25347
-
#18697 mostmár nekem is az elmúlt napok képe jön be... -
zimapeti #18696 Nekem is 1onlinet ír. Pedig ezt akkor írja, ha még be vagy jelentkezve egy sessionbe, nézd meg a tálcán nincs-e két iR ablak, valamiért nem léptetett ki. -
#18695 Most spec nem megy (meg akartam nezni mennyien vannak online):))) -
#18694 Gondolom a szerveren van atiranyitva. -
#18693 ezen már túl vagyok 4x 5x :)
alul pl azt írja h 1 iracer van online :) -
RtoR #18692 de azt hogy hozták össze? (S-t) -
zimapeti #18691 Ezt akkor szokta ha még nem léptél ki a sesonból. Loginnal lépj ki, és jelentkezz be újra a honlapra. -
#18690 nemtudom miért ez a hiba :S
nekem ment délutántól -
#18689 nekem ezt írja ha kiválasztom az autót +pályát:
The following error occured while trying to join the session:
Simulator didn't seem to launch for unknown reason -
#18688 Elvileg egesz dulutan ment (este tuti). Mar a HTTPS-t is "megoldottak", atiranyitja magat sima HTTP-re:) -
Morgolodo #18687 De, csak néha "nem talál vissza", ha sima F5-öt nyomok. -
#18686 most még mindig nem megy? -
#18685 1080p volt a felbontás, 60 fps, fél óra után már megvolt 1080p-ben viszont 60 fps nem került fel.
a minőség meg nagyon ratyi -
mumus70 #18684 Várni kell egy kicsit, elvileg átalakítják minimum 720p HD-re, ha nem valami ratyi felbontásban lőtted fel. -
#18683 abban tud valaki esetleg segíteni hogy a gyönyörűen kirenderelt videó youtube-ra feltöltve miért fest úgy mintha okádék lenne? :D -
#18682 sokan panaszkodtak a pálya végére és elejére, hogy ott kevesebb az fps, de állítólag egy új grafikai beállítás amit kértek a frissítésnél hogy még kapcsoljunk ki, ez megoldja a problémát, de ahogy nézem senki nem kapcsolta ki kapásból ahogy én sem :D
Amúgy nekem csak felvételkor akadt -
#18681 Nem mondanám hogy rosszabbúl fut, bár leginkább most csak a nordon mentem :) iR nord: 160-330fps, AC stabil 170 körül.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.12.10. 20:54:16 -
#18680 En olvasgattam itt ot velemenyeket, most akkor IR is elindul az RF utan, hogy radrotoznak uj grafikat, ilyesmit, viszont akad, szaggat rosszul fut sokaknak.....? -
#18679 mindkettő jól néz ki :)
kíváncsi lennék, hogy aki ment már mindkettőn mi a véleménye.
Nem a sim összehasonlításra gondolok, mert most felesleges megint egy vita.
én úgy látom, hogy ha részleteiben nézzük a dolgot akkor ennél pontosabban összerakott pályát még nem láttam, illetve kidolgozást mint itt az iracingben.
mindjárt linkelem az fps hiányosabb videót aztán valamikor beillesztem az újat ha elkészül :)
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.12.10. 20:48:52 -
#18678 felvettem egy gyorskört, most pakolom youtube-ra de lehet inkább átállítok pár dolgot és úgy veszem fel megint, mert sokszor beakad. -
#18677 ez a render cars first mindenkinek megoldás lett fps problémára pálya elején és végén? :) -
#18676 Elvileg AC sokkal reszletesebb halot hasznal a betonra, tobb is a hupli...FFB az mas kerdes, AC ban valoban simabbnak tunhet gyengebb kormannyal.
En nagy kulonbseget nem latok, AC jobban docog az nyilvanvalo.....
-
Dzsidzsi32 #18675 Kiprobaltam a nordot. Nagyon tetszik. Az astonnal mentem rajta. Es most egy erdekesseg. Tobbunknek is megvan az ac. Ugyebar az elso laser scan nord ott debutalt. Es ez is scannelt. Az ac ban szinte mindig az m3 gt2 vel mentem rajta. Igyhat mindkettot gt autoval teszteltem. Az ac ban simabbnak tunik a palya es erzetre es latszatra is szelesebbnek. Az iracing ben sokkal egyenetlenebb pattogosabb es szukebb a palya. Nehany kanyarnak az iven is erezni a kulonbseget. Es domborzatilag se teljesen stimmelnek. Nem vitat akarok nyitni,csak egy erdekesseg hogy ket scanneles kozott is milyen kulonbsegek vannak. -
Morgolodo #18674 Basszus, mentem kicsit és máris áll az egész megint.
