25347
  • oneal1
    nemtudom elhetséges, ahogy néztem a replay-t az úton a fény tükröződése mintha jobb lenne
  • endy papp
    Valóban szebb lett a grafika......most már több mint 24 órája
    ájrészing
  • Adam Jonas
    Csak nekem tűnik úgy, mintha szebb lenne a grafika az előző verziókhoz képest, vagy tényleg alakítottak rajta valamit?
  • oneal1
    látom most meg már nem megy?

akkor nekem nagy mákom volt hogy bele tudtam szagolni
  • gviski
    Ebből így nem lesz este német NASCAR bajnoki futam :D
  • Morgolodo
    Így van. Én az elmúlt 30 évben egyszer sem hívtam fel a vízszolgáltatót, hogy van víz, köszi! Úgy már többször, hogy nem volt, mert az rögtön feltűnt.
  • oneal1

• mumus70
    Amikor nyúzzuk, észre sem vesszük hogy van, és tökéletesen működik. Hát adjuk meg a srácoknak a tiszteletet munkájukért, ne nyavalyogjunk, kibírunk egy kis időt, és újra 12 hétig nyomhatjuk! Így is hatalmas respect nekik!
  • tomee92
    "This down time will be hopefully about 4 hours but testing could take longer. Good news is that we know old site works so we should be ok"
    Ma se próbáljuk ki szerintem az újításokat :D
  • hungary27
    Nekem is tetszik, főleg az új füst. :) Nordschleifen viszont vigyázni kell, mert 40km/h a megengedett a touristenfahrten-en.
  • barcalaci84
    Azert valami gesztust dobhatnanak majd:)
    Mert azert az árazast azzal szoktak magyarazni a szektasok h itt minden profin mukodik mindig...es ezt fizettetik ki...
    Jo marketing huzas lenne szerintem egy kis gesztus
  • hungary27
  • Alexease
    Sokan akik sirnak, istenitik, hogy az iR milyen komoly, de kozben azt hiszik, ez ugy mukodik mint egy AC garazs project, amit otthon egyedul "irkal valamit", felmasolja a Steam-re, aztan ennyit az egeszrol;) Fingjuk sincs mennyi ember, munka, penz, szervezes, hogy egy ilyen rendszer mukodjon.
    Hasonlo: sokan azt hiszik, amikor a palyan elszaguldanak egy feluljaro alatt, ami tele van reklamtablakkal, az biztos csak egy szep grafika, pedig kozben sok-sok szerzodes, licensz, utanajaras stb;)
    Persze a nagyatlag fuizeti a programot, vagyis erdemes oket komolyan venni, kiveve ha nem az ingyenes/akcios/multireges emberek sirnak:D
  • oneal1
    na bementem spa-ra mekivel, ez nagyon jó lesz!
  • bardocz
    Sokáig nem működött :DD Viszont legalább nagyjából megvan, hogy melyik pályákat kell majd megvennem.
  • oneal1
    nekem sikerült, most tölti le

letöltötte aztán most állt le :D
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.12.09. 13:52:05
  • zzeN
    Mire beraktam a kosárba a Hondát és a Nordot le is állt az oldal:D
  • oneal1
    csak le kellett írnom és elindult :D
  • oneal1
    én csak azért nem húznám sokáig a részükről, mert iszonyat sok barom sír már a fórumokon, hogy az ő pénze benne áll meg ilyenek....

értem én, hogy szolgáltatás, de azért ebbe senki nem fog belehalni ha kiesik 1 nap... :)
  • Alexease
    Azert nem a vilag vege ha most 2-3 napot haldoklik a dolog. Hetkoznap van, 13. update het, ez eleve "errol" szol, belefer. Az elso nehany evben semmi gond nem volt, percre pontos volt minden, de akokr meg 1 rendszer futot, csak amcsi szerverekkel. Most hogy kismillio szerveruk van szerte a vilagban, 3 latformon, plusz a Steam, igy hogy lecsereltek a szervereket, uj net kodok vannak meg ki tudjameg mi, konyvelheto volt a fennakadas.

