25347
  • mumus70
    Frissítési lista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Here is a small follow-up to our 2016 Season 1 Release. We've fixed a few issues, and added in a few more balance tweaks.

Rendering

- The "Draw Car First" option is disabled for now due to some potential problems.

- Fixed a bug in the vertex compression that caused at least one car to appear dented and may have been responsible for more serious issues.

PopcornFX

- Fixed a bug in the particle system that may have caused missing particles, crashes, or hangs, especially at Nürburgring.

Aston Martin DBR9 GT1

- Fixed some PBR shader issues.

Ford GT GT3

- GT3 BoP Update: Aero drag has been reduced slightly.

Ford Mustang FR500S

- Updated baseline setup.

McLaren MP4-12C GT3

- GT3 BoP Update: Minimum weight has been reduced by 10 kg.

McLaren MP4-30

- Added new assignable controls to the Sim for use with this car: Peak Brake Bias, Diff Preload, MGU-K Re-Gen Gain, MGU-K Deploy Mode Toggle, MGU-K Deploy Fixed, MGU-K Deploy Adaptive.

- The "Push To Pass" control is now called "Push To Pass / Overtake" since it operates the Overtake function on this car.

- Deploy Mode is added to the wheel display. eg: A03 means Adaptive mode (Setting 3), F06 means Fixed mode (Setting 6).

- The deployment rate of the MGU-K can now be configured by the driver.

- There are now some MGU telemetry channels available for logging.

- Replace the baseline.sto with the high downforce setup rather than medium downforce setup.

- The shift light RPMs for Logitech G27 wheels have been properly tuned for this car.

- Lap Time and Current Delta display items are now labeled correctly.

- Fixed several issues with the MGU-K deployment.

NASCAR Camping World Chevrolet Silverado

- Fine tuned the chassis torsion to be a little softer.

NASCAR Camping World Toyota Tundra

NASCAR K&N Pro Chevrolet Impala

NASCAR Nationwide Chevrolet Impala circa 2011

- Vehicle setups have been updated.

NASCAR Sprint Cup Chevrolet Impala COT circa 2013

NASCAR Sprint Cup Chevrolet SS

NASCAR Sprint Cup Ford Fusion

NASCAR Sprint Cup Toyota Camry

NASCAR Truck Series Chevrolet Silverado circa 2013

NASCAR XFINITY Chevrolet Camaro

NASCAR XFINITY Ford Mustang

NASCAR XFINITY Toyota Camry

Ruf RT12-R C-Spec

- Driving Aid downshift auto-blips have been adjusted to prevent the rear tires from locking up due to an insufficient blip.

Ruf RT 12R Track

- GT3 BoP Update: Overall aero drag has been increased slightly.

- GT3 BoP Update: The rear wing gurney flap sensitivity has been increased, adjusting the downforce and drag.

Star Mazda

- Updated baseline and high_downforce setup.

Nürburgring

- Fixed a curb across from the Nordschleife pit lane that was incorrectly marked as pit lane.
  • gviski
    ÚJRA ELÉRHETŐ AZ IRACING OLDALA!
    Ha ez így marad, akkor 19:00-tól indul a szerver!

• gviski
    Frissítés itt elérhető: iR Download Home
  • endy papp
    Nem is megy az oldal....
  • bardocz
    A frissítés tölthető.
  • mumus70
    A késő esti splitek használhatók, amikor fent vannak az amcsik, nálunk számítva délelőtt - nappal esélytelen hogy official legyen.
  • barcalaci84
    Marmint ezt kerdezem h a nagy turaban van -e :)
  • bardocz
    Fórumot kell túrni az adott heti verseny topikjában szoktak lenni beállítások. Amit én általánosan észrevettem, hogy az alap setupnál az autó seggét lehet nyugodtan merevíteni, arb, rugók.
  • barcalaci84
    Ez mondjuk lehet,eddig igazabol fixedben mentem,csak gondoltam erre jo:)

A mustang a nagy tura kategoriaban van...
    Mennyire van ott elet? Gondolkozok rajta erosen valami ilyesmiben kene indulni.....
  • mumus70
    Azzal meg az a problem, hogy főleg régiek vannak fent, és - vagy frissek, de betöltés után egyből pirosan villog valamelyik adat, és írja hogy failed setup! Eddig pl a Mustanghoz egyszer találtam benne egy adott pályához 6 darabot, abból 5 természetesen failed, a maradék 1 meg 2 mp-vel lassabb volt mint a default. :D
  • barcalaci84
    Ott a setupsync is. .. Letiltim es hatha jobb ,gyorsabb lesz:)
  • Alexease
    A setupnal ket lepcsofok van.

