25347
  • Scarry
    Te csak légyszíves maradj kusba! Felforgatom és akár meg is szüntetem ezt a fórumot! Úgyhogy kuss van! Urak! Nyugodtan írjanak és nem kell betojni, csak itt a fórumon keresünk pár emberkét, aki nem ide való! Alex kérem ne töröljön, mert amit töröl, azt is megszerezzük 1 perc alatt! Elnézést a kellemetlenségért! További szép napot!

• ozoli78
    Rendőr vagy es ilyeneket irogatsz?
    Gratulalok mondjuk igazad van eggyel több ok hogy nicknevek mögé bujjunk.
  • ozoli78
    Tényleg mi ertelme van ennek a törölgetésnek?
    Akkord törőld az összes hozzá fűződőt is.
    Amugy kinek irt?
  • Scarry
    A legtöbb balfasz kirakja magát a faszbukra és onnan pár perc lenyomozni. A legfontosabb amit mondok, hogy rendőr vagyok és ezt a faszt akkor is elkapom és örökre elveszem én a kedvét, hogy ilyeneket csináljon! Alex ehhez te is kellesz! Sajnálom ez van!
  • Scarry
    Nem kellene törölni semmit. Minek? Ez csak egy fórum. És ennek a féregnek kedves Alex mind meg neki, hogy fogja vissza magát, meet tudom hogy hol lakik és véletlenül nehogy átmenjen rajta valaki! Nem én, de soha nem lehet tudni...
  • Alexease
    Nala nem olvastam durva szemelyeskedest, a tartalommal meg nem tudok mit kezdeni. Amig a programmal vagy altalanos autozassal es versenyzessel kapcsolatos, normalis hangnemben ki lehet beszelni a topic-ban. De az ilyen szintu szemelyeskedest inkabb privatban, ott amugy is kenyelmesebb, jobban el lehet engedni a jelzoket, "kotoszokat" es egyeb "hangulat" koritest;)
  • Scarry
    Akkor légyszíves szóljál akinek címeztem, meet nem tetszett amiket írt! Azt kellett volna törölnöd! Mindegy leszarom, de azért jobban olvasd át a dolgokat! A címzett megkapta máshogy. AZ a lényeg!
  • Alexease
    Az elozo hozzaszolast NEM kiszurasbol toroltem, csak a hangvetele erosen necces volt:) A tartalmahoz semmi kozom, azt lehet ide, csak normalis hangnemben, az egyeb erzelmi hozzacsatolast meg inkabb privatban.
  • oneal1
    t150!!
  • barcalaci84
    Akkor t150...dfgt-nel tuti jobb
  • mumus70
  • Met
    Az drága:)
    Barterbe kapnám de az már drága.
  • barcalaci84
    Ha mar rnnyit szansz ra akkor inkabb g27
  • Alexease
    Szerintem a T150RS-nek jobbnak kell lennie. Sokkal fiatalabb technika, tudasra es reszletessegre is jobb, nagyobb a kormany, normalis pillangoval es sok gombbal, az FFB mukodes is sokkal reszletesebb, visszajelzesre inkabb kormany erzes lehet mint FFB "vezerlo".
    A kerdes inkabb a megbizhatosag, foleg hogy milyen minosegben van osszerakva?! A dragabb TM-et dicserik, de az olcsobbakrol mintha olvastam volna hibakat?!
    Bar a DFGT-vel kapcsolatban is voltak gondok (tapegyseg, mechanika, erzekelo)...
  • Met
    Hallod, örülök ha a pályán tudok maradni, váltani is tudok nem hony még a kuplunggal is szórakozzak :D