Nem tudom mit csinalnak a hatterben, de ha valoban az uj szerverekkel van gond, helyukben en nem allnek vissza a regire, csak raszannek meg 2-3 napot, hogy az uj mukodjon. Utana, ha nagyon aggodnak az emberek, max "visszfizetik" a veszteseget (3 napra 1$ sincs), vagy adjanak 5$-t vagy vagy 1 het hosszabbitast vagy akarmit.

Nem olvastam el amugy a felhasznalasi felteteleket, de lazan elofordulhat, hogy benne van a 13. heti leallas lehetosege vagy a rendelkezesreallasi ido csokkentese. Persze, ettol meg a nagy atlag jatekosnak ez kellemetlen es bosszanto, de hat ez van:)
  • barcalaci84
    köszi
  • hungary27
    Tessék
  • barcalaci84
    a következő szezon versenynaptára fent van valahol ahol meg is lehet nézni most is..míg heggsztik legalább átgondolnám akkor h milyen szériákba menjek... (már ha elindul egyáltalán a szezon :)
  • tomee92
    Én jól megszivattam magam, mert mielőtt elérhetővé vált az oldal, már ráhagytam, inkább majd reggel korábban kelek és megnézem a frissítéseket. Utólag lehet jobb lett így, mert lehet még tovább vártam volna, hátha bejön az oldal.
    Reggel ért a második nagy meglepetés... 6kor már megint nem élt az oldal....csak egy picit voltam mérges, de hát ez van.

Videók alapján elég vadnak tűnik az mp4-30, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz vezetni.
  • bardocz
    Ütemterv szerint szerintem még egyszer se fejezték be, mindig volt 1-2 óra csúszás :)
  • barcalaci84
    az a baj h valószínűleg nem tudják h mit csesztek el...meg volt az ütemterv h este 7ig befejezik ...csak hát shit happens....
    először plusz 1 órát írtak aztán meg már ígérni se mernek , mert fogalmuk sincs:)
  • bardocz
    Eddig az összes ilyen update aminél jelen voltam lefutott max 5 óra alatt és lehetett is nyomni. Most azért elég sokmindent változtatnak.
  • barcalaci84
    tök természetes h vannak bugok...és örülök h azt javítják majd napokon belül és nem várnak vele a következő nagy update-ig...mert eddig ez volt:)

az h egyáltalán nem működik, az meg más story ... az nagyon ciki szerintem akárhonnan nézem...itt semmi nem működik , ráadásul itt pont a szolgáltatásért fizetsz...

de nem a világvége , csak kompenzálják szépen a kiesett időt...

inkább viccesnek tartom annak fényében h itt milyen hülyeségeket hordott össze valamelyik fórumtárs:)
  • Alexease
    Ha jol emlekszem, az elmult 7 evben ez az elso ilyen eset:) De varhato volt, es nem az update miatt, mert az csak letoltendo adat, hanem a hatter rendszer miatt, ami elvileg teljesen uj, az egeszet ujra szerveztek stb.
    Kunosekkal nem erdemes hasonlitgatni, ott csinal valamit, felmasolja szerverre, az letoltodik, aztan max a program bugos. Itt azert eleg sok es komoly sajat szervert kell osszeloni, ami raadasul nem egy helyen van, hanem tobb foldreszen. Az hogy hogy a programban van/marad 1-2 bug, az teljesen termeszetes, de az az iR-ben azert eleg ritka (sokaig keszul minden, sokat tesztelik, az elofizetesek miatt nem szeretnek hibazni). Legalabbis a valodi, komolyabb bug. Itt a szeverpark osszehangolasa a komoly feladat.

