25347
-

-
ozoli78 #18135 Nincs nekem arra időm ;) -
RtoR #18134 minek a top splitben mész? 
gyere williamsezni!
-
ozoli78 #18133 Ma mentem 1-2-3 mazda cup ot hát elég gyenge vagyok én a top splithez :D
Stream Csatornám
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.11.22. 18:24:29 -
RtoR #18132 Neked lehet! :D -
ozoli78 #18131 Bemeztem fe eleg unalmas volt :) -
ozoli78 #18130 Köszi
Sikerult összehoznom hogy tudjak streamelni :)
Mobil net 46/11 vs itthoni dsl 7/0.5. :) -
RtoR #18129 Megvolt az első F1 versenyem.. :)
Óvatos voltam, hogy befejezhessem, sikerült. 9. hely, mondjuk egyet nem előztem, a nem óvatosak eldobálták :D
következőben már jobban nyomom neki majd, de még mindig set, set set.... -
mumus70 #18128 Nem szoktam elmenteni a replayt, élőben veszem mindig. A spotterem pedig innen letölthető : JJ Spotter Files -
ozoli78 #18127 Replayt nem tudod atkuldeni ?
[email protected]
Meg a spotteredet is :) -
mumus70 #18126 Én a célegyenesre ráfordítóban szedtem be sokat, a köcsög műfüvön. -
mumus70 #18125 Pedig most nem is találkoztunk össze sehol.....
-
ozoli78 #18124 Nekem 38 x lol
Előnyt nem nagyon szereztem vele.
-
én is kaptam egyet:) 17 x azért elégnek kéne lenni mégha 2 db 4x is összejön...nyilván ha közeleg a kizárás veszély akkor még óvatosabban megy az ember és akkor nem megy le a pályáról... -
És ebbe van egy 4x, mert valaki előttem egy gázelvevős vitorlázós kanyarban nyomott egy féket :D -
mégis sikerült neked is belül maradni a 17x-en...
azért ez nem kevés hibázási lehetőség szerintem h 30 emberből csak párunknak sikerüljön.... -
Toldi Bazsi elfüstölt :D
40:15-től
-
Valakinek eldurrant a motor.
Én is max 10 kört gyakoroltam, mert nem volt biztos, hogy indulok, aztán a practice végére mentem fel pár körre. Mondjuk én régen sokat mentem itt. -
az mi volt amúgy mikor valahonnan jött valami füst vagy nem , tudom mi és egy fél körön át azt se tudtam merre vagytok?
lekörözöttnek volt baja ? -
úgy volt h nem tudok a tegnapi futamon részt venni így kb practice-n tanultam meg a pályát...szemét egy pálya eddig inkább kerültem:) (mondjuk megnézve egy -két onboardot néhol máshogy kellett volna váltanom, ezt egész végik nem nagyon éreztem egy 2 kanyarnál:) )
ennek ellenére azért próbáltam a pályán menni és egész jól ment is, igazából az utsőó 10 percbe szedtem össze 10-t mikor már asszony hazaért és dünnyögött h úgy volt ma nem játszok:) ...nem igazán értem h a rutinrókák h nem bírnak a pályán menni...első 20 percet lemoziztom mögöttetek és azt vártqam h mikor kapja meg az előttem lévő 4-esből valaki /valakik a fekete zázslót...aztán rájöttem h itt nem igen van ilyen...
talán ezért is ilyen bevállalósak sokan, mertt úgyis mindegy:)
-
Ha eleg nagy a monitor es jo pozicioban van (eppen beleillik a valodi kormany a kepbe), akkor jo lehet. Bar a kicsit hatra tolt ules vagy nagyobb FOV necces, de ez is monitor es iegny fuggo. -
Engem, meg a kormány zavar :D ott fogom a kezemben, miért kell még1 a képernyőre? :D És kitakarja a műszerfalat is ha bekapcsolom :D -
mumus70 #18114 Hogy a picsába tudsz így kormány nélkül gurulni? Rohadtul zavaró nekem, mintha egy féltéglával mennél.....
-
mumus70 #18113 Én is!
Csak sejtettem merre vagy, próbáltam egy kis minimális helyet biztosítani számodra.
-
Az előzőn volt, engem is meglepett. Mondjuk belül maradtam. Van itt pár kanyar amit nem tudok megcsinálni, csak véletlenül, ha kergetnek pláne nem jön össze :D -
Itt az én két videóm is:
-
itt nincs limit ;-) -
na ezt a rookie dolgot ez az egyetlen dologért nem csípem, amúgy nagyon fun lenne :)
nekem a szórakozás alatti verseny is a pályán való közlekedést jelenti :D -
RtoR #18108 Beállítás kérdése. -
amúgy itt nincs semmilyen limit h hány x-t lehet gyűjteni ?
gyak alig páran maradtunk 17x-n belül... -
8:10-nél féltem, hogy hogyan fogunk elférni egymás mellet :D -
mumus70 #18105 -
Én regisztráció nélkül is letudtam tölteni, viszont ott kéri hogy jelentkezzek be és mivel nem tudok regisztrálni így nincs is mivel bejelentkeznem.. -
mumus70 #18103 Én amikor reggeltem, felkínált engem, meg egy másik engem amiről nem is tudtam......
-
amúgy szerintem regelni csak a letöltés miatt kell...
legalábbis én most úgy használom h még egy másik accounttal telepítettem fel és most is működik
itt a telepítő: setupsync
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.11.20. 16:38:56 -
Próbáltam azt is :D Valahogy majd csak megleszek enélkül :D -
nadatomi #18100 Nem ismerem a setup syncet, de a tradingpaintsnél lehet használni az customer id-t. Próbáld ki! Az Account / My account menüben jobb oldalon. -
Sajnos így sem találja -
GeriDoc #18098 Az lehet a baj, hogy ékezetes betűket használtál az iRacing regnél, a SetupSync viszont nem ismer ékezetes karaktereket, ezért kriksz-krakszokkal (más kódolású karakterekkel) helyettesíti, amit te nem tudsz beírni. Egy copy-past segít ebben, és ekkor felismeri a karaktereket. Remélem tudtam segíteni.
-
Ebben az iRacing setup sync programban regisztrációnál az iracing nevet kérik, hiába írom be nem talál engem. Valaki találkozott már ilyennel vagy hogy megy ez?:D