25347
-
#18817 Pedig hihetetlen jó versenyek mennek vele. De a fórumukban van szó arról, hogy ha megjelenik a renault 3.5 lehet váltanak majd arra. PErsze ez csak feltételezés.
Ilyen eliminator verseny legközelebb a következő 13. héten lesz majd.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.12.13. 13:30:50 -
twinr #18816 köszi akkor majd figyelgetem. Bár skippy nem érdekel, de van olyan amiben szívesen indulnék. remélem egyszer majd a combosabb autókból is megcsinálják, nem csak kia, skippy, meg ilyesmi. -
#18815 Ki volt írva a fórumba a skip barber részbe, indítottak 4 szervert este, 40 főseket, olyan 60 ember ment fel összesen, a leggyorsabb 40 került be a versenybe utána.
A skippy vb-re meg az kel, hogy legyen 2500as irating, vagy több, meg valamennyi sr, lehet kapni akkor licenszt, és csak indulni kell. Oda még nem jutottam el sajnos :) -
twinr #18814 Nem értem miért háborogsz? A legkorrektebb csapat akikkel valaha dolgom volt. Ekkora frissítés nem is tudom volt e valaha, Alex biztos, de én nem emlékszem rá. És már csütörtök óta megyeget, tegnaptól hibátlanul. Szerintem egyáltalán nicns igazad. Arról nem is beszélve, hogy nordot is odaadták 15 dollárért, ami egy vicc!!! -
twinr #18813 Gratula valóban!!!
Hogy lehet ezekre bekerülni, nevezni kell? Hogyan, mikor? -
hqx #18812 Az USA a fontos, a többiek meg kapják be!:D Persze a pénzed az köll nekik!:D
#18806: A miértek nem érdekelnek. Ha valaki kifizette a lét, akkor minden menjen flottul.
Legközelebb bemegyünk az élelmiszer bótba, és megmondjuk, hogy majd akkor fizetünk, ha megjön a fizu, vagy, ha lesz pénzünk.:D Szerinted érdekelné bárkit is?!:D Pedig az életünkről lenne szó!
-
#18811 ugye? nekem is ez az összhatás ami nagyon nagyon bejön! -
#18810 Ide nem is volt nehéz bekerülni, valami 60 ember nevezett, és az időmérőről 40en jutottak tovább. Én valami 26. helyről indultam. Kár, hogy több balesetet sem sikerült elkerülni, mert most meglehetne a licensz a skip barber vb-re. -
GeriDoc #18809 Persze, lehet mosolyogni, esély kb. 1:10 000-hez. De ha feladsz egy ötös lottót és szombaton délután kitalálják, hogy most inkább csak 60-90-ig húzzák a számokat, azért neked is szarul esne. Pedig ott sokkal kisebb a nyerési esély. Érted, itt az elvekkel van a bajom. De mindegy, már lesz..om. -
#18808 Igy most az a gond, hogy nem tudtok majd esetleg nyerni?:)
Persze kellemetlen, de az iR is lephetne valamit. Megertem az o gondjukat is, most szivtak rendesen (foleg igy a "nagy premieren" – meki, Nord, ujdonsagok, stb.), de azert "valami" lehetett volna. Persze ez 13. het, eredetileg hozzatartozhat az ilyen gond, meg ha eddig nem is volt ilyen gaz, talan le van irva valahol, hogy ha van, akkor "normalis".
Azt hittem hozzacsapnak plusz egy hetet a 13. hethez, nem csak a nyeremenylehetoseg, hanem eleve a plusz teszt, az SR/iR "halmozas", a fun lehetosegek meg eleve a kihasznaltag miatt. Talan nekik is jot tenne plusz egy hetes teszt, ne szezon kozben pusztuljon meg valami, mert akkor mar valoban gazos, onnantol mar "karpotolni" is kellene. -
GeriDoc #18807 Várjál, alapból nincs ezzel semmi gond. Mi az iAnalyze nyereményjáték fa..ság miatt vagyunk kiborulva, amiből gyakorlatilag így kizártak sokunkat.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.13. 10:53:57 -
#18806 Szerintem ezen mar ne rugozzunk;)
A bo 7 ev alatt ez volt az ELSO ilyen alkalom, hogy az update heten nem percre pontos es/vagy 1-2 oras csuszassal tudtak atallni, hanem napokig tarto gondok vannak.
Ismet le lehetne irni, hogy ez nem csak egy program, amit kitolnak, aztan lesz benne bug vagy nem, hanem egy sok szerveres, tobb platformos (+Steam), extra biztonsagos komplex rendszer. Amiben nem maga a program hibas, hanem az uj hatter szerverparkokkal volt/van gond.
Mas cegek magat a programot nem tudjak rendesen osszerakni, mindenfele szerverpark nelkul, 1 platformra, sajat szervernel 10 embernel lagol vagy bugos. Itt meg most is, amikor "gond van", "percenkent" indulnak szerverek, nemzetkozi szerverekre elosztva az embereket, szerverenkent akar 40-60 fovel. -
GeriDoc #18805 Áh, teljesen felejtős. Most Ruf-on Lagunán 40-en jelentkeztek. Mentem practice-on, kb. 4-en tudtunk körbe menni, többiek estek-keltek. Én ezek között biztos nem tudok 4 versenyt menni, mert a 3. után a mentő vinne el, vagy nekem is ketté törne a G27-em. Én azt mondom, most ezzel jól kiszopattak minket. Ráadásul a holnapi leállás is csak az USA-belieknek jó, nekünk pont fő műsoridőben lesz.
"Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni."