Ha visszajön az ir akkor olvasgatók fórumot hátha van már valakinek de valószínűleg a T150-lesz majd.
  • gviski
    Nincs tapasztalatom a T150RS-sel, de leírások és videók alapján azt választanám valamint, hogy a pedál sort le lehet cserélni 3 pedálosra
  • Met
    Megkérdezem itt is. DFGT vagy Thrustmaster T150RS?
    Az ár nem szempont, a T150 mellett szól hogy van rendes pillangója de nem ismerem mint gyártót, mennyire megbízható stb.
  • mumus70
    Van egy két impozáns név a listában....
  • Alexease
    Nord-on valszeg lesz verseny a ket regi Lotus-szal es gondolm a BES Endurance. Meg allitolag terveznek folyamatos, osszes autos hotlap "versenyeket", vagyis inkabb egy nagy hotlap listat, amire barmilyen autoval "fel lehet iratkozni".
    Mint igazabol: http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife :)
  • leho94
    Én csak a fizetést várom igazán...
  • GeriDoc
    Én is várom....
    Arról tudni valamit, hogy mit terveznek a Norddal? Esetleg ilyen VLN szerű multiclasst? Akkor teljesen ráállnék a kupás Porschéra egy darabig.
    Az F1 nekem talán túl gyors, de ezt a Mekit szerintem én is megveszem, nagyon jónak tűnik, bár egy onboardot megnéznék róla.
  • Alexease
    Mindig mindenki varja az uj buid-et:) Foleg most. Azert a Nord+Nurburg, McLaren F1 es uj hangok ide-oda, azert eleg varos;P
    A regi szep idokben, az NR2003-mal beletoltam 1-200 kort Nord-ba a CTS-sel (sogorommal hotlapoztunk, de online futamok is voltak rajta), most majd a Silveradot hajtom meg:)
  • oneal1
    mindenki várja a köv buildet vagy csak én vagyok besózva? :D
  • Alexease
    Ezt felesleges spoiler-be, ez lazan mehet normalba, ez szervesen ide tartozik.
    En az eloso "hirdeteseket" tettem be spoiler-be, de az mas topic-okban volt;)))
  • gviski
    Nem fizetett és nem politikai hirdetés:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ma folytatódik Rookie bajnokságunk, a pálya Phoenix (2008), autó pedig Street Stock, setup FIXED! Nagyon jó eltalált kombó lett, körökön keresztül lehet egymás mellett autózni, ki ne hagyjátok.
    Részletek mint mindig, most is a fórumban

HA FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET A BAJNOKSÁG CSATLAKOZZ BÁTRAN!
    // Virtual SimRacing, iRacers.hu, Road To Pro Licence, iRacing
  • oneal1
  • Norbi1990
    Szerencsések vagytok. Mi mindhárom futamon kiestünk, mert összetörtük a kocsit (mindháromszor a parabolicába).
    Pedig szombaton csináltam egy kva jó setupot, dehát ez van...
  • mumus70
    Sok rajongóm van! Egyébként ismerek pár gusztustalan ufót akiknek az volt a mániája, hogy ha visszaesett a második helyre valamilyen félreértés során, akkor fogta magát és inkább kilépett..... Persze arra gondosan ügyelt, hogy pl Macauban pont annyit guruljon vissza a beláthatatlan kanyarban, hogy még 5 embernek tönkrevágja a futamját..... Az más kérdés, hogy alap esetben úgy verték hülyére a mezőnyt, hogy közben pizzát ettek, meg a másik gépen emailekre válaszolgatottak az egyenesekben......
  • RtoR
    Gondolom sokan szeretik a humorod
  • mumus70
    Hátul is van élet!
  • RtoR
    Ezzel csak az a gond, hogy a 4S előtt megígérték, hogy ezen változtatnak. Sikerült, a Fordot lehúzták, sehol sincs, viszont a bmw nem gyorsult semmit....

Ha ezt tudtuk volna akkor RUF-al indulunk, de benyaltuk az ígéretet.
    Utoljára szerkesztette: RtoR, 2015.11.29. 08:55:54
  • RtoR
    Jaja. 2. splitben mentünk, legjobb bmw a 24. helyről rajtolt, végül 21. lettünk második legjobb bmw-ként.... Azért ez gusztustalan.
  • Dzsidzsi32
    :D
  • ozoli78
    :D
  • mumus70
    Mer idegállapotba kerültem tőle!
  • bardocz
    Ezekre a faszért reagáltok.
  • ozoli78
    Te mar csak tudod.lol
    rf2 ? En aztan meg veszek mindent azt is.
    Tenyleg ,jo a fizika de a grafika barlang rajz iR hez képest.
    Vicc kategória.
    Ha ők zsidó gecik akkor te ennyi erővel fillérba..ó vagy :)
  • gviski
    jobbaknak 125 ;-)
  • lac coo
    Havi 900 Ft-er ! :))
  • gviski

Sose fogják fel, hogy nem csak pályát és kocsikat vesszünk, hanem szolgáltatást is ;-)