25347
  • Alexease
    Az input lag emlegetestol mindig falramaszok;) Szerintem az iR mar van olyan komoly engine (valszeg mar a NR2003 is volt;P), hogy a grafikai megjelenitest kulonvalasztotta a tobbi engine resztol (fizika, hang, periferia stb.) :) Max kormany rangatasnal a megjelenitesnel latszik, de a fizikat es a mukodest tuti nem befolyasolja (azok sokkal nagyobb es fix frissitesen mennek, fizika es FFB kulon-kulon altalaban +300Hz).
  • endy papp
    Most ez komoly minden belépésemnél ezzel kell szarakodnom,hogy az "s" betűt törölgetem.
    Mellesleg hiába töltöm le és telepítem a megadott iracinget akkor sem változik semmi .
    Azért az egészet meg nehogy újra keljen rakni mert odaát nem tudják mit is kellene és hogy ,már 2. napja
  • nadatomi
    A release note-ban azt írják, hogy ki kell kapcsolni a "Render Car First"-t. Próbáld meg, hátha köze van hozzá
    Special Notice:
    After installing the update, please go into your graphics settings for the Sim and disable the "Render Car First" option. It is presently causing graphical issues on many tracks. We will release a small patch soon to fix this issue. Thank you.

http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3345295.page
    Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2015.12.10. 17:06:32
  • thedriver
    Ha a vsyncet bekapcsolod., akkor lehet, hogy felületesen nézve folyékonyabbnak tűnik a dolog, viszont jön az input lag. Nézd meg, mekkora késés van a játékban látható kormány mozgásában, ha be van kapcsolva... Egy arcade játékban még oké, de itt szerintem nem túl nyerő.
  • GeriDoc
    Szerintem is annyira kell rakni, amennyit a megjelenítő tud plusz bekapcsolni a vsyncet. A többi felesleges. Egyrészt ugrál az fps, másrészt ha a megjelenítő frekvenciájának a hányada vagy szorzata és a körül van, akkor mindig ugrálni vagy "könnyezni" fog. Magyarul szinte mindig.

Még valakinek Nord tapasztalat? Nem akarom úgy megvenni, hogy esetleg akad a gépemen.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.10. 16:58:56
  • bardocz
    Engem meg pont az zavar, ha nem annyival fut :) rF2-ben nem értettem, hogy miért szaggat annyira, lejjebb vettem a grafikát, és ugyan úgy csinálta. Aztán megnéztem programmal és 150-250 között ugrált össze vissza az fps, vagy valami hasonló értéken :)
  • GeriDoc
    Én is kínlódtam ezzel, és Alexease "ötlete" lett a tökéletes megoldás. A videókártya driverében állítsd be adaptív szinkronizálásra (bár te simára is teheted), és a játékban tedd unlimitedre. Nálam bevált itt is, az rF2-ben és az AC-ban is.
  • Tomo15
    Sima 60hz 40"-os. Soha nem tapasztaltam ilyen durva berángást. Ha limitálom az fps-t, akkor egy fokkal jobb, de nem az igazi... Ez nekem már az Ac-ban sem jött be, de ott teljesen jó enélkül is. Ott pont a belimitálással romlik a el :)
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.10. 16:49:00
  • bardocz
    Hány hertzes a monitorod? Nekem nem tudom tudna-e 200 fps-t a vga, így majdnem max beálításokkal biztosan nem, de a legsimább akkor az egész, ha limitálom az fps-t a monitor frekvenciájához.
  • Tomo15
    Nagyon szép lett a nord, de a GP részen nagyon lemegy az fps. 200-240-ről 70-re, és beakad ezerrel :\ Ahogy olvastam a chaten elég sokan panaszkodnak ugyan erről.
  • Dzsidzsi32
    Létezik valami magyar nyelvű setup segédlet az iracing-hez ?
  • oneal1
    meg volt az első Nord edzésem, hát ez valami eszméletlen :)

én még anno GPL ből ismerem a pályát, de semmit nem kellett szoknom, hihetetlen jó lett!!!

Bmw-vel mentem, bár nem tudom, hogy mit változtattak az autón, még nem néztem meg, de csak sikerült valamit balanszolni.
  • Adam Jonas
    Áhh, hagyd csak, annyira azért nem létszükség a dolog, de köszönöm azért. :)
  • Alexease
    Ahogy a linken van, a PayPall-nal 10$ a minimum withdrawal. Annyi meg nincs a szamladon.
    Ha ennyire akarod es ezen mulik, este kuldok iR meghivot, atutalok neked 5$, azzal regisztralsz, az iR-tol meg en visszakapom az 5$-t a meghivasert (ha nem, 1 doboz cigivel kevesebbet szivok, vedted az egeszsegem:P). Jobb otletem nincs;)
  • Adam Jonas
    Nem adtam meg direkt kártyaadatot, eddig működött így is...
  • Adam Jonas
    Köszi!

