iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következő versenyen a legtöbben nem indulhatnának mert elvesztenék a pro licenszüket!😄😄😄😄
iracing the 'real' race.
!Forza Ferrari!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Ami torlendo, az a szemelyseskedes vagy az egymasutan erkezo erosen OFF.
iracing the 'real' race.
!Forza Ferrari!
iracing the 'real' race.
egyrészt miért ne lenne képes rá a mai világban bármelyik, másrészt még mindig nem ez a lényeg .....😊
Harmadrészt ami a végén kijön, bár nekem tetszik Iracing is, azért már nem egy modern dolog, kinézetben nem gondolnám, hogy az IR az etalon 😄D
modellezés
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Tudjátok hogy lehet ilyen ablakokat kirakni versenyzés közben a képernyőre mint ami ezen a videón van?
VIDEO
Gondolom pluginok lehetnek, de régen ilyenek nem voltak... jó kis segítség lehetne... :-)
Utoljára szerkesztette: Cowek24, 2015.08.21. 13:22:48
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.21. 11:29:30
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.08.20. 16:51:27
Bár az a szürke színű kocsi nem nagyon erőltette meg magát, hogy szűken melletted forduljon a hosszú egyenes után <#idiota>#idiota>
Az utóbbi időben csak AC-ben versenyezgettem igazán, szóval ti lehet hozzá vagytok szokva az ilyenekhez, de ott ez kb biztosan tömegkarambol lett volna. Pár körrel ezelőtt az egyenesben volt egy baleset, aminél én fékeztem, és úgy kerültem ki őket, emiatt ezek mind elmentek mellettem, előtte már volt akit megelőztem.
Mumus: Grat a 9.helyhez
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.08.20. 11:27:04
Két hasonló széria legyen , mert én nehezen váltottam a kocsik között ha nagyon különbözőek voltak. HPD -ből átülni a Z4 be kifejezetten Zuzu Petasos volt.
Az SM-L79 széria egész jó volt csak nekem az volt a gondom, hogy a hét kezdetén K-SZ-CS még nem voltak jó setupok és én meg nem tudok setupolni.
A Caddy - Z4 jelenleg jó kombonak tünik. A Caddy fixed ergo belépek és megyek vele csak gyakorolni kell. A Z4-re meg már van hogy kedden is van setup.
Ha az ember fixen tudja ,hogy hétvégén ráér akkor meg GT3 Sprint és Endurance versenyekkel összehozza a 10 dollárt.
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.08.19. 10:55:00
Érdemes setupot letölteni, ha nincs elég időd gyakorolni és csinálni egy időben ( kivéve ha setupguru vagy ) . A hét közepétől már mindig van fent a fórumon. ha kell küldök linket.
Itt érdemes nézelődni.
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.08.18. 17:32:40
Azt az egy practice szervert megtaláltam, de nem tudom hogyan kerültem rá. Nem is teljesen értem hogy kerültem oda, mindig offline mások nélkül gyakorlok.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.08.18. 14:09:53
Köszönjük!
G27-el mindketten.
Az elsők nagyon jók, de ahogy mondtuk is, most ennyivel jobbak a fordok, és a mekik is sokat javultak. Nem olyan rég szinte eltűnt a meki, ahogy most a bmw...
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.08.16. 22:22:10
iracing the 'real' race.
Milyen kormánnyal versenyeztek?
Amúgy jók voltatok tegnap! Szép tiszta egységes köröket mentetek! 😊 (Az, hogy az elsők hogy csinálják... mágia)
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Ha csak egyféle autó van az adott szériában, akkor 6 már official, 2-nél (pl.global) 8-tól official.
Ha multi class akkor egy classból kell meglennie 8-nak? Mentem egy versenyt, 5 soltice, 2 Jetta, 1 Mustang. Ez ugye 8 de mégis unoffical lett.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
iracing the 'real' race.