25347
-
#18216 Te csak légyszíves maradj kusba! Felforgatom és akár meg is szüntetem ezt a fórumot! Úgyhogy kuss van! Urak! Nyugodtan írjanak és nem kell betojni, csak itt a fórumon keresünk pár emberkét, aki nem ide való! Alex kérem ne töröljön, mert amit töröl, azt is megszerezzük 1 perc alatt! Elnézést a kellemetlenségért! További szép napot!
-
ozoli78 #18215 Rendőr vagy es ilyeneket irogatsz?
Gratulalok mondjuk igazad van eggyel több ok hogy nicknevek mögé bujjunk. -
ozoli78 #18214 Tényleg mi ertelme van ennek a törölgetésnek?
Akkord törőld az összes hozzá fűződőt is.
Amugy kinek irt? -
#18213 A legtöbb balfasz kirakja magát a faszbukra és onnan pár perc lenyomozni. A legfontosabb amit mondok, hogy rendőr vagyok és ezt a faszt akkor is elkapom és örökre elveszem én a kedvét, hogy ilyeneket csináljon! Alex ehhez te is kellesz! Sajnálom ez van! -
#18212 Nem kellene törölni semmit. Minek? Ez csak egy fórum. És ennek a féregnek kedves Alex mind meg neki, hogy fogja vissza magát, meet tudom hogy hol lakik és véletlenül nehogy átmenjen rajta valaki! Nem én, de soha nem lehet tudni... -
#18211 Nala nem olvastam durva szemelyeskedest, a tartalommal meg nem tudok mit kezdeni. Amig a programmal vagy altalanos autozassal es versenyzessel kapcsolatos, normalis hangnemben ki lehet beszelni a topic-ban. De az ilyen szintu szemelyeskedest inkabb privatban, ott amugy is kenyelmesebb, jobban el lehet engedni a jelzoket, "kotoszokat" es egyeb "hangulat" koritest;) -
#18210 Akkor légyszíves szóljál akinek címeztem, meet nem tetszett amiket írt! Azt kellett volna törölnöd! Mindegy leszarom, de azért jobban olvasd át a dolgokat! A címzett megkapta máshogy. AZ a lényeg! -
#18209 Az elozo hozzaszolast NEM kiszurasbol toroltem, csak a hangvetele erosen necces volt:) A tartalmahoz semmi kozom, azt lehet ide, csak normalis hangnemben, az egyeb erzelmi hozzacsatolast meg inkabb privatban. -
#18208 t150!! -
#18207 Akkor t150...dfgt-nel tuti jobb -
mumus70 #18206 -
#18205 Az drága:)
Barterbe kapnám de az már drága. -
#18204 Ha mar rnnyit szansz ra akkor inkabb g27 -
#18203 Szerintem a T150RS-nek jobbnak kell lennie. Sokkal fiatalabb technika, tudasra es reszletessegre is jobb, nagyobb a kormany, normalis pillangoval es sok gombbal, az FFB mukodes is sokkal reszletesebb, visszajelzesre inkabb kormany erzes lehet mint FFB "vezerlo".
A kerdes inkabb a megbizhatosag, foleg hogy milyen minosegben van osszerakva?! A dragabb TM-et dicserik, de az olcsobbakrol mintha olvastam volna hibakat?!
Bar a DFGT-vel kapcsolatban is voltak gondok (tapegyseg, mechanika, erzekelo)... -
#18202 Hallod, örülök ha a pályán tudok maradni, váltani is tudok nem hony még a kuplunggal is szórakozzak :D
Ha visszajön az ir akkor olvasgatók fórumot hátha van már valakinek de valószínűleg a T150-lesz majd. -
#18201 Nincs tapasztalatom a T150RS-sel, de leírások és videók alapján azt választanám valamint, hogy a pedál sort le lehet cserélni 3 pedálosra -
#18200 Megkérdezem itt is. DFGT vagy Thrustmaster T150RS?
Az ár nem szempont, a T150 mellett szól hogy van rendes pillangója de nem ismerem mint gyártót, mennyire megbízható stb. -
mumus70 #18199 Van egy két impozáns név a listában.... -
#18198 Nord-on valszeg lesz verseny a ket regi Lotus-szal es gondolm a BES Endurance. Meg allitolag terveznek folyamatos, osszes autos hotlap "versenyeket", vagyis inkabb egy nagy hotlap listat, amire barmilyen autoval "fel lehet iratkozni".
