iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thedriver
Több pontot akkor kapsz, ha egy erős mezőnyben jó eredményt érsz el. :) Már ha az irating-re gondolsz.
Egy erős mezőnyben egy 5. helyért több pont járhat, mint egy gyenge mezőnyben a győzelemért.

oneal1
ó köszi!

!Forza Ferrari!

Szia, kb a közepén "iRacing karrier" de érdemes elolvasni az egészet.
iR tájékoztató
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.05.07. 10:10:31
oneal1
liszensz fejlődésnél, futamon mikor kapok több pontot? ha csak tisztán megyek, vagy az eredmény is számít?

!Forza Ferrari!

hungary27
Holnap ismét rookie futam.
Mazda MX 5, illetve Spec Racer Forddal.
Ingyenes pályán, szóval kis gyakorlás és este nyolctól a szerveren találkozunk!
rookie futam 04.13.

iracing the 'real' race.

zzeN
Uhh nyami...
Nyári buildbe szeretnék kiadni a GT1-es és GT3-as változatokat.

Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.04.11. 00:09:46

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ma este ismét futam, suzukában, 20:30-tól!

5. tavaszi futam

Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.04.06. 18:40:14

iracing the 'real' race.

hehe. mekkora poén, majdnem komolyan vettem!:D

iracing the 'real' race.

gviski

<3 Április 1.
http://www.youtube.com/embed/2Z4m4lnjxkY

Virtual SimRacing

gviski
iRacing Mobile <#falbav> mi jön még?

http://www.youtube.com/embed/wq4-4pyhrBI

Virtual SimRacing

frango
Van most valami jó kis előfizetés megújító akció(kuponkód)? 12$-ért találtam 3 hónapot. Van ennél jobb ajánlat is?
Indycar szezon is most kezdődik. Kedvem támadt nekem is csapatni vele. Kár, hogy nincs több utcai pálya a progiban...:(

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Mit is lehetne mondani, eszméletlen hangulata van egy ilyen versenynek.
Nagy gratuláció a McLaren csapatnak, a 3. splitben felálltak a dobogóra!!! Mi ugyanott a 16. lettünk, nagyon jó küzdelem volt.
Többiekről nincs infóm egyenlőre.

iracing the 'real' race.

és egy másik lin a közvetítéshez, itt a spliteket is lehet váltogatni!

sebring 24hour 2

iracing the 'real' race.

Alexease
Jo latni, hogy ilyen sok magyar tolja, es ki vannak hasznalva a csapat es hosszutavu versenyek is.<#eljen><#worship>
Köszi így már tiszta
Illetve követhető itt is:

sebring 12hour

iracing the 'real' race.

Sziasztok
Ma 14 órakor kezdődik a Sebring 12 órás verseny.
Most több csapat is indúl.
A csapatokhoz oda irom hol tudjátok őket követni.
Jó szorakozást :D

BMW Z4:
Csapat X:
1. Matejka Zoltán
2. Feszl Ernő
3. Vizer Gábor
4. Kóródi István
http://www.twitch.tv/gpvizer

BMW TEAM 2
1. Csúcs Sándor
2. Nagy Ákos
3. Péceli Péter
4. Rábai Barnabás
http://www.twitch.tv/drsanya

5R
1. Rab György
2. Kövics Tamás
3. Rippl Róbert

iRacers.hu-Mclaren GT3 Team
1. Dudás Tamás
2. Ozsváth Zoltán
3. Papp Attila
http://www.twitch.tv/gugu84

Ford GT:
iRacers.hu - Team Ford GT
Asztalos Ferenc (?)
Bodnár Dániel
Pintér Krisztián
Sass Norbert
Várvölgyi Péter
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.03.28. 07:16:30
Alexease
Csak a D+ versenyeket szamolja el, mindegy milyen licenszed van, a rookie sorozatert nem fizet. De Mazdabol van elvileg Advanced Mazda, az mar fizetos. De az eves/szezonos teljes osszeghez (~40/10) tobb class-ben is teljesiteni kell.
Met
A versenyek is D-sek voltak?

Jeee, végre a popular races-nél lehet megjelenítési sorrendet választani.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

d350+
Met
rookie felett vagy már?

a mazda cup beleszámít ? mert nekem semmit nem írtak jóvá pedig 10+ versenyt futottam már
Met
Már mutatja rendesen.

Viszont nem értem hogy miért vették le a licens infót, most visszatették jó kis méretben.

oneal1
okés köszi az infót :)

viszont a pontokat sem számolja.
a series results alatt ugyan látom a versenyeket, de pontot nem ad érte az eredményeknél sem.
Viszont ezek amik az előbb említett menü alatt vannak futamok, nem szerepelnek a profil fül alatt.

!Forza Ferrari!

Met
Annak semmi köze a licenszhez:) Ez azt számolja hogy ha egy szezon alatt futsz 8 versenyt egy bajnokságban akkor adnak vissza valamennyi pénzt rookie szint felett. bővebben

A SR pontokat ugyan úgy megkapod.

