25347
  • zimapeti
    Aztat hogy kell? Mármint resetelni, nekem mindig az elejéről indul, esc helyett valami mással kell kilépni?
    Most pedig meg hülyült, Nordon nem tudok elindulni, beteszi sebességbe, de csak üresben pörörg,
  • Alexease

Kulon palya a Nurburgring es kulon a Nordschleife. Valakinek ez valakinek a masik tetszik. Sot, van aki utalja Nord-ot. Ey palyakent a ketto draga lett volna (aki nem hasznalja ezt vagy azt), egy arert meg nekik "veszteseges". Ha mindkettot megveszed, akkor kapsz meg (lesz meg:P) plusz 4 kombinalt nyomvonalad is. Szerintem igy korrekt. Es ezert az arert nem csak 1-1 nyomvnalat adtak, aztan annyi, hanem valoban kihasznaltak a helyszineket. Plusz uj fejlesztes a Nord-hoz, hogy a palya szakaszaira is tud resetelni, nem kell elorol menni.
  • antiqueA
    Hát ez mekkora egy undorító rohadékság!
  • mumus70
    Nekem hasznos volt! Hagyom is iR-t megyek rF2-özni!
  • hungary27
    Nem kell megvenni egyiket sem. De igen, ha kombinálni akarod a kettőt.
  • antiqueA
    Jól látom? Tényleg két Nürburgringet kell megvenni? Van egy Nord és egy GP verzió?
  • Alexease
    Most nem azert, de privatban kered, kapcsoljalak vissza, es ez lenne a fontos mondanivalod?! Ennek igy total semmi ertelme...
  • Scarry
    Jó lenne a Merci, de messze van az rF2 minőségétől. Nord is egy másolat valahonnét lopták a cuccot. Kurvára nem ér meg egy forintot sem!
  • bardocz
    Sajnálom :S Engem ezek szerencsére elkerültek.
  • barcalaci84
    az nem különösöbben vigasztal h te tudsz menni... én amikor odaültem volna a héten akkor 20 perc volt tünetmentes...
    tele van buggal ez a fos...csütörtökön mikor az oldal már néha ment akkor se tudtam játszani mert a rohadt fórumon kellet kutakodni h vajon miért nem tudok belépni sehova...akkor directx-t kellett neki újra felrakni ... tegnap este ffb nem volt, délelőtt grafikai hibák...soroljam...
    eza színvonal máshol is gáz...ez batman Arkham Knight szinvonal még a megjelent játékokat is vissza vonták...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.12. 14:16:25
  • bardocz
    Ma is, tegnap is mentem versenyt, most már azért nem olyan problémás szerintem.
  • barcalaci84
    az szuper ha jobb lett az ffb, mert tegnap este nekem pl nem is volt: )
    eddig hétfő óta 20 perc volt , amikor úgy ahogy működött ez a fantrasztikus szolgáltatás , ahol komolyan tesztelik előtte és nem csak úgy patchelgetnek bla bla bla...
  • bardocz
    Igen, még a másik topikban írtátok, teljesen nem oldja meg a problémát sajnos, de sokkal jobb lett, már legalább nem olyan hngos álló helyben.
  • Alexease
    Van elvileg restore vagy kitorlod a sajat mentest ha van olyan.
  • Alexease
    Igen, ezt irtam, hogy az iR-ben is van/kellett ilyen funkcio. Az rF2-ben is van, de talan ott meg csak INI-ben lehet allitani (?!).
  • oneal1
    pontosan, plusz a kerékvetők, lehet rajta nevetni igazából bár nem tudom mit vergődsz ezen, igazából csak meg szeretném érteni
  • oneal1
    állítottam kicsit pár kameraálláson, sikerült totál elcsesznem őket :D

hogy lehet alaphelyzetbe visszaállítani?
  • bardocz
    De msot pont ezt csinálták meg. Nekem teljesen jó, már csak az rF2 ráz.
  • Alexease
    Alloheyzetben, kozepen, minden szimnel problemas, ami mar rendesen szamolja az FFB-t (gumibol, felfuggesztesbol). Mivel nem analog szamitogen fut, a dgigitalis reszek, a felbontasok, a HW mukodes miatt mindenhol eltero. Igy mindenhol bevezettek az allitast ami valamilyen damper vagy FFB csokkentes (vagy az AC-ben allohelyzetben kikapcsoljak es/vagy nem is szamolja).

Ami mar kozvetlen adatokat kuld ki, szoftveresen nem lehet kitutizni (csak csalassal amitol szar lesz) hogy mindenkinel egyforma legyen (regi "holtjatekos" fogaskerekes; modern ekszijjas vagy brutal reszletes szervomotoros kormanyok). Es meg az egyeni igenyek is beleszamitanak (kormanyszog vagy FFB ero beallitas). Pl.: ha valaki az alapbol 900-as kormany fordulatu autot 450-en hasznal, az eleve dupla reszletesseget kap, jobban beraz vagy rezonalhat.
  • hungary27
    Köszönöm megnézem. Eddig csak középen jelentkezett ez.
  • Alexease
    Az FFB eddig is jo volt, de most valahogy sokkal reszletesebben erzeni, foleg a tapadasokat! tegnap Camaroval mentem Nord-ot, es brutalisan jo!!!!
  • Alexease
    A controller resznel van valami allitas (a Linear FFB mellett,valami Damping), elvileg/talan az lesz. Ez erosen kormany es beallitas fuggo, ki milyen erossegu beallitast hasznal, milyen kormanyszoget, milyen techiikailag a kormany stb.
  • bardocz
    Nekem eddig ezt csinálta, de most azt javították. Keresd meg a release notesban, hogy mit kell hozzá állítani, nekem alapból jó lett.
  • hungary27
    Nektek nem szokott berezonálni a kormány álló helyzetnél, bármilyen elfordulásnál? Nálam el sem lehet engedni a kormányt, mert még az asztal is szétesik.
  • gviski
    Hova tűnt a FPS? :D