Mint igazabol: http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife :) -
#18197 Én csak a fizetést várom igazán... -
GeriDoc #18196 Én is várom....
Arról tudni valamit, hogy mit terveznek a Norddal? Esetleg ilyen VLN szerű multiclasst? Akkor teljesen ráállnék a kupás Porschéra egy darabig.
Az F1 nekem talán túl gyors, de ezt a Mekit szerintem én is megveszem, nagyon jónak tűnik, bár egy onboardot megnéznék róla. -
#18195 Mindig mindenki varja az uj buid-et:) Foleg most. Azert a Nord+Nurburg, McLaren F1 es uj hangok ide-oda, azert eleg varos;P
A regi szep idokben, az NR2003-mal beletoltam 1-200 kort Nord-ba a CTS-sel (sogorommal hotlapoztunk, de online futamok is voltak rajta), most majd a Silveradot hajtom meg:) -
#18194 mindenki várja a köv buildet vagy csak én vagyok besózva? :D -
#18193 Ezt felesleges spoiler-be, ez lazan mehet normalba, ez szervesen ide tartozik.
En az eloso "hirdeteseket" tettem be spoiler-be, de az mas topic-okban volt;))) -
#18192 Nem fizetett és nem politikai hirdetés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ma folytatódik Rookie bajnokságunk, a pálya Phoenix (2008), autó pedig Street Stock, setup FIXED! Nagyon jó eltalált kombó lett, körökön keresztül lehet egymás mellett autózni, ki ne hagyjátok.
Részletek mint mindig, most is a fórumban
HA FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET A BAJNOKSÁG CSATLAKOZZ BÁTRAN!
// Virtual SimRacing, iRacers.hu, Road To Pro Licence, iRacing -
#18191 -
#18190 Szerencsések vagytok. Mi mindhárom futamon kiestünk, mert összetörtük a kocsit (mindháromszor a parabolicába).
Pedig szombaton csináltam egy kva jó setupot, dehát ez van... -
mumus70 #18189 Sok rajongóm van! Egyébként ismerek pár gusztustalan ufót akiknek az volt a mániája, hogy ha visszaesett a második helyre valamilyen félreértés során, akkor fogta magát és inkább kilépett..... Persze arra gondosan ügyelt, hogy pl Macauban pont annyit guruljon vissza a beláthatatlan kanyarban, hogy még 5 embernek tönkrevágja a futamját..... Az más kérdés, hogy alap esetben úgy verték hülyére a mezőnyt, hogy közben pizzát ettek, meg a másik gépen emailekre válaszolgatottak az egyenesekben...... -
RtoR #18188 Gondolom sokan szeretik a humorod -
mumus70 #18187 Hátul is van élet! -
RtoR #18186 Ezzel csak az a gond, hogy a 4S előtt megígérték, hogy ezen változtatnak. Sikerült, a Fordot lehúzták, sehol sincs, viszont a bmw nem gyorsult semmit....
Ha ezt tudtuk volna akkor RUF-al indulunk, de benyaltuk az ígéretet.
Utoljára szerkesztette: RtoR, 2015.11.29. 08:55:54 -
RtoR #18185 Jaja. 2. splitben mentünk, legjobb bmw a 24. helyről rajtolt, végül 21. lettünk második legjobb bmw-ként.... Azért ez gusztustalan. -
Dzsidzsi32 #18184 :D -
ozoli78 #18183 :D -
mumus70 #18182 Mer idegállapotba kerültem tőle! -
#18181 Ezekre a faszért reagáltok. -
ozoli78 #18180 Te mar csak tudod.lol
rf2 ? En aztan meg veszek mindent azt is.
Tenyleg ,jo a fizika de a grafika barlang rajz iR hez képest.
Vicc kategória.
Ha ők zsidó gecik akkor te ennyi erővel fillérba..ó vagy :)
-
#18179 jobbaknak 125 ;-) -
#18178 Havi 900 Ft-er ! :)) -
Sose fogják fel, hogy nem csak pályát és kocsikat vesszünk, hanem szolgáltatást is ;-)