Nagyon jó lett a Nord. AC-ban rohadt sokat mentem rajta, szerintem ott ahol a Nord fájljai vannak már badsectoros lesz a lemez. Ugyan azzal a tempóval, kapásból tudtam itt is menni, nagyon egyforma lett, bár nehezebb volt a Ruf-t a pályán tartani, mint ott a Nissant. Most jól össze tudtam hasonlítani a két programot, megmondom őszintén sokkal jobban bejön az iRacing, jobban is élveztem itt a Nordos száguldást.
Meg is örökítettem az első köröket. A legelsőben forgalom volt, de a második már jobb lett. Egy biztos. Van még benne bőven, sokat kell még gyakorolni, bár körről körre gyorsabb. Sok is a hiba még benne, de hát még csak "ismerkedünk".
-
#18673 Szerintem csak jovore lesz, talan a DX11-gyel egyutt. Mar tuti nagyuzemben tesztelik, a konyvtar is "tele van szorva" veluk (DX11 kapcsolo, DX shaderek, a Coherent UI felulet stb.). En azert kicsit felek tole, amit lattam kepeket (ha az volt) nem igazan tetszett, az a nagyon "mostani", modernnek tuno, csempes akarmi lett belole (eleve ha Coherent, akkor valami webes alapu lesz).
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.10. 19:55:57 -
#18672 Köszi a segítséget, a Render Car First volt a ludas! Most már tökéletes :) -
#18671 Dejó, hogy megoldották az álló helyben kormány rángatózást. A dallarával mentem egy versenyt, a hangok is elég faszák, egyszer láttam is, ahogy valami retek elrepült előttem :D -
shiet #18670 Hülye kérdés, de nem úgy volt, hogy ebben a buildben mutatkozik be az új interfész? Én jelenleg nem látok változást. -
#18669 Ha Edge bongeszot hasznalsz akkor kovetni kell az utasitasokat es utana azzal is megy elvileg...mondjuk en chrome-t hasznalok -
RtoR #18668 na de eddig ment, már hónapok óta
...eddig nem szidtam, de most lehet elkezdem. -
mumus70 #18667 Én ezért kerülöm a WIN10-et, nyomkodom kifelé amikor felugrál a képernyőmre, és tukmálja magát, tökömet se érdekli, mindenki csak xopik vele.... -
RtoR #18666 CheckNetIsolation LoopbackExempt -a -n=Microsoft.Windows.Spartan_cw5n1h2txyewy
konkrétan ez mi a fene, tudja vki?
-
RtoR #18665 mi eza win 10 edge? tényleg meg kell csinálnom ezt a marhaságot hogy működjön a cucc?? Eddig semmi baja nem volt win 10-el
-
GeriDoc #18664 Lehet akkor ez lenne az ufóvá válásom kulcsa. -
#18663 Input lag: javaslom Alex, hogy menj be a grafikai beállításokhoz, ott tedd rá az egeret a vsync beállításra és olvasd el mit írnak hozzá az iR-es srácok. :) Jó falramászást! :D -
endy papp #18662 Köszi mindenkinek.
Mellesleg ép oly szar az fps Nurb.Ring.-en mint anno az amerikai pályán mikor megjelent,majd,aszzem fél év kellet mire nem 40 fps volt a célegyenesben mint itt ,ja igen és 1 kocsival.....
Így a nordot meg sem veszem egyenlőre gondolom ott sem job a helyzet,no meg a verseny naptárba se láttam ,ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.12.10. 17:36:35 -
mumus70 #18661 Na mentem az előbb Cup-os Mazdával. Alap szettel szenzációs, nem tudom ahhoz nyúltak e, de hogy is mondjam, olyan selymes, bársonyos letisztult lett a vezetése! Mint egy kecses kajak. 100 %-ban kontrollálható minden mozdulata. A gumihang nekem tetszik, a kasztni pedig él, zörög a kavics. Eddig jó. -
GeriDoc #18660 Ahogy Alexease írja. El kell már felejteni a 10 évvel ezelőtti anomáliákat. A másik, hogy nekem ki van kapcsolva a kormány, így nem látom, hogy késik-e. Az meg, hogy van-e input lag a vezetés közben, nem érzem, sokkal zavaróbb (ha van is), hogy akad, meg könnyezik. Főleg az akadás. Az minden korrigálást, finom mozdulatot hazavág.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.10. 17:30:25 -
mumus70 #18659 A fórumba is kiírta Susan, hogy ki kell törölni az s-t, dolgoznak a problémán! -
#18658 Mentsd le bookmark-ba a sima HTTP cimet, es nem kell torolgetni:DDD
Valszeg meg mindig nem mennek rendesen a szerverek, es gond van az SSL hitelesitessel. Ezt tuti javitjak, nekik sem buli SSL nelkul tolni;)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.12.10. 17:26:44