iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2k alatt is kiváló versenyek vannak, én mindig a legalacsonyabb splitben vagyok GT3-ban (1,3k iRating), de itt is remekül lehet versenyezni. Kell egy kvalit futni, 13. helyről indultam és semmi probléma nem volt rajtnál és nem is szokott lenni. Itt még van 1-2 "divebomb", aki viszint nem tudja kezelni őket, maradjon a mesterséges intelligenciánál. Ami az SR-t illeti, mostani futamom (40 perc, Silverstone Historic), 11x = +0,6 SR. <#nevetes1> Ismerni kell a pályát és konstans tempót menni, ennyi a titok minden versenyhez. <#awink>
bardocz
Azért a 2k feletti iR-hez már nagyon jónak kell lenni.
frango
Én ezzel vitatkoznék. :) Szerintem jó dolog az SR. Pont, amiatt -is- olyan kulturáltak a versenyek. Persze kisebb kategóriákban van egy-két elmebeteg kezdő, de azok gyorsan ki is kopnak. Meg persze azért fejjebb is vannak olyanok, akiknek tökmindegy, hogy letol a pályáról, -csak az a lényeg, hogy ő nyerjen- de ez is elég ritka szerencsére.
Én heti 1 max. 2 versenyt futottam(amikor még játszottam) és simán tudtam tartani az "A" licenszet. Persze ez a szériáktól is függ. Én pl. nagy ívben kerültem a GT3-mat.

De inkább adjatok tippeket, honnan szerváljak emberi áron szekvenciális váltót...? G27-et akarok venni, de az SQ nekem nagyon hiányzik róla. :(

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Most látom, divízió hétben vagy. Ha sikerül feltornáznod magad, egyre egyre kevesebb lesz a hatökör.
Persze az is kellene, hogy annyian induljanak egy futamon, hogy több split legyen, mert így mindegy.
A másik peched, hogy az amcsik, akik inkább ováloznak, többnyire alszanak mikor játszol, ezért is vagytok kevesen.
Mondtam hogy road-ozz! :D
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.08.07. 15:30:27

iracing the 'real' race.

Bocsesz, de aki az SR miatt nem tolja iR-el, az megérdemli.
Milyen más módon szűröd ki az ökröket a komolyabb versenyekről?
Most képzeld el, hogy egy ilyen sült bolond tönkre teszi az endurance futamodat.
Nagyon is van értelme mind az SR, mind az IR-nek. A 24 óráson tényleg csak elvétve akadt olyan hogy valaki hasonlókat csináljon, ha volt is akkor inkább a figyelmetlenség, vagy az egy monitor miatt fordult elő. De kérdezd csak meg azokat, akik alacsonyabb splitekben mentek, mennyivel több az idióta. És a 24 óráson azért van némi szűrés, akkor képzelj el egy normál sprint versenyt.
Addig kell cska túlélned, míg eljutsz 2-2,5k iR fölé, sokkal kevesebb a vadbarom, nagyon klassz versenyeket lehet tolni.
Ki kell próbálni! ;)
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.08.07. 15:30:38

iracing the 'real' race.

Az gyorsan kiderül, mert még aznap kapsz egy mailt hogy vizsgálják az esetet.

iracing the 'real' race.

Jól tetted! Hadd szokja az ilyen, néha sajnos nincs más lehetőség a nevelésre.

iracing the 'real' race.

Alexease
Az ilyenek miatt teljesen felesleges es idegesito az SR.

Aki idiota, annak mindegy, ingyen tolja vagy olcson, nehany havonta ujra regisztral. nem erdekli az SR, es nem is tartja vissza.
A normalis ember, leszamitva az iilyen bosszukat, ami azert necces, nem utkozik szandekosan, nem csak azert mert "nem", hanem o is megkapja az SR minuszt.
Palya elhagyasert (ha nem vagas) vagy megforgasert felesleges SR-t osztani, versenyben (eleve poziciot veszit) megkapja a buntit. A hatterben szamolhatja az SR-t persze, ha sok, mehet a kizaras a versenyrol.
Sot, a hatterben szamolt SR alapjan meg a versenybeosztas is mehet (ha vannak elegen).

De az SR alapjan korlatozni a verseny lehetoseget, elvenni a licenszt, visszasorolni es hasonlok, toltal idiotizmus:/
Az SR sokakat tavoltart az iR-tol.

