25347
-
#18336 Alex és Lacccó ugyanaz a lény! Jó tudom, kicsit mérgesesek vagytok rám, de utoljára nyugodtan írhattok, sms-t, mms-t, e-mailt! -
ozoli78 #18335 -
#18334 amúgy nem lehet normálisan kibannolni...mert csak folytatja a razziát:) én meg azt veszerm észre h nyúlok a telefonért és frissítgetek:)
rendőr úr biztos megérti h zsidózás , és egyéb személyeskedő hsz-ei miatt nem maradhat sg-n...
holnapig úgy is kibírja , akkor már mindegy mert a rendőrség megfszünteti a fórumot, de lehet az egész internetet is...:)
nekem meg még hűségem van a netre -
#18333 -
#18332 Majd szépen törölheti holnap az
agyában fiam! -
#18331 Kilottem, vege a bulinak. Ha tobbeket zavar a napi termes, visszatorlom az egeszet, de szerintem mar mindegy;) -
#18330 Ismételten mondom, hogy ne merjen tőrölni Alex!! -
RtoR #18329 + -
#18328 1 perc alatt Kiderült! A nagy góré nagy pederaszta! -
ozoli78 #18327
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.01. 19:51:18 -
#18326 Lacccó és Alex ugyanaz! Ti balfaszok! Eddig nem vettétek észre? Itt a RENDŐRSÉG beszél! Szánalmas! -
#18325 Én is nagy iR rajongó vagyok! De kurvára leszarom kit lehet megkavarni! És itt a legtöbb jószág hiába írja, hogy 42 éves... Kurvára nem az! Ugyanúgy, mint lacccó és Alex! Mindkettő ugyanaz! Szánalmas emberek! -
ozoli78 #18324 rögzitheted és mit csinálsz lesz.o p.sz?
várj nem értem most az IP cimem nem tetszet vagy a hsz em :)
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.12.01. 19:43:23 -
#18323 Szerintem ki kelle törölni az egészet az elejétől. Ha valaki IR után érdeklődő betéved ide ugyan ne ezt lássa már...Több komolyságot! :) -
#18322 Hozzászólásoddal IP címeddel felhívtad figyelmünket! -
ozoli78 #18321 iR t szereted ?
hagyjad már életedben nem mentél vele 2 kört
azért mert te egy fillérbaszo csöves geci vagy azért nem ők a hibásak -
#18320 Igen tudom ez iR oldal, de azok nagy zsidók! Függetlenül szeretem azt a szart is! Sajnáljuk a kellemetlenséget! Apropó! Lacccó és Alex egykutya! Ugyanaz a személy! Úgy írjatok nekik! Beteg skizofrén emberek! Szörnyű!! -
ozoli78 #18319
Szerintem te ezt kajak elhiszed amit irogatsz.
Erre benyögöd rf2 a mindened menjel azzal a barlangrajz fossal egy pár kört hátha lenyugszol.
Remélem 40 evesen nem leszek ekkora barom.
Meg van 3 évem.
-
#18318 Holnap majd kereshetitek ezt az oldalt kedves magyarock! Nem lesz és ennek az oldalnak lőttek! Sajnálom!! rF2 pedig a mindenem! -
#18317 hmmmm 40 éves férfi és rák ..........
én 39 éves férfi vagyok és rák..........
Akkor van még egy szép évem ......aztán mindenki hülye csak én vagyok helikopter üzemmódba kapcsolok !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.12.01. 19:16:36 -
#18316 Én támogatnám... -
RtoR #18315 Valaki nagyon mérges rád! -
#18314 Ki tudom kapcsolni, ne lehessen latni amit irkal(t). -
#18313 Maga fog nagyon rábaszni uram! Nem kisgyerek már ügye? A dolgom, hogy ami van itt a fórumon, az a RENDŐRSÉG DOLGA!! Nem baj ha nem hiszi el, de majd elfogja hinni holnap Napközben! Mit képzel maga? Én sem a pöcsömet vakarom! Fejezze be ezt a nokias dumát!
-
#18312 Ki tudod baszni a topikból simán? -
RtoR #18311 vááá, állat! Kicsit bizonytalan a tegeződés magázódás útvesztőjében, a kis nagy betűkről nem is beszélve, de bizonyos szempontból következetes! -
#18310 Majd nem kapcsolgatsz holnaptol !!! :) -
RtoR #18309 Mondják nem jó gyógyszerre inni.. igaz lehet! -
#18308 Kozkivanatra visszakapcsolom (#18209-tol van agymenes);)
De ha folytatja, akkor ismet kilovom.
Nem torlok semmit, tobben kertek, igy bent marad. De mivel van benne szemelyeskedes es eleg alpari, igy ha valakit zavar, akkor termeszetesen torolgetem!
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.01. 18:47:22 -
ozoli78 #18307 Az év bulijáról ennyit rég röhögtem .
Kollegák kérdezték min röhögsz videot nézel áhh mondom nem ,ez jobb.
Én nem tudom ki ez a csávó de kitartoan nyomja a marhaságot .
Azt képzeli sün és lecsukat mindenkit mert 5 éve kilökték egy liga futamon 49 körben T1 ben .
Érted áhh ilyen nincs :D
-
#18306 Pc-n semmiről ...
De ha mobilról nézed a fórumot akkor egy új világ nyílik meg előtted :) -
RtoR #18305 Miről maradtam le?:)
-
ozoli78 #18304 Kurva jol tolod isten bizony
Előbb elküldesz mindenkit az annyába mindenki köcsög fasszopó erre beirod hogy ne szeméjeskedjen.
Látott már orvos , de tényleg? -
#18303 szoktak amúgy 1 héttel már előtte videót mutatni nem? úgy rémlik -
#18302 a pénteki rookie kupás verseny:
-
#18301 Alex kérem ne személyeskedjen! Holnap már nem lehet ide írni! -
#18300 Amit en irtam Nord-ra, az csak amit ok emlitettek (hotlap) es logikus tipp (old F1) :) De elofordulhat, hogy Nord-ot i sbetoljak meg 1-2 helyre. Vagy lesz kulon Nord-bajnoksag, hetente mas autoval:D
Nurburg valszeg sok helyre lesz hasznalva, ahol most van Silverstone es egyeb GP palya, oda tuti bekerul.
Ki kell varni a vegleges naptart, talan mar hetvegen lesz valami.
-
#18299 Találtam egy blútrottyos fülest mikrofonnal, már csak össze kell hergelnem a géppel -
ozoli78 #18298 Hon lé tét akkor it a lét a lé vagy a hon a tét :)
Ezt mar mem lehet felül mulni .
Ne add fel küzdj ez ellen a fertő ellen fuss Forest vagy kuss? -
GeriDoc #18297 Én is azokat várom. Ha a Nord arra lesz, amit Alex írt, akkor egyelőre az is parkolópálya. A végén még nem lesz mit megvegyek.