iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
Ezt az 5 dollar/3 ho dolgot hol lehet aktivalni? Kerestem de nem talaltam

!Forza Ferrari!

Frankó, lassan teljes lesz a GT3 széria.
És a lényeg, 5 dollár/3 hó.
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.05.29. 18:29:50

iracing the 'real' race.

És ha valakinek nincs ideje két szériára, akkor a Blancpain sprint + Endurance kombóval is megcsinálhatja. Ugyanaz a pálya, nem kell külön gyakorolni, csak ki kell bírni 3 órát, vagy kell egy csapattárs.

Tud valaki valamit a meghívásos endurance-ról a következő szezonban?

iracing the 'real' race.

Alexease
Az 5$-t minden letelt/ujrakezdett evkor adjak.
Az 50%-os elofizetes 50$, de ha azt a 75%-os akcios kreditbol veszed, akkor mar csak 37.50$ :D
Met
Ott a 40$, kapok még 5-öt az éves "hűségért" (vagy az csak második évben van) az már 45, az 50%-os előfizetés 50$ körül van, akkor már csak 5$-t kell vennem.
Vagy a kapott dolláron nem tudok 1:1-ben előfizetést venni?
Ez a része nem tiszta, mondjuk idáig nem is volt ilyen "gondom" :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ha B Class Series-ben indulsz akkor 7-et kapsz, és csak plusz egy szériában kell indulnod a 10-esért
Alexease
Elvileg 40$ johet vissza 1 ev alatt, ami akcios (50%) elofizetessel, 75%-os kredittel fedezi az eleves elofizetest es meg marad is 2-3$ belole;D
Met
iRacing-es pályafutásomban most először futottam le 8 versenyt egy sorozatban és 4 dolcsit ír érte.
Még két sorozatban ugyan ezt megcsinálom az már 12 de a max az 10.
Azt hittem hogy kevesebbet adnak egy "befejezett" sorozatért.

oneal1
most akartam kitenni :)

basszus nagyon jól néz ki!

!Forza Ferrari!

Norbi1990
The Aston Martin DBR9 is coming soon to iRacing... here's the final render!
oneal1
szuper! köszi!

!Forza Ferrari!

Futam alatt szinte mindenki fent van, előtte és utána is nyugodtan gyere, biztosan akad olyan, aki tud segíteni. ITT vannak TS adatok.
oneal1
jaaa és futam közben szoktatok TS-en lenni?

még elég új vagyok IR-ben, lehet rámfér majd pár tanács :D

!Forza Ferrari!

gviski
ezt kerestem

EnableTicker=1 ; set to 1 to turn on ticker when session UI is disabled

Virtual SimRacing

Szerintem az egy közvetítői plugin, egyedül az iRTVO publikus ilyen téren, a többi mind privát, itt sokan alakítgatják át: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1351217.page
Utoljára szerkesztette: barni1122, 2015.05.24. 22:53:54
oneal1
rendben, ha marad időm estére akkor benézek mindenképp :)

!Forza Ferrari!

gviski
nem arra gondolok, azt ismerem, hanem erre a felső csíkra:

Virtual SimRacing

Természetesen, várunk szeretettel. Most nem pontokért vagy nyereményért harcolunk, pusztán egy kis kikapcsolódás. A lényeg az, hogy mindenki jól érezze magát. <#awink>
oneal1
erre jöhet bárki? :)

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi!!

!Forza Ferrari!

A tab gombbal lehet futó eredményt állítani, de az csak akkor megy, ha éppen körözöl.
Utoljára szerkesztette: barni1122, 2015.05.24. 22:33:17
gviski
hol is állítom be, hogy a képernyő tetején legyen a futó eredmény (tudom, csak akkor működik, ha nem vagyok a pályán)?

Virtual SimRacing

Holnap este egy kis oválozás a iRacers.hu szervezésében, avagy megpróbáljuk megismételni azt a látványos futamot, amit a Rookie bajnokságban már megtapasztalhattunk. <#awink>

Autó: Cadillac CTS-V
Pálya: Charlotte Motor Speedway - Oval
Időpont:
19:30 : Gyakorlás (60 perc)
20:30 : Időmérő (5 perc/ 2 kör)
20:35 : Verseny (40 perc vagy 2*x perc)
Szerver név: Iracers.hu Monday Night Fun

Jelszó, setup és minden más ITT.
gviski
Ezzel a kiegészítővel működni fog
http://www.tradingpaints.com/

Virtual SimRacing

oneal1
a letöltött autófestéseket hogy lehet online használni?

sima offline testnél működik, de ha szerverre csatlakozom akkor nem

!Forza Ferrari!

Most érdemes kipróbálni, hiszen 3 hónapos INGYENES kódot ad az iRacing!
Kód: PR-BLANCPAIN2015
Köszönöm, tegnap még nem volt időm kipróbálni, talán majd ma.
bardocz
Driverben, a vazérlőpultból éred el, ott tudod állítani az ffb értékét, kamu effekteket, középrehúzás, pedál kombinált legyen-e vagy nem.
Szia, köszi. Hogyan tudom kinullázni a középre húzást?
Apropó, ma ismét iracers futam.
iracers GT3 futam 05.18.

iracing the 'real' race.

Nekem is volt ilyen kormányom, nem volt gond vele. Lehet hogy a középre húzás nincs kinullázva, vagy valami hasonló oka van.

iracing the 'real' race.