Az egyik hogy hasznalhatova tegye az ember, amivel stabilan, a sajat stilusaban tud menni. Ez meg nem gyors, de jo. Ezzel ritkan van gond, mert van hasznalhato (alap/kotelezo) setup es/vagy az ember gyorsan alkalmazkodik, megszokja, elfogadja.
    A masik hogy valoban magahoz igazitsa es gyorsabb legyen vele. Ennel az a gond, hogy eloszor ki kell autozni a beallitasbol a max-ot es erezni kell, mi az amin valtoztatni kell. Nah ez mar cumi:) Ehhez vagy kismillio kor kell vagy nagyon tudni/erezni kell, foleg egy tobb tucatbeallitasos auton, mi az az "aprosag" ami eppen segit. Aztan persze azt is ki kell autozni.
    Igazabol egy valodi szimnek, es igy az iR-nek, ez lenne az egyik celja, hogy ne csak beauljon valaki es tolja neki, hanem kihasznalja a beepiette es jol kidolozott lehetosegeket. De hat erre viszonylag keves az ember, ez rengeteg ido vagy "nagyon kell tudni/erezni" (amihez azert egy normalisabb technika – kormany, pedal, kijelzo es egyebek – sem art.

SetupGuide van a banner alatt, eppen emiatt tettem be oket, de szarazon nem sokat ernek.
    Az engine miatt amugy elvezetesek a beallitasok (rendesen szamol mindent, jol erezni a kulonbsegeket), de en is inkabb csak elb*sz*m:DDD
  • bardocz
    Én monzán mindig nagyon lassú voltam, mert sose találtam el a szárnyak beállítását. Aztán ha elmondták akkor oké volt.
  • mumus70
    Ebben látom az egyik problémát minden játékban, hogy két tábor van, aki képes fél napig bizgentyűket buzerálni 7 órán keresztül 2 tized mp-ért, meg aki csak beülne és gó, mert fingja nincs a sok buzi kapcsolóhoz meg billentyűhöz.... Tudom mondják hogy meg lehet tanulni, 40-szer bele is fogtam 50 szetup guide vagy mifene tanulmányozása után, de mindig csak rosszabb lett minden, a vége az szokott lenni, hogy visszarakom a defaultot, oszt azzal javítok 0.5 mp-t.... Szóval ez örök vitatéma, mindig is előnyben lesznek 1-3 mp-vel körönként az ilyen bizgentyü nyenyerék sajnos.
  • mumus70
    Monzában számít csak igazán! A többi pályán még a mérnökufók belövik maguknak a rugókat, guminyomásokat, kerék bizbaszokat, összetartást dőlés mijjatökömet, oszt 1 körön rádvernek kettőt, hogy csak nézel ki fejedből....
  • bardocz
    Mondjuk Monza ilyen szempontból annyira nem számít, egy rendes pályán akkor gondolom nincs akkora különbség, mert a végsebességek legalább úgyahogy passzolnak szerintem.
  • mumus70
    Egyszer pont rányomtam, pont akkor indult egy race Monzában, mondom megnézem milyen. Sor vége default szettel. Hát a 3. körben már nem láttam az előttem lévőt.... Aztán úgy a 7. körben már jött is a leköröző ufó, a Parabolica féktávjánál úgy 50 méterrel mögöttem volt, a célegyenes végén meg már 30 méterrel előttem, úgy kb 35 km/h volt a sebesség különbség amikor megelőzött...... Pedig iszonyat élvezetes kis gép, de esélytelen a szetelési tudásom tudatában, majd talán ha ecccer fixed lesz.
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.12.14. 00:10:09
  • Alexease
    Ez ugyanaz, csak oldalrol:DDDD

• Alexease
    A valtozatossag miatt (vagy megsem:P) most Impala. Persze kellene elotte 2-3 kor, hogy normalis legyen, de az nem fert bele. Raadasul ehhez mar nem adtak road setup-ot, azzal is bibelodni kellett (nem kifejezetten road auto:D).
    De erzesre brutalis, ha lenne jobb setup meg hozza gyakorlas, durvan lehetne tolni, a mostani felfuggesztessel/gumival (valahogy most nagyon beletalaltak) extra elvezetes.

