25347
  • gviski
    nézd meg az e-maileket, szoktak küldeni az inaktívaknak mindig valami promo kodot

volt egy ilyen régebben, nem tudom működik-e:

PR3monthsfor15lapsed (50%-os kedvezmény $15 dollár 3 hónap, régi inaktív felhasználóknak)
  • Alexease
    1 honapos hosszabbitos es meg ingyenes is meglevohoz szerintem sose volt;) Hosszabbitani csak penzert, es jo esetben felaron. De lehet hogy tud valaki valamit;)
    Ha nem voltak tartalmaid, nem X autot/palyat szeretnel probalni, vagyis csak az alapok kellenek (az alap 12 auto meg 14 palya), akkor a uj elofizetos, 3 honapos, ingyenes a legjobb:)))
  • Adam Jonas
    Még 2012-be csináltam (akkor még ez az egy hónapos promó kód volt a mostani 3 helyett) az accountomat, most szeretném megint kipróbálni 1 hónapra. Ezért új acc-ot nem akarok csinálni, bár lehet egyszerűbb lenne.
  • Alexease
    1 honapos az account-od es hosszabbitani akarsz fel aron (1 evre) VAGY csak 1 honapra szeretnel hosszabbitani felaron :)
    Meglevo elofizeteshez a PR-HALFOFFSEPTEMBER2015 mukodik, de szerintem csak 1 evre lehet vele hosszabbitani (49$).
  • Adam Jonas
    Meglévő account-hoz nem tudtok olyan promó kódot, ami 1 hónapos előfizuhoz ad 50% kedvezményt?
  • mumus70
    Nem.
  • barcalaci84
    Szuper volt:) tul vagyunk rajta legalabbis:)
  • RtoR
    Hehe, ez kedves!
    Mi volt egyébként? Jó verseny volt?
  • Marcinko
    Azt hittem nem akarsz jönni , mert készülsz a szombatra ( BSE re )
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.12.05. 12:20:01
  • Alexease
    Nah, most mar van McLaren meg Nord video is, es jo latni Kaemmert is, foleg ugy, hogy nem technikai dolgokrol beszel:)
  • hungary27

• mumus70
    Legalább veled nem kellett vesződnöm....
  • bardocz
    Twitteren 30$-t lehet ynerni a két pályára, szóval valószínű annyi lesz majd.
  • oneal1
    én úgy tudom hogy igen!
  • bardocz
    Áh, én imádom átrágni magam az embereken :D Vannak borzasztó agresszíven védekező embereket, azokat én se szeretem, de itt szerintem ilyen nem volt, másikra durva rázárás, cikázás nem igazán volt. Szélárnyékból szivattuk egymást hosszasan.
  • GeriDoc
    Igen, a verseny ilyen. A 8-ról rajtolva jó is, de ha neki a győzelemért kellett volna mennie, akkor bosszantó. Gondolom te is voltál már ilyen szituban. Persze van, hogy beragad az ember a mezőnybe, csak idegesítő. Ezért nem értem néha, hogy a gyorsak miért nem qualiznak.
  • bardocz
    Itt nem igazán volt ilyen. Ha egy hosszú versenyről lenne szó oké, de egy fél órás sprintfutamon gyilkoljuk egymást, azért megyünk szerintem.
  • GeriDoc
    Mert rossz ívekre, meg fosós féktávokra kényszerítettétek. Én sem szeretem, ha az elején belekerülök valami kalamajkába, és hátra csúszok, majd pl. 2-3. legjobb quali idővel kínlódnom kell a nálam 2 mp-el lassabbakkal, mert zárnak, meg szívatnak, pedig ha "békén hagynak" 2-3 kör múlva nem is lát. Visszafelé, ha látom, hogy az elmúlt 2 körben hoz rajtam 3mp-et, akkor minek kínlódjak vele, csak magamat is lelassítom. Inkább hagyom elmenni, és ő is és én is tudom menni a saját tempómat. Sokkal jobb úgy szerintem. Dehát van, aki még a lekörözést sem tudja kiolvasni a relatívból, nemhogy ilyeneket.
  • RtoR
    Bakker, ott vagyok ts-en, és senki nem tudott szólni hogy kezdődik a verseny.... no comment.
  • bardocz
    Megnéztem wr idők között övé a 3. legjobb.Mondjuk akkor amikor előttünk volt nem tudom miért nem tudott meglépni :D
  • GeriDoc
    Hát gondolom. Csak ebből a szögből furcsa.

A Nordschleife is 15 dollár lesz?
  • bardocz
    Nem értem az embereket, 8-9-10 helyen olyan versenyt mentünk a skippyvel, mint még soha, folyamatos pozíció cserék, 3 wide, nagyon korrekt volt, 0x-el fejeztem be spa-ban, ami még egyedül is ritka, nem hogy így, erre verseny után látom, hogy az egyik írja, hogy ha 8. helyért akarunk versenyezni csináljuk, de őt engedjük el, hogy utolérje a többieket. Persze vonatkozhattunk volna 5 kört a 10ből, hogy legyen esély előrébb végezni, de én valahogy a 7 körön át tartó folyamatos versenyt jobban élveztem.
  • hungary27
    Pedig a kerekek a helyükön vannak. :) A fov meg azért ilyen, mert még dolgoznak a kormányon.
  • GeriDoc
    Az előbbi onboard alapján elég furán néz ki. Lehet csak a rossz kamera szög/fov miatt. Olyan közelinek tűnnek a kerekek. Ezzel is megvárok egy rendes "gameplay" videót inkább.
  • oneal1
    elég jól néz ki! :)

ami nagyon tetszik, hogy a gumin is melóztak, legalábbis az ingame videóból mintha az látszana, kicsit jobban fest az is
  • hungary27
    Még pár kép a McLaren-ről

Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.12.04. 11:10:06
  • leho94
    ezzel jó lett, nagyon szépen köszönöm :D
  • barcalaci84
    Pedig a a lejartnak menni kellene meg...
    Probald meg esetleg ezt Pr-halfoffseptember2015
    Nagybetuvel :)
  • ozoli78
    Carbirator az fun
  • leho94
    hát már egyik 50%-os kód se jó nekem
  • GeriDoc
    A 75-ért 100 credit akció mikor várható? Ha lezárul az 50%, utána egyből, vagy inkább csak karácsony tájékán? Vennem kellene pályákat, de ha lehet, megvárnám az akciót.
  • gviski
    CLASS A Fixed - csak este és hétvégén van mezőny
    CLASS B Fixed - sokan egyenesen Street Stock - C -ből jönnek, így vannak érdekes futamok

A legjobb futam és mezőny CLASS C Fixedben van

Én köv szezonban CLASS A Fixedben megyek, valamint gondolkozok még valamelyik kisebb szérián is ahol nincs sárga zászló anno a National Series jó volt a de a SK Modifiedban is hétvégén szokott jó mezőny lenni késő este, csak oda setupot kell vadászni, csinálni.
  • Alexease
    En ott meg (legalabbis az elodjen, full rokkie oval) az iR kezdeten mentem, 1-2 napos volt az iR, de mar akkor volt, hogy valaki szembe jott a palyan:)
  • mumus70
    Ha agyvérzést akarsz kapni, akkor toljad a Carburator Cup-ot! 60 x garantált! Körönként!
  • oneal1
    :D

na de most így még szarabb lesz keddig.... :)
  • leho94
    jól időzítek :D
  • oneal1
    cöööh :D :D:
  • oneal1
    na megjött a hosszabb videó a mekiről :)

iracing facebookján lehet csekkolni
  • leho94
  • Marcinko
    én még gondolkodom rajta