Hát van mit javítani, nagyon gagyi lett pl az ellenfél autójának a kormányzott kerekének a mozgása, olyan mint a billentyűzettel játszana...
    FPS csökkenés random módon, érhetetlen, volt amikor fix 84-ről lesetett 47-re Charlotte Ovalon, és erre más is panaszkodott,
    amúgy ezt a Radeon Crimson hogy kéne belőni, mert hallottam, hogy valakinek az új ATI Driver is visszafogta a videokártya teljesítményét, és ki kellett lőni dolgokat utána jó lett.

Ami pozitív, az az új FFB, nagyon bejön ;-)
  • Alexease
    A kamera editalasnal az IR Enabled reszt bennefelejtettek, meg nem mukodik, eddig is volt vagy mi van vele?! Az IR elvileg az Infrared kamera, a hokamera, ami az F1-ben is van, csak itt palyat mutatna, az aszfaltot at is kapcsolja, de nalam nem mukodik (csak fekete lesz az aszfalt, hiaba allitom a hofokoknal a minimumot es maximumot, akkor is).
  • thedriver
    Lehet ezentúl a 13. héten lesz a rendes szezon, 12 hétig pedig a holtszezon. :)
  • gviski
    Bár hétfőn update lesz 14:00-tól 20:00-ig, de ha időben befejezik akkor lesz Rookie futam (lehet hogy az egész időterven csúsztatunk majd 15-30 percet)

Részletek a VSR.hu és az iRacers.hu fórumban is megtalálhatók

• Alexease
    A szokasos update utani javitasok, modositasok, setup-ok, es mivel 6 ora leallast irtak, talan a szervereket is megprobaljak rendberakni. Vagyis a 6 ora, lehet ismet 2 nap lesz;D
  • thedriver
    Hétfőn milyen frissítés lesz?
  • GeriDoc
    Na erre én is azt mondom, hogy köcsögök. Kedd, szerda, talán még csütörtök is bukó, mert nem ment a rendszer. Tegnap du. megint nem ment. Ma nekem nincs meg a pálya. Azaz holnap, meg hétfőn kellene lemenni a versenyeket. Hétfőn a frissítés miatt lehet megint kiesik. Szóval holnap menjek 4 futamot a 2 óránként induló futamon - feltéve hogy jó lesz a szerver. Azaz egész nap itt üljek előtte. Buzik ezek.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.12. 11:28:50
  • Alexease
    Felesleges osszehasolitani a ket ceget, nagysagrenddel masok a lehetosegek es a celok. Az iR sajat szkennerrel, emberekkel, sajat fejlesztesu szoftverekkel old meg mindent, es komoly penzekert tudja eladni.

Az AC-tol hatalmas pozitivum, hogy ezt ossze tudtak hozni! Az hogy egyszerusitenek sok helyen, sporolnak dolgokkal, az kapacitas kerdese, plusz hasznalhatoan fut. Az utfestes meg LOL, az naponta valtozik;)
  • lac coo
    Mi a pontatlanabb ???? A satrak ,? Vagy a kretafirkak a betonon ?????
    Ez tenyleg lol.:)))
  • nadatomi
    Van most az a iRace Analyze akció 4-es szezonban.
    A kiírás szerint a 13. héten is futni kell 5 hivatalos versenyt. Kedd-szerda bukó volt, mert ment hegesztés és most látom, hogy hétfőre megint frissítést terveznek.
    Ráadásul ma munkanap van, így egy kicsit nehezen tudom lenyomni az 5 futamot. Illetve már csak 3-at.

• oneal1
    ahogy mondod lol

na de viccet félretéve, miért kell amellett lobbizni ha egyértelműen pontatlanabb mint az ir?
    ezt sosem értettem meg meg, pláne úgy hogy ki sem próbáltad, csak videókat láttál belőle.

na mindegy egyszer talán majd elmagyarázod :)
  • lac coo
    AC az kamu elejetol a vegeig, hasznalhatatlan ...lol.
  • RtoR
    AC fórumon fent van az összehasonlítás, vicces. AC tele van kamu fával, kamu épülettel, az útfestésről ne is beszéljünk. Amit Attila mondott, az olasz alaposság!
  • RtoR
    most még tudtam menni egy versenyt
    :)
  • mumus70
    Nekem is offline! Lehet jobb lenne szkippelni, mert akkor futamok közben is bármikor elmehet szerintem.
  • gviski
    Ha rendbe jön az oldal akkor elvileg lesz ma futam :D