iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most több idő kell, hiába van vége a futamnak nem adja fel kapásból az eredményt helyezés IR SR. Azt honlapon látod a "kis bukósisakod " mellett az frissül azonnal
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
iracing the 'real' race.
Tényleg, a boxban a felugró tippek szövegét ki lehet cserélni? Mert az AC tippjeit raknám bele inkább a lengéscsillapítóhoz, hazsnálhatóbb.
iracing the 'real' race.
Cowek vagyok a múltból... Mostanság inkább már PG... :-)
Csapattársat keresek Endurance league-ba... 3 órás official futamok... Ruf RT R12 Track-al tervezve...
Várom az érdeklődőket :-)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
2:50-tol, amikor elkezdi betolni a dinamikus hoterkepeket es szinterkepeket (sarga-zold-piros), a verseny alatt hogyan valtozik a palya homerseklet (az autoktol, a himerseklettol es a nap beesesi szogetolol fuggoen dontott palyan! :o), a gumizodas es a gumi koszolodas (marbles, gumi darabkak), az eleg kellemes.
Tipikus iRacing technika: lassan de tutin kell megcsinalni valamit;)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mindig a class elsőtől függ mennyire marad le, Ő dönti el, hogy kimarad-e az első kanyaros darálóból.
Indultam Kiaval a Peak globálon, csodát tudnak tenni a Caddysek, akinek esze van lemarad 10-15sec-el.
Úgy rémlik régen vegyesen voltak az autók, most fajtánként vannak.
Meg mintha a felvezető körben a különböző fajta autók között kellene távolságot tartani.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Probald az elofeszitest allitani vagy a plate-eket (ha valoban diffi gaz van). Vagy a merevitest (elso hatso swat/track bar arany) vagy az elso-hatso guminyomas aranyat.
Hőmérséklet, szél, páratartalom és minden miatt simán lehet jobb és rosszabb az időd 1-2 mpvel.
Két esetben volt ilyen nálam az egyik Mount Panorámán egy 35 kmh -s szembe szél miatt és egyszer borzalmasan spikeolt a gázpedálban a poti.
A difit nem tudom...Én nem tudok setupolni én csak letöltöm és megyek vele <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.06.28. 20:03:11
rF2 jó, de elavult, azt sem értem miért nem rakják fel steamre, vagy valami, a pályakínálata is elég jó már, de amikor megjelent, anno azt mondtam jól néz ki, ma már nagyon gyér grafikailag, lemaradtak nagyon, egy két pálya promovideója is max viccnek jó.
AC tuti jó, de buta az AI, ahogy hallom, kevés a pálya, az Raceroom meg iRacing jobb szerintem, még ha előbbi tényleg fapados érzésre még. iR-ben simán lehet olnline tolni, a fixed setup dolog baromi jó dolog, amiben meg nagyon állat és király az iRacing, az a gépigény :D
GTX960-al i3 4330-al minden maxon megy mint az állat, nem néz ki olyan jól, de azért nem is olyan szar, ha meg az esőt is beleteszik, nagyon fun lehet. :)
Ami nagy előnye lehet az iRacingnek, hogy ilyen gyér gépigény mellett talán VR heeadsettel is el lehet majd vele szórakozni, nem kell majd hozzá atomerőmű. :)
nah én most elleszek, de szerintem nem zombulok rá úgy mint régen, így sincs életem, maradok alsóbb kategóriákban főleg, de öröm látni, hogy felfele is vannak FIXED dolgok. Utáltam setuokat keresgélni, ha meg nem találtál jót, rengeteg hátrányod volt alapból az olyanokhoz képest, akik összeszedtek valamit, vagy alapból értenek hozzá. :)
nah köszi még egyszer :)
Keszulget a DX11, teljesen uj utkozes es tores, dinamikus napszak es "idojaras", uj surfacemodell a realroad-dal es hasonlok. Csak sajnos ezekmeg honapok (vagy evek:D).