2160 Ft van a számlámon (illetve már csak volt, mert elkezdtem átváltogatni dollárba, amiért levont egy 100-ast eddig), de 2160 Ft mellett is kártyát kért...szóval ez így egy marha nagy WTF.
  • Joex22
    Szia!

A PayPal-os fizetésnél nemcsak felső limit, hanem alsó limit is van, egy dollárt nem tud lehúzni azon keresztül. Keresd meg, hogy mennyi a minimum, utalj annyit át a paypal számládra (ez azonnal megjelenik), majd ismét regisztrálj az iRacing oldalán, a maradékot pedig visszautalhatod a folyószámládra (1-2 munkanap) a paypalodról. Én is így csináltam anno.

LINK
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2015.12.10. 11:30:10
  • Alexease
    Csak nem birtam ki es elinditottam 1-2 percre;)

Van DX11 allitas a file reszben, bekapcsolva elindul, de valszeg nem hasznalja csak alpha/devmode-ban (legalabbis hirtelen kulonbseget nem lattam.

Jok a kasztni hangok, vegre el az auto, es a felverodesek is jok. Es nem csak a fuvon vagy kavicsban, hanem az aszfalt szelen a gumitormelekes resz is kopog-csattog az auton.
  • Alexease
    Ez nem jott be, megneztem, ez a megoldas most nem muxik;)))
  • Alexease
    Annal azert "biztonsagosabb, ha az ember kilogol az olalrol, bongeszo zar, ujrainditja a service-t (..\iRacing\Start_iRacingService.bat), aztan login.
  • mumus70
    Akinél azt írja hogy le kell tölteni a szoftvert, a címsorból törölje ki a https-ből az s-t, és jó lesz!
  • Alexease
    A kombinalt resz ugy mukodik, miutan megvetted a ket palyat (Nutb, Nord), utana azonnal jon egy update, amivel letolti a plusz kominalt nyomvnalakat is.
    Nem inditottam el, talan majd este, valszeg/remelem elindul 4Gigan is;) Egyedul biztos, 60 autoval nem is tervezek probalkozni:D
  • oneal1
    köszi! :)

nem merek menni, végre A-ba kerülök, csak elcseszném :D
  • oneal1
    nem lehet hogy a kártyádat nem támogatja?
  • thedriver
    Csak délután tudom kipróbálni. A VLN hogy van megvalósítva? Elvileg ahhoz két külön tartalom kell, nem?
    6 giga ram minimál igény tényleg valós? :D
  • Adam Jonas
    Van valaki, aki esetleg hozzám hasonlóan PayPal-al regisztrált/próbált volna regisztrálni? Hiába a PayPal-os fizetést választom, állandóan bankkártya adatot kérne a nyomorultja, holott van a PayPal számlámon elegendő pénz az 1$-os ellenőrzéshez is, meg az 1 hónapos előfizetéshez is....
  • Alexease
    Meg nem probaltam/neztem.
    Korabban ugy ertelmeztem, hogy folyamatos lesz a Nord hotlap, vegig a szezon kozben, barmilyen autoval. Jelenleg meg ugy latszik, csak GT3-mal lesz, egesz szezonban (vagy csak 6 hetig?!).
    Az elso jobb lett volna;)
  • Alexease
    Bar elkerik az arat a palyaknak, de azon felul hogy szken, reszletesek, igenyesek es szubjektiven szepek, legalabb a nyomvonalakba is odateszik magukat;)

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.10. 09:53:14
  • Alexease
    Most valoban megy, bar vaszleg meg dolgozgatnak rajta. Meg tudtam venni a cuccokat, le is toltodott, es meg mindig mukodik;) Elinditani most nem fogom, talan majd este.
  • barcalaci84
    amúgy most ez hogy van? a nordos hotlapon nem csdak egyedül van a pályán az ember ugye?
    illetve ilyen csak most van a 13.hét miatt vagy lesz normál hetekben is?
  • Alexease
    Regebben volt tartalom elovasarlas. Ertelme nem volt, mert nem adtak olcsobban, elobb sem kapta meg az ember, max az erzes miatt, ami... mit tudom en mire jo;)))
  • Alexease
    Az majd jovoheten (vagy amikor elindul a szezon elso hete). A 13. heten (ha eppen mukodik:P) hivatalosan meg lehet javitani az SR-en es egyebeken.
  • endy papp
    Remélem azért nem fogy el minden az első nap...... ,
    Marad későbbre is a pályákból és a kocsikból....
  • oneal1
    license promóció :)
  • barcalaci84
    Miert,milyen promocio van?
  • hungary27
    Nálam tökéletesen megy.
  • oneal1
    nekem most bejön az oldal éppen :)

amúgy a promócióknak nem kellett volna aktiválódni?

vagy azt csak kedden majd?
  • Morgolodo
    Azóta sem változott. Én is bevásároltam és míg települt megrogyott. Remélem estére azért már használható lesz, mert ha nem.... akkor nem.
  • bardocz
    Működik!
  • zzeN
    Feléledt a csoda, meg is tudtam venni amit akartam.

szerk.: Eddig tartott:)
    Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.12.09. 23:55:25