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.12.13. 10:48:43 -
hqx #18804 Főleg, mikor nem tudsz belépni és/vagy sz*rul jön ki a lépés. :D #18747 Bár ettől még igaz lehet.:) -
GeriDoc #18803 Érdekes az iR. Messze nem a legszebb játék, nagyon látszik, hogy dx9, az AC és a pC is "szebb". Mégis egy olyan harmonikus és kellemes képi megjelenést sikerült összehozniuk, hogy az autóban ülve hibátlannak tűnik, és az egész vezetési élmény miatt eszébe sem jut az embernek, hogy lehetne szebb is. Pont az és pont ott van jól megoldva, ami kell a megfelelő élményhez. El van találva. -
GeriDoc #18802 Gratula. 1-2 szezon múlva, ha lesz időm, én is megpróbálok olyan versenyen indulni (odáig eljutni), amit közvetítenek. Ez tök jó dolog szerintem. -
ozoli78 #18801 Végre sikerült kipróbálnom nordot,ezt vártam ir től :)
Eddig nem szerettem de itt meg fogom kedvelni ezt a pályát ,eszméletlen akár milyen autóval. -
#18800 Mondjuk így a replayt visszanézve elég korán fékezett, az előtte lévők még bőven a gázon álltak, pedig mi voltunk a tiszta íven. Na mindegy. Eszméletlen jó móka ez a versenytípus, ha szétesik a mezőny behoznak egy sárgát, hogy megint össze legyünk rántva, egyenesben 3wide, 4wide néha, örülök hogy nem kocsmába mentem ma este :D -
Eszembe nem jutott volna, hogy eddig jutok. Kár, hogy így fejeztem be. -
#18798 Nézte bárki a 2k versenyt? No nem azért mert benne voltam de na :D -
#18797 nekem volt egy jó előzésem, abból lehet csinálok egy pár másodperces videót, amikor meghallottam az első kanyar után hogy 3 wide.... :D
de jól jöttem ki belőle :) -
#18796 ezen a 9 órásin most én se láttam h vadásznának az emberre -
#18795 Ez nem jott ossze;) Probaltam videot, mert voltak "kissebb" akciok, de ez meg felvetel nelkul is szaggat. Ezert (sem) mentem mar regen online, sajnos a gepem csak arra jo, hogy egyedul elvezkedjek, de igy sok autoval mar eleg kockas. Orultem hogy eltalalom a kanyarokat:)
Nagy gazt nem lattam, csak a szokasos fun/free online stilust. -
#18794 én már vezettem a 9ik körben ..az előttem lévőket már kiba.ták, aztán engem is sikerült:) -
#18793 szó szerint kibasztak :D :D -
#18792 Akkor mar megyek en is egyet;) Megprobalok a vegerol indulni (vagy elengedek mindenkit a rajtnal), aztan megnezem meddig jutok, foleg a video miatt, mennyi akcio lesz;) De lehet elhuznak, nem lesz akciozas es nem latok tobbe senkit:)) -
#18791 fasza volt mi:) a mezőny fele csak törni zúzni jött...:) a 4-5 bevárást már nem sikerült kikerülni...
hatalmas színvonal :) pedig most végre maga játék működött rendesen... még ffb-m is volt, meg stabil fps-m -
#18790 köszi :)
bár nem mentem többet pár körnél de a pályán mentem már elég sok autóval :D
8 kor becsapódok most egy versenyre :) -
#18789 Teljesen fun. Lehet törni zúzni ennek ellenére nekem egész jó tapasztalataim vannak vele. -
#18788 ha megyek ezen a dallara dash-en az teljesen fun? tehát javítani és rontani sem tudok a licencen? -
#18787 jézusom de jó ez a régi dallaras móka lagunában :) -
#18786 hát pont ez az :) változtatott , de már előtte is ugyanaz a hiba volt...LOL -
#18785 Steam változtatott valamit az API-ján, azért nem megy Steam-en. Jövő hétre ígértek tapaszt rá.
Új backed, váratlan hibák, megoldják, nem kell őket félteni:) -
#18784 csak jól esik kimérgelődni magam:)
nem kételkedem benne h mindent megtesznek és csinálgatják éjt nappallá téve...én nagyon szkeptikus vagyok jelenleg h ezt rendesen meg fogják -e tudni csinálni keddig...ahogy nézem as fórumot még jó néhány bugba bele se futottam :)
az a baj h ők se nagyon tudják h mi van ... legalábbis nekem ez jön le
pl ott a steam-es bug... mikor leírják h ja jött egy frissítés csütörtökön és azért nem jó úgyhogy nyugi javítják... aztán írják játékosok h ez ok de már kedden és szerdán is ugyanez volt...LOL
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.12. 18:24:51 -
#18783 Practicen is lehet még. -
#18782 Ja, van évente 4 hét, amikor ilyen problémák lehetnek, de szezon közben ilyen nem szokott lenni már, addigra megoldják. -
zimapeti #18781 Gondolom ezt csak teszt üzemmódban lehet használni, szerveren biztos nem működik.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.12.12. 18:11:01 -
ozoli78 #18780 elhiszem hogy bosszanto de hidd el kijavítanak mindent
kell nekik egy kis idő és rendbe rakják ez az ő érdekük leginkább
kis türelem,neked elég rossz mert nem rég kezdted de majd ha itt leszel 1-2 év múlva is majd meglátod hogy meg tesznek mindent
hétfőn lesz egy 6 órás leállás akkor szerintem sok mindent rendbe raknak
-
ozoli78 #18779 Most már elhiszem ,hogy rendőr vagy -
#18778 Be kell állítani gombot, vagy ha megállsz a jobb felső sarokban vagy egy ikon azt kell egérrel folyamatosan nyomni.