Ha valamibe bele kell kotnom, az egyedul a gumi lenne, es az is inkabb csak a lassu tempos megcsuszas es foleg a tapadas visszanyerese (autofuggo!). Valszeg annyira hightech, es olyan szinten belebonyolodtak, hogy ez a resze meg anomalias;)
Persze, relativ a dolog, aki nem tolta igazabol hasonlo autokkal es korulmenyek kozott, az max masik szimhez tud hasonlitani, ami persze erosen kerdeses:DDD Ez alapjan talan az rF2 "szamolgatos" fizikajahoz all kozelebb (a gumifizika es szamolgatos resze!). A CARS olyan amilyen, az AC meg kicsit fun (megbocsato, hangulatos).
Ha kivalasztottad a sorozatot, akkor felul RACE NOW, felett emegjelenik a SELECT A SESION, alatt a alista: race, qual, TT, prac. Ott PRAC kivalaszt; alatt amegjelenik a lista (szerver, ping, jatekosok/max katekosok, kezdes idopontja), a piros reszre klikk; ujratolt, ugyanott (szamolgatas utan) Join Session.
A "RACE NOW" bannerben, baloldalt, a sorozat logoja alatt SESSIONS. Ujratolt, lejebb az oldalon vannak a litsak: Prac, Qual, TT, Race. Ugyanugy a piros reszre klikk.
kérdés: vannak szabadedzések, és ott a zöld gomb, amivel regelni kell rá, de ekkor nem történik semmi. Teljesen új accal tolom, a korábbit eladtam. Versnyre nem nevezek poénból, szeretnék másokkal gyakorolni, de valamiért nem működik a regisztráció a szabadedzésekre. (Vagy csak én vagyok totál hülye :D)
Előre is köszi mindenkinek :)
FIRST_Sporting_Code_v2014.12.17.01.pdf
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.26. 22:05:28
edit: Áh, akkor a 4.0-nál váltott rögtön, és amúgy kellett promóra várni, így már okés.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.06.26. 22:03:19
vidd 4 fölé és akkor egyből átvált, nem kell megvárni a promónapot
!Forza Ferrari!
*** Vagyis igy volt korabban, talan most is, de mar eleg regen nem olvastam szabalyzatot :) ***
FFb problémát meg úgy néz ki a minimal force oldotta meg, nem értem hogyan, de most jónak tűnik. Visszaszívom amit írtam, azért még mindig nagyon jó ez.
A lenyeg az volt, a koltsegekben is, hogy a jelenlegi fix iR taboron felul, azoknak, masik jatekhoz hasonlitva, egyszeruen atszamolgatva, abszolut nem eri meg es draga (es se AI se dedi mint mashol). Az atlag szimes mar egy CARS-hoz hasonlit, ami ~30 palya, ~70 auto, az kedvezmenyesen is 100×10$ :D
Persze, az iR-nek nem ez a lenyege, bevasarolni egy fullos jatekot, aztan lazaban tolni, de emiatt meg sem tudod magyarazni a nagyatlagnak, hogy mier lenne neki jo. O csak kiszamolja mennyibol jonne ki egy full jatek a tobbihez kepest, azert mit nyujt, mi nincs benne, aztan annyi:)
Aki nem akarja heti tobb 10 oraban hasznalni, hogy biztonsagos es eredmenyes legyen, es nem akar "idegenekkel" versenyezni, annak meg ha negyed ennyibe kerulne, akkor sem hasznalna, sose tudnad meggyozni:)
Es ahhoz, hogy valaki uj sokat es normalis mennyisegu tartalommal tesztelje, ahhoz tartalmakat kellene venni es felkuzdenie magat a classban. Az meg akarmilyen akcios (50$/ev, 10 auto + 15 palya, kell a tartalom, nagyatlag jatekos, nem fog egy dobozzal honapokig korozgetni:) mar az bo 300$. Ennyi vakon, kezdesnek, tesztelesre senki nem fog kifizetni. Foleg, hogy a korabbi megszokasokhoz kepest, meg "nem is tudja hasznalni" (AI, dedi).