Fórumban azt írták hogy maga a tracker működik csak a front end megjelenítéssel van gond.

oneal1
köszi!

én is, mert így újoncként elég nehéz lesz kimászni a rookieból :D

!Forza Ferrari!

Met
Tegnap még nem volt jó, remélem visszamenőleg jóváírják.

oneal1
nem javították még ki a versenyek elszámolását?

!Forza Ferrari!

Marcinko
negyed vagy max félévente jön ez az akció, most mondjuk magas a dollár nagyon......talán a szeptemberre, októberre ideálisabb lesz ( alacsaonyabb ) ..Talán

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Met
Azt néztem hogy decemberben volt ilyen akció, akkor vettem.

Alexease
Multkor valaki erdeklodott, itt a lehetoseg;)

To get $100 credits for only $75 click here and complete the checkout process.
To get $25 credits for only $20 click here and complete the checkout process.

A 75$-os jo buli, kesobb minden 25%-kal olcsobb. Ha erre ra jon a tartalomkedvezmeny, a visszaadott eves 5$, plusz a versenyzesert jaro cucc, akkor ebbol a 75$-bol boven kijon az eles elofizetes, plusz az osszes megjelent tartalom (ez a 75$ 1,5 atlagos dobozos jatek). Vagy annyi se, mert ma mar 50-60EUR -ert adnak 1-1 jatekot...
hungary27
http://www.youtube.com/embed/L3RKmeriMe4
Alexease
Gardner mogott a ficko vezet:) <#idiota>
zzeN
Új UI, faszán néz ki:
http://www.youtube.com/embed/EVk2r5v9A8I

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Met
Láttam, olvastam, csak nem értem teljesen (máj inglis iz litle<#idiota>), de ahogy néztem hivatalos válasz még nem érkezett.

Marcinko
Nekem ez az új honlap ( iracing.com ) sem annyira letisztult mint lehetne. Se, SR, se IR, Se MPR.. Például látom MPR-t a profilon belül, hogy mentem l79-el, de nem látom, hogy beszámolta-e. Szóval ez a rész kevésbé átlátható jjelenleg.

thedriver
A hivatalos fórumon is van már topikja a problémának:

link

Met
Remélem el lesz számolva az eddig futott verseny.

Lassan közeledik megint egy endurance futam, 12 órás Sebring, (03.28.)aki kedveli az ilyet az a héten gyakorolhat hivatalos szerveren!

iracing the 'real' race.

thedriver
Nekem sem számolta, gondolom majd javítják

Met
Várjak hátha megjavul vagy írjak a supportnak?

Beteg lehet a rendszer, más is panaszkodik.

Met
Változott valami a Race Participation Credit Program-ban?
Tegnap mentem az iRacing Global Challenge-be, ma a Ruf Cup-ban és egyiket sem számolta kreditnek<#confused>
Mindkét versenyt befejeztem.

Marcinko
Az jöhet az nagyon tetszik az Assettoban is Nordon

szerintem Nissan
Alexease
Azt irta.
Audi, Ferrari, Lambo, Merci tuti nem:/
Talan/valszeg Nissan vagy a Bentley.
zzeN
Aston.

Norbi1990
Remélem a Lambo :D
hungary27
"SRO Motorsports Group and iRacing.com today announced the creation of two online racing series for virtual sports cars that are based on the Blancpain Sprint Series and Blancpain Endurance Series. The two series will feature iRacing’s digital GT3 cars, including the BMW Z4, Ford GT and McLaren MP4-12C (with Aston Martin and another major manufacturer expected in the future) in races from thirty minutes to three hours in duration.

“We’re proud to have the SRO Motorsports Group as the first European-based racing series promoter in a group of iRacing partners that includes NASCAR, IndyCar and V8 Supercars,” says Steve Myers, Executive Vice President and Executive Producer at iRacing.com. “This partnership began with our initial introduction at September’s iRacing.com Nürburgring 1000 and quickly developed into a conversation on how iRacing and SRO could work together.

“The fact that over 1500 iRacers participated in our recent endurance event attests to GT racing’s popularity on the iRacing service. We look forward to working with SRO in developing innovative methods of engaging fans of GT racing the world over.”

“The SRO Motorsports Group is happy to announce our new relationship with iRacing.com,” says Stéphane Ratel, Founder & CEO of the SRO Motorsports Group. “Together, our organizations will bring exciting new dimensions to the Blancpain Sprint Series and Blancpain Endurance Series by enabling race fans and sim racers all over the world to experience the challenge of world class GT3 racing.”

The two online series will be contested on laser-scanned versions of many of the tracks on the Blancpain Sprint and Blancpain Endurance Series schedules including Brands Hatch, Monza, Silverstone, Spa-Francorchamps, Zolder and, when iRacing’s version is completed this fall, the Nürburgring. The endurance races will utilize iRacing’s driver swap function that enables two or more iRacers to co-drive the same car from different locations anywhere in the world. "

Vajon melyik gt3-mas autó következik?