Persze, aki raer profin folyamatosan tolni, annak kiegyenliti magat az SR. De aki csak hobbybol tolna, hetente ossze-vissza, egyszer ketszer vagy nehanyszor, fun futam jellegge, vegyes mezonyben, nem szamit a helyezes csak a verseny, az messzirol elkeruli.

Mindegy..., minden programnak megvan a rakfeneje, ennek is.
Marcinko
kettő is van:

1., Helyesen tetted, az alábbi kitétellel.
2., Reméljük nem fordul a supporthoz, mert 1-2 hétre kitilthatnak. ( Remélem a replayt elmentetted )

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Tegnap történt. National series, sima rajt 8.ról, szépen megyek fölfelé, ötödiken utolérem emberemet, készülök a támadásra, mellé érek az egyenesben, készíteném elő az előzést féktávon, erre elkezdi rám húzni a kocsit, fékezek, kanyarban besorolok mögé, jobb a kigyorsításom, mellé érek, csak gyömöszöl kifelé, már füvön vagyok, megint besorolok mögé inkább, kanyar megvan, elkezd előttem cikázni mint állat, kanyarba bebújok mellé belül, erre rám húz, repülök, kőfal, box javítás. -4 x. Boxból ki, pont elé jövök vissza 2 kör hátrányban, első féktávon 20 méterrel később fékez az ívemen, repülök fal, box javítás, -4x..... és lement a redőny! (aki ismer, az tudja rólam, hogy a legtávolabb áll ez tőlem, a végletekig a fair versenyzést preferálom!) Boxból ki, ezúttal pont mögé, és ez adta az ihletet, kanyar kijáraton egy jól irányzott halfarok csapást hajtottam végre rajta, beküldtem a falba, igaz nekem is jött a szokásos 4x...... Nézem hol van javítása után, mögém jött ki 5 mp hátránnyal hát elvettem kicsit, és tükörben látva hogy becéloz, ívemről gyorsan le, fék, és elsuhan mellettem árnyékra vetődve.... 3 kör múlva beérem, és mivel kiszámoltam hogy még mindig marad 1 x-em DQ előtt, hát 210-el fékezés nélkül likvidáltam a versenyből végleg, mert ki is lépett..... megnéztem az adatlapját, 2 hónapja reggelt 14 éves kis köcsög, 1.12-es D-vel....... Mondom, nem szoktam ilyet, de ez kurvára jól esett! :D :D Vélemény?
Alexease
:))))
Voltak korabban cifrabbak is, otletesebbek mint a sorszamozott regek;)
Inkább kiléptem, ratyikkal nem játszom! :D :D
helyes

iracing the 'real' race.

hungary27
Augusztus 18-tól a MOTORS TV fog egy-egy órás összefoglalót adni a BSRTC (British Sim Racers Touring Car) liga versenyeiről.
http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/bsrtc-comes-to-motors-tv-uk-august-18-2
18:00-tól a kijelzőről eltűnik egy csóka némi ugrálás után, nem volt semmi füst pedig. De leszakadást sem írt a chat fölül..... Na mindegy valamit visszaadott a sors a sok katasztrófa után.... <#nevetes1>
Igazából ezt a kérdést magamnak is feltettem, mert nem tudok rájönni, de szerintem valakinek connection lost lehetett, mert egyszer csak 3. lettem.... <#idiota>
Jó verseny volt, gratula!

Hogy lettél harmadik végül, valaki eldobta?

iracing the 'real' race.

//www.youtube.com/embed/OSb2-4B9YPk
lac coo
Noormalis, Margit ...!? )

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Egész pontosan a mi splitünkben a győztes HPD csapat 637 kört ment, a legjobb GT3 csapat pedig 594 körig jutott.

iracing the 'real' race.

Alexease
600 felett volt.
lac coo
Csak kivancsisagbol...ez hany kort vol nagyjabol ?

köszi.
Nem kell hozzá nagy megszállottság, annyira élvezetes, az utolsó félóra volt a legizgalmasabb, elképesztő.

iracing the 'real' race.

lac coo
Grat, en nezegettem, jo volt !!!!

Alexease
GRAT MINDENKINEK!!!! <#taps><#worship><#eljen>
Jo latni, hogy manapsag is vannak megszallottak, akik kepesek ilyesmit vegigcsinalni!