Es ebbil indult az egesz buli (D:), hogy ha kicsit nyitnanak szolgaltatasban a nagykozonseg fele (pl. AI-val vagy dedivel), ugy esetleg beesne jonagyresz egyeb szimes, akiknek egy resze talan atterne a hivatalos iR-rendszerre is. Ennyi.
Amikor a csere után kijöttem, pont a versenyben vezető autó mögé jöttem ki. Ők is túl voltak a váltáson, és a srác lassabb volt mint aki előtte ült az autóban, körökön át ragadtam rá. Annyira, hogy a 2., 3. autót nem engedtem el, hiába lengették a kék zászlót.
Erre az egyik írt a társamnak, hogy miért nem engedem el őket, de teljesen normális hangvételben. Gyuri megírta nekik, hogy azért mert momentán gyorsabbak vagyunk az első autónál akit kergetek. Vissza írtak neki hogy ok. Majd végre megelőztem a csókát, (írták hogy pöpec manőver volt), majd kicsit később elengedtem őket, és írták hogy jönnek eggyel.....
Ilyet soha sehol nem fogsz megélni, csak az iracingben. szerintem megéri az árát...
iracing the 'real' race.
Köszönhető az sr rendszernek.
iracing the 'real' race.
Mi az az 500-1000 dollár amit írsz?
Éves előfizetés 50 dollár ha van eszed és akciósan veszed. Negyed évente 10 dollárt adnak ha versenyzel, vagyis 10 dollárból megvagy évente.
Jó, megveszed a pályákat, azt tekintsük egyszeri beruházásnak, nincs szükséged többre 10-15 pályánál, veszel egy autót, bőven 200 dolláron belül vagy. Még az 500 is messze van. Arról ne is beszéljünk, hogy ha három tartalmat egyben veszel, 10, ha hatot, akkor 20 % kedvezmény még rájön.
Ahhoz képest hogy egy normális kormányt nem kapsz 50-60 ezer forintnál olcsóbban.
iracing the 'real' race.
..ha visszanézed pont leszoltam a CARS-t, azt írtam hogy a Focus ez katyvasz, és semmi köze semmihez, azért írtam mert ez a véleményem.
..és az az arc akit most leszerencsétleneztél, meg a probléma fókuszában látsz, egy csöppet nem reagált ekkora cirkusszal, pedig volt 4 órája míg nem írtatok.
...hasonló megfogalmazásom volt már rF2 topikban is, ha nem tetszik valami leírom mert mi mást írnék...de ilyen ...nem is tudom miből fakadó reagálást nem kaptam, ..és én sem éreztem indíttatást ha mondjuk az Assetto Corsa savazták itt vagy PH!-n.
Elszomorító volt végigolvasni, és pláne egyből jött a milyen eredménnyel futottál sablon meg hogy milyen jó hogy ennyibe kerül az iR mert legalább szűri az embereket, ez a PH!-n volt.
Sztem EZ volt elszomorító.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2. Atlag szimeskent probalta, masik 3-4 "boseges tartalmu, szolgaltatasu" es "olcso" program mellett, ugy az iR valoban nem nagy durranas, sot elegge elmaradott. O nem napi szinten kockulni akar, hanem szorakozni, arra az iR nem jo.
En is csak azert rugozom, hogy az iR valahogy megjobban bovulhessen a nagyatlag fele, amivel meg tobb valodi iR-felhasznalot tud begyujteni (aki hosszutavon elofizeto marad, vasarol es a hivatalos futamokat hasznalja).
Az iR eddig is folyamatosan probalt nyitni: Linux, Mac, Steam, tabletes meg telefonos iranyitas (vagy mi a retek), SEGITSEGEK es hasonlok. Tuti hogy a hatterben keszulget (vagy tervezes alatt van) a Steam platform es talan meg konzolos verzio is!
