25347
  • leho94
    eddig tartott
  • leho94
    működik :DD
  • Alexease
    Gondlomtam berakom, igy latni, ha lesz valami valtozas;DDD
    De valami szettolja ezt a sz*rt, meg hegeszteni kell rajta:P
  • Norbi1990
    Jó a topik borítóképe :DDD
  • Morgolodo
    Remélem maradt még Nord!
  • Tomo15
    Nálam is ezt írta nyugi, valami anomália a káoszban :)
  • tomee92
    Mindegy végülis... Most addig sikerült bent lennem, hogy megvegyem az újdonságokat, szerencsére töltöm is ezeket, majd a hétvégére talán helyre áll a rend is :)
  • Alexease
    Ha ezt a jelenlegi allapotrra ervenyes, akkor most barmi elofordulhat:)
  • bardocz
    Nekem is volt már hogy hasonlót írt, de egy frissítés az oldalukon megoldotta.
  • Adam Jonas
    Védelmükbe legyen szólva, hogy itt most a felület nagy újításokon megy át. Lásd Sector3 vs R3E: minden nagyobb update után 3-5 napig döglődik az oldal, pedig ott elvileg csak content-eket tolnak bele.
  • tomee92
    Az normális, ha azt írja hogy lényegében nincs telepítve a gépre az IR? Minden frissítés lejött, de le kéne még töltenem magát a szoftvert is. Mással is előfordult ez?
  • Morgolodo
    Eddig! Na, majd holnap(után?).
  • hungary27
    Úgy tűnik kár volt kilépnem.
  • Alexease
    Igazabol meg lehet forditani a "problemat": az user-ek idegesek mert nem megy a "jatek", de milyen idegesek lehetnek most az iR-nel, hogy eppen a "nagy premier" update-re (Nurburg, Nord, McLaren, uj szerverek, nagyobb update) pusztult meg eloszor igy a rendszer;)
  • Dzsidzsi32
    Egyszer elfogok menni egy ilyen nyilt napra. Autoval vagy motorral,de menni akarok rajta :D
  • barcalaci84
    majdnem megy:)
  • Morgolodo
    Juppiiii, hasít!
  • Alexease
  • bardocz
    Köszi, hogy elkiabáltad
  • hungary27
    Úgy tűnik megy!
  • Alexease
    Azert mindenkinek mas az ingerkuszobe. A versneyzessel, az akciokkal es kedvezmenyekkel az eves elofizetes ingyen van, es meg marad is, "csak" a tartalomra kell kolteni (bar az sem keves), de azert megis csak "jatek", aki ugyan ugy szeret, hasznal egy masikat (is), annak azert sok.
    Persze egy folyamatos AC sem olcso, az is kijon majd evente +50-60$-bol (bar ott nem kotelezo megvenni a DLC-ket).
  • barcalaci84
    ettől függetlenül akarhatok jót nektek:)
    ha egy hétig nem lesz azt is túlélem:)
    mint írtam Prémiumszolgáltatásnál ez alapnak kellene lennie...ahogy általában alap is...
    mondjuk a bizniszüket nem tudom mennyire rontom azzal h én használom is az accot és nem megy az enyészetbe... csóró vagyok úgyhogy nem úgy műkszik h ha nem vásároltam volna accot akkor orrba -szájba vásárolnék...gyak a lehetőség miatt viszont fogok költeni náluk...
    főleg h akitől vettem az még a 9 dollárt se volt hajlandó kifizetni az 1 éves hosszabítára... szóval szerintem annyi történt h mivel én megvettem így nem buktak 1 előfizetőt...

na mindegy ha nem kapunk csontot akkor sincs semmi baj ...
    azért egy példát mondok: még itthon kis hazánkban is van olyan h ha pl nincs internetem 1-2 napig az ő hibájukból akkor bizony kapok ezt-azt...mert iillik adni...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.09. 20:44:49
  • ozoli78
    En nem hinnem hogy ok igy fogjak fol ezert is hagyjak ezt.De ez igy jo is.
    Mert gondolom latjak mennyien vannak inaktivak es ha valaki nem hasznalja az nem is költ rá de ha jon egy vevő az legalabb tovabb fizet elő es veszi majd a tartalmakat.
  • ozoli78
    Az a helyzet hogy mindig dobnak csontot.
    Ha 1 eves folyamatos elofizud van kapsz 5 dollart.
    En 2 eve tolom es szerintem ennyi belefèr.
    Nekem volt olyan hogy megvettem a dw 12 de meggondoltam magam vissza adtak az arat ugy hogy a 11.95 bol lejott 25 % de vissza a teljes arat .
    Ez egy minden tekintetben nagy update ,ez benne volt hogy ez fog történni .