Mar nagyon kellene az a dinamikus palya es napszak, azzal azert eleg durvan elore lepne a progi. Az idojarast nem irom, foleg nem az esot, mert az masvilag, tul nagy valtozas lenne, de ha mar az ejszakai korulmenyeket homersekletben (levego, aszfalt) szamolna, foleg ha a teruleti adottsagokat is szamba venne (vagy esetleg realtime dinamikus lenne a valos idojaras viszonyok alapjan), mar az is nagy dolog lenne.
Nos, végül további nagyobb hiba nélkül a 11. helyet szereztük meg. Köszi a nézőknek, és gratula a srácoknak, illetve a többi magyar csapatnak, mindenki nagyot versenyzett!

iracing the 'real' race.

#2 BMW: Célba értünk, megtartottuk a végén a GT-kategória 6. helyét, összesítésben 11. helyen végeztünk. <#vigyor2>
#2 BMW: A futam végét ITT tekinthetitek meg, kérdezhettek meg amit akartok. A közvetítésben futam után lesz egy nagy élménybeszámoló, ha érdekel benneteket hogyan szerepeltek a többiek. :)
#2 BMW: Sajnos velünk is megtörtént a baj, 16 percet kellett a boxban tölteni. Most van egy biztos 6. helyünk, amit talán már nem sikerül elveszítenünk a legvégén.
hungary27
//www.youtube.com/embed/J-pZ_IMexdI
lac coo
Most mi van, a közvetitésben úgy látom nem ütközött a McLarennel ? !

#2 BMW: 10 órával a vége előtt tartjuk a 2. helyünket, Ricsi brutális 2 etapot ment. Az autót még nem törtük, 2 körre vagyunk az elsőtől, de ők a végére elfáradhatnak, mivel csak ketten vannak.
Mögöttünk egy körre van a harmadik.
Immár követhetőek vagyunk!

itt nézheted!

iracing the 'real' race.

Feljebb kapaszkodtunk mi is, 20. hely, lassan de biztosan. Top 10 lenne simán ha nincs az elején a malőr.. mindegy, még sok van hátra.
Hajrá nektek!!!

iracing the 'real' race.

Alexease
<#eljen><#worship>
Mi 5-6. helyen vagyunk, eltérő boxok miatt. Eddig minden elkerült minket, én azért megmutattam a verdának a sóderágyat, de nem tetszett neki, azóta nem járt ott. :)
Idő közben izzítottunk egy twitch csatornát, itt tudjátok követni az eseményeket: http://www.twitch.tv/drsanya
Akkor egy kis helyzet jelentés, 23. helyen állunk a kettes splitben, hála nekem, miután a harmadik körben, megúszva a rajt őrületet meg néhány balesetet, egy ártatlan kanyarban sikerült odavernem, és szereztem egy 16 perces javítást. Szerencsére a többiek nem bénáznak, így nem állunk rosszul.

iracing the 'real' race.

hungary27
//www.youtube.com/embed/jviu6if7i8s

Ma 15 órakor elindul a Road Warrior Sorozat Spa-i állomása, ahol 3 csapattal állunk rajthoz. A 24 órás verseny embert próbáló feladat lesz, amennyiben valaki elkezdene streamelni, a linket azonnal meg fogom osztani. :)

BMW Z4 GT3:
#1 csapat
Rippl Róbert
Rab György
Dudás Tamás
Feszl Ernő
Kórodi István
Bakonyi Bence

#2 csapat
Danis Richárd
Szalmási Ádám
Rábai Barnabás
Csúcs Sándor
Péceli Péter
Papp Attila

Ford GT GT3:
Sassy Norbi
Bodnár Dani
Várvölgyi Péter
Pintér Chriss

A verseny előrehaladtával, ha van rá igény, néhány infót majd írok ide a fórumra. :)
Marcinko
Traiding Paints megoldja :)

lac coo
Es vajon be szabad majd ulni neki a Hondaba ? :))

zzeN
Verstappen "szerződött" a Redline csapathoz. Többi versenyző aggódhat:D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

//www.youtube.com/embed/rZDsq6Nzt5w
A 21:45-ösön ott leszek én is!
gviski
egyik kedvenc pályám :D Én ma tervezem itt indulni ;-)

Virtual SimRacing

//www.youtube.com/embed/HBEm_9kG3xo
ne aggódj van itt olyan az sg fórumon aki megtette <#taps>
Marcinko
Pedig de jó lett volna oválozni .......hmmmmm mégsem <#awink>

hm, elszúrtam, pedig rá akartam mozdulni a cuccra! :D

iracing the 'real' race.