Valszeg ok is tudjak, hogy az AI-val es a free Dedi-vel, mar csak PC-n is, talan duplazhatnak a felhasznalokat. De sajnos a warez es egyeb problemak miatt ezt a reszt nagyon kerulik. Nem tudom milyen regen nyomod a szimezest, de ha "ismered" Kaemmer-t, akkor nem kell tul magyarazni:DD
A kerdoivben az AI kerdes mar talan az elso jel, bar lehet kamu vagy ha nem, lehet meg evek...
Magyarorszagon nincs sok szimes, de van nehany liga (SimCo, VSR, GTRM, SRS stb.) akik sok-sok eve jelen vannak, tobb programot hasznalnak es mindig ujitanak valamit. Valszeg lenne koztuk olyan, akik inditananak iR-rel is (vagy atallnanak csak arra, mert jo es korrekt), de lehetetlen beadni az embereknek az elofizetest, a tartalmakat, es a futamonkent szerver fizetest. Foleg ha nepszeru lehetne a heti es napi tubb fun futam (sokaknak CSAK arra van idejuk, kedvuk, lehetoseguk).
De ez teljesen mindegy, free dedi itt SOHA nem lesz;D
1. nincs pénze, vagy jó magyar (bocsánat) mentalitás szerint mindent akar ingyen, de lehetőleg minimális áldozattal, nem vágja hogy a minőséget meg kell fizetni. Jó példa, egy időben lehetett kapni a tuskóban narancslevet, 5 litert néhány száz forintért. No comment....
2. Nem elég jó (lassú), vagy nem akar időt szánni rá hogy gyorsuljon, ezért inkább himi humi 5 körös versenyeken élvezkedik, a hasonszőrűekkel. Nincs bajom ezzel sem, csak az ilyen ne írogasson marhaságokat, (mint tegnap a PC fórumban egy szerencsétlen), hogy így rossz meg úgy a mazda az ir-ben, és egyébként is egy sz..! Zoli felvette a kesztyűt, de aki ennyire sötét azzal már tényleg nem érdemes foglalkozni.
És a végkövetkeztetés evidens, aki pénzt is szán rá, alázat is van benne hogy gyakoroljon, gyakoroljon, az egy jó szimmel igazi jó versenyeket fog menni, profi ellenfelekkel, aki meg nem, az játszik azon a szinten amire igénye van, ennyi. És nincs ebben semmi lenézés, vagy fensőbbség, mielőtt valaki kitalálná, ez egyszerű tény.
iracing the 'real' race.
Atom biztosan, atom stabilan. Miért kellene dedi?
Aki versenyt szervez, ennyit biztos tud áldozni rá, a brahi szervereknek meg, ahol két három ember (jó esetben) kőrözget, igazából céltalanul, semmi értelmét nem látom. Aki kőrözgetni akar, megy time trialozni, vagy simán egy tesztet (kapsz ingyen egy szervert), ha meg hiányzik a néhány barátod akkor bementek egy practice-re.
iracing the 'real' race.
De persze, a mostani iR-online emberek, azert is lazadnanak, mert elvennek a hivatalos versenyektol a letszamot. Ami kismertekben elofordulhat:)
De ettol total nem kell tartani, ilyen meg otletszinten sem jott elo toluk;D
Igy egyreszt tobb bevetel lehetne, masreszt, ha ezek kozul nehanyan megis online-oznak, az ismet nyereseg.
A jelenlegi "kocka" online tabor nem fogja az AI miatt abbahagyni az online-t.
A fejlesztesi ido meg relativ. Valszeg/talan mar most is van AI, meg ha nem is extras, amivel hazon belul tesztelnek (korabban voltak "gyanus" videok). Plusz itt minden fejlesztes evekig tart, nem 1-2, inkabb 3-4, lazan beleferne.
De szerintem megnyugodhatsz: a hozzad hasonlo hozzaallasuak, a warez-veszely, es a iR "lassu" fejlesztese miatt, mar nem szamit olyan extranak az iR fizika es koritese, nem annyira csabito mint 3-4 eve, igy valszeg mar nem lenne akkora erdeklodes, igy valszeg AI sem lesz:/ Inkabb csak rakedeztek, de lehet, ok sem gondoltak komolyan.