25347
-
GeriDoc #18377 Ha tudnám, hogy hol járunk a telemetriában.
Na, akkor csak bejött, hogy talán kicsit visszafogtad magad, és a kigyorsokra koncentráltál. Vagy csak jobb volt ide a guminyomásod. -
#18376 :D
Most mentem egy versenyt, valami oknál fogva nagyon sokat sikerült javítanom az időn, több mint egy másodpercet a tegnapi legjobbamhoz képest, végre beértem 2:50 alá. -
mumus70 #18375 Köszönjük hogy Te mondtad ki! -
Ez alapján nem mondanám, hogy a gumi elmelegedése a probléma. Nagy melegedés csak a hátsó egyenesben lévő kanyarokban van. Viszont ma se tudtam olyan kört menni, lehet csak a legjobb körömben valamiért nagyon eltaláltam a pálya végén az íveket. Röviden béna vagyok, ez a gond :) -
#18373 mondjuk jó hopgy így van, mert mire jövőre hosszabítanom kéne addigra a negyedik negyedévből is visszajöhet a 10 dolcsi...:) -
GeriDoc #18372 Ja, azt nem követi. Vagy lehet a Hanukához van igazítva. Mást eseményt nem tudok Dec. közepén. -
#18371 a csodálozás inkább annak szólt h már a 12.hét van most...azt hittem korábban h a naptári évet követi, mert a matek nekem is kijött:) -
GeriDoc #18370 1 évben 4 szezon van, amik 13 hetesek. 4X13hét=52hét. Szóval itt nincs megállás, meg szünet. Itt tolni kell egész évben. -
ozoli78 #18369 Jövőhéten kedden ön a build azzal kezdődik a 13 hét utanna kedden kezdődik a szezon.
A naptárat random szokták kirakni.
Hétvégén meg lessz szerintem. -
#18368 most akkor a héten már várható h kiderül milyen lesz a következő versenybnaptár?
a következő negyedév akkor itt ha jól értem kevesebb mint 2 hét múlva kezdődik is? -
ozoli78 #18367 Amugy engem ezzel a dinamikus faszsággal megőltek.
Sajnos nincs időm gyakorolni azokat ahol dinamikus az időjárás nagy ivben kerülöm.
Remelem nem rakják be az összes szériába,sajna van rá esély :( -
Dzsidzsi32 #18366 Holnap van ! Es meg mindig megy a forum. Mar kezdtem megijedni :D -
#18365 lehet elsiklottam felette és volt már téma, de jól látom megszüntették a CLASS C és B opent? -
#18364 Nincsen meg a ruf. Van az, ami folyamatosan mutatja a különbséget, és azt szoktam nézni.
Kanyarba lassan be gyorsan ki dologhoz, Loeb ezért alázott szét mindenkit rallyban, picit korábban fékezett mint a többiek, emiatt sokkal jobban tudott kigyorsítani. Én ha picit korábban akarok fékezni, akkor még a kanyar előtt gyorsítanom kell :D -
mumus70 #18363 A nagy real versenyzők is erre esküsznek: a kanyarokba lassan be, és minél gyorsabban ki. Kivéve mondjuk mostanában szegény Alonso-t, mert kifelé is lassan megy.... -
GeriDoc #18362 Próbáltad már a kupás Ruf fix setupos fékeit? Szinte mindenkinek meggyűlik vele a baja, főleg nagy tempóról fékezéskor. -
GeriDoc #18361 Nekem a legjobb köreim mind olyanok, amikor úgy gondoltam, hogy lassúak voltak a kanyarok. Elég becsapós. Bár tudjátok ti ezt. De nem árt nem elfelejteni, hogy mitől vagytok gyorsak. -
#18360 Dupla balos se a legjobb már, de amúgy igen.
Amúgy a fékek ezen az autón nagyon furák, alig kell nyomni, hogy blokkoljon. Kicsit mintha túl lenne méretezve a kocsihoz, gondolom valami utcai mazda fék alapon nyugszik, és pár száz kilóval nehezebbre van méretezve. -
GeriDoc #18359 Az Eau-Rouge utáni egyenes után jönnek a kanyarok, ahol (ahogy Mumus is írja) el tudod radírozni, és a dupla balos után megy el a tapadás, a hátsó egyenesre ráfordító jobb-bal-jobb már nem igazán van meg. Ha lesz egy Skippym, akkor majd kinyomozzuk ezt is. -
#18358 Ezt többnyire próbálom kerülni, holnap majd kipróbálom erre figyelve. Csak fura, hogy az első két szektor meg nagyon jó. -
mumus70 #18357 Lehet ám hogy a tipikus vezetési hibát csinálod (velem együtt) mégpedig túltekered a kormányt. Ha csak épp kicsivel is, már akkor radíroz végig a kanyarban, és forral, meg koptat cefetül. Én olyankor gyorsan visszább veszem, és egyből rááll az ívre. Nascarban például pont ezért mindig a legnagyobb klikkre teszem a kormányzárat, úgy nehezebb túlforgatni a kerekeket. De ha nem a gumis íven fordulsz, már az is szignifikáns kanyarsebesség vesztést jelent, féktávon meg jégpálya.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.12.01. 22:45:54 -
Pitti #18356 Alex és Laccoo ugyanaz a lény, inkább ezen filózzatok...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.01. 22:21:05 -
#18355 Skippyn? :) Kimész a világból egy szett gumin, utolsó körben legjobb kört futni simán lehet fél órás versenyen.
