iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a tippet (meg az oktató videókat<#eljen>). Megyek, aztán meglátjuk. Igazából a rookie-ból akartam előrelépni, de úgy látom, hogy C licenc-szel már mindenféle verseny van, szóval ja, most már cél a C.<#buck> Hozzáteszem oválon elég korrekt futamok vannak rookieba is, de 230-al centikre egymástól, elég idegtépő.<#wow2>
Azt had kérdezzem meg, hogy ha akarok multiclass versenyen menni, meg kell venni az összes autót, vagy csak elég azt, amivel indulni szeretnék?
ha gyorsan C akarsz lenni úgy hogy nem akarsz kőlteni
akkor nyomjad a mazda cup ot vidd D 4.0 fölé ,oda már kell 8-10 0 x es versenyt menned
cadillec cap alap pályán van a héten ,azon mész 4 TT t és meg is van a C
Alexease
Most lattam csak az update-et, jottek az ilyenkor szokasos setup-ok, megcsinaltak a 16bit-et es Lucas Oil-t, es jott hang update a Corvette C7-hez (most mar ez is Corvette-es😛), de kapott hang modositast a Ford GT3 is (hangosabb, sipolobb a hajtas).
Met
Ha valaki gyorsabb nálam elengedem (kivéve utolsó kör), ha kanyar előtt bejön valaki mellém akkor nagyon nagyon odafigyelek hogy még véletlenül se érjünk össze.
Nem azért játszok hogy felidegesítsen ha az első kanyarban kibombáznak hátulról én sem szeretek balesetet pont okozni azért hogy másnak is szórakozás legyen a verseny és ezt elvárom másoktól is.

Egyszer volt (ovál, CTS) hogy bevágott valaki elém, nem értünk össze, következő körben fordítva volt de össze értünk, utána a csávó engem követett, sárga alatt végig pöckölt hátulról még a kockás zászló után is több körön keresztül, nem akartam megállni hogy ne verjen telibe.
Aztán megunta és kilépett.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bardocz
Kipucoltam a gázpedál potméterét. 1,7 másodpercet javultam egy körön most a GT1 kupában 😄D
bardocz
Kb ugyan ennyi lesz C-be feljutni 😄
Ha valaki tart a rookie-tól. Ma reggel kezdtem az iR-t, 3 versenyt mentem, és fel is jutottam D-be. Jobban féltem tőle.<#buck>
hungary27
Szerintem is az egyik legjobb sorozat, jó kis csatákat lehet vívni vele. Akik a hátsókerekes autókhoz vannak szokva azoknak meggyűlik vele a baja. 😊 Elég sikeres lehet ez a sorozat, már most is délutánonként összejönnek official futamok, bár még csak egy splittel.
Egyébként a kép egy fizetős ligából van és mindig tele van a rajtrács. Még a MotorsTV is ad összefoglalókat róla.
Alexease
Legjobb😊 Igazi tura autos erzes, elsokerekes, normalis nyomatekkal, korrekt kormanyzassal (igazi kormanymunek es kormanyzasnak erezni, nem "csak" FFB-nek), nincs "eltulozva" az elsokerekes erzes (diffimukodes, kiporgo kerekek, eltekeredo kormany vagy gazelvetelre azonnal korbefordulas).

Persze ez minden sorozatra igaz, csak egyre jobban ufo es kocka szinten, de itt nem "csak" a szaguldas a lenyeg, hanem hatvanyozottan szamit a pontossag, iv valasztas, gumik ovasa stb.

Ha lennenek public szerverek, akik TC-vel nyomulnanak, tuti ezen elvezkednenek! 😊 Igazi turaautos buli lehetne, ha lenne public vagy nem lenne SR 😄 A fun heten mentem versenyeket, SR nelkul, nem voltak balesetek! Persze, nem is tetre ment es nem is 40-50 auto volt a palyan😄D
Az egyik legjobb! <#finom>
oneal1
jó ez a kia? 😊

!Forza Ferrari!

hungary27
oneal1
pontosan!

nekem is az a véleményem, hogy egy nagyon komoly liga színvonal van már B-nél, de sok C-s futamokon is ritka volt a barom a háznál.
Amit mellesleg mindenki tapasztalt szerintem aki régi motoros, hogy minden ligában van legalább egy hülye 😊

szóval ezen a téren összehasonlíthatatlan a többivel. Bár szerintem minden tekintetben, de ez más téma 😄

!Forza Ferrari!