• GeriDoc
    Laci ne haragudj, de pont te vagy az, aki meglévő accot vett töredék áron, és voltak/vannak olyan jó fejek, hogy átírták a nevedre az accot, holott tudják, hogy az ő bizniszüket rontod ezzel. Gondolom jobban esik, hogy spóroltál 100 000,- Ft-ot, mintsem hogy most nem tudsz 2 napig menni.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.09. 20:32:52
  • Alexease
    A hős! 1:10-tol ;)))

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.09. 20:32:07
  • Alexease
    Alapbol neha vaskalaposak, szigoruak a szerzodesek es egyebek, talan az is benne van, hogy a 13. heten elofordulhat ilyesmi, de mivel ilyen meg sose volt, talan/valszeg kitalalnak valamit. Ha elhuzodik meg egy-ket napot, a legegyszerubb, ha hozzatolnak meg egy 13. hetet, tesztnek sem art, es mindenkinek hozzacsapnak 1 hetet az elofizetesehez (talan ez a legegyszerubb).
  • barcalaci84
    Persze ertheto stb...
    En csak annyit mondok ,h ha mar igy alakult akkor egy szolgaltazonak illik valami csontot dobni a kenyelmetlensegert...szerintem is premium szolgaltatast kapunk amugy...meg is fizettetik velunk...
    Pl olyasmire gondolok h megcsinalhatnak most is a kredit akciot :)
    Vagy adnak par dollar kedvezmenyt aki megveszi mindket nurburgringet...
    Nem a par szaz forint a lenyeg...hanem a gesztus jol esne ha mar fizetjuk nekik az"adot" h barmikor jatszhassunk
  • barcalaci84
    En par napja neztem,akkor mar nem kerestek...
  • lac coo
    Hat ha ert a szelvedoeffektekhez akkor van munkaja...Ha nem holnaptol munkanelkuli ! :))
  • bardocz
    Erre rákeresek ha majd működik az oldaluk.
  • Alexease
    Az alpha belepo oldal az mukodik;)
  • Alexease
    A forumon kint van/volt sokaig. Szerintem meg most is, de most nem tudom megnezni:)
  • bardocz
    Keresnek alpha tesztert? :o
  • Alexease
    Biztos teszteltek valamit, de azert mas, amikor 1-200(!?) ember (amugy folyamatosan keresnek alpha teszteloket, lehet jelentlkezni) teszteli vagy amikor egyszerre raszabadul nehany ezer, es egesz nap nyomva tartja az F5-ot;DDD
    Ha meg valami beszarik, akor az nem 2 perc;) Nem az irodaban van egy gepuk az asztal alatt, amin nyomnak egy resetet, hanem ki tudja hany, szerteszet a vilagban. Valszeg nincsenek kitelepitett csapataik a szerverekhez, tavolrol kell piszkalni ha megpurcan valami.

ISI-nek nem kell, nincs szerveruk:)
  • lac coo
    Orosz urtechnika :)'!
    Amugy valami teszt nem fert bele, mielott lelottek a regi cuccot ? :)
    Lehet holnaptol lesz uj szerverprogramozo kollega az ISI nel ! :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.09. 18:49:37
  • Alexease
    Mint irtam, update het van, az eddig evek alatt sose volt gond (max 1-2 ora csuszas), ez az elso ilyen eset. De ez is boven ertheto, nem egy auto festest kellett kicserelni vagy atirni egy kamu szamot egy auto beallitasban, ez a rendszer a tobbiekhez kepest urtechnika;) Es eppen ezert is kerul ennyibe, mert nem Kinos otthon hegesztget valamit es probalkozik uj barkacs megoldasokkal, vagy az ISI aki neha hetekre-honapokra eltunik, es amugy sem toirtenik semmi, itt azert tobb tucat ember dolgozik, komoly programozok es szakemberek, nemzetkozi szerverparkokkal.

Persze, nem akarom oket vedeni, akinek nem tetszik, nem akarja atlatni, megerteni, elfogadni, csak az a lenyeg, hogy a "jatek" mukodjon", szidja oket nyugodtan:DDD
  • Alexease
    Jelenleg: "Thank you for your patience with us as we work through the issues on our site. The site is operational, but we are still working through some issues. Enjoy your racing!!" :)
  • zzeN
    Steve Myers ‏@iRacingMyers 44m44 minutes ago

We have made great progress. We are doing some final testing now.
  • hungary27
    Neked nem volt fura a ffb?