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek: Évek óta egy Logitech Formula Force Ex kormányt használok.
A force feedback nem kapcsoltam be eddig, mert van egy zavaró tulajdonsága, amit nem tudok kiküszöbölni: amikor bekapcsolom a FFB-t, akkor már a pitben állva elkezd remegni és kint a pályán is amikor egyenesen megyek. Kanyarban semmi gond, érzem az erőt.
Soha se használtam még más kormányt, így nem tudom, hogy ez a jelenség normális-e vagy sem.
Régebben talán Alexease írt különböző ini paramétereket, amely a ffb-t módosítja. Létezik olyan is amivel ezt a remegést meg lehet szüntetni?
Köszi!
Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2015.05.18. 16:37:26
Met
Publish error: (#200) The user hasn't authorized the application to perform this action

Ezt kapom amikor FB-on akarom közzétenni az eredményt. Keresgéltem fórumon ahol írják hogy ki-be lépés, előzmény törlés, iR alkalmazás törlése FB-on stb.
Milyen alkalmazásról van szó? Párszor már sikerült közzétenni most még sem engedi.

thedriver
Pedig annyira nem bonyolult setup-ot taláni: a hivatalos fórumon minden autónak van saját topikja, ezen belül pedig külön a setup-ra. Szinte minden héten felkerülnek az aktuális pálya setup-jai. Én is onnan szoktam szemezgetni.

Köszi srácok, akkor azért van mivel tolni. Régen voltam két évig, csak beleuntam a nagy setup-keresgélésbe, időm, tehetségem meg nincs vele babrálgatni... tesztelgetni, sokszor bosszantott, hogy a sok jó korábbi szezonra összeguberált setup az új szezon alatt már messze nem volt olyan jó...

Így tényleg lehet benevezek majd újra. Köszöntem!
Marcinko
Oválban nem vagyok otthon( de tudtommal ott "minden" szériának van fixed setuppos változata )

Roadban: Cady ami fixed setupos. A rookieban meg a Mazda mx-5 széria is.

Szerintem nem feltétlen érdemes eszerint keresgélni. GT3-ban de akármelyik szériá forumában találsz jó vagy stabil de lassú vagy gyors de nehezen vezethető setupokat és kiválaszthatod, hogy melyikkel mész.

Népes széria pld. GT3 - Blancpain, Star Mazda, IMSA régi WSCS

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

hungary27
A rookie licenszeseknek van a Mazda, D licenszeseknek a Global Challange, Caddilaccal és Kia-val, és indycar a C osztályban. A következő szezonban pedig a kupás RUF-ok is fix setup-al mennek majd.
Lehet visszatérek kicsit iR-ezni még idén, csak ezt jó lenne tudni: fix, default setupos események vannak? Ha igen, kb mennyi?

A sok, sok autó, pálya miatt nem gyér a jelentkezők száma viszonylag sokszor?

Előre is thx!
oneal1
az elején nekem is fura volt, de ha adsz fékezés mellé minimális gázt akkor megnyugszik

!Forza Ferrari!

Met
A ruf-okon mit kell állítani hogy fékezésnél stabilabb legyen? Kicsit el van tekerve a kormány, fékezek és már csúszik is ki a segge.

hungary27
Tényleg, igazad van!<#alien>
oneal1
ahhhh azért vannak hihetetlen tapló emberek....

rávettem magam a 3 órás blancpain monzára. gyakorolni nem volt időm, de egész jól ment :)
az elején hideg gumival megtörtem az autót majd feljöttem 37-ről 20-ra. erre simán a mögöttem levő féktávon kivág a francba és megy tovább mint aki így tervezte.... javítási idő 16 perc...:) ja és mindezt 2 óra 15 perc után

!Forza Ferrari!

Marcinko
Hungary27: Mindig irating alapján rakja.
Norbi: Igen , Star mazdában már tesztelték 10-15 perc Qualy, ( 5 perc practice - már nincs -) és aztán verseny. A practicet már a 2015 S1-ben kivették.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

hungary27
Akkor irating alapján rakja össze a versenyzőket?
Szavazásra bocsátották, és azt szavaztuk meg hogy a sprint futamokon (GT3) is a quali a verseny előtt legyen közvetlenül, ahogy pl. enduranc-en.

iracing the 'real' race.

Alexease
Nem nagyon megyek online, igy nem tudom;) A szervezes alapjan (meg) nem, de a leirt 3 sorozatot en is ugy ertelmezem, hogy osszevonjak a qualt a race-szel.
Norbi1990
A qualyk úgy vannak már hivatalos bajnokságba, hogy a verseny egyből utána kezdődik mint a hosted sessionökbe?
Vagy hogy érthetik, hogy csatolva (attached)?
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.09. 18:45:26
Alexease
Here is the preliminary 2015 Season 3 schedule. The official schedule goes live on June 16th on the membersite.

Some notes about the schedule:

The NASCAR open truck and nationwide series are not on here because they are still running from season 2.
The NASCAR iRacing open and fixed series are not on here because they are technically active Season 1 seasons.
The GT1 schedule will have the Aston Martin in it.
Ruf Cup is now fixed setup. If you would like to drive this car in an open setup season you can do so in the IMSA series.
Sprint car and Silver crown schedule is not updated yet.
National Series now has qualifying attached to the race sessions
Super late model now has qualifying attached to the race sessions
Blancpain Sprint Series now has qualifying attached to the race sessions

All seasons that have qualifying sessions attached to race sessions will have dynamic weather. (?!)

Steve
oneal1
köszönöm! na ezért nem értettem a dolgot! :)

!Forza Ferrari!