bardocz
Azért máshol a szervezett futamok sokszor nem hozzák azt a színvonalat, mint itt a publik. Utolsó 10 versenyemen egyszer ütköztem másik emberrel.
lac coo
Ezert jobb az olcso es komolytalan rendszer ahol nem kell idiotakkal szi ni.
Sajnos itt csak publik van nagyjabol, ez vele jar.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ha hosszúkat fékezel, először meglök, következő körben megnézi, hogy valóban lassú vagy ott, vagy csak hibáztál, és ha igen, akkor 3. alkalommal beszúr melléd. Az, hogy folyamatosan kocogtat, az nem elfogadható.
Reggel az első versenyemen az utolsó kör utolsó kanyarjában vert telibe hátulról úgy a gyerek, hogy előtte alig láttam a tükörből (mentem el tőle), majd kezdtem megfogni az autót, erre még egyszer meglök, bele a falba. Azt hittem neten keresztül szájba rúgom. Leírta 5-ször (!), hogy bocs, de itt ez nem túl jó. Szerencsére a következő futamban 2 korrekt sráccal meccseltem, az jó volt. Ott már csak 180 volt a vérnyomásom.😊
De szerintem is , ez túl drága vagy túlságosan komoly rendszer ahhoz, hogy ilyen idiótákkal kelljen szívni.
Alexease
Az SR valoban csak keveseket erdekel, amiatt nem fognak ovatoskodni.
Aki sokat versenyzik, van ideje sok versenyre, TT-n gyakorolni,, es/vagy csak az also-kozepso kategoriak erdeklik, annak mindegy, ott valoban jon-megy az SR. Rookie-tol C-ig (esetleg B-ig, bar ott is mar huzosabb) ugy ahogy "igazsagos" nem annyira szigoru. A/B-ben szivatas, egy teljes 1 oras verseny SR-t le lehet huzni minuszba nehany fuvezessel vagy 1-2 kocccanassal. Az valoban csak a hotlap droidoknak valo.

Most a fun versenyeken mentem nehanyat (egyszeru TC-n KIA-val), es ugy volt elvezetes, ha "normalisan" megyek, vagyis jonehanyszor addig addig szelesitek a kerekvetok kozott, annyira kihuzodok a kanyar elott vagy kisodrodok a vegen, hogy megcsipkedem a kerekveto szelen a fuvet, es 1-2x sikerul is kicsuszni 2-4 kerekkel. Megforgas es egyeb nincs, a "buntit" is megkapom (ido ha vagasnak szamit vagy eleve lassulok es elmegy 2-3 ember mellettem), plusz ha mar szamolna a kerekre rakodott koszt (az is jon hamarosan talan, kepek mar voltak korabban), akkor meg az is lassitana a kovetkezo 2-3 kanyarban. A lenyeg, hogy ez versenyenkent 15–25 bunti pont😊
Alexease
Attol meg a hatul levo figyelhetne, ha nem is elsore, de 2-3. alkalommal mar aert gyanus kell legyen😊
bardocz
Amúgy ha folyamatosan kocogtatnak hátulról, akkor nem lehet, hogy túl hosszút fékezel? Velem is előfordult már. Pl LagunaSeca utolsó jobbosban elég könnyű összehozni.
Ez elvi kérdés! Ha én fair módon versenyzek, szabályosan és maximális figyelemmel védekezek, akkor maximálisan elvárom ezt az ellenféltől is! Ha pedig valaki trollkodni akar, az menjen Project Cars publik szerverre, ott még elrajtolni sem lehet a fél mezőny elhullik a rajtrácson, meg egyszerűen megállnak beláthatatlan kanyarokban az ideális íven, kiteszik maguknak tv camra, és röhögnek az eséseken..... Azért iR-ezek, mert szeretnék jókat csatázni, elvárhatóan fair módon. Ha ütközni szeretnék, akkor roncsderbi játékot veszek.......
bardocz
A-s jogsit akarod fentartani, mert ott versenyzel? Mert ha nem mit számít? Régen én is streszeltem ezen, pedig akkor még sokat is mentem. Most meg már kit érdekel, F1-el úgyse fogok sose versenyezni, B-s jogsit meg bárki fentartja.
Komolyan mondom, ez mire jó a kis köcsögnek???? Legelső kanyarban megbombáz oldalról, erre besértődik, és módszeresen kocogtat hátulról rakva rám az x-eket....... 2 futam - 10 x úgy hogy közöm nem volt egyhez sem..... és ha írom neki hogy fáking idiot, már jelent is mint az oviban.... lehet nem mindenkit érdekel hogy neki is megy az x? Vagy csak nekem a mániám hogy inkább elengedem az agresszív macskajancsikat, csak hogy hozzá se érjek???? <#falbav>
Előrehozták holnapra a karbantartást, sztem a DP hangját is most frissítik majd.
Met
Utoljára márciusban vettem 6 pályát, biztos megnézték mim nincs meg és berakták a naptárba<#hehe>

bardocz
Nekem asszem van, amihez meglenne, pedig ár egy ideje nem vásároltam semmit 😄
Alexease
Valszeg kulon expert programjuk van arra, hogy az elozetes statisztikakbol kiszamolja, mi az a legidealisabb szezon naptar, amihez a legnagyobb valoszinuseggel fognak minnel tobbet vasarolni😄
Met
Na, csak megoldották hogy kelljen 3 pályát vennem hogy legalább a 3x8 versenyt letudjam futni<#rolleyes>

oneal1
szerintem nincs olyan hosszú a qual, hogy érdemes legyen

!Forza Ferrari!

