek vele, bár erősen visszatart az eddigi egyetlen Street Stock indulási élményem, ahol mindenki mintha direkt rám utazott volna, úgy éreztem magam mint egy flippergolyó! 3. körig 2-szer kellett boxba mennem generálra, 4. körben kiléptem -4 kör hátránnyal, és egy heveny agyvérzéssel.... De ezt ecseteltem is annak idején a fórumban..... -
RtoR #17982 Rookie bajnokság menetrendje! -
RtoR #17981 Ja, a pro széria túl gyenge neki, mi? :D -
#17980 na az új névvel eddig megúsztam a kalamjkákat publicon:) fel is tornáztam 2000 fölé az IR-t 1500-ről :) -
#17979 Még nem. Ha bejutunk a Enduranceba TOP40-be a 6 futam után akkor igen az leszek :D
70. helyen állunk a VSR-es csapattal 3 futam után. -
#17978 Aztán pró vagy e már? :D Mert te lehetnél simán. -
#17977 Nekem 4435 iratingom van és még így is csak a 3. splitbe szoktam kerülni a Blancpain Endurance versenyeken... :D