• bardocz
    Akkor azzal max akkor fogok versenyezni, ha lesz időm rá. Addig jó a skippy.
  • mumus70
    Hát az brutál szetup igényes kérlek szépen! Az alap és az atomfizikus gépjárműmérnöki szet között nem ritka a 2-6 mp körönként pályától függően.
  • barcalaci84
    g27-tel nekem is bika volt anno vagy 2 éve.. a fanatec porsche-n viszont olyan semmilyen volt , mostanáig
  • Alexease
    Szerintem az erejevel eddig sem volt gond (bar erosen kormany fuggo, nekem "sima" G27), inkabb a gumi erzettel, azon belul is a megcsuszasokkal volt gondom. Most teljesen jo. Elofordulhat, az iR-bol kinezem, hogy folyamatosan a "vegtermekre" fejlesztenek, beleszamolva a dolgokat (ami esetleg meg nem mukodik publikusan), es igy hogy veglegesebb a gumi es megkapta a realroad-ot is (plusz egyebeket), most kezd(ett) el igazan mukodni.
  • barcalaci84
    az ffb egyébként nálam sokkal jobb lett...eddig nem nagyon tetszett...valahogy kormányomon alig jött vissza valami erő... most teljesen jól érződik végre minden és elég bika lett
  • barcalaci84
    most beképzelem vagy tényleg úgy van h a homokot felhordják a pályára és jobban csúszik egy darabig az a rész...?
  • Alexease
    Ebbol az update-bol most "kimaradt", de valszeg a kovetkezoben benne lesz a koszolodo gumi is (ami mondjuk csak formulanal erdekes, max porraz zuzzott dobozosnal:DDD). Es ha erre jovore rajon a DX11, hozza a dinamikus bevilagitas (plusz amit mar evek ota csinalgatnak: uj animaciok, tores, utkozes, hang engine stb.), akkor az iR koszoni szepen, a tobbiek lehuzhatjak a redony:)))) Persze nem, mert ez "draga" es csak iR online, de a lenyeg, hogy tudasra magasan mndenki elott lesz (mar van?!) es a kinezettel sem lesz gond.
  • twinr
    zseniális. Visszajössz a homokból és végig porolod a pályát.. Előtted megy ki valaki, látod a repkedő gumidarabokat. Szerintem még a bukómon is koppant egy kavics :)
  • bardocz
    Ami nekem most feltűnt az a hangok, meg repkedő törmelék, nagyon eltalálták. Eddig így még ilyet nem láttam máshol.
  • Alexease
    Meg az sem rossz, hogy a funek, kavicsagynak, ekrekvetonek es a szeleinek is alapbol mas a hofoka, vagyis nem csak az arnyekolast es az autokat szamlja bele, hanem van valami "anyag" minta is. Es nem csak az a top, hogy ezt igy tudja (es meg tovabbfejlesztik), hanem iR alap, hogy ez megtudja tudja igy jeleniteni (fokonkenti allitgatassal).
    Ez azert teljesen mas vilag, mint amikor az egesz palyan mindenhol 80% vagy mar 90% a tapadas, es kicsit sotetitunk az elore ramodellezett gumicsikokon is;)))) (Persze most nem az AC-t vagy a tobbit szidom, hanem ehhez azert kell egy iR kapacitas, penz, ido es profizmus is.)
  • Alexease
    Igen, egyedul korozgetek, mar eleg regen nem versenyzek. Egyreszt keszulni sincs idom/kedvem (anelkul veszelyes vagy ugyanugy egyedul vagyok a vegen:P), az idobeosztas sem az igazi (este 9-10-kor nincs kedvem), meg a gep is ~10 eves, egyedul megy, de online azert mar gazos.
  • ozoli78
    Amugy kurva egyszerű a dolog ,ahelyett hogy itt sírtok írni kell nekik egy levelet.
    [email protected]
    Monday - Friday, 8am - 5pm
    Phone: (781) 271-1900
  • Alexease
    Igen, ezt eszem egesz heten. Ilyenkor fozok, aztan ez van szombatig;) Sporolosba vagyok (nehany eve:P).
  • bardocz
    Én a star mazdára vagyok kíváncsi milyen lehet, ha jól tudom még ott is viszonylag nagy a mezőny. De nem tudom annál mennyit kell setupolni. Ez a jó a skippyban nekem, hogy pár kör után kb versennyel lehet készülni, nem kell állítgatni.
  • hqx
    És azt eszed egész héten(?) Nem azt írtad, hogy online is szaggat stb? Egyedül körözgetsz?
  • hqx
    Ki háborog?!:D Leírtuk a véleményünket, aztán annyi.:) Ekkora pénzeknél az a minimum, hogy korrekt. Bár nézőpont kérdése. "Megyeget..." az nekem kevés.:) Odaadták? Megvetted. Nem adnak ezek semmit oda!:D És az csak a pálya volt, és hol a többi?!:) Persze ez is nézőpont kérdése, hogy mi drága, és mi nem. De végül is mindegy már.
  • mumus70
    Az azért konkrét ahogy árnyékolják a fák a pálya részeit.... a pofám leszakad! :D
  • Alexease
    Csak egyedul probaltam;) Minden kamerahoz be lehet kapcsolni, igy gondolom, ha valaki realtime nezni a versenyt, akkor mutatja. Most fozok, nem tudok online-ozni;))))
  • barcalaci84
    spectator módban mutatja? úgy talán látványosabb lehet, mert versenyezni így azért ewlég kemény lenne:)
  • Alexease
    Kozben rajottem, hogy replay-ben (meg) nem mutatja, csak reatime;) Automata funkcio sincs, igy kezzel kell beallitani a hofokokat: ha tul szeles a skala akkor elvesznek a konturok; ha tul szuk akkor kiszakad; ha le-fel el van tolva, akkor "hidegnek" (kek-zold) vagy "forronak" (voros-fekete) mutatja az egesz palyat. Godolom majd faragnak rajta es lesz majd az autora (legalabbis a gumikra) is. Probaltam melegebb csikokat rajzolni, de elobb kaptam deffektet:DD
    Valszeg oval versenyen online (ha ott mukodik?!) folyamatosan egyertelmu a valtozas.

• twinr
    skippy valahogy nem álla kezemre. Jobbatz megyek a dallarával a többiekhez képest, mint a skippyvel.. vagy csak menni kéne vele többet...