Akkor elvileg a gumizódás miatt érdemes kivárni a qualikon?
Már 6. éve nem megy.... rFactorban is mindig kértem valakitől egy szetet, aztán azzal mentem egész szezonban...... 😄 Engem valahogy nem köt le, és a cerkám se áll tőle hogy versenyek előtt 600 kört menjek 20 körönként egyel lentebb kattintgatva 1 tizedért..... én versenyezni szeretek, beülni és nyomni a race gombot! 😄
bardocz
Ugye legközelebb novemberben lesz féláron éves előfizetés?

mumus70
#16990 Én se viszem túlzásba, de érdemes mindig végignézni, hogy miről mit ír, mert ilyen apróságokat bárki be tud állítani.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.15. 11:44:42
Én nem is tudtam hogy van olyan.... soha semmit nem állítok, nem is értek hozzá, meg idegesít is a sok pilincka állítgatás...... letöltök egy szetet, vagy default, oszt go...... <#idiota>
Ha meg van a D akkor teged nem erint a pd
Ha D 3.xx lennel akkor erintene de akkor is csak ha meg van az mpr ( 4 lefutott D s versenyt)
Ahhoz hogy C licenszed legyen nagy valoszinűséggel költened kell pályára
oneal1
igen! 😊 vagy vissza ha kevés a pontod. de amúgy ha eléred a 4.0 át akkor azonnal átkerülsz

!Forza Ferrari!

Tehát azon a napon léptetnek elő! Köszi<#eljen>

oneal1
Ha D 3.0 ád van vagy annál magasabb akkor átkerülsz C-be

!Forza Ferrari!

Sziasztok! Megvan a "D" licensz! Mi az a promotion day? A naptárban holnap lesz.

oneal1
<#eljen><#eljen><#worship>

!Forza Ferrari!

bardocz
Tökjó, a stock caros fun szériában a super late modellel versenyzők egy része nem állítja be a stabrudat, hogy bal oldalon is működjön, emiatt a kanyargós részeken a latemodellel ugyan olyan tempót lehet menni, ha nem jobbat, csak az ovál részen lépnek el.
lac coo
<#eljen>

Alexease
RealRoad teszt 😊

Nem mindegyik auto, csak nehany ami "erosen" kulonbozik. Mindegyik probalkozasnal pit-bol, friss gumival, 2 kor gumi melegito kot utan (autonkent erosen valtozik, valamelyik mar 1 kor utan is, es van ami mar 3. utan rossz😛). Amelyiknel van gyari ABS ott azzal es padlofek, aminel gyarilag kapcsolhato es allithato (pl. GT3) ott bekapcs es minimum allitas 2/12, es padlofek😄 Aminel nincs, ott probalkoztam😛 Nem valtogattam sehol vissza, hogy a motorfek ne fogja meg.

Ez Lime Rock, egyszeru volt es rovid, hogy gyorsan korbeerjek. De ahol az idealis iven kivul meg sok gumitormelek is van (itt nem igazan van, foleg belul), azon meg huzosabb megallni, kicsit taknyos😛

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.13. 18:10:45
minden hogy jobb mint az egy monitor 😄
lac coo
Oválon meg végképp elég, csak fordítva ...! 😊

bardocz
Nem rossz, egy monitornál mindenképpen jobb. Balkormányos kocsikban gondolom mégjobban kijön az előnye.
bardocz
Ki kéne próbálni, lehet jobb mint a 16:9.

Tényleg, a futam végére a videóban lett már gumitörmelék? Így nem látom.
Alexease
Nem csak a meret a lenyeg, inakbb az, hogy az ember melett is legyen monitor, vagy legalabb normalisan ivbe allitva. Egy monitor, mindegy milyen nagy, az nem az igazi. Ha tul nagy, irrealis lesz a meret (az iR videokon szokott olyan lenni, mar nevetseges kategoria😄), ha meg tul szeles, akkor meg a bazinagy FOV miatt nez ki hulyen, hogy az ember elott van az auto oldala is😄
bardocz
21:9-es monitor nem tudom milyen lenne, elég széles, csak másra meg fölöslegesen széles.
Alexease
Teljesen mas vilag igy versenyezni (bazinagy 3 monitor). Belatni a palyat, a kanyarokat, es melettunk az autokat. Erdemes letakarni a ket szelso monitor osszehasonlitasnak, foleg macerasabb kanyarokban es ahol auto van a kornyeken. Azonnal latni, mennyire mas megtalalni a kanyariveket es nem csak ket oldalra nem latni, meg oldalt tukrok sincsenek;D
Igy nem csak a latvany, a sebessegerzet no, hanem a kanyar pontossag meg a verseny biztonsag is. Majd ha egyszer nyerek a lotton... 😄D
Az igen! Na ez meg lett csinálva végre valahára, korrekt!