Persze, nem vedem oket, nem vagyok reszvenyes (:D), eppen ezert a szolgaltatasert fizet az ember. De ha csak az egy eves rendelkezesre allas szazalekat nezem, teljesen jo, nincs vele gond, ha meg az elmult eveket, akkor lenyegeben hiba nelkul. Most, hogy szintu ilyen rendszervaltas utan kiesik 2-3 nap, talan meg belefer.
  • zzeN
    Végül is nem a nagy játék frissítés miatt nem megy az oldal, hanem az egész szerver backend-et újabbra cserélték, csak nem tudják mi a a gikszer van vele. A régit akarják visszahozni, addig hagyják az újat pihenni.

Addig is:

Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.12.09. 09:44:26
  • leho94
    addig ha valaki unatkozna
  • oneal1
    ezzel számolni kell mindig, főleg ha ekkora a frissítés.

ezen felül pedig már tolnám ma neki mint az állat! :D

poén és siralmas egyben de ez a helyzet:
  • endy papp
    Hajnali 4-kor még az oldalra sem tudtam belépni,de előtte negyed óra töltés után igen ,(természetesen nem e miatt maradtam fenn)de tök mind egy mert használhatatlan volt úgy összességében minden.......ahogy még most is ,be sem enged
    Nagy falat ez még nekik is.
    Majd 1x jó lesz.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.12.09. 07:46:15
  • ozoli78
    En allat 11 ig figyeltem
  • Morgolodo
    De jó, hogy nem vártam meg este, hogy elinduljon.
  • gviski
    ajándék 5 kreditért megbocsátó vagyok :D
  • ozoli78
    Ez várhato volt csodalkoztam volna ha sikerül nekik egyből,ahhoz ez nagy frissítés
    Minden pályát erint a drs miatt amugy nekem rá ér pentekre össze álljon :)
  • barcalaci84
    én azon nevettem fel h jön nem soká a patch a bugírtásra:) (pedig úgy olvastam itt h ezt Kunos csinálja így , itt elő sem fordulhat ilyen:) )
  • Alexease
    Szemezgetes a build-bol. Baromi hosszu, igy csak ez+az :)))

- Atalltak IPv6 cimekre is
    - Igy valtozott a net-kod is, reszletesebb, tobb adattal, pl. DRS vagy ERD adatokkal.
    - Van a garazsban gumimelegito, igy kicsit at kell gondolni a beallitasokat:)
    - Optimalizalt memoria hasznalat, gondolom elkezdtek kiboviteni a megcelzott fix 64bit-re, ami jovo tavasszal lesz fix.
    - Render Car First, ami eppen bugos:DDD Talalmanynak jo, az autokat rendereli elsonek, igy meg folyamatosabbnak tunik a dolog.
    - Two Pass Trees. A keszulo uj fa modellekhez (ami nem csak modell, hanem teljesen uj rendszer, renderrel, lod-dal es allitasokkal) allitas, egyelkore az uj palyakon (Nurburg, Southern).
    - Jo sok memoria es render optimalizacio, detto 64bit-es atallas miatt.
    - Ejszakai palya piszkalas a PBR-re (physically based rendering).
    - PopcornFX:)))))) Dust particles, blades of grass, pebbles, rubber, marbles, smoke, sparks, backfire, kerekek koruli fust, es ez persze mind sajat egyedi hangokkal, utkozesekkel az autoval, meg egyeb dinamikaval.
    - Updated and re-tuned tire sounds including roll, scrub, speed effects, and skids for all of our cars.
    - Autoknal: hang update (tire, backfire), PBR shaderek, rugalmas kasztni, setup-ok, a Mekinel persze DRS/ERS/MGU.
    - Palyaknal: DRS zonak, 60 fos letszam (persze nem mindenhol:P).
    - Meg persze a szokasos garage, idojaras, pit, replay, kamerak, controls, macro, telemetria, ARX sok sok javitas, valtozas, bovites.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.09. 00:44:11
  • Alexease
    Amig beindul, legyen mit olvasgatni: Release Notes for 2016 Season 1 (az eleje FONTOS!!!).
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.09. 00:16:43