GeriDoc, lehet fel kéne rakni telemetriát, de amúgy nem tudom, nem hiszem hogy emiatt lenne, az első két szektorban nem nagyon lehet elmelegíteni szerintem, egyenesben kellően vissza tud hűlni, utána meg nincsenek durva kanyarok, van a két balos, nem tudom mi a neve, ami bevezet a sikános részekhez, ruf-nál elhiszem, gt-ken könnyű elmelegíteni a gumit, de ennél nem tudom, nem hiszem. Majd a telemtria megmondja. -
GeriDoc #18354 Ez nem a pálya, inkább túl gyorsan mész az első két szektorban, és elmelegíted a gumit a végére. Én Ruffal mentem ott idén, és ugyanezt tapasztaltam. Viszont, ha lassabban mentem az elején és megmaradt a végére is a gumi, összességében sokkal jobbak voltak a köridők. -
#18353 Azert gondolom a gumi is kopik kozben?:) -
#18352 Ez a dinamikus pálya elbaszott egy dolog ám, skippyvel spaban gyakorláson kb akkor volt offtrack, ha elcsesztem, versenyen az első két szektorban a legjobb időmhöz képest hoztam 8 tizedet, majd a végére mindenhol tolta az orrát, és buktam az időt, esélytelen volta hátsó egyenesre vezető részt rendesen megcsinálni, folyton kicsúsztam a pályáról, és marha sokat buktam ott. -
#18351 nekem most Ir-ben végül a nevem ékezet nélkül + Jr utótaggal lett...számot nem lehetett kérni, ékezetet nem tudta Support értelmrzni.. foglalt volt 1-2 számos név is... ők kérték h valamit találjak ki... így fiatalodtam meg:) -
#18350 Nincs gond a nick nevvel, ha mindenhol ugyanaz, nem cserelgetik. A valodi nevekbol sok a nagyon hasonlo vagy ugyanaz, nehezebb megjegyezni, tarsitani valakivel. Plusz a hosszu, nagyon hosszu, bonyolult es foleg az ekezetes reszek sem szerencsesek. Meg ha valaki nemzetkozi reszen is forumozik es versenyzik, talan ott is jobb egy angolhoz kozeli vagy egyszerusitett nev.
Amig valaki nem el vele vissza (parhuzamos tobb regisztracio vagy nem cserelodik 3 havonta) nincs vele gond.
Az iR a kezdeteknel a bankkartya kapcsolat miatt indult valodi nevvel, nem elvaras vagy kotelezo, lehetett cserelni. Az hogy sokan vannak akik tobbszor ujra regisztraltak, mindenfele egyeb, poenos vagy sorszamos nevvel (Kovacs1, Kovacs2 stb) az meg egyszeruen az elofizetesnek koszonheto. Csak az akcios vagy ingyenes reszt toljak. -
#18349 a nicknévben az a jó szerintem h jó esetben egyedi (ez is a lényege)...míg pl az én személyimben lévő teljes nevem (ami egyáltalán nem titok:) ) Magyarország egyik leggyakoribb férfi neve...pl a nem túl nagy hazai szimes társadalomban is láttam már 2-3 másik szimest a nevemen...
Ac-ban például volt h rámírt egy ismerős h jó geci voltam a versenyen , közben meg nem is voltam azon a versenyen:) -
ozoli78 #18347 Kit erdekel a fobiád .
Menjé erfaktorozni te macskajancsi. -
ozoli78 #18346 ok iR en vannak erdekes nevek sebaj tobias ,lakatos hozearmando vagy ki :)
Amugy en azt hittem hogy teged Barca Lászlónak hivnak aztan lattam gtr en hogy még sem
De szerenyebb az ember ha nem legbol kapott nick nev mögé van bujva
Az ilyeneket nem is veszem komolyan utalom is. -
#18345 mondjuk azért attól h valaki teljes nevet ír , használ attól még nem feltétleenül a sajátja :) lehet te se Zoltán vagy hanem Béla...:)
szóval ebben sose hittem ... sőt aki hülye az a valódi nevével is hülye...:)
amúgy kiváncsi vagyok hogy mikor száll be az FBI is , mert zért érdemes lenne körülnézni az IRacing.com-on is... állítólag már ott ius van olyan aki többször regisztrált (én csak hallottam , nem is akarom elhinni:) először ez az Alexease Laccco ügy, csokilopás stb aztán még ez is )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.01. 20:52:41 -
#18344 Inkább azon filózzatok, hogy lacccó s Alex ugyanaz! Nyomorék kis szarházi munkanélküli patkányok! -
ozoli78 #18343 Es mit csinaltatok velük lenyultátok a lovéjukat vagy molesztaltatok őket?
-
ozoli78 #18342 sünöknél 9 ig tart a munkaidő?
Huzzál már a faszba te majom:)
A nap mondata "itt a rendőrsegg beszel."
Ahh
-
#18341 Fiacskám pedig hidd el a kis fasz fejeddel! Már bevittünk 22 darab szektás balfaszt! Ne akarj te is hozzájuk tartozni!! -
#18340 Vége a méllónak kis buzi pöcs! Holnap kb olyan délután meglátod milyen szép kopár s negatív lesz a szaros kicsi világod te kis geci! Ne merj válaszolni!
-
ozoli78 #18339 Ez csak vicc lehet
szoltam egy ket havernak nem hiszik el :)
Mondjuk ennek kivannak teve ezek a forumok ,nezd meg iracers forumon ahol ki kell irnod a rendes neved ilyen nincs. -
#18338 Es kit erdekelne ha igy lenne?
Koszonjuk h felgöngyölitettrd az ugyet:) -
#18337 Sajnálom, de ezt a munkát kaptam!! Ne merj törölni ember!! Mert kurvára rábaszik a rendszered!