iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én heti 1 max. 2 versenyt futottam(amikor még játszottam) és simán tudtam tartani az "A" licenszet. Persze ez a szériáktól is függ. Én pl. nagy ívben kerültem a GT3-mat.
De inkább adjatok tippeket, honnan szerváljak emberi áron szekvenciális váltót...? G27-et akarok venni, de az SQ nekem nagyon hiányzik róla. :(
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Persze az is kellene, hogy annyian induljanak egy futamon, hogy több split legyen, mert így mindegy.
A másik peched, hogy az amcsik, akik inkább ováloznak, többnyire alszanak mikor játszol, ezért is vagytok kevesen.
Mondtam hogy road-ozz! :D
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.08.07. 15:30:27
iracing the 'real' race.
Milyen más módon szűröd ki az ökröket a komolyabb versenyekről?
Most képzeld el, hogy egy ilyen sült bolond tönkre teszi az endurance futamodat.
Nagyon is van értelme mind az SR, mind az IR-nek. A 24 óráson tényleg csak elvétve akadt olyan hogy valaki hasonlókat csináljon, ha volt is akkor inkább a figyelmetlenség, vagy az egy monitor miatt fordult elő. De kérdezd csak meg azokat, akik alacsonyabb splitekben mentek, mennyivel több az idióta. És a 24 óráson azért van némi szűrés, akkor képzelj el egy normál sprint versenyt.
Addig kell cska túlélned, míg eljutsz 2-2,5k iR fölé, sokkal kevesebb a vadbarom, nagyon klassz versenyeket lehet tolni.
Ki kell próbálni! ;)
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.08.07. 15:30:38
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Aki idiota, annak mindegy, ingyen tolja vagy olcson, nehany havonta ujra regisztral. nem erdekli az SR, es nem is tartja vissza.
A normalis ember, leszamitva az iilyen bosszukat, ami azert necces, nem utkozik szandekosan, nem csak azert mert "nem", hanem o is megkapja az SR minuszt.
Palya elhagyasert (ha nem vagas) vagy megforgasert felesleges SR-t osztani, versenyben (eleve poziciot veszit) megkapja a buntit. A hatterben szamolhatja az SR-t persze, ha sok, mehet a kizaras a versenyrol.
Sot, a hatterben szamolt SR alapjan meg a versenybeosztas is mehet (ha vannak elegen).
De az SR alapjan korlatozni a verseny lehetoseget, elvenni a licenszt, visszasorolni es hasonlok, toltal idiotizmus:/
Az SR sokakat tavoltart az iR-tol.
Persze, aki raer profin folyamatosan tolni, annak kiegyenliti magat az SR. De aki csak hobbybol tolna, hetente ossze-vissza, egyszer ketszer vagy nehanyszor, fun futam jellegge, vegyes mezonyben, nem szamit a helyezes csak a verseny, az messzirol elkeruli.
Mindegy..., minden programnak megvan a rakfeneje, ennek is.
1., Helyesen tetted, az alábbi kitétellel.
2., Reméljük nem fordul a supporthoz, mert 1-2 hétre kitilthatnak. ( Remélem a replayt elmentetted )
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

iracing the 'real' race.
http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/bsrtc-comes-to-motors-tv-uk-august-18-2
Hogy lettél harmadik végül, valaki eldobta?
iracing the 'real' race.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
iracing the 'real' race.
Nem kell hozzá nagy megszállottság, annyira élvezetes, az utolsó félóra volt a legizgalmasabb, elképesztő.
iracing the 'real' race.
Jo latni, hogy manapsag is vannak megszallottak, akik kepesek ilyesmit vegigcsinalni!
Mar nagyon kellene az a dinamikus palya es napszak, azzal azert eleg durvan elore lepne a progi. Az idojarast nem irom, foleg nem az esot, mert az masvilag, tul nagy valtozas lenne, de ha mar az ejszakai korulmenyeket homersekletben (levego, aszfalt) szamolna, foleg ha a teruleti adottsagokat is szamba venne (vagy esetleg realtime dinamikus lenne a valos idojaras viszonyok alapjan), mar az is nagy dolog lenne.
iracing the 'real' race.
#2 BMW: Célba értünk, megtartottuk a végén a GT-kategória 6. helyét, összesítésben 11. helyen végeztünk. <#vigyor2>#vigyor2>
Mögöttünk egy körre van a harmadik.
iracing the 'real' race.
Hajrá nektek!!!
iracing the 'real' race.
Idő közben izzítottunk egy twitch csatornát, itt tudjátok követni az eseményeket: http://www.twitch.tv/drsanya
iracing the 'real' race.
Ma 15 órakor elindul a Road Warrior Sorozat Spa-i állomása, ahol 3 csapattal állunk rajthoz. A 24 órás verseny embert próbáló feladat lesz, amennyiben valaki elkezdene streamelni, a linket azonnal meg fogom osztani. :)
BMW Z4 GT3:
#1 csapat
Rippl Róbert
Rab György
Dudás Tamás
Feszl Ernő
Kórodi István
Bakonyi Bence
#2 csapat
Danis Richárd
Szalmási Ádám
Rábai Barnabás
Csúcs Sándor
Péceli Péter
Papp Attila
Ford GT GT3:
Sassy Norbi
Bodnár Dani
Várvölgyi Péter
Pintér Chriss
A verseny előrehaladtával, ha van rá igény, néhány infót majd írok ide a fórumra. :)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
iracing the 'real' race.